Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
én anno vhol rábukkantam a Trónok harcára pdf-ben
de annak a nagyítása, tördelése nekem akkor vhogy nagyon nyögvenyelősnek tűnt
(lehet hogy azóta már fejlődött a tudomány)
az Amazon Kindle viszont 1 ingyenes regisztráció után pikk-pakk átkonvertálja helyetted vmi más (nemtommilyen) formátumba, ahol ezek a dolgok már úgy működnek ahogy kell
természetesen azt is megjegyzi, hogy hol hagytad abba az olvasást
sőt ha esetleg több eszközön is olvasod uazt a dokumentet, akkor szinkronizál is
nekem annyira bejött már elsőre, hogy nem is nagyon próbálgattam más olvasó progit
(ahol esetleg nekem kellene még konvertálgatni is a Calibre-vel)
asszem más progikban azért több beállítási lehetőség volt, de sztem elég amit ez tud
bővebben a Kindle-ről:
[link] -
Inarus
addikt
válasz
artiny
üzenetére
Nem teljesen értem az elképzelésed, de pl Dropbox szinkronizált mappát használhatsz. Amit ide behúzol, azt a mobilos kliensben meg tudod nyitni. Vagy van még az Airdroid, amit ha felraksz a telefonodra simán eléred böngészőből a készüléket és drag&drop módon tudsz cuccokat feldobálni rá.
-
napocska2
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
Screen Filter tudja ezt.
-
chab7
addikt
válasz
artiny
üzenetére
És miért tőlem kéred?
Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).A puskázást meg egyébként sem díjazom
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)Bocs a lebaszásért de pont jónak címezted a kérést
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).