Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Aktív témák
- 

mkRoland
senior tag
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Dehogy kell nekem auto-felolvasás! Csak jelezze a karomon lévő telefon, hogy történt valami/hívásom van a másik telefonra!
Arra akarom használni az okostelefonomat, amire egy 5 évvel ezelőtti NOKIA headset képes: ha van a hátizsákomban lévő telefonra egy bejövő hívásom/SMS-t kapok, akkor jelezze ki a karomon lévő telefonra, viszont nem akarok a mobilhálózaton belüli hívásátirányítás nem opció ezen a részen számomra, küldje csak szépen át a hangot bluetooth-on keresztül a másik eszközömre, amibe be van dugva a headsetem.Richee11@3931: fektetett állapotban a bal alsó sarokban van egy kamera-szerű jel és körülötte körforgalom-szerű nyilak. Arra kell kattintani (nemrég frissítette a legújabb változatra magát a progit PlayStore-ról, ebben a változatban így működik ez, ráadásul már tud magyarul is).
 - 

xSide
őstag
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Elméletben:
- SMS backup mondjuk naptárba, naptárbeállításban pedig szinkron, gmail-ban sms értesítés az SMS naptárához új eseménykor...
- SMS backup email-re, új mail esetén push miatt meg rögtön jelentkezik...Gyakorlatban:
- keresni egy olyan SMS mentő alkalmazást, ami naptárba illetve email-re tud menteni! - 

V.Stryker
nagyúr
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Tök mindegy hogy működik, nekem mindkettő megvan, mindkettőt használtam és hosszútávon arra jutottam,hogy a Thumb Keyboard lényegesen jobb. Tableten biztos.
 - 

- 

TRob1
veterán
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Ok.

Gyári sms appot használsz egyébként? (Csak a backup miatt kérdezem, mert szoktam látni többször a nevét... én pl. GoSMSPro-t használok amiben van kifejezetten backup/restore rész is, ezért nincs szükségem ilyesmi külön appra)(#30596) thesound :
Köszi.
Látom más is szereti a TBP-t, nem csak én
 Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se 
 )
Ezt a Gesture-t viszont nem ismerem... bármelyik home képernyőn elkezdek vmit írni és dobja a listát (fut mindig a háttérbe)? - 

TRob1
veterán
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Jegeléshez nem kell root? Főleg System appok jegeléséhez? Ez nekem új. "Jó tudni".

Főleg hogy ezt írja a Link2sd is:
"What you need:
- root permission.
- a second partition on your SD card."(#30569) flash- :
Csak egy kis ZTE Penge, semmi extra (de az is igaz, hogy 1 fillért se fizetnék rá más telefonért
)TBPro meg sosem téved...

- 

Fehércápa
aktív tag
válasz

hackeeeee

üzenetére
						A helyzet az, hogy nagyon belassulgat a Se Ray-em. Azt a tanácsot kaptam ray topicban,hogy nézzek utána mi zabálja a belső memóriát. Na,itt tartok
 Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek 
 - 

hackeeeee
Jómunkásember
 - 

Necc
addikt
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Kosz, de ezzel nekem sokat nem mondtal

A firefox is ugyanezt csinalja... atomlassan tolti be az oldalakat (EDGE halozaton nem meglepo), majd mig ofelsege dolgozgat a hatterbe dobom, errefel visszanyitaskor ismet betoltodik a program es csont elorol kezdi az oldal betolteset.
Papirforma szerint 512MB RAM van a mobilban, es ez is ennyire keves lenne
 ? (Konkretan: SE Xperia Pro, asszem megegyezik a Neo specifikacioval csak +ban van qwerty +droid 2.3.4 fut rajta) - 

chab7
addikt
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Ha a market updater fagyasztva vagy törölve van akkor nem teszi vissza. Nekem sincs bajom az újjal. (Remélem a marketről volt szó
 )Domi, domi.
 Nem kellett volna összeakaszkodni itt a báránykával. Mindketten a "jók" közé tartoztok. Lehet tényleg front van ma? Bár itt még 23 fok van most is 

Aktív témák
- BIOS topic
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - Projektor topic
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Villanyszerelés
 - OLED TV topic
 - Játékfejlesztés
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Fujifilm X
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK

- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én (Linux user lévén) olyan 2-3 hétre saccoltam volna...

)

? (Konkretan: SE Xperia Pro, asszem megegyezik a Neo specifikacioval csak +ban van qwerty +droid 2.3.4 fut rajta)

Nem kellett volna összeakaszkodni itt a báránykával. Mindketten a "jók" közé tartoztok. Lehet tényleg front van ma? Bár itt még 23 fok van most is