- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
randras
veterán
Azóta is a mobilnet a téma?
Király, remélem betalálnak! Ezt a hsz-t is az 500 megás 4000%-ra kihasznált nettel írom!
-
Pajoz
őstag
Anno volt olyan, hogy átalánydíjas wap előfizetés. Röviden 2K, mert a végén kétezer huf volt. Axxem ez a 9020-as porton ment át. Valami pannonos malőr miatt megnyílt a 8080-as port. Simán leneteztünk wapos simmel havi több gigát. Volt aki több, mint 10 Gb-ot lehúzott gprs-en, edge-n. A lényeg, hogy jó hosszú időbe -cc 1 év- telt a panninak mire javították a hibát. Reméljük most sem gyorsabbak
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #41196 üzenetére
"Ha az eszköz sávszélessége lehetővé teszi azt, hogy akár még két készüléket wifin ellásson akkor egy eszköz háromszor akkora forgalmat generál, mint normál esetben, ha megosztja a netet..."
Úgy érted ha nekem gurul a mobilnet 2 Mbps-el, és ezt megosztom még 2 embernek, akkor mindegyikünk 2 Mbps-el tud majd párhuzamosan nezetni? Én azt hittem, hogy megoszlik a sávszélesség is.
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41195 üzenetére
ha jól tévedek,talán 128kb/s...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #41195 üzenetére
Terheli a hálózatot, ha több eszköz használja a mobilnetet, mint amennyit eladtak... A nagyobb terhelés lassít, így akik a céleszközön használnák a netet, anyázni fognak a szolgáltató irányába...
Ha minden fogyasztó teljes kapacitáson használ egy rendszert, az hamar lefekszik. Ez igaz, víz, gáz, villany stb. rendszerekre is... Ha az eszköz sávszélessége lehetővé teszi azt, hogy akár még két készüléket wifin ellásson akkor egy eszköz háromszor akkora forgalmat generál, mint normál esetben, ha megosztja a netet... -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
upsz,dupla:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
vodás vagyok,néha érzem a lassítást, néhány hónapban egyáltalán nem...megosztani simán tudok,szoktam is minden gond nélkül...:-)
-
gtamate2
veterán
Valami Rock band vagy Guitar Hero szerű játékot nem tudtok androidra? Néztem a playen a guitar hero 6-ot de az iOs-hoz képest rettentő gyenge, valami másról nem tudtok? :S
Btw: Van valami jó versenyzős játék telefonra? Amiben lehet tuningolni.. olyan nfs u1-2 szerűség?
-
punky10
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz
macilacus #41171 üzenetére
Hát kisül a szemem úgy nézem, de nem találok olyan képet ahol WiFi-s app-onkénti bontás van.
Tedd már be ide a képet légy szíves, vagy linkeld be vagy valami.(#41172) club1
Végülis nem írok alá, úgyhogy komoly károm nem származik a váltogatásból, legfeljebb az időm megy rá.
3G miatt azért merem remélni, hogy egy Miskolc szintű városban nem kell aggódnom.
De ezt a tiltást csak a Voda miatt mondod? Csak mert Trénél se olvastam ilyesmiről sehol. -
AXisBOLD
addikt
Hi, akad olyan szoftver, amivel naplózni tudom, hogy merre járok? Valami offline, csak gps-t igénylő appra lenne szükségem. MapMyRide-ot próbáltam, de ott a google maps alapú térkép miatt bukott is a mutatvány.
-
-v-
addikt
Ezt a trafipax jelző appot használja valaki? Van vele valami tapasztalat?
-
basaja
senior tag
hali:-)
hogy tudom kikapcsolni a 3g Watchdog pro-ban a statusbaron megjelenő ikont?idegesít...:-) -
chab7
addikt
Ez most hogy van akkor? Én vodás vagyok és 100 megás forgalom után lassítós netem van a csomagra téve. Már volt hogy áramszünet alkalmával (meg egyszer kerti partin a szabadban) a mobilnetet osztottam a laptopra (mobil hotspot). De nem lettem se korlátozva, se semmi. Vagy ez nem erre vonatkozik?
-
club1
veterán
válasz
Melack #41176 üzenetére
Konkrétan a Vodafone így fogalmaz egyes mobilnet csomagoknál (azaz nem aktivál semmit):
"a Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, vagy megszűntetheti a szolgáltatást, amennyiben a szolgáltatáson keresztül Tethering használatára kerül sor." -
válasz
saphancs #41154 üzenetére
PC-n Google naptár - Beállítások - Általános fül, majd alul "Lakóhelynek megfelelő időjárás-jelentés megjelenítése" - Mentés. Ha ez megvan, akkor a Google naptárban (PC!) minden napnál megjelenik az időjárás.
Ezután a telefonodon lévő naptár alkalmazás beállításainál van valahol egy Naptár beállítás -szinkronizáció vagy simán naptárak név alatt, ahol a frissülés után megjelenik saját, default, névnapok, ünnepnapok között az Időjárás, ezt kipipálod és kész. Frissítesz. -
club1
veterán
válasz
atillaahun #41170 üzenetére
Azért nagyon ne éld bele magad, két ok miatt:
1., A közeljövőben muszáj nekik kijavítani, különben megdől a gagyinetjük.
2., A 3G lefedettségük eléggé pontszerű, mindenképpen ellenőrizd váltás előtt, hogy ahol akarod majd használni, legyen 3G!
Viszont ami mellettük szólhat: Nekik még egyetlen mobilnet csomagjukban sem jutott eszükbe VOIP-ot és/vagy tetheringet tiltani. -
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #41170 üzenetére
A 3G Watchdog Pro igenis tud wifit
is és apponként bontani is
Ezen a képen láthatod az apponkénti bontást, ha pedig a google playon megnézed a képeket ott láthatod, hogy tudja a wifit is és ott is ott az apponkénti bontás
-
atillaahun
veterán
válasz
macilacus #41163 üzenetére
Nem értetted félre, csak a Watchdog nem tud WiFi-t app-onként bontani, 3G-t meg magába nem sok értelme van. Ezért nem túl javallott.
(#41165) club1
Nagyszerű, 1 hónap múlva lejár a Trés hűségem, akkor megyek is át. Meg befizetek mellé valami megbízhatóbb VOIP szolgáltatóhoz asszem. -
VD
őstag
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #41161 üzenetére
Ez a flexi csomagjuk korlátozási irányelve. De csak elv, mint írtam, közel egy éve nincs korlátozás a Telenornál.
-
club1
veterán
válasz
imi0424 #41160 üzenetére
A Telenornál a tavaly nyári ZTE infrastruktúrára való áttérés óta nem működik a korlátozás. Tehát azóta az általad leírtak csak elvileg vannak így, egy 100 MB-os csomaggal is sok-sok GB-ot lehet azóta náluk havonta forgalmazni. Ez egyébként egy hálózattervezési hiba, a Telenor folyamatosan dolgozik azon hogy ezt megoldja. Mostanában már volt egy-két előfizető, akit sikerült egy-két napra korlátozniuk.
-
macilacus
senior tag
Ha jól emlékszem nemrég valaki kérdezte, hogy melyik adatforgalom számlálóval lehet programra lebontva megnézni az adatforgalmat. Nálam a 3G Watchdog Pro van telepítve és ez tudja programra lebontva az adatfelhasználást mutatni.
Ha már valaki válaszolt vagy félreértettem akkor bocsi
-
imi0424
senior tag
olvassátok el a korlátlan netkapcsoltaról:
" Sebesség lassítására vonatkozó szabályok: amennyiben
az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a
nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve
hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a
Szolgáltató az azt követő napon az egyéb
forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltésre vonatkozó
sebességet lassítja; A sebességlassítás mértéke: 32/32
kbps. A sebességlassítás automatikusan megszűnik, ha a
7 egymást követő napra jutó egyéb és nem támogatott
adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabb."( csak érdekességből irtam
)
-
atillaahun
veterán
Közben kipróbáltam az ES új FTP hozzáférését.
Nálam nagy fájlok másolásánál ugyanúgy befagy mint a SwiFTP tette régen. Úgyhogy korai volt múltkor az öröm. Végülis ez is van már csak nem megy. Levelekre meg természetesen nem válaszolnak. -
Anulu79
addikt
Játszik itt valaki a Traviannal? Azért kérdezem mert érdekelne, hogy érdemes használni a TravDroidot?
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #41135 üzenetére
Csak azt ne feledd, ha készüléket kedvezményesen vettél, akkor nem szabadulsz olyan könnyen a hűségidőtől, ottmarad a kötbér.
-
barnam_
nagyúr
Köszi, működik. Bár ahogy sejtettem, a zárképernyőre nem tud kiírni több sor szöveget - vagy naptár, vagy időjárás
(#41140) atillaahun: utána kellene nézni, milyen feltételek mellett lehet módosítani az ÁFSZ-t. Mondjuk az egy szép gesztus lenne tőlük, ha lehetne kisebb csomagra váltani - bár mint tudjuk nem a szép gesztusból élnek...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Szereztem egy kis tablet-et, Android 2.2 fut rajta ... letezik e olyan progi ra amivel wifi halozatot lehet rajta letrehozni?... konkretan arra kellene hogy be tudjak menni a pc-m megosztott particiojara es azon levo adatokat tudjam hasznalni mint egy halozati meghajtot
-
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #41139 üzenetére
Hát hívtam múltkor valami miatt a Tré-t, rákérdeztem, hogy tudnak-e már valamit mondani hogy érinti az adó a csomagomat. Azt mondták nem, de a magasabb díjak miatt elméletileg mindenkinek meg lesz a lehetősége, hogy csomagot váltson, akár dominóra vissza. Ott meg ugye nincs hűségidő. De ezt csak én értettem így, meg egyáltalán nem biztos csak gondolom tervbe van.
-
randras
veterán
válasz
gipsztigris #41132 üzenetére
Talán az Elixir megoldja!
-
gipsztigris
addikt
Szép estét!
Újra megkérdezem, ERRE valakinek ötlet?
-
randras
veterán
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41085 üzenetére
Sajnos nekem nem lassítanak, hanem pénzt számolnak fel.
Bár így sem tudtam még kihasználni az 500MB-t. -
iguana
őstag
a play store-ban az acoounts alatt megjelenik az összes app, amit letöltöttem.
hogy tudom ebből a listából kitörölni, amit már uninstalláltam a telefonomról? -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Egy haverom kérdését tolmácsolom. Frissíteni szándékozik a telóján az androidot, és szeretné lementeni a Viber üzeneteit. Sms-re találtunk már progit, de erre van lehetőség?
-
havri1
félisten
Helló!
GoKeyboard t9 szótárát lehet bővíteni, tanítani?
havri
-
Richee11
senior tag
Valaki legyen szíves egy olyan alkalmazást mondani, ami kezeli a word, exel, pdf, és van benne Kulcsszavas kereső!! Előre is köszi!
-
Z0C!
őstag
-
MPM
tag
Áh, rájöttem miért nem látom, azt hittem hogy 2.3-as rendszereken elég a legfrissebb Google Talk hogy tudjak audiocsevegni, de ahogy látom 2.3.4-es, vagy annál újabb rendszer kell, a wikipédián ott van:
2.3.4 April 28, 2011 Support for voice or video chat using Google Talk
Akkor itt az idő átváltani 2.3.7-re
(mikor mások már jégkréméznek...)
(de azért köszi a segítséget)
-
Altbrucke
tag
válasz
Dark Archon #41105 üzenetére
-
Altbrucke
tag
válasz
gipsztigris #41101 üzenetére
ez igaz, az alap dolgokról kaptál tájékoztatást de a te igényeidre úgyis csak tapasztalat útján fog rájönni
-
Deck
titán
válasz
Dark Archon #41105 üzenetére
hehehe
-
-
volvoguy
addikt
Udv!
Egy megbizhato idojaras app erdekelne, szep widgettel lehetoleg!
Letoltottem a Koponyegeg-et...szep a widgetje...de vegyes velemenyeket hallotam rola...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest