- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Aktív témák
-
-
hossszú
őstag
Akku alkalmazást keresnék, olyat ami a hátralévő időt mutatja.
-
TRob1
veterán
-
RBJ
addikt
szerintetek linux alatt a mobil netet meg lehet osztani wifi n valahogy ?
arra gondoltam, hogy a meglévő mobil netet megosztanám wifi n és így tunék a telón dolgokat elvégezni tippjijje valakinek? -
skyli
senior tag
válasz
engine88 #38270 üzenetére
nekem 100MB-os pannon netem van. Csomót youtubeozok is rajta hd-n meg ilyesmik többször volt hogy egy csak egy nap 3-400MB-ot simán letöltöttem és nem is lassították be tavaly november óta kb csak most
torrenteztem és megnéztem róla egy bdrip filmet online xD lehet 1-2 gigánál már észrevették
De belassítva is simán lehet facebookozni, képeket küldeni, chatelni vagy mondjuk opera turbo-val netezni(ha nagyon lassú akkor képek nélkül).
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38284 üzenetére
Én használom a telefont, nem gyönyörködni meg szépségversenyre vettem.
(Eleve utálom ezeket a most divatos minimalista fos felületeket, használhatatlanok, de legalább csúnyák
EZ is csak egy divat ami hirtelen mindenkinek megtetszett, persze használat szempontjából nulla)
szerk: Szókirakós: Bejött vmi kék felület Fugo felirattal, meg szólt a zene, jött vmi menü és fc. Telefonban és sd-n is, úgyhogy már ment is a kukába.
-
doddencs
senior tag
tudom, h bugos. de nekem most el se indul, már rögtön fc.
hát még mappázva is gyönyörűek lehetnek a képernyőid.
más: én régebben használtam go-t, legutóbb apex-et. de ki akartam próbálni ezt a GO Power Master-t, profilkezelőt. Viszont aki ezt használja, egy kérdés.. a beépített Alarm mode az alvó módhoz nem nyúl elvileg, ennek ellenére nálam kikapcsolja, és ébren tartja a kijelzőt, ha nem nyomom ki én. másnál?
(amúgy is mi az már, h ezeket a beépített módokat nem szerkeszthetem, csak újat létrehozhatok..) -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38282 üzenetére
- "Egyszeruen katasztrofa, folyamatosan FC, vagy szimplan lefagy, arrol nem is beszelve hogy valami komoly gond lehet vele, mert 5 perc alatt ugy felheviti a telefont (galaxy s2) hogy tukortojast lehetne sutni rajta..."
- "Sajnos nagyon sokat fagy ki..."
- "BUGOS DE ROHADTUL"
- "bugos mint a szar"
- ...
Asszem nem a Go-val van a gond.
szerk: Úgy, hogy amit használok azok kinn vannak a home képernyőkön... és eleve az ikonokat is úgy teszem ki hogy a home-on nyomok hosszan... appdrawert csak akkor használom nagy ritkán, ha esetleg olyan vmi kell amit nem szoktam használni, csak max alkalomadtán... (ezért nem is érdekel hogy milyen gyors az appdrawer, vagy milyen effektek vannak, van-e "vízesés" ... stb)
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
én is használgatom, de egy plusz sor alkalmazás még jobb lenne. mert amúgy meg túl sűrű az 5 sor.
azért túlélem.
az már sokkal jobban idegesít, hogy mióta apex mellé feltettem a Go-t is, nem indul el a Szókirakós, fc-vel leáll rögtön. nem biztos, hogy van összefüggés a Go és közte, mert amúgy is bugos eléggé, mert FC-zni is szeret, de most el se indul.
-
doddencs
senior tag
go launcher-ben, az alkalmazások alól el lehet tüntetni a házikót? elég értelmetlen.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Eddig sports trackert használtam, endomondoval még csak 1x futottam(free verzió).
Úgy vettem észre, mintha az endomondo pontosabban rajzolná meg a térképen az útvonalat. Tetszik benne a 10mp-es visszaszámlálás is az időmérés megkezdése előtt.(Ilyen funkció van sports trackerben? Mert nem igazán találtam.)
Viszont azt olvastam, hogy aránylag sokszor eldobálja a gps jelet. Weboldalon nem találom a max sebességet, meg az átlagsebességet.(Telón csak a max sebesség nincs meg....esetleg azért, mert free?)Összehasonlította esetleg valaki a kettőt?
(Elolvastam pár régebbi cikket, azóta azonban sokat fejlődtek.)Előre is köszi!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Szép estét mindenkinek
Titanium Backup Pro-val a következő gondom lenne, hogy 1-2 programot nem tud vissza állítani, elkezdi, de onnantól csak homokórázás van. Van valami más módszer, hogy vissza tudja rakni?
Segítséget meg előre is köszönöm
Meg is válaszolom:
Alkalmazás feldolgozó módját Automatikus, Közvetett módba állítva, települnek, amik nem tudtak -
Necc
addikt
válasz
engine88 #38270 üzenetére
En kevesebbet mondok, 250-500MB.
Ha nincs tulforgalmazasi dij, szerintem a kisebb is eleg, ahol en lakom a savszelessegem megfogasaval semmit se vesztek (eleve 32Kbps korul/alatt csoszog a net), es ilyen kis savszelesseggel is vigan MSN/skype-olok tovabb, frissul az idojaras widget, stb... egyedul a webbongeszes szenved csorbat, meg a multimedias tartalmak (netradio, nagyobb kepek letoltese).
-
engine88
aktív tag
Szerintetek mennyi net kell havonta ezekre?
Napi 8 óra: email-facebook-pár hírolvasás-online játékok-widgetek frissítése
(otthon wifi persze)
250MB
500MB
1GB
2GB-os csomag -
Necc
addikt
Olyan megoldast vagy appot keresek amivel a status bar jobb felso sarkabol lehetne eltuntetni a dolgokat mint pl. ora, aksi toltottseg jelzo, gyari ebreszto emlekeztetoje, stb.
-
handrash
őstag
Elég jól strukturált csengőhang rendszerem van, viszont a BT fülesre illetve kihangosítóra nem jön át.
Tudtok erre valami app-ot?Olyan van ami a zenét átküldi,. de nem az kell...
-
Hopp, látom, mégis van Amote Lite, én kérek elnézést!
Törölni már nem tudtam az előző hozzászólást, kérek egy moderátort, tegye meg, ha lehet, ezzel együtt. Köszönöm!
-
zozyk
addikt
-
Mr X
veterán
Üdv!
Létezik olyan app, ami megoldja, hogy az SMS-eimet szinkronizálja valamiféle felhőbe?
-
válasz
hodostamas #38063 üzenetére
Ebből nincs kipróbálható verzió? Az árát nem sajnálnám, de így, hogy ki sem lehet próbálni, hááát... Egyébként XBMC vezérléséhez kellene.
-
M0RGI
őstag
Mail Droid-ot használ valaki?
Feltelepítettem, de nem lehet továbblépni a welcome screenről.
Megoldás? -
válasz
Kokuszkocka #38082 üzenetére
Root Call Blocker. Több metódus közül lehet választani, van olyan, ami konkrétan ki sem cseng, tehát mintha nem is lenne az a szám, semmit nem hallasz, ha hívod.
-
Nauda
tag
Hali!
Go Launcher Ex-ben hogyan tudom beállítani hogy a home gomb megnyomásával melyik lapra ugorjon? Nekem per pill a 3-ra ugrik
-
tomy86
addikt
A prémiummal továbbra is az a bajom, hogy ennyit nekem nem ér. A futamot nem akarom telefonon nézni. Igazából a Livesports24 F1 Racing majdnem mindent tud, amit elvárok ebben a témában (futamok eredményei, bajnokság állása, hírek stb.), csak nem lehet emlékeztetőt beállítani a futamokhoz (vagy csak nem találtam meg). Erre használom az F1 Calendart. Arra gondoltam, hátha van egy 2in1 progi.
(#38245) RBJ: Lehet abban valami, amit RazorGTR1 ír. Többeknek volt hasonló gondja hamis kártyák miatt. Ha a gyári csomagban volt, az más. -
RBJ
addikt
miért van még mindig ha a micro sd re teszek apk t van olyan sok, hogy nem látja.
pedig fel van másolva. mikor meg visszadugom a pc re üres. -
porse
őstag
válasz
hodostamas #38243 üzenetére
A futam alatt nem tudom, de ma időmérőt kirpóbáltam telón böngészőből és ment.
Szerk.
Ja hivatalosan.. hát nem tudom melyik a hivatalos oldala, de nem ott néztem igen
-
tbalint3
tag
Hello,
Ebben az alkalmazásban lehet törölni a korábbi erdményeket (előzményeket)?
Segítségeteket köszönöm -
Dottore
addikt
-
gyuszmó
őstag
Behalt a marketem nem megy ki a netre,honnan tudok másik telepítőt leszedni?
-
Richee11
senior tag
valaki tud ajánlani Live wallpapaert? eddig a blacken található sima Nexus-t használtam, de kezd kicsit unalmas lenne, és sehol nem találok jót. Tudom szubjektív, hogy kinek mi tetszik, csak kíváncsi vagyok pár ember véleményére, hogy esetleg ti melyiket használjátok.
Előre is köszi -
artiny
őstag
Androidhoz [2.3.5] höz tudtok mondani GoLauncherhez hasonló programot amivel a menü ikonjait, kinézetett tudjuk változtatni, témákkal és nem terheli le a telefont, kevés erőforrás kell neki?
