Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
mondjuk ha szinkronizálod a gmail contacts-szal, akkor ez a probléma megoldva lényegében.
mondjuk ki tudod másolni a kártyára a kontaktokat elvileg, de sosem értettem, hogy miért jó ott tartani őket. semmilyen adatot nem képes tárolni, csak egy darab nevet és egy számot kontaktonként, mint az őskorban -
törölt tag
nem értem miért baj az, hogy valakinek csak emailje van, vagy csak telefonja simán elférnek a listában, lehet csoportba rendezni, filterezni (például hogy telefonon csak azokat lássam, akinek van telefonszáma), kedvenceket beállítani.
én akkor kezdtem el ezt használni, amikor rájöttem, hogy mekkora királyság, hogy a kuglis szerver közbeiktatásával gyakorlatilag a telefonomon, a laptopomon (email kliens) és bárhol a webes felületen ott az összes kontaktom, és folyamatosan szinkronban vannak, tehát bárhol változtatok, azt a többi eszköz azonnal megkapja. -
-
törölt tag
én OI file manager-t használok, amire nekem kell, arra jó. illetve még az Astro se rossz, de csak trial (illetve fizetős, ami tőlünk nem elérhető), illetve ott az Estrong file manager is. de elég sok ingyenes van, nézelődhetsz a marketen (vagy ha úgy kényelmesebb, akkro az androlib.com-on a gépedről is)
-
törölt tag
ebben nem vagyok nagyon otthon, én nem használom a facebook cuccot (mármint magát a facebook-ot igen, csak telefonról nem nagyon), de a 2.1 óta elvileg lehet valahogy rendesen szinkronizálni vele...
asszem talán Karma, vagy Konflikt bajlódott vele egy ideig, majd jönnek mindjárt és megmondják. -
törölt tag
-
törölt tag
-
Goert
tag
A számlázási egységeket jelenti. tehát a 60/10 pl. azt jelenti, hogy az első számlázási egység 60 másodperc, ha annál hosszabb a hívás, akkor utána 10 másodperces egységekkel számol.
A perc alapú számlázás a 60/60, a másodperc alapú pedig 1/1. Magyarországon ezek a legelterjedtebbek. Miután állítgatod, mondd neki, hogy törölje az adatokat, és számoljon újra a logból.
billing startupnál nulláz, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Kipróbálva,de mindegyik csak a hangot játsza le+megmutatja az első képkockát.
Bár ez a meridian azt írja ki minden videóhoz,hogy playable,oszt mégsem játsza le
3féle meridian is fent van marketen,mindegyik ugyanazt produkálja..
ja,és avit nem is látja :S[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Az új xyflash az avit nekem gond nélkül lejátsza, nem is azzal van a bajom
Hanem ezekkel a répa mp4 és flv formátumokkal..
Tehát adott egy googlefon,ami nem játsza le a google által készített és terjesztett videókat (most nem a formátumról beszélek,hanem arról,hogy a google választja ki milyen videó legyen fent youtubeon).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
delbarta
senior tag
Többre mennél vele, ha készülék topikjában érdeklődnél. Szerintem.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
bikmakk
tag
Őőő, a letöltési oldalon nem írják, nekem meg ezek szerint szerencsém volt Bár lehet, hogy a játék egyébként is igényli a nagyobb hardvert ami az újabb nagyképernyős telókkal együtt jár. De azért feketepont nekik, hogy nem valami szélesebb körben játszható játékot választottak...
~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
Ronin-
senior tag
hú, akkor te nagy király lehetsz, mert a hivatalos 2.1 android rendszer 2010 januárban jelent meg..
Spicára meg kb fél éve elérhető, vagy még annyi se ( most nem a kókányolt, verzióról beszélek, hanem a rendes, hivatalosról..)(#4764) doc : azt se felejtsük el, hogy a samsung ezeknél a telóknál "elfelejt" 3D drivert írni, aminek hála használhatatlanok 3D-s cuccok futtatására. nem véletlen váltottam spicáról x8 -ra.. meglepődtem én is,hogy milyen szépen futnak a 3d dolgok a kicsikén. samsung meg elmehet a fenébe ezzel az üzletpolitikával meg a kókány telóikkal
-
z0d1AK
nagyúr
Most felhúzott, mert barátnőm nevét át is írta a mobil app, és visszaírni sem tudom, az okát nem találom eddig, pedig kilőttem, hogy megjelenítse a Facebookról behúzott neveket, mivel zavart, hogy olyanokat is beletett, akiket ismerek, de amúgy sosem fogom őket felhívni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Mcfery
tag
Hi!
Lost Phone. (marketen free)
A logója Piros STOP tábla.
Ha ellopják v. elveszik a telód egy sms és nem tudja használni a "megtaláló"
Sim csere esetén is azonnal tilt mindent.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest