- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Deck
titán
Gondoltam kipróbálom a Norton Mobile Securityt. Felraktam Playről, letölti majd telepítés előtt hibát kapok, hogy " Nem áll rendelkezésre elég tárhely". Pedig több mint 200mb szabad helyem van a belső memórián. Nem tudom mi lehet a gondja akkor. Esetleg valaki tud ajánlani valamit? Ha nem oldódik meg maradok az Esetnél az legalább működik
-
fatal`
titán
"Van egy olyan keszulekem, aminel a gyartok kinat jeloltek meg celregionak annak ellenere, hogy maga a keszulek itthon, hivatalosan forgalmazott... "
Nem véletlen boltigaros szürkeimport telefont vettél? Mert akkor ez simán előfordulhat.
A build.prop infokat tárol a telefonról. De a döntésbe nyílván beleszámít a manifest fájl is (pl opengl verzió játékok esetében) és a minimum api level is.
-
Necc
addikt
válasz
aminat #41889 üzenetére
A build.prop fajl alapjan donti el a play, hogy az adott tartalom elerheto-e az adott fogyaszto szamara, vagy sem.
A megallapitas tortenhet maga a keszulek szerint, gyarto szerint, vagy a feltuntetett regio szerint.
Van egy olyan keszulekem, aminel a gyartok kinat jeloltek meg celregionak annak ellenere, hogy maga a keszulek itthon, hivatalosan forgalmazott... Mondanom se kell, kong az uressegtol a market, es minden alkalmazast trukkozessel kell feltelepitenem (SE telora letolt -> progival APK letrehoz -> "kinai" keszulekre APK rarak es futtat -> tadaaa), de szerencsere erre csak ritkan rakok barmit, vagy nyulok hozza, igy nem veszes.
-
fatal`
titán
válasz
aminat #41887 üzenetére
Nem jó a manifest fájl, vagy régiókorlát van. Weben ha írja, hogy nem kompatibilis, akkor érdemes lenyitni, mert sokszor csak az ország a kínja. Ilyenkor kívülről telepítve biztosan működik.
Hogy miért kell korlátozni a régiót azt a mai napig nem értem. Egy csak orosz vagy kínai nyelven elérhető cuccnál még megértem, de, amikor angol? Bolond a fejlesztő? Miért jobb az, ha kevesebben használnak egy ingyenes, vagy kevesebben vesznek meg egy fizetős programot?
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #41886 üzenetére
Sima, Foci EB 2012. Nem játék.
-
-
aAron_
őstag
Nova (launcher)-ben hogyan lehetséges shortcut-okat kirakni? Lehet valami bug van? Hiába lépek be a "Add to Home screen" menübe, csak megnyitja pl a telefonkönyvet, s nem rakja ki.
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41880 üzenetére
Aham... Akkor elvileg ahogy (#41879) hunfatal is írta, egy kártyával is tudnám használni (visa), csak be kell állítani egy netes keretet, amin felül nem tudnak többet levonni. És ezt a keretet úgy határozom meg, ahogy akarom. Ez így zsír.
Jövő héten lehet felkeresek egy bankfiókot is.
Mondjuk ez a 3X levonjuk a pénzt, és nem reagálunk ez kicsit aggaszt, de ez valamennyire kikerülhető, ha okosan határozzuk meg a limitet (csak annyi, ami épp elég).Köszönöm a válaszokat, és sorry az általam elindított offáradatért.
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg #41878 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Call Meter NG
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
tudtok olyan appot amivel a telefon hívásforgalmat tudom ellenőrizni? pl összes kimenő-bejövő összegezve
a régi buta telefonokon ez alap lehetőség volt, de ez a mostani okoska ezt nem tudja -
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát? -
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41867 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ezt a Google csőbehúzós dolgot ki tudnád fejteni részletesebben, érdekel a téma. Vagy ha máshol már leírtad, annak is örülnék.(#41866) dekrer:
meg fogom nézni! -
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41865 üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
-
atillaahun
veterán
válasz
bluobluo75 #41853 üzenetére
Hát már mittudomén. Nyomkodd végig a gombokat, meg tapogasd végig a képernyőt, ott lesz az valahol.
(#41858) i90venom
Az ES-nek az Autostarts-os része nem rossz szerintem, olyan alkalmazást még én sem láttam ami minden egyes app, és rendszerfolyamatot megjelenített volna. Én mondjuk Autostarts-ot (önálló app) használok, abban vannak kicsit részletesebb beállítások a programokon belül, ezekkel a felhasználói app-okkal sajnos nem sokat lehet hegeszteni az Android memóriakezelésén, ahhoz főzött (módosított kernel-es) rom-ok kellene általában, amiből elég kevés van. -
Necc
addikt
válasz
blt.62 #41861 üzenetére
Az a gond, hogy az android 2.2 vagy 2.3 ota nincs lehetoseg a hivasok szoftveres elutasitasara, a hivast minden esetben fogadni kell, es csak ez utan lehet azt megszakitani.
A hivo fel elkerulhetetlenul fog hallani egy-ket kicsongest, es te is fogsz hallani minden esetben valami kis csippanast, max. 1 masodperces csorgest, ez elkerulhetetlen.
Vagyis elkerulheto: root.
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb task manager? Az ES-t próbálgattam, valamint az Advancet, de valahogy egyik sem jeleníti meg az összes futó alkalmazást.... Pl ott a viber, csak akkor jelenik meg ezeknél, ha megnyitom a felületét, de igazából mindig fut a háttérben. Ez ahhoz kéne hogy lássak ténylegesen mindent ami az adott pillanatban éppen fut, hogy ami nem kell azt le tudjam fagyasztani. Már fagyasztottam le dolgokat de nem lett sokkal több szabad memóriám...
A válasz(oka)t köszi!
Üdv
István -
tomlac14
tag
Go launcherben véletlenül kitöröltem az egyik dokk ikont és most nem tudom visszahozni.korábban az üres helyen egy "plusz" jel volt,de most automatán átméretezte a többi ikont és nem tudom h lehetne visszatenni.
-
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41814 üzenetére
Ez eddig haggyán, de hol tudok ebben belépni a beállításokba?
-
aminat
tag
Ezt az apk-t nem tudná valaki feltenni nekem mert közvetlenül nem lehet letölteni, nem kompatibilis. [link]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
atillaahun #41841 üzenetére
Műholdassal csak óvatosan, haver 22k-t csinált magának Balatonig tavaly nyáron
-
Deck
titán
Mondjuk letöltöm a Google Mapsba az online térkép részletet amit használnék, és szeretném használni a navigációt akkor amit használ mobilnet az minimális? Edge sebessége gondolom elég neki, vagy legrosszabb esetben a korlátozott 32kb/s. Nem?
-
Mittu88
senior tag
tudnátok olyan videolejátszó app-ot ajánlani, ami nagyon sok féle videót lejátszik és kezeli a feliratokat?
-
hodostamas
addikt
Lehet jelentkezni a Pirates: Captain Jack magyar fejlesztésű játék béta tesztelésére.
További infók: [link] -
válasz
tomlac14 #41827 üzenetére
Adatkapcsolat megvan a telefon és a fiókod között? Az automatikus szinkronizálást kapcsol be a telóba, vagy legalább manuálisan frissítsd meg!
Nem tudom, hogy mobil adatkapcsolattal vagy Wi-Fin akarsz szinkronizálni, de ellenőrizd le a beállításokat, lehet, hogy itt van a bibi nem jók a beállítások vagy nincs is engedélyezve. -
tomlac14
tag
pc-n a google/contacts-ban átírtam pár telefonszámot, aztán mivel a telefon fél óra után sem szinkronizálta le a változásokat beléptem az accounts-ba és ott láttam, h a sync contacts pont mellett ott van a frissítési ikon piros felkiáltójellel párosítva.a kérdésem az lenne, h ennek mi lehet az oka?mert állandóan azt írja, h vmilyen hibába ütközött a folyamat...
ezzel találkozott már vki?mi a teendő? -
F-ECT$
titán
Melyik sms app épp a "menő"? Olyat keresek, ami automatikusan cseréli az ékezeteket balra dőlősre, hogy megmaradjon a 160 karakter, jól néz ki / témázható és gyors. Ha van ilyen, akkor a gyári sms app fagyasztható?
-
maggi1886076
addikt
válasz
molnarpeter #41823 üzenetére
abban is lehet hangjegyzeteket, kép jegyzeteket készíteni?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
maggi1886076 #41821 üzenetére
Én Color Note-ot használok
mp
-
maggi1886076
addikt
ezt próbálta már vki?[link]
jó kis program.mindenféle jegyzetelési mód megtalálható benne.
-
mogyesz
aktív tag
olyan hívás átirányításra szolgáló appot tud-e valaki, amiben egy pár adott számot irányít csak át, és nem az összeset? pl. ha szabin vagyok a cégnél nem tudja mindenki, és vezetékesről keresnek, ami elég zavaró, ilyenkor átdobnám őket kollégához, vagy egyszerűen csak foglaltat jelezne...
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan automatikus fényerő szabályzót, amely fényérzékelő sensor alapján állítja a fényerőt és kompatibilis a Samsung Galaxy Ace-el ?
(s5830)
Köszi.
-
atillaahun
veterán
válasz
bluobluo75 #41804 üzenetére
Én még a Blade-n toltam (600 MHz) az LG Camera-val, le nem fagyott tőle, és CM kernellel ment a 480p-s videófelvétel is, az akkor baromi nagy szám volt. Ezért gondoltam hátha Skate-re is jó, de ez már tényleg a Skate topic-ba való, nem ide.
(#41805) scope2007
Először is fájlkezelőnek természetesen ES Explorer, rengeteg beépített funkcióval, akár fél tucat más programot is kiválthatsz vele. Én zenelejátszó, meg képnéző helyett is használom. Legalább azok se foglalják a RAM-ot.
Utána böngészőnek Opera Mobile, vagy Mini.
Office-nek pedig Office Suite Pro 6, minden kiterjesztést kezel, plusz a Dropbox-ot is (on the go...).
Ha átfutna az agyadon a torrentezés, akkor tTorrent a legjobb kliens.
Videólejátszáshoz meg MoboPlayer, és akkor szerintem a főbb funkciók le is vannak fedve.
Esetleg még egy kis időjárás előrejelzéshez Palmary Weather, nem fogyaszt sokat, és nálam pontos.
Plusz igény szerint felrakhatod még a Google programjait, mint a Maps/Navigáció, Gmail, Youtube, Translater.(#41811) Cyberpunk
Szerintem az Elixir2 tud ilyesmit, van saját topic-ja is itt, és a fejlesztő nagyon segítőkész. -
benfolds
őstag
sziasztok! bocs, ha rossz helyen érdeklődöm, de nem találtam a problémám jellegéhez közelebb eső topikot. egy régi sony k3010i-ről szeretném átvarázsolni az sms-eimet az új xperia ray-emre. a beérkezett üzeneteket sikerült is, azzal a fapados módszerrel, hogy a millió éves, kb 10 sms-t tárolni képes sim-emre rámentettem az sms-eket a régi telefonomon, a simet átraktam az új andoroidosba, elmentettem a telefonra az sms-ket, utána töröltem őket a sim-ről, vissza a sim-et a régi telefonba stb. ezt a kört vagy hatszor megcsináltam, mire a beérkező sms-eket átvittem az új telefonomra. jó, tudom, bénaság, de nincs adatkábelem a régi telefonhoz meg ilyesmi. DE az elküldött üzeneteket hiába mentem le a régi telefonomon a "mentett üzenetekbe", az androidos telefonon már nem látszik, hogy rajta vannak a sim-en. pedig ott vannak, nagyon is foglalják a helyet. hogy a francba tudnám áttenni őket az új telefonra (xpreria ray 4.0.3.)? köszi a segítséget előre is. (egyébként iszonyat alap, fapados android az rayhez kiadott ics-n a kapcsolatok és az üzenetek rész)
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
-
Cyberpunk
félisten
Üdv keresek olyan alkalmazást, ami rendszer monitorozó, és a fő dolgokat nagyméretű widgeten is látni lehet, jó lenne ha a widgeten real time grafikonon jelenítené azt meg. Van ilyen? Lehet fizetős is.
-
scope2007
addikt
thx kezdetnek jó lesz.. melóhelyen olvasgatom majd őket
darvinya: 2.3.4es GB van.
tudom, hogy a "mire szánod és mire kell"-re mire gondolsz.
de ha ajánlanak sokat és jókat, akkor abból én le tudom szűrni, hogy kell-e nekem vagy sem.
google playen gyorsan utána lehet járni név alapján, hogy mi is az, és hogy hasznos lesz-e nekem. -
chab7
addikt
-
scope2007
addikt
hali!
mint kezdő androidosnak tudtok ajánlani hasznos appokat?
vagy esetleg van valakinek logoutos kis írása? [ARC S]eddig ezeket fedeztem fel:
-QuickPic [tényleg van durva diff. a gyári képnézegető és e között megjelenítési minősőgben]
-Wifi Analyzer
-Magyar Névnapok widget
- Opera mini
- Missed call reminder
- super backup
- evernote
- viber -
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41785 üzenetére
Az LG Camera Pro -ra nincs túl jó komment, de a 800MHz-el lehet lefagyna.
Esetleg más progi ZTE Skate -re videórögzítésre amivel jobb lenne mint a gyári?
-
Paul14
tag
Köszi mindenkinek!
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged