- Indavideo te bánat.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
randras
veterán
Lehet, hogy én is kipróbálom a SwiftKey-t, ahogy nézem, már megvettem valamikor. Sajnos nekem úgy tűnik mostanában, hogy a Swype egyre kevésbé hatékony, pedig lassan másfél éve használom.
-
randras
veterán
Láttátok az új mobilos Google kezdőlapot? Már kézírással is lehet keresni, viszont nekem késéssel húzza be a meghúzott vonalaimat, nektek hogy működik?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz
elfelejtette #47673 üzenetére
Ha úgy nézzük, az is.
-
randras
veterán
WiFi hotstpotnak mit használtok?
Illetve korlátozni a net hozzáférésüket az appoknak? Van még olyan, az avasthoz hasonló app, ami tud egyszerre smst és hívást szűrni + képes tűzfalként működni, és nem olyan undorító hulladék módjára néz ki, mint a legtöbb?
-
randras
veterán
IM+ nektek is laggol görgetés közben? (Partnerlista)
-
randras
veterán
válasz
qpakcovboy #47255 üzenetére
tTorrent.
-
randras
veterán
Azért még egyszer feltenném a kérdést, használtok Nova Launchert?
-
randras
veterán
Nektek megy az AdAway? Újabban nem akar frissülni..
-
randras
veterán
Nova Launcher-t használ itt valamelyikőtök?
-
randras
veterán
Nem lehet valahogy célzottan APK-kat lementeni Market-ről?
Találtam egy Chrome bővítményt, de meg kell adni a google jelszót, én ezt nem tartom biztonságosnak.
-
randras
veterán
válasz
kenny123 #46436 üzenetére
Funkcionálisan működik, éppen csak szar az egész!
Lehet, hogy felbontás miatt van, Sensation-ösöktől is hallottam hasonlót.
A másik fele, meg hogy komolyan, ez a Market is akkor egy trágya, mindent tud, már képe is van a telefonoknak, ami aztán nagyon kell, de egy nyamvatt oldal nincsen rá, hogy megvett appjaim listázása, vagy egy egyszerű rendezés a Megrendelések alatt, mondjuk Ár-ra, és akkor látnám!
Egyre jobban viszolygok az Androidtól, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Helló,
mivel a Chrome HTC telefonokon egy rakat fos, a következő ROM csere alkalmával nem fogom feltelepíteni, így viszont szükségem lenne még mindig/már megint egy appra, ami képes könyvjelző szinkronizációra!
Asszem, megvettem már párat régebben, de egyik sem működött igazán jól, tanács?
-
randras
veterán
Az normális hogy az életben nem volt Samsung telefonom, de a Marketes eszközök között megjelent egy SII?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Hy,
az AdAway csak értesítési sávos blokkolásra jó, vagy kollektíve mindenre, pl. arra is, amire az AdFree?
szerk.: Blokkol-e mindent, amit az AdFree (+ még az értesítési sávot is)?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Videók lejátszására mit ajánlotok?
-
randras
veterán
Helló,
SMS-ek kezelésére tudtok valami alternatívát? Rengeteg SMS-t fogadok és küldök, fontos lenne a rendszerezés, akár címkézés és mappába rendezés szintjén is, keresővel, ilyesmik.
-
randras
veterán
BlueStacks-el nem is lehet netrádión keresztül hallgatott zenét lesoundhoundolni??
-
randras
veterán
Ismeritek a SwipePad nevű programot? Évek óta használom, de nagyon kéne a 6x3-as megoldás, nem lehet megoldani valahogy?
-
randras
veterán
Helló,
szerintetek milyen app okozhat olyat, hogy a telefont nem érzékeli a gép microUSB kábelen keresztül? A mountolásra rákérdező ablak sem jelenik meg!
Recoveryban rá tudom csatlakoztatni meghajtóként a gépre a telefont, tehát
- vagy ROM szinten rossz valami
- vagy az alábbi APPOK valamelyike okozza.Tudom, nem rövid a lista, de ha belekukkantanátok...
-
randras
veterán
válasz
Speeedfire #43212 üzenetére
Hát mert az elég kevés!
-
randras
veterán
válasz
fatal` #42407 üzenetére
Mert hülyeség. Van My Music mappa, My Videos mappa. Vagy ha nem, legtöbben szintén külön mappában tárolják a cuccaikat, csak máshol, szóval ilyenre nem hiszem, hogy van igény. Abban igazad van, hogy nem sok munka, meg azt is szintén utálom, hogy nem válaszolnak a levelekre, de ez van.
Én megvettem, és boldog vagyok vele, a hangerőgombokkal való számváltás részemről meg felejtős, mert azokra felébred a telefon.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Tudtok olyan alkalmazást Android-ra, ami tud egészen durva widgeteket gyártani nekem? Minden féle dologra lenne szükségem, sima egyszínű alakzatokra widgetként, hexa módban állítható transzparens háttérszínnel, ilyesmikkel.
Ismertek ilyet? Saját home screen-t szeretnék designolni!
-
randras
veterán
Tudtok ajánlani normális widgeteket facebookhoz és gmailhez?
Aktív témák
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete