- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
lbalog01
tag
Valóban a 2G alatt én a GSM hálózat kizárólagos használatára gondoltam. Ez nagyobb lefedettségű és alacsonyabb energiával használható.
Ha az adatkapcsolatot is ide keverjük akkor tény, hogy a 2<X<3 formulával leírható akármilyen G ezen a rendszeren leledzik.
Amikor a teló 3G-t próbál használni oda már másik hálózatot /CDMA/ kell igénybevennie, már ha van lefedettség, amihez az előbbinél TÖBB energiát használ.
Az EDGE és a GPRS bár nem 3G de azért még adatkapcsolat és mint olyan még "életben tartja" a telódat és nem szakít el a világtól de azért közel sem szívja úgy az akksit. Ezért ha power save módban akarsz üzemelni:
1. használj 2G hálózatot /még van adatkapcsolat de tetű/ 2. adatkapcsolat off /még több kakó marad de csak voice call /
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest