Aktív témák

• Dantes74

csendes tag

Sziasztok!

Most regisztráltam. Ezidáig a wm prefeláltam, mert volt egy keserű tapasztalatom az androiddal (HTC HERO).
    Nagyon vártam a wm7-et, de elkeserítettek. rengeteg funkció nem működik, ezért újra az android a dilemma (HTC Desire HD).

?

1. Android (2.2) szinkronizálható-e minden adat az outlookkal? A régi android egyszerűen nem volt hajlandó a contakt mellé írt megjegyzés v jegyzet rovatba felvett adatok szinkronizálására (kb 300 karakter után levágta a többit és nem vitte át a kütyüre).
    Ez vajon megoldódott?

2. Nagyon nagy szükségem lenne két megfelő alkalmazásra
    a) Call filter (wm-on SPB-nek volt ilyen), nem baj, ha fizetős csak profi legyen (esetleg komplett hívócsoportokat lehessen tiltani, engedni, rejtet számokat tiltani, stb).
    b) call recorder (a mostani wm-os a beszélgetés után megkérdezi, hogy megtartjuk-e az előző beszélgetést vagy nem).

Elolvastam jó pár előző hozzászólást és részmegoldásokat találtam. A megadott hivatkozások vagy egyáltalán nem elérhetőek vagy elérhető, de meghaladja az informatikai ismereteimet azok használata, így kérem szíves segítségeteket.

Ha nincs a fentiekre megoldás, akkor szenvedek tovább a wm 6.5-el nal 3 lefagyással naponta. :(

Köszönöm előre is a segítségeket

Aktív témák

Hirdetés