GoLauncherrel az volt a bajom,hogy a kezdoképernyon a nevjegyzek es hasonlo elcsúszkáltak,... -
skyli
senior tag
-
bok92
addikt
Üdv!
Van e már olyan ,vagy hasonló live weather widget,ami pl hasonlít az Spb Shell iődárásá widgetjére?[link] 4:18 körül -
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #38226 üzenetére
Azon belül pedig Sense 2.1-től felfelé.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Sport témában keresek a jelenleg használt programokra alternatívát. Négy sportágban: F1, WTCC, NHL, NFL. Amit tudjon: mérkőzések, futamok időpontjai (ha ezekhez emlékeztetőt is tud adni az + pont). Eredmények, ha lehet visszamenőleg is. Bajnokság állása. Hírek nem fontos.
Főleg a WTCC és F1 kapcsán érdekelnének javaslatok. Amiket most használok: NHL GameCenter, NFL Scores & News, F1 Calendar - Livesports24 F1 Racing, Tom Coronel. Ingyenes előnyben. -
RBJ
addikt
válasz
darvinya #38222 üzenetére
van noti sima lan upc nettel. arra gondoltam, hogy ha usb rádugom a telót a noti ra akkor a telo a gépen keresztül tud netezni, hogy telepítsek pár dolgot mert offline nem minden alkalmazás van meg apk ban.
noti n wifi nuku mert nincs rá driver linux alá.
de az asszonynak a netbookján a linux alatt van wifi tipp?
de most esik le ha lenne wifi routerem/ amit nemrég adtam el/ egyszerűen meg lenne oldva.
-
darvinya
titán
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
tudnátok ajánlani egy jó rss olvasót?
Ha tud google reader-rel szinkronizálni az csak előny, mert akkor kindle-n is le tudom csekkolni... -
RBJ
addikt
igen apk t akartam rátenni az sd re ami fel is ment a karira elvileg de mikor a fájkezelőt nézem sehol semmi. pl battery hd , meg akármi hd s. van egy sanda gyanum, hogy a nagyobb felbontást igénylő appok nem mennek fel.
nincs most a környékemen wifi.
Meg van még valami para bennem nem igazán tetszik ez az online telepítgetés. -
punky10
addikt
Mármint a telepitöt nem találod,vagy feltelepited,majd átrakod SD-re,és ugy nem találod?Ha ez utobbi,akkor az van,hogy vannak olyan appok,amiket nem "illik" SD-re rakni,pl aminek használod a widgetjét.De csinálj egy ujrainditást,vagy mountold fel ujra a kártyát,,hátha feltünik valahol.
-
RBJ
addikt
miért van az, hogy pár apk alkalmazást hiába teszek fel a micro sd re a telo nem látja, hogy rajta van.
-
RBJ
addikt
lehet hülyeséget írok de van olyan android alkalmazás mondjuk, hogy usb kapcsolódik a telo a notihoz és azon keresztül van netem telóra
? frissítenék. vagy próbálnám a telcsit.
-
tybsen
addikt
Van valakinek uccw -vel kapcsolatban tapasztalata? Ha letöltök egy skint, akkor elvileg magától létrehozza azt az órát illetve widgetet, amit szeretnék, vagy a widget minden egyes részét a letöltött elemekből saját magamnak kell létrehozni és megalkotni? Valahogy nem jövök rá, hiába rakom a program mappájába a letöltött fileokat, nem akar összejönni. Például skint nem is tudok importálni, hiába van a file a program mappájába másolva. Valaki estleg ért hozzá?
-
chab7
addikt
Egyedül csak a beépített súgót találtam benne. Abban pedig csak a timeout-ra ad tippet. Viszont volt szerencsém ma egy géphez amin win xp van és 1.0.5-ös vlc. Azzal sikerült elindítani a streamet, úgy hogy csak a webes kezelőfelületet aktiváltam a vlc-ben.
Szerintem nálam a 2.0.0 verzió miatt nem fog menni. ("A VLC nem tudta megnyitni a kódolót" hibaüzenet is erre utal.)
Ez van. Mivel nem használnám ezt a funkcióját így nem gond, a távvezérlés az nagyon jól megy vele. -
dokee78
félisten
Semmi jó F1 2012 Live wallpapert nem találok
-
agoka07
senior tag
Sziasztok! Van valami DC Shoes téma Androidra? Akár CM7, GO Launcher..bármi
-
Canonfan
senior tag
TRob1 (38128), hunfatal (38129):
Köszi! -
gezatata
aktív tag
tudnátok linkelni nekem egy jó GB kernelt
köszönöm -
YxVs
senior tag
sziasztok,
friendcaster for facebook alkalmazással kapcsolatban lenne 2 kérdésem,
- hogy lehet másnak üzenetet írni? send message-re kattintva hibaüzenetet kapok
- hogy lehet a falamról eltávolítani egy olyan képet, amin meg lettem jelölve?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Asztrofotózás
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest