- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
toth_janika #40498 üzenetére
Amit egy sima fájlkezelővel ki lehet törölni, ha nagyon bántja az ember szépérzékét...
-
Necc
addikt
válasz
toth_janika #40498 üzenetére
Még egyszer se botlottam ilyenbe, legfeljebb alig pár KB-os config fálj maradt hátra vagy a user által elvégzett mentések a programon keresztül.
-
TRob1
veterán
Tisztító program (nem csak ICS-seknek
)
-
beci
őstag
Sziasztok.
ICS-re keresnék valami jó tisztító programot. -
VD
őstag
Mai játék ajánló:
Logo Quiz
Ingyenes: [link]
A logóból kell kiatlálni a cég és/vagy termék nevét. Mókás cucc!
Farm Invasion USA
Ingyenes: [link]
Fizetős: [link] Nincs rekám és egy rakat kezdő popcornUfókat kell elgázolni a kombájnnal a gabonatáblán. Na most mondja erre valaki azt hogy nem állat!
Mini Motor Racing
Fizetős: [link]
Felülnézetes autó verseny (Reckless Racing, Bang Bang Racing). Mókás grafikával, tuningolható verdákkal. Aki ráunt már a többi hasonlóra annak érdemes kipróbálni.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #40482 üzenetére
Akkor most a pc-ről helyesen írnám le:
az a gond, hogy "le van zárva a képernyőm", és bár láttam valahol ilyet, nem jövök rá hol..
Ez azért rossz, mert sem áthelyezni nem enged semmi ikont, sem újat nem tudok kitenni..tud valaki segíteni, hogy cm7 romnál hol van ilyen, hogy a képernyő lezárása..?
szerk: bocsánat, de meg van..
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
erikke17 #40486 üzenetére
2. Regisztrálni kell, igen. Van webes felület, használhatod úgy is... de sokkal jobban használható, ha gépre és androidra is telepítve van a kliens (illetve ha telepíted PC-re, csak akkor kapod meg a plusz 500 mega tárhelyet is, amit az aláírásomban lévő linken keresztül való regisztrációval tudsz megszerezni
)
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv, 2 ügyben is járok itt, és szeretném segitségeteket kérni
1. Mitől lehet hogy facebook for android-ban ha rámegyek egy profilra nem jön ki alul az a sáv ahol van a üzenőfal, információk és a fényképek. Régtől ilyen de mondom majd megjavul, mert volt hogy néha ott volt néha nem. De most már vagy 1 hónapja nincs ott.. Nem a legfrissebb verzió van fent.
2. Dropbox: Még nem használom de fontolom, használata regisztrációhoz van kötve? Működik úgy is hogy van valamiféle webes felület gépen keresztül? Azaz nem kell gépre klienst letölteni?
Előre is köszönöm -
dokee78
félisten
Tudtok olyan videólejátszó appot amelyikben lehet lassítva is lejátszani filmet/videót?
-
doddencs
senior tag
úgyis régen volt téma... zenelejátszó.
lejárt az n7 próbaideje, így váltok, még mindig ingyenesre (majd ha valamelyik nagy beakcióz, akkor jöhet a fizetős).
EQ kell nekem. Mort playert ismerem, viszont nézegettem, még mik az alternatívák. Ezekről vkinek vélemény, tapasztalat?
Xplay music player
Rocket Music Playerez a 2 lenne. ki is próbálhatnám, de hátha van tapasztalata vkinek.
-
313313
addikt
Ha bemegyek a marketba saját alkalmazásaim közt az összes fülön megjelenik az összes olyan alkalmazás, amit valaha használtam. Kérdésem az, hogy ezt a listát nem lehet valahogy takarítani? Törölnék belőle ezt-azt, persze csak ha lehet...
-
andarson
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van e olyan alkalmazás (ICS alá) ami a kijelző színmélységét/árnyalatait/összetételét állítja, illetve van e valami megoldás arra, hogy a HTC One V készülékemen kicsit visszavegyek a piros szín kijelzésén ugyanis azt túl erősnek érzem. A készülék gyári beállításai közt a fényerő állításám kívűl mást nem találok és igaz picit, de zavar, különösen a fotóknál ill. a képek készítésénél, hogy a kiejlző túl sok vöröset ad vissza.
Köszi
-
zho-lee
addikt
Köszönöm, meg van.
De azért érdekesség képp: nálam úgy megy, hogy rábökök a sorra, a pipát nem veszi ám ki, vizuálisan semmi sem változik..
Szintén ugyanígy van, amikor az állapotsort alulra teszem (de az legalább látszik)..
Érdekes.. de működik.Ez volt az a menüpont, amit sosem nyitottam meg, azt hittem LG Optimus Pro-val ez elég nagyképű dolog lenne..
-
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40472 üzenetére
Es ha az ESben katt egy ppt fajlra abszolút nem csinál semmit?
Esetleg alarrtelmezesek törlése ennek-annak...?
Vagy az esben adatok törlése?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
randras #40455 üzenetére
Nem biztos, hogy idegen forrásból akarja tákolni a telefont, azt sem írta, hogy rootolva van e. Az alapfelállás szerint nem lehet globálisan felüldefiniálni a gombok működését, csak akkor, ha fut a program és aktív. És mint, ahogy írod, nem is működik minden telefonon.
(#40456) myke01: Registry csak Windowson van.
[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40469 üzenetére
Doc ppt, txt,pdf gondolom xls is csak olyanom nincs, konkretan nekem a választó ablak jön fel, mert több olyan app van ami kezeli, es nincs kivalasztva alapértelmezett... de ott van közte az officesuite is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40467 üzenetére
Viszont nekem működik a, ES-ből is, szóval....
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40465 üzenetére
Nah megnéztem közben Dropbox-ból is működik rendesen minden, úgyhogy akkor valszeg az ES Explorer-rel lesz a hiba. Pedig már kezdtem úgy megörülni neki. Asszem most megerőltetem magam is írok a fejlesztőnek.
-
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem a gombok átdefiniálására írom, de ha csak a kameragomb hiány a gond akkor LG Camera. Beállítható a volume +/- fókuszálásra/exponálásra.
-
atillaahun
veterán
Felraktam az Officesuite 6-ot, amiről korábban beszéltünk de valami nem stimmel vele. A hozzá tartozó fájltípusok fele mintha nem lenne hozzárendelve a programhoz. Ha közvetlenül a programon keresztül nyitok meg valamit úgy megy rendesen, de az ES Explorer-en keresztül akkor pl. doc-ot meg ppt-t nem tud, ergo a fájlra kattintás után semmi sem történik. Érdekes mód pdf és xls viszont megy az ES-ből is. Találkozott már valaki ilyennel, mi a pöcs baja lehet? Újraindítás megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ronyn
senior tag
válasz
Melack #40458 üzenetére
Kérdi le az eredeti naptart,amit a google is használ a fb-ról,es abban nézd meg hogy mi van....
Lehet a fb a ludas.... mondjuk azzal nemigen lehet mit csinálni...--------
Fb, események, szuletesnapok , exportalas,akkor kiadta egy webcall:// címet, a webcall-t atirod http-re es lekeredHa ott jó, akkor tavolitsd el a régi fb, naptart, es ad hozza újból
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Persze az van. De azt elég "combosan" kell nyomni ahhoz hogy feléledjen. Véeltlenből nem tud megnyomódni. Ha viszont a hardver gombokra sem szabad(na) felkelnie akkor nem értem másnál sem mire jó a záróképernyő. Ennyire szeretik tapicskolni a kijelzőt? Vagy nem elég dizájnosítani az home képernyőket, kell még egy pluszban?
(#40434) F-ECT$: Időjárást én is csak dizájnelemként (majd ha lesz időkép widget akkor meg a hőfok miatt mert annak rendes és sűrű mérőállomásai vannak vidéken is - előrejelzést meg úgyis neten nézek). Órát viszont tettem ki egy bazinagyot, mert a karomon nincs, és így a telefonra rápillantva - nagyban , mert a statusbaron aprócska - látom mennyi az idő.
(#40450) TRob1: Itt is ezen az úton található.
(#40451) Dark Archon: Ez a CM rom gyári kamera appjában így is van. Ha kamera megy akkor lehet a hang exponálógomb, egyéb esetben pedig teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
myke01
senior tag
Lámának tűnő kérdés lehet
, de nem vágom . Létezik Androidra registry cleaner program ? Egyáltalán hagynak hátra felelsleges "szemetet" a rendszerben a programok (alkalmazások) eltávolításai ? Vagy linux-alapú rendszereknél ilyen program nem kell?
-
randras
veterán
válasz
fatal` #40454 üzenetére
Max. respect az itteni munkádért, de ez nem így van!
Ezzel megoldható, habár láttam már olyan telefont, amivel nem működött, és persze root kell hozzá.
Dark Archon: Sensation-ön használtam pont úgy és arra, amire neked kell, ment. Most meg már van dedikált fényképező gombom.
myke01: Ó, dehogynem kell, de szintén root kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem lehet gombokat globálisan felüldefiniálni.
-
Melack
veterán
Az mitől lehetséges, hogy a GMailes Calendatban a FB-ról származó születésnapok töbször is szerepelnek? Azt meg végképp nem értem, hogy egy már törölt ismerősé miért van még mindig benne? Vki tud ebben segíteni?
-
Üdv!
Egy olyan alkalmazást keresek (nem baj, ha fizetős), ami mondjuk a hangerő le gombot a fényképezőhöz társítja (Defy+, nincs fényképező gomb). Jó volna annak elindítása is, de csak az exponálással is megelégszem. Mindezt globálisan, tehát ilyen Camera360-ak nem jöhetnek szóba, a gyári alkalmazással szeretném használni. Valahogy úgy, ha fut a program, akkor a kamera gomb, ha nem, akkor az eredeti funkciója.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Trob1: bocs a láma kérdésért, de itt a melóhelyen nemigen jöttem rá az alap cm7 lockscreen eltüntetésére..
A rom, ami nekem van, az eléggé a fejlesztés elején van még, az előző telefonnál mintha ezt simán ki lehetett volna kapcsolni menüből. Na ilyen nekem nincs..
Mivel törölhetném?
Nézzek szét titaniummal a telefonon..?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
... akkor már ez sem aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
A topik címében is jelezve van, hogy nincs warez !
-
half333
őstag
van-e olyan program ami lejátszik m3u,pls fájlokat,vagyis online rádió playlist-eket??
-
atillaahun
veterán
válasz
randras #40431 üzenetére
Fogalmam sincs már honnan indultunk, de ha az ES-es felkiáltásomra gondolsz, akkor azt az SD megosztására értettem, hogy most már PC-ről is elérhető a telefon, nem csak fordítva mint eddig.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40421 üzenetére
Azt nem tudom megvenni.
NDrive-ot lesegetem.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40419 üzenetére
Madzagos
headset, csak azért gondoltam rákérdezni, hogy nehogy legyen olyasmi, hogy navinál tiltja a headsetet és mindenképp külső hangszórón beszél. De akkor mindjárt kipróbálok egyet, és ha működik, megveszem.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40414 üzenetére
De remélem megfeleztétek a munkát, nehogy mindketten ugyanazt próbáltátok ki!
-
Necc
addikt
Anno mikor kezembe vettem első androidos telefonomat és elkezdtem vele ismerkedni, a legelső dolgom volt hogy megoldást keressek a lockscreen root nélküli kiütésére, és azóta úgy is működik a cucc.
Hátránya persze van neki, néha már oldódott így is fel a képernyő és életre kelt a telefon a zsebemben (vékony zseb miatt reagált a combomra), azóta a kijelzőt kifelé fordítva rakom a készüléket a zsebembe.
#40411: nem kell az összes létező alkalmazást végigvenni, elég egy statisztikát felállítani.
Ez egy picit olyan dolog mint pl. "mennyi okostelefon van a hazai piacon", most nem fogod megkérdezni minden egyes embertől hogy "hé figyu okostelód van?"
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Srácok, nem tudja véletlen valaki, melyik navigáció képes headseten keresztül "beszélni"? Bringás közlekedéshez jó lenne.
-
atillaahun
veterán
válasz
gipsztigris #40411 üzenetére
Nem, én csak 200k-t próbáltam végig a másik 200-at azt ő csinálta.
(#40410) randras
Mi?[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40407 üzenetére
Tényleg végigpróbáltátok mind a 400ezer alkalmazást?
......hogy ennyire tényként tudtok nyilatkozni a marketen lévő appok 90%-áról!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40344 üzenetére
És hogyan is működik egészen pontosan?
-
chab7
addikt
Előre is bocs a hatalmas OFF-ért:
Végre valaki aki nem használ lockscreent
Már kezdtem magam ufónak érezni hogy nem értem minek az a zárképernyő mikor hiába ébred fel a kijelző esetleg a zsebben ha nincs gomb rajta ami benyomódjon.(Akinek hardveres gombjai is vannak azokra ez az írásom nem érvényes.)
-
atillaahun
veterán
Mintha csak a saját véleményemet olvastam volna. Ezert használok én (nagyrészt) lopott programokat, mert tudom, hogy 90%-a, ha nem is totális szemét, de jó bugos szar, és még pénzt is kérnek érte. Van néhány program amikkel közel teljesen elégedett vagyok azokat meg is vettem, de a nagy részéért nem vagyok hajlandó fizetni én sem. Ha nem lenne lehetőségem ellopni, akkor inkább nem használnám, úgyhogy kárt éppen nem okozok, így lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Sőt ha úgy nézzük még reklámozom is némelyiket, amikor itt/bárhol beszélek/írok róluk.
IM+ -hoz annyit (én is töröltem egyébként a picsába hosszas használat után csak más okból), hogy ha push mode-ba teszed, akkor nem fogyaszt semmit, még a memóriából is kimászik, ha jön üzeneted egyből értesít, de magától nem nyílik meg, és ha te megnyitod, és egy darabig nem használod, akkor automatába visszamászik standby módba, szóval szerintem ez a része viszonylag korrektül meg van írva.
Csak éppen a fos faszbukk üzenetek felét nem képes továbbítani (ez, és egyetlen más im app sem).[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz
darvinya #40398 üzenetére
Mondatom első fele: "ha normálisan meg van írva" és bár nem tettem, de ezt erősen kellett volna nyomatékosítanom.
Az ilyen ismeretlen fejlesztőknél, vagy magánemberek hobbiból megírt alkalmazásainál (amiből azért dögivel van marketen, sőt a market 90%-a ilyenből áll, aka "tákolmányokból") pedig garantáltan előfordul ilyen aksileszívásos történet, vagy pislogsz hogy 1 nap után több 100 megát forgalmaz a telefon, "mítikus módon" bekapcsolgat a GPS lokalizáció, rootot igénylő alkalmazásoknál újraindulgat vagy érthetetlenül belassul a telefon, ritkább esetben téglásodik, stb...
Még a legmegbízhatóbb(nak) tartott fejlesztőknél is előfordul hogy valamit optimalizálatlanul dobnak ki, számomra a mai napig a legtipikusabb példa az IM+ progi, ami még lekapcsolt adathálózat mellett (wifi, mobilnet tiltva) is leszívja fél nap alatt az aksit mert "kifelejtették" belőle az ilyen jellegű energiatakarékos funkciókat.
Szóval igen, nagyon meg kell néznie az embernek mit is telepít a marketről, az esetek túlnyomó többségénél nem a hardverrel vagy az OS-el van a probléma, hanem a "szoftverrel", azaz a tákolmánnyal, és erős tapasztalatból tudom, hogy a live wallpaperek legjava pont ilyen tákolmány és nem is csodálom emiatt hogy a legtöbb emberben ki is alakult az a tévhit hogy a "live wallpaper lezabálja az aksit".
Hab a tortán hogy rengeteg esetben ilyen tákolmányokért sokaknak még van bőr a pofájukon pénzt is elkérni, de ez már off.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #40398 üzenetére
Tehát az már egy "komplett" játék, ami állandóan fut.
Egyébként mindig vannak kivételek, de sztem el lehet mondani hogy általában nem jellemző a kiemelkedő akkuidő csökkenés (persze vmennyi töblet azért biztos van, csak nem igazán észrevehető). Karácsonytól új évig is használtam 1et (fenyő, hóesés...stb), de ott se vettem észre többletfogyasztást.
Természetesen ha vki azt bámulja órákon át, akkor azért megugorhat a fogyasztás... ahogy minden más alkalmazásnál is, ami használva van.
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával