- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Régebben volt egy app amivel át lehetett jobban látni anno a marketet, most van ilyen a playre is? Már elfelejtettem a program nevét, de annak idején ilyen must haveként emlegette mindenki itt a fórumon, mert már akkor is átláthatatlan volt a káosz.. na de most.
Szóval nem tudja valaki a nevét?
Köszönöm előre is -
gtamate2
veterán
Valami Rock band vagy Guitar Hero szerű játékot nem tudtok androidra? Néztem a playen a guitar hero 6-ot de az iOs-hoz képest rettentő gyenge, valami másról nem tudtok? :S
Btw: Van valami jó versenyzős játék telefonra? Amiben lehet tuningolni.. olyan nfs u1-2 szerűség?
-
gtamate2
veterán
Nem tudtok olyan programot amivel be tudom rendesen állítani a hátteremet? Most 5 fülből áll, így ez 480*5 szélességben és így csináltam hozzá háttérképet, de nem tudom betenni mert maximum 2-t enged. Próbáltam más launcherrel is de azokban se lehetett. Van valami megoldás a Sony gyári launcherjére?
Köszönöm előre is -
gtamate2
veterán
válasz
toth_janika #40315 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Lenne egy problémám, és arra lennék kíváncsi hogy egy appal orvosolható-e. Szóval, a gyári sms progiból nem tud a barátnőm smst küldeni nekem, de érdekes hogy másnak tud. /teszteltem és tényleg így van, tehát kiírja amikor küldené hogy sikertelen/
lg optimus gt540-ről lenne szó 2.1-es androiddal. -
gtamate2
veterán
Sziasztok. Xperia Neo-m van, de viszont a gyári kamera progival nem tud ilyen 3D-s felvételt illetve pannoráma felvételt sem. Azt szeretném kérdezni hogy milyen app lenne ami tudja ezt?
Köszönöm előre is -
gtamate2
veterán
Tippetek nincs hogy egy telefon miért nem jön vissza a lock screenből? Minden működik rendesen és néha ha megnyomom a sleep gombot vissza is jön szépen, de általában meg nem jön fel csak feketén világít a képernyő. Ez mitől lehet? szoftveres vagy hardveres hiba?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gtamate2
veterán
sziasztok.
Olyan programot keresnék ami vcard fájlból a kontaktokat win 6.5-té kompatibilissé teszi
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel