- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
james008bond #4630 üzenetére
Valóban nincs widget-je, vagy csak én bénázom? Mert akkor nálam továbbra is a Jorte a nyerő
-
helixP
nagyúr
válasz
james008bond #4616 üzenetére
Köszi a Tippet a Jorte zsír!
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #4618 üzenetére
Itt van egy, most találtam én is. Nem csak arra jó, hogy a sebességet teszteld, hanem az állapotát is. USB-n keresztül működik. h2testw_1.4
-
Dantes74
csendes tag
válasz
james008bond #4617 üzenetére
Köszi a segítséget.
Jelenleg HD2-t nyomom wm6.5-el.
Ezen minden gond nélkül megy az outlook szinkron.
win baj, hogy naponta lefagy 3-4-szer. mindig a lehető legrosszabb pillanatban. reset. újraindít, stb.
Vártam a HD7-et a wm7-el. Megjött. beszaladtam megvenni. De az értékesítők ismerték már az elvárásaimat a kütyükkel szemben és finoman, barátian megjegyezték, hogy ez nem lesz az Én Op. rendszerem és felsoroltak jó pár hiányosságot.
Nosza hát mi a helyzet a android 2.2-vel 3 helyen nézettem meg a kérdéses sync problémát egyik helyről jött vissza érdemeges infó. NEM MŰKÖDIK.
Na patt helyzet. wm6.5 haldoklik. wm7 számomra nem hoz megváltást. Andrioddal a régi nóta.
valószínűleg maradok wm6.5.
Egyszer csak rájönnek androidéknál, hogy nem mindenki játszani akar, lövöldözni, vonalkódot olvasni, vásárlást nyilvántartani, hanem kezelni az infóit és telefonálni.Majd türelmesen várok.
Köszönettel Ed
-
orvil
tag
válasz
james008bond #3049 üzenetére
ezert jo ha az embert tud kulombseget tenni a telefonja es a szamitogepe kozott :-D
en pl serverterembe a teloval dolgozom, vnc, rdp, ssh, etc ... lusta vagyok visszamenni irodaba, azert is vettem.
1gigas havi netem van, pont eleg. telon alap progik, amik az elethez kellenek, jatek nincs sem mas felesleges memoriazabalo dolog. infos letemre sosem piszkaltam telomat, jo ahogy vettem. ha az ember hatart szab a hulyesegnek, minden mukodik rendesen, egyszeru de nagyszeru bolcsesseg -
rjg
őstag
válasz
james008bond #1950 üzenetére
Egyszerű és ingyenes: Ear, fizetős, de profibb Setting Profiles
-
Bukk900
őstag
válasz
james008bond #1947 üzenetére
A Timeriffic-el részletesen be tudod állítani, hogy automatikusan naponta, megadott időpontokban hangosan csörögjön, néma legyen, csak rezegjen, vagy pl. este repülő üzemmódba kapcsoljon, de csengőhangot nem tud váltani, ha esetleg arra gondoltál.
-
kaller1
veterán
válasz
james008bond #1937 üzenetére
olyan nehéz lett volna ezt a problémát megoldaniuk?
Igen, olyan nehéz. Nem véletlenül nincs megoldva.
-
Balinov
titán
válasz
james008bond #1934 üzenetére
nem kekeckedesbol, de minek kapcsolod ki, szvsz tobbet eszik a ki/bekapcsolas, mintha egesz ejszakara flight modba rakod a keszuleket.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
james008bond #1934 üzenetére
Vagy vennél occóé, öccázé egy ébresztőórát....tényleg.
vagy
-
sbazsi
veterán
válasz
james008bond #1810 üzenetére
katt
nem próbáltam. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
james008bond #1754 üzenetére
Phone Portal nevű programmal lehet, de nem az igazi...
Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest