- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Necc
addikt
És ha weben keresztül akarod feltelepíteni, ír kompatibilis készüléket?
Érdekes nálam engedi telepíteni mind a telóra, mind a mediabox-ra pedig a mediabox-al sok alkalmazás kötsögösködik
Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy olyan app, amit (lustaságból?) csak ARMv7 -es procikon engednek telepíteni/futtatni... -
saphancs
aktív tag
http://logout.hu/cikk/lg_optimus_black_rom_telepitas/ha_veletlen_be_ut_a_baj_segit_a_smart_flash_tool.html
Nézd meg ezt a smart flash toolos részt! A lényeg, hogy kell hozzá egy gyári szoftver'
http://logout.hu/bejegyzes/bubus66/lg_optimus_black_p970_gyari_rom_vissza_allitasa/hsz_1-100.html ez igyanaz, szájbarágósabban!Van kdzs megoldás is, de arról keveset tudok, ezt már próbáltam.
(Telóról irok, ezért nem linkeltem) sok szerencsét! Amúgy szerintem a téma egy pindurkát off it :S -
randras
veterán
És tudod kit csókolj!
-
barrasz
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
Most a callweaver-t használom. Root nem kell hozzá, és létre lehet hozni benne tetszőleges fehér -ill. feketelistát.
Fizetős, de nem drága. Pontos összeget nem tudok mondani, mivel nem találom a wallet / tranzakciók menü alatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
User ellen nincs megfelelő védelem, pc-n sem.. A legrosszabb vírus maga a felhasználó, ez köztudott...
Tedd fel a mobil eset antivirus-t, biztosan megvéd.
A másik, néha érdemes böngészőben, nem app-ban olvasgatni az angol store kommenteket, mert van amikor írják, hogy tele van reklámmal meg ilyen-olyan sz@rokkal az alkalmazás...
(#39446) RBJ: Már egy ideje, Én is futottam már bele olyan alkalmazásba, ami alapból reklámott tett a "rolóra". Szerencsére nálam nem, de olvasgattam a hsz-eket, volt akinél megtette..
-
Mr X
veterán
Appot pakolgatni gyárilag is tudsz. Beállítások - Alkalmazások -Alk. kezelése. App nevére ráböksz, áthelyezés SD-re vagy telefonra.
Gyári alkalmazások pucolâsâhoz rootolni kell, utána vagy törlöd a feleslegeseket, vagy pl. Titanium Backup-pal fagyasztod.
CPU-t húzni gyári kernellel nem lehet, cserélni kell egy arra alkalmasra. A személyes véleményem, hogy nem éri meg az a kicsi sebességnövekedés a gyorsabb merülést és a melegedést. Jobb eredményt érsz el, ha a felesleges, de hâttérben folyton futó appokat lepucolod.
-
Rickazoid
addikt
Ha legális akkor nem. Akkor illegális, ha fel kell törni vagy meg kell kerülni valami védelmet hozzá, a célja nem nyílt forrású programok módosítása (például a Play (Market) hackelése), illetve ha van köze warez programokhoz.
Szerintem.(#39052) darvinya: Fura elméleteid vannak olyan dolgokról, amikhez se nem értesz, se nem próbáltál, legalábbis az irományaid erősen erre a következtetésre engednek jutni. Magyarázd el hogy szerzed meg egy antivírus, például az avast! internetkapcsolatának figyeléséből (vagyis a frissítéskeresés és -letöltés figyeléséből) a megbízhatónak beállított SIM-kártyát és bármilyen SMS parancs végrehajtásához szükséges kódot, kérlek!
-
Rickazoid
addikt
Vissza kell tenned, elindítani, majd Beállítások és avast! Anti-Theft eltávolító varázsló. Pont ez a lényege ennek a szolgáltatásnak, hogy a program törlésével nem lehet ténylegesen törölni a védelmet, csak a PIN ismeretében a programon belülről. Ez egy biztonsági funkció, hogy a háttérben megbújó program új SIM berakásakor el tudja küldeni SMS-ben az új SIM telefonszámát, bekapcsolt GPS és jel esetén pedig a koordinátákat is. Illetve ez teszi lehetővé az SMS irányítást a távolból, le lehet zárni vagy lehet wipe-ot indítani.
-
darvinya
titán
-
punky10
addikt
Mármint a telepitöt nem találod,vagy feltelepited,majd átrakod SD-re,és ugy nem találod?Ha ez utobbi,akkor az van,hogy vannak olyan appok,amiket nem "illik" SD-re rakni,pl aminek használod a widgetjét.De csinálj egy ujrainditást,vagy mountold fel ujra a kártyát,,hátha feltünik valahol.
-
Probert75
addikt
Nem kell megválnod tőle. Rendelj hozzá 100MB-os netet, vagy nagyobbat akár. Minden szolgáltatónál kb. 1000píz a 100MB. Töltesz le egy Opera Mini-t és már olcsón tolod is a böngészést. Nekem a Telenornál olyan van, hogy nem feláras a túlforgalmazás, hanem csak lassítják.
Én sem lógok a teló netjén, de ha van rajta és azonnal kell valami infó, akkor kéznél van bárhol. Nekem UPSZ 60/6-os van mellette az asztalin, mégis van a telón is. -
Probert75
addikt
Hát nem hinném! A Telenornál(Okos tarifák), és persze a másik kettőnél is, van olyan csomag, hogy a böngészésért egyáltalán nem kell fizetni. Kifizeted az alapot, oszt csókolom.
-
raziel01
veterán
T-mobile, Like díjcsomag, korlátlan mobilnetem van.
Egyébként okostelefont net nélkül felesleges venni. Lehet sírni meg rinyálni de ez a helyzet. Ha nem telik netre akkor nem kell okostelefont venni. Én is csak azért vettem, mert most van ez a Like díjcsomag, amúgy a régi LG GS290-el nyomnám.
-
TRob1
veterán
"egy egészséges para" - Sztem egyáltalán nem egészséges a parád.
Sőt, ha sokat parázol, bekattansz.
(Mondjuk ebből a pár hsz-edből azt szűrtem le hogy az Android nem a te világod, nem jó választás, elhamarkodtad a vásárlást... persze még változhat a megítélés a megfelelő irányba)
-
Semm1
tag
Szerintem a Market, és a letöltöm és települ az, ami a legbiztonságosabb. Itt általában azok a legjobb alkalmazások amiket sokan letöltöttek és értékeltek(jóra). Ha valami gond van az alkalmazással azt sokan jelzik az értékelésnél.
Ezeken felül még arra kell/lehet figyelni, hogy telepítés előtt meg tudod nézni, hogy mikhez fér hozzá az app a telefonon.Offline is meg lehet ezeket nézni, de ha máshonnan szerzed be, az már kapásból rizikósabb lehet...
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest