- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Aktív témák
-
Nincs ilyen app, a telefonok nem támogatják a PPPoE-t közvetlenül. Egy kis utánajárás után úgy tűnik, hogy Ázsiában erre nagyobb igény lenne, mert van szolgáltató, ami egy Wifi AP-t ad az előfizetőnek, hogy nesze csatlakozz rá és hívj PPPoE-n, de nálunk ez a felállás egyszerűen baromság és/vagy igénytelenség.
-
zolmesz
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget írok, de miért nem a wifi router csatlakozik fel a netre, és így nem a telefonodnak kell tárcsázni.
Bocs, ha nem jól gondolom, de nálam pl. DIGI net van, ahol szintén kell a kapcsolódáshoz név, meg jelszó, de ezeket beállítottam a routerbe, így létrejön egy wifi hálózat, ahova tudok a telefonommal kapcsolódni (meg a laptoppal is) mindenféle tárcsázás nélkül. -
delbarta
senior tag
-
^Clown
addikt
Üdv! Lenne egy láma kérdésem: ismerősömnek van egy i5800-as Samsungja, 2.1-es (ha jól rémlik) Androiddal. Az lenne a bökkenő, hogy náluk a net úgy van megoldva, hogy először csatlakoznak a wifi hálózatra, és utána "be kell tárcsázni" az ADSL-t - tehát csatlakozni kell külön. A telefonnal a wifi hálózatra fel tud csatlakozni, de "tárcsázni" már nem tud. Létezik erre valamilyen app? Köszi
-
f1alonso
aktív tag
Cső!
Nem tudtok vmi jó kis wifis progit pl amibe van olyan h radar meg ienek. köszi előre is...
Meg 1 wifis app mivel tud többet mint a gyári?
-
deino
csendes tag
válasz
BalanceR #3289 üzenetére
...meg hogy kb. köze nincs a rendes Plants. vs Zombieshoz. Butítva van minden, játékmenet szinte nullára gyalulva, élvezhetetlen klónszerűség. Ha játszottál már, vagy egyáltalán bárhol láttad már a PC / iPhone / bármi verziót, akkor ennek a közelébe menni se érdemes. De tényleg, csak fel fogod húzni magad rajta, mint én. (PC-n többször is kipörgettem, nagy kedvenc.) Sőt, ezt még azoknak se ajánlom, akik nem találkoztak semmilyen formában a Plants. vs Zombies nevű remekművel, mert csak rossz szájízzel fognak távozni a game mellől, és nem értik majd, mire a nagy felhajtás.
-
BalanceR
addikt
A mobilismen elérhető a Plants vs Zombies
Gyönyörűen akadásmentesen fut, egy a bibi, egyenlőre csak kínaiul van fennt... -
Zsom!
tag
Sziasztok!
Olyan rajzprogramot keresek, amivel megtudok nyitni képet, és arra tudok rajzolni.
Köszönöm.Ja, és egy "képlopó" program nevét is megköszönném.(a shoot me nem működik
)
-
AMD Power
titán
Ingyenes témák,játékokat honnan tudok hozzá letölteni?
-
biker
nagyúr
androidos kézi tábla mutánson gondolkodom, egy dolog érdekelne, hogy a köv. appok elérhetők-e?
- doc, docx, xls, xlsx, pdf nézegető (documents2go?)
- forrásfile szerkesztő (php, html, css, sql, txt és egyéb plain szövegfileok, de karakterkódolás megtartással)
- ftp kliens
- teamviewer féle remote support?Nagyjából ennyi. És le is cserélném netbookomat rá
-
Peetr86
tag
Üdv,
Keresek egy scrollolható Mail widgetet 2.1es Moto Milestone-ra. Olyan kellene mint amilyen alapból van a HTC telefonokon, eddig még sajnos nem sikerült találnom.
Valami ötlet?
-
Seshrak
csendes tag
Samsung Galaxy S + JM7 ROM + One Click LagFix (1Ghz proci, nincs húzva)
-
z0d1AK
nagyúr
Egy netbook-ban.
Kicsit szokatlan a felhasználása az Androidnak erre a platformra, viszont a teszt várhatóan már a jövő hét közepén publikálásra kerül! -
RexpecT
addikt
Valami használható pénzügyi(kiadás-bevétel) appot keresnék.Money Droid jó lenne csak nem találom hol lehetne leszedni.
-
Vikt0r
aktív tag
Valaki használja a Sipdroid nevű appot?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Tudtok mondani olyan widgeteket, amik hasonlítanak a gyári "Elektromos vezérlés" widgethez?
Egyet találtam: Free Power Widget, jól testre lehet szabni, de nagyon lassú, és az értesítésekhez mindig benyomja, hogy vegyem meg a Full verziót. -
RexpecT
addikt
A legújabb Beautiful Widgets miért nem akarja frissíteni az időjárást
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Torrent kliensre lenne szükségem, amivel a memóriába tudok letölteni, és nem az asztali kliensemet tudom irányítani. Előre is köszi. -
bejmuller
aktív tag
Hello,
nem tudom volt-e mar szo rola (rakerestem a topikban de ugy tunik hogy nem).
Szal, talaltam egy jo oldalt (talan csak nekem uj, kedd ota napja vagyok androidos).
[link]QR kodokat general barmibol, de nem csak szimplan szovegbol, hanem kiegesziti egyeb infoval, pl lehet smst irni, mivel a Barcode Scanner felismeri hogyha az elso resz egy szam, akkor egybol beilleszti cimzettnek az sms appba
ugyanigy lehet google maps koordinatakat atkuldteni, a Barcode Scanner egybol nyitja maps-ban
lehet kontaktokat felvenni igy, szoval eleg fas*a -
mumk
tag
Aki szereti a Forma1-t annak csak ajánlani tudom ezt a progit. Jobb mint a tv-n.
Kár hogy megkérik az árát... -
delbarta
senior tag
válasz
ForRedGlory #3240 üzenetére
Az a Super Circle Battery with %. Van több féle dizájnban is. Én most az F verziót használom.
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR #3234 üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás: -
BalanceR
addikt
És látá az Úr, hogy ez jó...
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
Nem akartam új topicot nyitni ezért inkább ide írom, hogy keresek egy G1 tulajt aki tudna segíteni nekem Budapesten 1.6ról 2.1-re vagy 2.2 re frissíteni az OS-emet! Pár napja vettem, eddig nagyon bejön az Android. Pm aki sör ellenében segítene!
Köszi!
-
BalanceR
addikt
A legelterjedtebb a Linpack, de ez csak a rendszer sebességét méri...
Összehasonlítási alapnak :
Spica gyári ROM:3.1
Galaxy 3 gyári ROM:2.9
Spica ModdoltROM: 7,9-8,2
Milestone gyári ROM: 5-5.5
Galaxy S gyári ROM: 7.5-8.5
Nexus One gyári ROM: 9-9.2
Van még a coffeine mark, ami egy kisit összetettebb, de olyat még én sem találtam, ami mindenre kiterjedően (CPU/GPU/RAM/ROM-írás-olvasás/Kijelző/szenzorok...) végezne tesztet.... -
z0d1AK
nagyúr
Milyen Benchmark progit ajánlanátok?
Valami olyan kellene, aminek esetleg valamilyen ranglistája is van, és összehasonlíthatnám a Toshiba-t más eszközökkel. -
Zoly75
aktív tag
Hali!
El lehet valahogy tüntetni a status bar-t?
iGO kilóg, és talán pont annyival. -
Saccco
nagyúr
-
finecsa
tag
Egy olyan batery statusbar-ra lenne szükségem,
amilyet PDA- n használtam.
Egy vékony vízszintes vonallal mutatta az akksi
töltöttségét. -
Cyberbeni
addikt
angry birds másnál sem mutatja a talaj textúráját? (meg nagyobb képernyőre van)
samsung galaxy spica lk2.09.6 -
BalanceR
addikt
Tudna ajánlani valaki jóféle "gondolkodós" "fizikás" játékokat?
Olyasmire gondolok, mint:
Angry Birds
Blow Up
Shot U
Space Physics
Amtalee
Szóval ezen a vonalon keresek játékokat... -
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #3209 üzenetére
Aztán te is rájöttél, hogy nincs sok értelme állítgatni meg minden vackot telepítgetni stb?
Én ezt eddig minden rendszerrel eljátszottam. -
orvil
tag
válasz
james008bond #3049 üzenetére
ezert jo ha az embert tud kulombseget tenni a telefonja es a szamitogepe kozott :-D
en pl serverterembe a teloval dolgozom, vnc, rdp, ssh, etc ... lusta vagyok visszamenni irodaba, azert is vettem.
1gigas havi netem van, pont eleg. telon alap progik, amik az elethez kellenek, jatek nincs sem mas felesleges memoriazabalo dolog. infos letemre sosem piszkaltam telomat, jo ahogy vettem. ha az ember hatart szab a hulyesegnek, minden mukodik rendesen, egyszeru de nagyszeru bolcsesseg -
llaszlo
veterán
-
bejmuller
aktív tag
sziasztok,
az lenne a kerdesem, hogy letezik-e alfanumerikus billentyuzet androidra(2.1)?
allo nezetben kellene, sms irashoz... tul kicsi az allo qwerty -
Lasy
veterán
válasz
Cyberbeni #3202 üzenetére
Mindenki nem tudhat angolul, és gondolom neki is az első ilyen próbálkozása.
A marketből le kell tölteni az appbrian alkalmazást amit telepítesz a telefonra, és ha azt elindítod akkor fogod tudni csinálni a dolgokat.
Az appbrian idézőjelben egy gyűjtő oldal amit a telefon szinkronizál ha elindítod. -
Cyberbeni
addikt
válasz
szamuraj00 #3201 üzenetére
mobilra is le kell tölteni, és ott szinkronizálja, hogy miket raktál fel neten, illetve telón, és ha van frissítés, vagy van olyan, amit még csak neten nyomtál rá h install, akkor az ki van emelve, és át tudsz menni annak a marketes oldalára, és fel tudod rakni
de ottvan az appbrain.com-on is:
"Welcome to AppBrain
Discover the best Android apps via search, rankings and categories
Easily install and manage your apps directly from the web browser and on the phone with our free Android app
Install apps with one click from the web with the Fast Web Installer app.
Share the apps installed on your phone with your friends" -
szamuraj00
csendes tag
helló!
Valaki segítene a következőben:
az www.appbrain.com oldarról lenne szó. nem sikerül sehogy se letölteni az app-okat, game-ket. rányomok hogy install, akkor sem csinál semmit csak felajánlja hogy cancle install,
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest