Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
negatiw
üzenetére
Szia!
Az volt az első.
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget. -
punky10
addikt
válasz
negatiw
üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget.
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.