Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Van abba valami amit hunfatal mond, én eddig csak kis buta programokat matattam.
Esetleg még annyit próbálnék meg, hogy nem az SD-re, hanem a PC-re téve cseréled ki benne a fájlt.
De ha így sem megy, akkor biza ki kell kutatnod melyik programmal lehet másokat aláírni. Mert természetesen ez is lehetséges egyébként. Bár ebbe nem tudok ennél többet segíteni, valami rom főző mestert kellene megkérdezned. -
atillaahun
veterán
-
St3ven
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Csak nekem jelent nehézséget konfigurálni ezt a Lightning Launcert?
Hogy lehet pl. 3 főképernyőt beállítani? Vagy éppen dockbart kialakítani? Beállítható pl. 5 ikonból álló dockbar, miközben a főképernyő ikonjaiból csak 4-et rakok egymás mellé?
Engem egyébként a bereklámozott minimális erőforrás-igénye, nomeg a 60 kB-os telepítője fogott meg. Többiektől is kérdezem: van valami alternatív launcher ebben a kategóriában?
Jelenleg sima ADW-t használok, szóval nem kell sok extra, de azért az ikonok cserélhetőek legyenek, a dockbaron is. A lényeg, hogy egy kétéves szar LG-n pöpecül fusson.
-
spiritex
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Ok, de azt viszont el kell mondanom, hogy az Angry Birds Space valamiért mindig lefagyasztotta az olcsó kínai tabletemet alaphelyzetben, de amióta beállítottam a Törölje a tevékenységeket + a Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot, azóta minden gond nélkül fut. Más játékokkal és app-okkal nem jelentkezik a probléma!
-
dokee78
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
A séf mai ajánlata a Business Calendar Free.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Szia!
Hasonló gondom volt, jelenleg ez van fent, stabilabb is, és mintha kevesebbet enne. (Még csak tegnap óta van fent, így üzemidőben nem sokat tudok róla, de a többi extra miatt megérte. Főleg azért, mert a "gyáriból" folyton eltűnt a video call, és csak reinstall(!) után lett jó, de megint eltűnt 2 indítás múlva. Ezzel ez úgy tűnik, megszűnt.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Adfree és másik kettő, amiket Trob1 ajánlott.
-
St3ven
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Az autospace azt jelenti, ha a szerkesztőlécen ráböksz a szóra, tesz utána egy spacet.
Viszont ami nagyon jó, h ha ilyenkor teszel írásjelet, azt nem a "levegőbe" rakja, hanem a szó végére ragasztja, és az írásjel mögé helyezi át a spacet.
Próbáld ki, nagyon jól lehet alkalmazni arra, amit tulajdonképpen Te keresel.
-
RootRulez
félisten
válasz
havri1
üzenetére
Én
ES File Explorer-t használok, erre és még sok mindenre jó... -
chab7
addikt
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

akkor várok hátha egyszer csak kirija

Traffic Monitor
Magyarul is letölthető
)