- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Hogy lehet eltuntetni az alsó "navigációs?" sávot, vagy nem tudom hogy hívják. Nekem csak úgy sikerült, hogy onnan töröltem az ikonokat.
Persze attól ugyan úgy ott van
És a kis pici "pöttyöket" , amik akkor jönnek elő, amikor lapozok jobbra, balra?
Vagy van valami app, amivel szemelyre szabhatóbb a kinézet?
Ikonok, stb.
Tabletre kellene.
Előre is köszönöm. -
AtHoS
nagyúr
válasz
WhiteWalker #161982 üzenetére
Nálam a QuickPic 4.5.2.2 verziót mutatja és működik Cloud tárhelyre feltöltés. Legfrissebb telepítő ami a telón van az QP.Gallery.8.5-ös, tehát jól írtad, 8.6-tól rontották el ezt a részt
Tökimanó
Elvileg ugyanazok, csak az alap FREE verzióban alkalmazáson belül vásárolható meg a PRO funkciók és egy GG fiókon lehet használni, míg a másik alapból fizetőst családi megosztással 5 személy használhatja
-
Landsmann
addikt
A Facebook értesítési hangja eltűnt. Hogy lehet visszacsinálni? Az értesítések be vannak kapcsolva, a hozzá társított hang is be van állítva, de mégsem ad semmilyen hangjelzést. Pedig ez működött. Nem is találom azt a fájlt ami alapértelmezetten be volt állítva.
-
Tökimanó
senior tag
Elég régóta használom ezt: [link] 1490 forintot fizettem érte.
Mivel elégedett vagyok vele ránéztem erre is [link] Ez 2890 forint. Megvenném, viszont hiába nézegetem nem tudok rájönni mi a különbség a kettő közt. Ha valaki használja meg tudná mondani milyen + funkciók vannak benne az olcsóbbhoz képest? -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #161982 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz egy korábbi verziót, de tartok tőle, hogy nem véletlenül vették ki.
Igen, 9.1 a legfrissebb, de felhőtárhely nélkül nem vagy vele előrébb. Sorry! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Somatom #161980 üzenetére
A 8.6-nál olvastam:
"Oct 24, 2021
@WSTxda WSTxda
8.6
fc8c983
QuickPic Gallery Mod
NewSupport for Monet theme engine
Update color themes palette
Android shortcuts
FixesSquares in image rendering when dark mode is enabled (MIUI only)
Failed to load image when modifying in the built-in editor for scoped storage
Various obfuscations reversed that caused application UI issues and animation inconsistency
OthersRemoved cloud sync related code and options"
A 8.5-ös amibe benne van még!
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #161932 üzenetére
Tipp.
A QuickPic ezeket ismeri. De, nem a fos Playes -t javaslom, hanem az XDA -s verziót, ami a Cheeta felvásárlás előtti verzió továbbfejlesztése.Szerk.:
Visszaszívtam! Frissítettem az aktuálisra és eltűntek a felhőtárhelyek. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Valami ötlet?
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, amivel folyamatosan tudom egy tablet cpu/gpu/ram-ját monitorozni és naplózza is illetve játék közben is látszanak az értékek. Bizonyos játékoknál random időközönként 2-3mp-re lefagy az egész tablet és nem csak a játék. Hátha kiderül, h hardveres vagy szoftveres a probléma. A válaszokat előre is köszönöm! -
Landsmann
addikt
Megnéztem az este. Semmi olyat nem találtam ami indokolná a gyors merülést. Az is az Android rendszert hozza ki, mint ami sokat megy, de azon belül semmi kirívót nem találtam. Megnéztem másik telefont is. Háát, vannak érdekes dolgot. Például tegnap napi 4 alkalommal, összesen 17 másodpercre miért is volt aktív a kamera, amikor a telefon otthon le van téve az asztalon folyamatosan. Senki nem volt még csak a közelében sem. Kémkedik?
-
Cs1csó
titán
válasz
zeon.hu #161970 üzenetére
Nekem ameddig megy a sima Vanced - microG-vel YouTube fiókkal - maradok, nekem továbbra is kicsit kínai a leírás amiket itt olvasok, igaz azért mert nem nagyon ástam bele magam még, de ha tényleg alátesznek a Vancednek és a ReVanced YouTube fiókkal összakapcsolás működni fog akkor átmegyek de ha nem akkor elég a NewPipe vagy valami sima fiók nélküli alternatív YouTube kliens.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy van egy Mi Pad 5-öm, amin fent vannak különböző appok. Messenger, Facebook, stb.
És telefonomon Galaxy A71 semmilyen értesítést nem kapok meg ami tableten is fent van. A tableten megjelennek csöndes értesítésként, mert arra van állítva, de telefonon semmi, és így folyton lemaradok az utóbbi pár hétben. Telefonon minden megfelelően van beállítva (minden értesítés be van kapcsolva ezeken az appokon, valamit a tablet csinál velük).Ezt azóta vettem észre mióta tableten is Android 13 van.
Lehet vele esetleg valamit kezdeni? -
Oldman2
nagyúr
A Nova Launcher-ből a 7.0.57-es a legutolsó felvásárlás előtti kiadás?
-
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #161954 üzenetére
Szia! Én úgy értettem a kérdés az volt "egy telefont úgy is be lehet mérni ha ki van fizikai gombbal kapcsolva. Ez igaz lehet? ".
Mivel a rendszer nem kapcsol le teljesen és minden hiedelemmel ellentétben az irányítás is ott van elméletileg igen be is lehet mérni és bármit lehet rajta aktiválni. Persze ehhez kell a telefonra telepített szoftver (pl. pegasus) és ismerni kell az éppen aktuális országban előírt "kiskaput". Ugye erre volt nyilvános utalás is anno' a Huawei vezér nyilatkozta a tramlinak, hogy betartják az USA állambiztonságnak a hozzáférési előírásait! Csak ugye ezekre a mondatokra kevesen figyeltek. Nem véletlen az sem, hogy régen a kivehető aksik idején egy bizalmas tárgyaláson ki kellett tenni a telefont az asztalra mellé az aksit ma már ilyen tárgyalásra be sem engedik vinni..... -
Cs1csó
titán
válasz
bringasisti #161941 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni (ahogy a filmekben) akkor kiveszed az akkut (nyilván a mostani telefonokkal ez nem megoldható akkor beteszed egy Faraday kalitkaba
)
-
bringasisti
őstag
Nekem is hihetetlen volt hogy nem bocsát ki jelt és hogy mérik be, de nagyon biztos volt a dolgába
-
Plug Life
senior tag
válasz
bringasisti #161944 üzenetére
Ne a FB-on keresd az észt 😂
-
kress
aktív tag
válasz
iphoneoknál van ilyen elvileg
-
lomposfarkas
tag
válasz
Persze, fémdetektorral lehet megkeresni.
-
Sátán44
addikt
válasz
Nem lehet.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Egy másik csoportban valaki azt mondta, hogy egy telefont úgy is be lehet mérni ha ki van fizikai gombbal kapcsolva. Ez igaz lehet?
-
djadji
senior tag
válasz
Köszönöm
-
crok
Topikgazda
válasz
Landsmann #161933 üzenetére
Beragadhatott n+1; n>100 lehetseges dolog. Meg kell nezni. [link] Hasrautesre ennyi infobol senki neked meg nem mondja mi lehet. Mostanaban egesz sok bugreport-bol az jott ki hogy a Google sync (a kontaktok) nem ment es a job konstans ebren tartotta a keszuleket mert hibara futott allandoan.. De inkabb Android szakmai a kerdes mint ide valo..
-
Landsmann
addikt
Nekem most magával az Androiddal van bajom. Vagy 2 hete lényegesen gyorsabban merül a telefon mint szokott. Este 9-től reggel 7-ig 18 %-ot merült. Az Akkumulátor beállításainál azt látom, hogy maga az Android rendszer zabált meg több mint 34 %-ot. Valami frissítéssel jöhetett a probléma, mert egyik napról a másikra lett ilyen. És mindig az Android rendszer a legnagyobb energia zabáló. Többi telefonon csak pár %, azokon a Cella készenlét eszi a legtöbbet, de az is csak pár % Másik telefon ugyanezen idő alatt csak 5 %-ot merült. Mi a megoldás? Ugyanolyan hazsnálati szokások mellett 3-5 napot is bírt a telefon, most meg visítva 2 nap.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van olyan képnézegető (gallery) alkalmazás amihez a felhőben tárolt képeket - vagy felhő szolgáltatást fel lehet mountolni és mutatja az ott lévő mappázott képeket?
-
Somatom
veterán
válasz
djadji #161925 üzenetére
Egyébként itt a SharpTools:
SharpTools v.:3.9.8(93).apk.
Saját telóról, saját Gdrive -ra mentve. Eredeti forrás: Play. -
Somatom
veterán
válasz
djadji #161923 üzenetére
Jól gondolod.
Megnéztem ezt a Clickmata -t. Sztem ez csak érintésemuláció. Azt önmagában is tudja a MD. Csak az vele a bibi, hogy tudomásom szerint csak bekapcsolt kijelzővel működik. Persze, megoldható, hogy a MD előbb bekapcsolja a kijelzőt, aztán rábökjön a widgetre. -
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #161919 üzenetére
Mindig manuálisan, érdemes GitHub-ra regisztrálni és az adott repo-ra "feliratkozni" (Jobb fent Watch -> Notifications -> Custom -> Releases -> Apply = és akkor kapsz email értesítést ha van új build, de egyébként automatikusan generálódik heti 2x). Persze ha nem akarsz heti 2x frissíteni akkor nem feltétlen kell.. amíg működik amire és ahogyan használod addig maradhatsz az "ami nem romlott el nem kell megjavítani" elvnél is
-
djadji
senior tag
válasz
Somatom #161921 üzenetére
Aha. Ha jól értem akkor a sharp tools az ami megoldja hogy a widgetet a Makrodroid be tudja kapcsolni. És ezt akartam po t kérdezni, mert az okoskonnektor appot elindítja a Makcrodroid, de azon belül nem kapcsolja be magát a konnektort. Ha meg kiteszem widgetre, akkor meg nem tudja kezelni a Macrodroid.
Jól gondolom? -
Somatom
veterán
válasz
Somatom #161920 üzenetére
Kikerestem az eredeti hsz. -t.
-
Somatom
veterán
válasz
djadji #161913 üzenetére
A Macrodroid topikban régebben linkeltem a megoldást. A SmartThings van kapcsolatban az okoskonnektorral, annak Tuya vezérlőappján keresztül. A Macrodroid figyeli a teló állapotát és adja az utasítást. A SharpTools teszi a SmartThingset Macrodroid kompatibilissé. A gond az, hogy a SharpTools fejlesztője bedobta a törölközőt. Csak annak látható az app, aki korábban telepítette. Nem tudom, hogy APK -ból telepítve működik-e.
-
válasz
djadji #161913 üzenetére
Egy apró, de fontos részlet kimaradt, mégpedig a SmartThings app, amire szintén szükség van, de csak addig, amíg az okoskonnektort vezérlő alkalmazások összekapcsolásra kerülnek.
A SharpTools alkalmazás tudja ki/be kapcsolgatni az okoskonnektort, de ennek a vezérlésére pedig a Macrodroid-ra van szükség.
Elsőre bonyolultnak hangzik, de nem az. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
YouTube Vanced alternatíva, olyan, ami kvázi azonos módon működik, mint a YouTube Prémium (sőt több is annál), továbbra sincs egy APK-n belül?
Továbbra is a ReVanced patch-elések a gyári YouTube apphoz, a legfrissebb megoldások?Azért is keresgélek ismét, mert NewPipe jó, de külleme egész más, szokni kell.
A jó öreg Vanced pedig egyre több reklámot mutat sajna. -
djadji
senior tag
válasz
Mcrazy #161908 üzenetére
Szia! Nocsak, nocsak. Szóval a Macrodrod megoldja, hogy az akksi 20% alatt van akkor bekapcsolja a telefonra telepített okoskonnektort? Hűűű.. ez nagyon tetszik. OKOS!
De mi ez a SharpTool?De ahogy látom többen is javasolták (csak ott nem fogtam fel
). Köszönöm mindenkinek az eddigi tippeket tippeket.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
djadji #161904 üzenetére
Nem biztos, de a Smart Tools Pro lehet, hogy tudja. Egyébként root kell az ilyesmihez, ezért inkább a rendszer része szokott ez lenni. Nekem is tudja a crDroid.
Normális töltőelektronika esetén, valójában semmi jelentősége nincs annak ha állandóan fel van dugva töltőre. -
djadji
senior tag
válasz
Cs1csó #161903 üzenetére
Wifi okos konnektor féle éppen van, ami nem is rossz ötlet. Csak nem mindig ugyanannyira merül le egy telefopn (hideg, meleg, hányszor nézek rá, stb). Ezért szerettem volna, ha magát szabályozza.
De, ha megnézem egy nap alatt mennyit merül, és monduk naponta engedném tölteni 1-2-3-4 órát (ami bőven elég a feltöltéshez), akkor az akár működhet is. Vagy akár 2 naponta is lehet, attól függ mennyit merít a telefonon.
Köszi, ez jó ötlet.Ha esetleg tud valaki APP-ot azt is szivesen veszem.
UI: igen, van ami tud max töltés korlátot, de az nekem kevés ugye...
-
Cs1csó
titán
válasz
djadji #161901 üzenetére
Szia, nem tudok ilyet. Talán Samsung telefonok tudnak ilyet, hogy csak a megadott értékig töltik fel a telefont.
Ami megoldás lehet: "okos" konnektor, amivel beállíthatod, hogy pl. a belé dugott töltő csak napi X óra időtartamig kapjon áramot. Egy okostelefonnak napi 4-6 óra töltés kb. elegendő, tehát beállítod, hogy mondjuk minden nap éjféltől hajnali 4-ig kapjon áramot az aljzat így töltse a telefont.
SŐT ha tudod akár távolról vezérelni a telefont és ellenőrizni az állapotát akár egy WIFI-s vezérelhető konnektor is jó megoldás: [link] -
-
djadji
senior tag
Hello!
Egy telefont wifi kameraként használtam, folyton töltőn tartottam. Emiatt az akksi felpuffadt, telefonnak annyi. Ezért keresek olyan szoftvert, amiben meg tudnám határozni, hogy 90%ig töltse fel a telefont, és ne töltse, csak ha lemerül 30% alá. Tehát ne maradjon a telefon folyton 100%-on, meglegyen a töltés-merítés folyamat, annak ellenére, hogy nonstop töltőn marad a készülék.
Tud valaki ilyen APP-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged