Hirdetés
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz thesound #8304 üzenetére
zért nem jön össze mert engedélyezni kell az IMAP protokollt a Gmail fiókodban, amit csak PC-n keresztül tehetsz meg...nézz utána a neten!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
porse
őstag
válasz thesound #19539 üzenetére
Igen én is a gyári naptárt akartam mondani, de én az AK notepad ot használom nézd meg azt.
... szerintem.
-
Bavid
senior tag
válasz thesound #19548 üzenetére
Szerintem neked ez kell. Color note.
-
sssz
őstag
válasz thesound #19548 üzenetére
próbáld ki a whiteboard vagy a whiteboard pro-t. egy teljesen sima widgetben ki lehet rakni a képernyőre. ha ráböksz simán írhatsz bele vagy tõrölhetsz belőlad. nem kell hozzá "mélyen" belemásznod a programba.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
|AP|
veterán
válasz thesound #19942 üzenetére
A Color Note tudja ugyanezt.
-
TazLeacher
nagyúr
-
gabek_
tag
válasz thesound #31072 üzenetére
Szia!
Köszi, ez nekem is eszembe jutott, de hát isemerjük be, nem túl "szép" megoldás.
Abban bíztam esetleg van valami app ami ezt megoldja. Vagyis, hogy minden marad a helyén csak épp ha hívnak, rendesen kiírja....
Lehet túlsokat várok a droidtól?
Van valahol egy Siemens C55-öm az tudja ezt...
Ha nem találok mást, megcsinálom amit írtál.
Mégegyszer köszi!
-
TRob1
veterán
válasz thesound #31731 üzenetére
Jah, és persze pl. az általam is használt Note Everything Pro-val is tökéletesen megoldható ez. Kiteszel 1 widgetet, ha ráböksz már írod is amit akarsz, menü gomb és ott van rögtön az "ébresztő" is...
Ha a quick-re nyomsz bármelyik widgetet használva, akkor rögtön írhatod a szöveget, már alapból a billentyűzet is feljön. A Vegyél tejet! meg egy üres lap volt, és most ez a szöveg van a jegyzetben. Pont úgy (is) használható, ahogy te szeretnéd.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
thesound
addikt
válasz thesound #31731 üzenetére
Az ultra notes lett a befutó. (nem az igazi, de egyelőre megfelel)
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
tvamos
nagyúr
válasz thesound #37293 üzenetére
Az elso nehany ingyeneset probaltam mar, a SENA kivetelevel, de azokkal nem sikerult a BT-t mountolni. Most majd a SENA-t is kiprobalom. Valahogy az elkerulte a figyelmem eddig. Koszi! Te probaltad mar valamelyiket?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest