- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
darvinya #39493 üzenetére
Én azért kerestem ilyen appot mert custom ROM-ot használok(Defy WIUI) és abban MIUI launcher van ami nekem teljesen elég, de mivel nincs app drawer így ömlesztve vannak az appok ikonjai. Mivel sok app van fent, telepítési sorrendben így nincs kedvem átrendezni hanem inkább kiraknék pár appot status bar-ba ahol van egy csomó hely. Ennyi.
-
Anulu79
addikt
A Tin tinnel játszik valaki? Elakadtam és nem tudom, hogy mit kell csinálni. Egy erődben vagyok és csak rohangálok egyik helyrő-katonàtól a másikig de semmi èrdemlegeset nem tudok csinálni.
-
jani8787
tag
a setxperia progi ér valamit? meg ezek a proci állítgató progik?
köszi
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39495 üzenetére
Mi a szarnak raknád az összes appot? 2-3 gyakran használt appot. Össze-vissza írkálsz hülyeséget.
Nem akad össze a rendszerrel, csak GB alatt nincsen jogosultsága kapcsolgatni / appot indítani, ha olyan a gyári ROM. Márpedig a sonykon olyan. ICS alatt nem lesz probléma (elvileg).
Engem nem érint, nem használom, de miért kötözködsz? Onnan indít appot, ahonnan akar. Ha azt akarná, hogy mondják meg neki, hogy mit csináljon akkor venne iPhonet / WP7-et.
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #39494 üzenetére
Tudom, hogy a banya lötty.
De amikor kipróbáltam rádöbbentem, hogy rakás …
Ez olyan mint a Live Ware.
Használd és ha véletlenül összeakad a rendszerrel … csak aksi ki-be.Az, hogy kinek mi kényelmes …
Rakd bele az összes app-ot az asztalról a könnyebb elérés miatt és végén kapsz egy asztalt. -
fatal`
titán
válasz
darvinya #39489 üzenetére
Ki beszélt külön appról? Az elixirről volt szó.
Külön app sem kell, elég a SystemUI.apk cseréje. Legalább olvasd el, amire válaszolok.
(#39493) darvinya: Pl. azért, mert kényelmesebb és bárhonnan eléri, nem kell az asztalra mászkálni. Ez már egyéni preferencia kérdése.
-
Syl
nagyúr
válasz
body007 #39448 üzenetére
Milyen tabletta az?
Mert az enyémet (Galaxy Tab 8.9 3G), bár elég sokat használom, hetente egyszer elég tölteni. Éjjel-nappal be van kapcsolva, állandó 3G nettel (a wifi nincs is rajta bekapcsolva).
Újraindítva meg a franc tudja mikor volt. Ja, áprilisban egyszer biztosan, ugyanis a 3.2 Stock Rom-ot lecseréltem 3.2 Overcome-ra.
-
punky10
addikt
válasz
darvinya #39489 üzenetére
De itt csak kapcsolokat lehet elhelyezni.Az alapkérdés arra vonatkozott,hogy alkalmazásokat lehet-e statusbarba rakni.Erre jött az Elixir,ami viszont SE telokon az imént leirt modon müködik...Hunfatal arra irta,hogy beszélt Tamással,és ö is megerösitette,hogy igy van...
-
Deck
titán
Probálta már valaki a FaceNiff Android programot?
-
BigBlackDog
veterán
Ma találtam meg ezt a jópofa játékot, függőség okozása elég gyanús
Sajnos itthon nem elérhető a teljes verzió, de hát nemcsak a play létezik... -
volvoguy
addikt
Üdv! Van vmi app ami szinkronizáláskor kirak egy kis ikont a status bar-ra mert ICS alatt ha szinkronizál nem jelez...
-
Narxis
nagyúr
Van olyan app amivel appokat tehetek a status bar-ba?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. több kérdésem is lenne. galaxy giomra akarok fözött romot tenni, de elötte lekéne menteni a gyári romot hogy ha visszaakarom tenni vagy gáz van a telóval, visszatudjam vinni gariba boltba
honnan tudnám letölteni, vagymilyen programmal tudom full lementeni a romot a telómról, amit miután feltettem másik fözött romot, a gyárit visszatuja pakolni.
a másik kérdés, ics 4.0.3 at akarok rátenni cyanogen mod ugye, és az a hibája, hogy ugye a kamera nem működik. kérdésem. ezen a problémán kívül akad e más is, és van e erre valami update vagy megoldás?valaki linkelje be a rom telepitését menetét ( lehetöleg ahoz a programhoz amit belinkeltek)
válaszotokat előre is kööszönöm -
fatal`
titán
válasz
randras #39468 üzenetére
Nem nagyon. Van még a 3D Black for Facebook, ez fizetős, de van ebből világoslila, ami ingyenes. Próbának az is megteszi, ha tetszik, akkor meg megveszed a feketét, vagy, amelyik szín tetszik. Bár mostanra elég normális szintre hozták a gyári appot is szerintem.
-
randras
veterán
Elegem lett. Szükségem van egy normálisan működő Facebook kliensre. FriendCaster Pro-t használtam eddig, de egyre bugosabb az is, úgyhogy szükségem lenne valami jobbra, van ilyen?
-
RBJ
addikt
van egyáltalán ténylegesen bevált tweak, vagy utilities dolog androidra? vagy parasztvakítás és kész?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
body007 #39455 üzenetére
Futó folyamatokat kell nézni, hogy melyik az amelyik "eszi" a hardvert...
Ha nincs túl sok alkalmazás, akkor reset-et kell neki adni, aztán az valszeg megoldja a problémát.
Ha így van, akkor reset-et neki... Ha utána is csinálja, akkor újra kell flash-elni a romot, vagy ha esetleg van elérhető frissítés hozzá, akkor frissíteni kell.
-
Sziasztok!
Mitől tud beállni egy rendszer mint a gerely? Alig reagál, le van lassulva mint szél... Nyomom neki az adv. task killer-t és a kill-all widgete-et de csak a reboot segít rajta
2 magvas 1 gb ram-os a tabletta de meghal 2-3 naponta -
hackeeeee
Jómunkásember
User ellen nincs megfelelő védelem, pc-n sem.. A legrosszabb vírus maga a felhasználó, ez köztudott...
Tedd fel a mobil eset antivirus-t, biztosan megvéd.
A másik, néha érdemes böngészőben, nem app-ban olvasgatni az angol store kommenteket, mert van amikor írják, hogy tele van reklámmal meg ilyen-olyan sz@rokkal az alkalmazás...
(#39446) RBJ: Már egy ideje, Én is futottam már bele olyan alkalmazásba, ami alapból reklámott tett a "rolóra". Szerencsére nálam nem, de olvasgattam a hsz-eket, volt akinél megtette..
-
RBJ
addikt
válasz
#40993792 #39445 üzenetére
google play en levő alkalmazások mióta közismerten kockázatos. ha jól elolvastad csikósXP s koromban. vagy 15-20 éve. és ha elolvasod a mottom linux ot használok mégúgy nem vagyok kockázatos tényező.
vagy még nekem pár hetes andoid téma még új ezért a bonyodalom.
MÁs: úgy látom az ilyen andrioid optimalizálóknak mint pl a nem kívánatos gyári alkalmazások fagyasztása úgymond nem igazán hozz eredményt mert ugyanannyi a memória fogyasztása a készüléknek. -
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Csókolom. Letelt a hetem ismét zaklatnék.
Nem osztom azok véleményét akik azt mondják, hogy semmilyen fajta védelem nem kell android rendszerre. szinte átéltem a héten a kezdő XP s korszakom mikor nénis oldalakat néztem és másnap vagy akkor nem győztem bezárni a popup ablakokat és kitudja milyen módosított kezdőlapokat. pl feltettem a deepmix moscow radio t és teljesen ellepték a telóm a reklámok de még nem is az hanem a különböző böngészős parancsikonok. szerintem ehhez már pofa kell . kicsit ideges is lettem, hogy már a telefonon sincs az ember bíztonságban.
feltettem az adaway t és megszűnt a problem de akkor is. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
molnarpeter #39440 üzenetére
AppMonster
Ön nyert!
Köszönöm szépen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TazLeacher #39438 üzenetére
Titanium, AppMonster, ASTRO, talááán ES File Explorer?
mp
-
TazLeacher
nagyúr
Nem jut eszembe annak a programnak a neve, amivel ki lehet menteni APK-ba a dolgokat. Sok féle van, de egy konkrétat keresek, amit már használtam. Adnátok tippeket...
-
GrandeP
addikt
Hmmm, de fura ha frissíted az airdroidot akkor jó lesz, de ha simán telepítenéd, akkor nem kompatibilis ugyanazzal a telóval!
Másnál is van ilyen bug?
Sajna nem tudom telepíteni, van valakinek régebbi verziója? -
lbalog01
tag
Valóban a 2G alatt én a GSM hálózat kizárólagos használatára gondoltam. Ez nagyobb lefedettségű és alacsonyabb energiával használható.
Ha az adatkapcsolatot is ide keverjük akkor tény, hogy a 2<X<3 formulával leírható akármilyen G ezen a rendszeren leledzik.
Amikor a teló 3G-t próbál használni oda már másik hálózatot /CDMA/ kell igénybevennie, már ha van lefedettség, amihez az előbbinél TÖBB energiát használ.
Az EDGE és a GPRS bár nem 3G de azért még adatkapcsolat és mint olyan még "életben tartja" a telódat és nem szakít el a világtól de azért közel sem szívja úgy az akksit. Ezért ha power save módban akarsz üzemelni:
1. használj 2G hálózatot /még van adatkapcsolat de tetű/ 2. adatkapcsolat off /még több kakó marad de csak voice call / -
fdisk
őstag
MX Player Codec (ARMv7)-nek van vmi értelme ha felteszem?
-
F.B.I.
veterán
Van olyan lejátszó, amivel a feliratot lehet időben igazítani?
-
capulet75
addikt
Mint írtam, nem nagyon ismerem az androidot. Gondoltam valakinek lehet tapasztalata ilyen szoftverrel, és az esetleg megosztaná velem. Naivan azt hittem hogy egy ilyen topik az a célt is szolgálja hogy tanácsot adjanak az emberek egymásnak.
-
DemonDani
addikt
Használ valaki notification switchert vagy ilyesmi kapcsolós cuccot? Melyik a legjobb?
Nexus S ICS -
szente
addikt
válasz
BigBlackDog #39415 üzenetére
Bonyolult volt...
Köszi!
-
capulet75
addikt
Üdv! Galaxy minire kellene vmilyen térképszoftver, dánia a célterület. Ötleteket kérek, mert az androidod nem ismerem, és telefonguru sem vagyok (sajnos).
-
szente
addikt
Hali!
Van droidra valami féle rendszerstabilitás teszt, ami addig fut amíg én akarom?
Üdv.
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Lenne egy problémám, és arra lennék kíváncsi hogy egy appal orvosolható-e. Szóval, a gyári sms progiból nem tud a barátnőm smst küldeni nekem, de érdekes hogy másnak tud. /teszteltem és tényleg így van, tehát kiírja amikor küldené hogy sikertelen/
lg optimus gt540-ről lenne szó 2.1-es androiddal. -
Firpo
tag
Megtudja mondani valaki, hogy hogyan lehet a Jorte naptárban beállítani, hogy egy esemény előtt figyelmeztessen? Hiába állítok be egy esemény, nem jelez a megadott idővel előtte.
-
atillaahun
veterán
Mért már itt valaki VOIP forgalmat bármilyen programmal megbízhatóan? Olyan érdekel, ami WiFi-t is tud, és nem feltételezés, hanem tapasztalat.
-
Polllen
félisten
Használ vki itt Google currents-t? Nálam nem akar frissíteni semmit. Pl. rss olvasóban látok egy új hírt szeretlekmo-ról, ez meg órákkal később sem hoz új cikket:/
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #39326 üzenetére
A fizetős DropSync tud Dropbox-ot szinkronizálni, akár azonnali le/fel-töltéssel is. Bár nekem 24 órásra van állítva, mert amúgy szerintem elég durván fogyasztana. De a lehetőség mindenképpen adott, ha valakinek az azonnali rendelkezésre állás a lényeg. Egyébként okos és egyszerű kis kiegészítő ez, mert lehet csak WiFi-t választani, meg akksi szint határt is. Az egyetlen dolog amit hiányolok belőle, hogy nem lehet neki megmondani, hogy konkrétan naponta hány órakor szinkronizáljon. De végülis ha nyomsz neki egy manuális szinkront este 8-kor, akkor a következőt 24 óra múlva csinálja.
(#39370) mkRoland
Szerintem (#39364) xSide-tól megkaptad a tökéletes választ, magam is épp ezt akartam javasolni, csak egy másik programmal, ami ugyanezt tudja.(#39355) Melack
Nem mintha odáig lennék az Erste-ért, mert már egy párszor próbáltak, és be is húztak ezzel-azzal, de a netbankjukkal, és a netes vásárlási megoldásukkal teljesen elégedett vagyok.
Számlanyitáskor adtak egy virtuális kártyát, amivel neten lehet fizetni. Az alap számlámhoz van ez is hozzárendelve. Netbankon vagy Telebankon keresztül tudom megemelni a limitjét, és máris vásárolhatok vele teljesen biztonságosan, mert csak annyit teszek rá, és annyi időre, amennyit, és ameddig használni akarom. Külön díja sincs. -
-
artiny
őstag
Miért pislog fel a telefon,nem tudom mennyi percenként úgy hogy nem is nyúlok a telefonhoz.
Olyan mint ha megnyomnánk a bekapcsoló gombot az oldalán hogy megnézzuk hogy hany ora van....
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú Galaxy Tab S8 5G, fóliás, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest