- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Markettel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ma először vettem egy appot, amit véletlenül le is töröltem (félrenyomtam, nem vettem észre, hogy nem azt törlöm amit akarok
) és ilyenkor a fiókomból "kitörli, hogy megvettem", jött is az e-mail, hogy visszaírják. Ezért megvettem "még egyszer". Remélem eddig érthető. Az lenne igazából a kérdésem, hogy valahol beállítható-e az, hogy ha telefonról törlök egy progit, akkor a megvásárlását ne törölje, csak, ha marketen keresztül törlöm? Vagy ehhez elég az, hogy éppen ne legyen bekapcsolva az internet a telefonon (de akkor meg utólag szinkronizálja nem, mikor újra bekapcsolom a netet)?
-
S. Szabi
őstag
Ha valaki a gyári appok eltávolítását szeretné: a Link2sd nevű progi már ezt is tudja az appok teljes SD kártyára helyezése mellett! (root kell hozzá)
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy a gyári lock screen leváltására feltettem a LockBot nevű progit, ami működik is, de, ha felrakom töltőre a telót, vagy lemerül 15% alá, és erre figyelmeztet, visszarakja a gyári Lock Screen-t is az eredeti mellé, így először azt kell feloldani, majd a LockBot-osat. Ez a hiba akkor is megmarad, ha már nincs töltőn a telefon, csak az újraindítás segít rajt. Kipróbáltam a No Lock-ot is, de annak semmi haszna.
Tud valaki segíteni? Van olyan progi, ami teljesen letiltja a gyári lock screen-t? Előre is köszi a segítséget!
(ZTE Blade, Android 2.2.2)
-
S. Szabi
őstag
Üdv mindenkinek
Ha valakit még érdekel a java alkalmazások futtatása Androidon, én ezt a megoldást találtam: [link]
Ez egy weboldal, ahol .jar fájlt lehet átalakítani .apk fájlra!
Én pár szótár progival próbáltam ki, nálam működik, ahogy kell (ZTE Blade, Android 2.1)!
Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest