Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
randras
veterán
Üdv!
Friss androidos vagyok, és gondom van bizonyos fájlformátumokkal. Először is, kéne egy lejátszó, ami az alap videólejátszó tudásán túl tud lejátszani flv és mpg fájlokat, mkv-t, és feliratokat tudok berakni a filmekhez.Tudok keresni nyilván én is ilyen lejátszó, de a véleményetek érdekel, melyik a legjobban működő.
Zene lejátszó terén most keresgélek, bőven elég lenne egy olyan lejátszó, mint az alap androidos, de flac fájlokat le kellene tudni játszania....
Köszi előre is,
András.
-
randras
veterán
válasz Speeedfire #11167 üzenetére
Igen-igen, jó program, köszi, de nem tökéletes. Az említett fájloknál soft decode-ban van hogy csak kép van, van hogy nem tudok tekerni, stb...
-
randras
veterán
Hello!
Hasznal valaki kozuletek Swype billt?
A legujabb verziobol eltuntek a magyar karakterek, pedig eddig voltak, dictionary-vel egyutt, de most csak maga a program magyar...
Az oldaluk szerint van benne, szoval nem ertem?!
-
randras
veterán
Helló!
Van olyan program Androidra, ami a Google Chrome könyvjelzőimet oda-vissza szinkronizálja a telefon és a gép között? Mindet kéne, oda-vissza, kijelölés és minden hülyeség nélkül, sajnos a HTC Sync nem képes erre!
Előre is köszönöm!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz jozsi252 #21070 üzenetére
Vásárlás után 20 perced van visszakapni a pénzt egy gombnyomással, indoklás nélkül. A megvásárolt appok mindig megmaradnak társítva a fiókodhoz, de automatikusan letöltődni hard reset/rendszer frissítés után csak akkor fog, hogyha az előző rendszereden fel volt telepítve. Ha nem, akkoris eléred ingyen, csak manuálisan kell felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Nordik #21077 üzenetére
Nekem sem működik az istennek sem. Google Chrome-ban beállítottam, de semmi. Próbáltam külön a ChromeMarks és a PhoneMarks programokkal is, de szintén semmi.
szerk.: Úgy tűnik, eddig csak rosszul autentikált, PhoneMarks-al működik. Extensionként kell telepíteni Chrome-ra, a telefonra pedig a Marketről!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
A Chrome<->Android stock browser közti oda-vissza könyvjelző sync-re nincs jobb ötletetek a PhoneMarks-nál? Nem lenne rossz, ha támogatna könyvtárakat... Csak mert ha nincs, megveszem a fizetőset belőle, és akkor oda-vissza fogja másolgatni őket.
-
randras
veterán
Használja innen valaki a Boot Manager appot? Arra lenne szükségem, hogy egy sd kártyán lévő ROM-ra rá flash-eljek egy zip-et... Szerintetek ezt meg lehet oldani úgy, hogy simán rátelepítem a zip-et arra a slotra, ahova kell, csak nem wipe-olok? Nem akarom elcs*szni a slotot...
-
randras
veterán
Helló!
Jelenleg a Connection Checker nevű programot használom arra, hogy visszamenőleg log-oljam, lekapcsolódtam-e véletlenül valamelyik vezetéknélküli hálózatról. Sajnos a program csak az utolsó X állapotot jegyzi meg, nekem szükségem lenne egy olyanra, ami pl. fájlba menti ezt az információt.
Ismertek ilyet?
Köszi
-
randras
veterán
Helló!
Nagyon remélem, hogy tudtok segíteni, és pozitív választ adtok:
Olyan programot szeretnék Androidra, ami felvesi a képernyőn látható képet!
Tartok tőle, hogy nincs, de hátha...
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló!
Használ valaki közületek Battery Monitor Widgetet? Telefont váltottam, eddig nagyon jól működött (egy ideig ezen is), de azt hiszem egy update óta FC-zik. Semmi root, meg ilyenek, stock HTC GB.
-
randras
veterán
Helló!
Nem tudjátok, hogy itt, a Battery Monitor Widget-ben felül mit jelent a drains, charges, és a mellette lévő értékek, illetve oldalt a színes csíkok?Illetve még egy kérdés: eddig azt hittem, tényleg kiváltottam a Dropbox külön appját az ES File Explorer beépített kliensével, de sajnos úgy néz ki, a Copy Public Link hiányzik belőle, nem érhető el mégis valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Amúgy, habár még egy előbbi kérdésemre nem válaszoltatok, feltennék egy újat, hamár ennyire téma a cloud.
Zene cloudból lejátszására nincs valami mód?
Arra gondolok, hogy bevágom a zenéimet gépen valahova, és telóról egy az egyben onnan tudom hallgatni, anélkül, hogy bármi egyebet kellene csinálnom.
-
randras
veterán
Jól gondolom, hogy a YouTube app nem szól a háttérben?
-
randras
veterán
válasz kavics325i #35362 üzenetére
Hangot.
De a videó sem hátrány, habár azt nem látom, hiszen háttérben van.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz kavics325i #35370 üzenetére
Nem, elindítom a videót, és közben egy másik appot kezdek el használni. Kikapcsolt képernyővel most is megy.
-
randras
veterán
Helló!
Biztonsági mentésre a JS Backup-ot használom nagy megelegédessél, épp csak egy (kettő) zavaró gondom van vele: a hívás log visszaállítása után a hívások nem csatolódnak a kontaktokhoz, tehát ha volt egy hívásom X számról, ami XY-hoz van rendelve, a hívást akkor is ismeretlen számként látom a logban. Van ötletetek, hogyan lehetne megcsinálni?
-
randras
veterán
Elegem lett. Szükségem van egy normálisan működő Facebook kliensre. FriendCaster Pro-t használtam eddig, de egyre bugosabb az is, úgyhogy szükségem lenne valami jobbra, van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Google Chrome to Phone ra keresnék alternatívát, és olyan programot, ami visszafelé is tudja, tehát telefonról küdhetek gépre linket! Tudtok ilyenről?
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest