- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Werkstatt #161895 üzenetére
Szerintem, nem. Szolgáltatói szám.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
®abstract® #161890 üzenetére
Félreértések elkerülése miatt jelzem, nekem édemindegy hogy ébreszt kikapcsolt állapotban vagy nem. Nem szoktam kikapcsolni a telefont, éjjelre ne zavarj módra állítom és kész. Egyszerűen egy kommentnél elcsodálkoztam hogy még létezik olyan funkció hogy ébreszt kikapcsolva is a telefon. Írtam azt is hogy én eleve mást , nem a gyári ébresztőt használom ami kikapcsolva ébresztene. Tettem egy próbát hogy nálam működne vagy nem, annak eredményét írtam meg. Ettől függetlenül a véleményem az hogy ha ki nem is kell kapcsolni, néha egy újraindítás nem árt. Ennek hiányában néhány alkalmazás vagy akár a rendszer is meg tud keveredni. Tapasztalat.
-
efi99
őstag
Létezik olyan tv távirányító alkalmazás, ami a telefon mozgatásával tudja vezérelni a TV-t (WiFi-n)?
-
lomposfarkas
tag
Idős embereknél durván le tud romlani a szomjúságérzet, ezt fater mellett végig is nézhettem. Úgy ki volt már száradva, mint egy múmia, de pár kortynál többet nem tudtunk beleerőltetni, úgyhogy rajta az emlékeztető nem segített volna... Aztán a kórházban lógott egy hétig az infúzión és később folytatta pontosan ugyanúgy.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
®abstract® #161890 üzenetére
Én még soha nem kapcsolom ki, egyszerűen lenémul magától, kivéve a család számait.
-
efi99
őstag
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy az egész napos telefon használat után attól fogunk kihalni, hogy éjjel fél méterre van a fejünktől, miközben alszunk? Soha életemben nem kapcsoltam ki, jelentem, legalább 20 évet simán el lehet élni mellette.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
ColdMan #161880 üzenetére
És tényleg
Igazából nem is kellett állítani semmit mert be volt alapból. Első próbánál 2 perccel későbbre állítottam a riasztást, nem is jelzett. Most negyed órát adtam neki. Kb. 10. perccel előtte bekapcsolt a telefon, aztán mikor eljött az idő jelzett is. Mondjuk engem sem érínt mert eddig se használtam és ezután is maradok ennél a telepítettnél [link] Persze azért köszönöm! Sose tudni mikor lesz rá szükségem.
-
svgyula
addikt
válasz
ColdMan #161880 üzenetére
Kapcsod ki a "szundi" funkciót! Az ha jól emlékszem 5 perc-ig még benn tartja az aktuális ébresztőben.
Ja a Realme-nél is működik a kikapcsolt ébresztő! Annyi csak a szépséghibája mint mindnek, hogy bekapcsolja a telefont is. Tehát olyat nem lehet csinálni, hogy beállítom a 02 órára az ébresztőt(valamiért). De nem akarom, hogy a telefon még reggelig lője a fejemet a rádióhullámokkal, akkor újra ki kell kapcsolni. -
válasz
Tökimanó #161879 üzenetére
Időzítések / jobb felső sarokban három pötty / Beállítások / További riasztási beállítások / Ébresztés kikapcsolt állapotban
Csak azokat hajtja végre, amelyeknél a kikapcsolás pillanata és az ébresztés ideje között több mint 10 perc eltérés van.
12:00 kikapcs - 12:05 ébresztés -- nem történik semmi
12:00 kikapcs - 12:15 ébresztés -- OK -
-
kress
aktív tag
most jogy szó volt róluk, a simple appok ingyé vanak, ha valaki még nem tárzta be [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX #161871 üzenetére
+1
Felesegem esete: amugy is migrenre hajlamos ES amugy is sok vizet iszik.. elkezdett kegyetlenul zugni a fule. Aztan elkezdett a feje is fajni. Magandoki, 10 perc utan mondta hogy semmi extra, igyon sok vizet.. a hajtasban "elfelejtodott".. 2 nap mulva semmi baja nem volt. Ugyhogy en se gondoltam volna de a kezzel foghato tapasztalat az, hogy a viz hianya volt a gond. De en pl. persze azota se iszom tobbet (vizet).
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomy86 #161865 üzenetére
Régebben én sem értettem, most már igen. Vannak emberek (pl a párom), akinek szinte soha nincs szomjúságérzete, és ha én nem szólok rá többször, akkor a napi egy litert sem éri el a víz-bevitele.
De én sem vagyok ilyen, én iszok ha kell, ha nem, viszont igenis van létjogosultsága ezeknek az alkalmazásoknak. -
-
efi99
őstag
válasz
Dr.NX #161871 üzenetére
Közelmúltban derült ki, hogy nem is kell olyan sokat inni, mint eddig gondolták, továbbá én még soha nem hallottam olyant, hogy valaki kiszáradt volna vagy hasonló. Ha az ember szomjas, akkor legkésőbb ilyenkor eszébe fog jutni, hogy már régen ivott és ha "lemaradása" van, akkor majd itt ráhúz. Na, de ezért appot használni? Nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy valakinek 16 órán keresztül ne jutna eszébe, hogy inni kellene sokat, főleg, ha megfogadta, hogy fog is.
-
-
rjg
őstag
válasz
Rigormortiis #161847 üzenetére
Hydro Coach Pro. Évek óta használom. Van benne Google fitt integráció, ha esetleg ez szempont lenne.
-
-
efi99
őstag
válasz
Peterhappy #161859 üzenetére
Beállítasz egyszer 8 ébresztőt 2 órás eltéréssel, aztán azok még akkor is riasztani fognak, ha még a telefon sincs bekapcsolva, minek ehhez csili-vili alkalmazás.
Nem mintha megérteném valaha, hogy a víziváshoz minek emlékeztető. Iszom, ha szomjas vagyok, aztán kész. -
válasz
Én esküszöm legalább tucatnyi water reminder appot kipróbáltam, de mindegyikkel volt valami nyűgöm, egyik sem tudta azt, amire nekem szükségem lett volna.
Meglepő módon végül a Fasting - Intermittent Fasting appnak van olyan emlékeztetője - csak úgy mellékesen - ami nekem tökéletesen bevált, úgy és akképp szabható testre, ahogy én szeretném.
Ráadásul ingyenes alkalmazás - appon belüli vásárlással ki lehet ütni az amúgy nem sok reklámot is, de szerintem arra sem lesz szükség, ha egyszer jól beállítjátok. -
mekker
őstag
Sziasztok!
Google Fotókbna meguntam, hogy a teljes DCIM mappa tartalmát beleömleszti a Camera albumba. Ez ellen lehet valamit tenni? Esetleg a Facebook képmentés helyén lehet változtatni, ha nincs univerzális megoldás?
-
tomy86
addikt
válasz
Évek óta a water drink remindert használom. Csak, hogy hasznos infót is írjon valaki
-
Curtain
senior tag
válasz
Dr Bubo #161848 üzenetére
Jó az Oneui de a widgetek méretezése és elhelyezése mérföldekkel jobb a nova-ban. Igazából ez miatt használom már régóta. Pl egy idökép widget nova-n ilyen:
Oneui-n pedig ilyen:
Ki sem ér a kijelző széléig. De oneplus-on és huawei-n is ilyen volt. Ez miatt telepítem kapásból a nova-t minden mobilomra.
-
Cs1csó
titán
válasz
Ahogy írták beírod a play áruházban hogy drink Water és lesz találat konkrét példa:
"Víz emlékeztető"
-
Archttila
veterán
Nyitottabb gondolkodású egyéneknek:
Niagara Launcher [link]
-
válasz
Gondolom, a "drink water" kereső kifejezést próbáltátok már a Playen.
-
Rigormortiis
veterán
Tudtok valami alkalmazást, ami meghatározott időközönként értesítést küld, hogy az illető igyon egy pohár vizet? A Samsung health nem tud ilyet?
-
-
kress
aktív tag
válasz
spiderpig820 #161840 üzenetére
Ugy olvasom, hogy el lett adva valami cegnek aki hirhedt az adatok gyujteserol, szoval nem az ajanlott kategoria mar. Errol valaki tud bovebbet? Esetleg alternativat?
Nekem az a fontosabb inkabb hogy a fokepernyo aljan levo ikonokhoz tudjak screen lock gombot adni
-
spiderpig820
aktív tag
Akciós lett a nova launcher prime, 29 ft!
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van e olyan alkalmazas, amivel egy zart wifis halizaton belul lehetne 5-6 embernek egymas kozt hang beszelgetest folytatni? -
Van-e PC? Van-e kábel össze kötni? Van-e olyan pendrive, ami belemegy mindkét telefonba? Van-e olyan átalakító, ami belemegy mindkét telefonba, és lehet beledugni pendrive-ot? Telefonon belül tudsz-e másolni olyan helyre amit olvas a gdrive? Problémás-e az egyikről másiknak wifit osztva ezt megoldani (szerintem be lehet állíttatni egyiket másik számára felfedezhetőnek... bár sosem hallottam róla).
Ha fentiek szerint egyik sem megy, akkor syncthing -
Imy
veterán
Lehet nem a legjobb helyre írok, ha nem akkor kérlek írjátok meg hova.
Van egy androidos telefon, és kaptam egy másikat. A régi telefonról szeretném átköltöztetni a képeket az új telefonra.
Gdrive előfizetés van 100 Gb.
A fényképek a régi telefonon a Fotókba mennek, de onnan nem engedi letölteni. Kb 8e fénykép és 50Gb-ról lenne szól. Nincs SD kártya egyik telefonban sem. -
Fall-N
veterán
válasz
svgyula #161818 üzenetére
Akkor ugyan ki fejleszti?
Hiába nyílt forráskódú (az AOSP), a legtöbbet a Google adja hozzá. Amúgy fogalom zavarban vagy, mert az AOSP amire te gondolsz, az Android gyakorlatilag az AOSP + GApps (azaz Google Play Services).
Visszatérve a problémára, vannak ingyenes, reklámmentes alternatívák, kinek kell egy reklámos, kétes hátterű alkalmazás? A te anti-Google hited a te bajod, de ne tekintsd már itt alapnak.
-
chungee
addikt
Koszonom a valaszokat
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
headhunter #161830 üzenetére
Én maradék az ismerteknél
-
headhunter
addikt
Ez mennyire "kamu" app? [link]
-
chungee
addikt
Estét!
[link]
Érdeklődni szeretnék hogy a free időszak dec. 30. 0óra:00perckor jár le vagy még aznap is érvényes. Azaz dec. 30. 23:59-ig tartRosszabb esetben már dec. 29. le kell mondanom
Köszönöm előre a felvilágosítást
-
válasz
Williamgrant #161822 üzenetére
Érdekelne, hogy ebben a logikában hol van egy grapheneOS szerinted!
-
-
svgyula
addikt
válasz
Williamgrant #161822 üzenetére
Szabadna megkérdeznem azt, hogy ezeket az utasításokat milyen betöltött pozícióból adod? Te vagy a szólásszabadság és a szabad vélemény cenzúrája bizottság elnöke netán? Vagy csak önkéntes cenzúrázó?
De ha már itt tartunk mesél el, hogy hol olvastad azt "hogy én ajánlok bármit"? Értelmezd már még egyszer legyél szíves! Ott van zárójelbe "(nálam)" Senkinek semmit nem ajánlottam! Az ha belinkelem amit használok értelem szerűen nem azt jelenti, hogy ajánlom! Azt írtam le tényként én mit használok! -
válasz
Mi a fene az a kugli? Nem lehetne normálisan írni?
Amúgy a Google tényleg nem azonos az androiddal, mert az előbbi egy brand, utóbbi egy termék. A Google megvette az Android Inc-t 2005-ben, tehát nehéz lenne másként tekinteni rá, mint Google termékre.
A reklám pedig reklám, Ha a névjegyek Google fiókban vannak akkor a Google már látja, ha nem, akkor meg most az app fejlesztőnek és haverjainak adtad ki.
Az app amit ajánlasz egy ismeretlen hátterű, reklámos cucc. Használd, de ne fikázd a jobbakat. -
kress
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #161819 üzenetére
a reklámok nagyrészt a google servicen keresztül vannak, ha annak van nete, akkor látni fogod a reklámot.
más:
a simple mobile tools appokat én is tudom ajánlani, sms, gallery ami nálam nyerő belőlük -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #161819 üzenetére
Lehet hardcoded es|vagy onreklam is benne, ahhoz nem kell net.
Egyebken en se ertem az ajanlast, hisz' pl ott van pl a Simple SMS [link] ami nyilt forrasu, a fejlesztojet arccal-nevvel meg lehet tekinteni, custom ROM-okban is eloszeretettel hasznalt SMS alkalmazas.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Egy laikus kérdés..ha nem megy netre, akkor a reklám hogyan is?
Még egy .. ez van az adott alkalmazás Google Play oldalán:
"Data safetyDevelopers can show information here about how their app collects and uses your data.
No information available
Hmm, ez sem szeretem, legyen már valami infó róla.... -
svgyula
addikt
válasz
Williamgrant #161815 üzenetére
Na álljunk meg! A kugli nem azonos az androiddal! Ha ezt nem tudod akkor gond van! Az, hogy a kugli folyamatosan beleerőszakolja a saját alkalmazásait a rendszerbe és kevés gyártó tesz kivételet és használja a sajátját mert a "kicsit sz@sz de ezeknek jó lesz" elven kalapálja össze a rendszerét. Amit ajánlottam érdekes módon semmilyen hálózati(internet) hozzáférést nem kért. A többi amit próbáltam azonnal ment volna fel a hálózatra. De ugye ez is a "kugli" áruházban hozzáférhető nem? Vagyis ha nem hazudik a play(miért tenné
) akkor ez is átesett mindenféle ellenőrzésen. Nem torrent oldalról letölthető alkalmazást linkeltem. A "reklám" pedig ennyi:
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan megbízható app, amivel a zárolási (lock/unlock) hangot lehet módosítani? Nem kikapcsolni akarom, hanem megváltoztatni.
A telefon nincs rootolva!
A válaszokat előre is köszönöm! -
válasz
svgyula #161814 üzenetére
Nincs ezzel baj, de hogy alternatívának egy reklámos ismeretlen fejlesztő appját ajánlod... Úgy tűnik ez már vallásos hit kérdése nálad, mert józan logikával nehéz indokolni. Egyáltalán ilyen zsigeri Google gyűlölettel mit keresel android platformon, mikor ott az Apple? Ki érti.
-
sopruk
senior tag
válasz
Aurig@ #161810 üzenetére
Én két fiókkal vagyok bejelentkezve, az egyiken vannak a vásárolt alkalmazásaim. Működnek.
A Google alkalmazásokban, a Playben is, lehet váltani a fiókok között, de nem befolyásolja a vásárolt alkalmazások működését.
Gondolom ha kilépnék abból a fiókból, akkor nem működnének tovább, de még ezt sosem próbáltam ki... -
Aurig@
őstag
Üdv.!
A kérdésem a következő lenne:
Adott egy régi Google fiók, amivel be vagyok jelentkezve a telefonon is. Az ezen a fiókon keresztül telepített illetve megvásárolt alkalmazások működnek akkor is ha a telefonon bejelentkezek egy másik, új e-mail címmel?
Tehát, ha megvettem 3 éve egy alkalmazást, amit szeretek és gyakran használok, ez működni fog akkor is ha, másik fiókba jelentkezek be és ezentúl azt használom? -
-
kezman
őstag
Sziasztok, huawei telefon, háttér képet szeretnék betenni a témák, háttérképek közé, melyik mappába kell betenni?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már huawei health adatokat szinkronizálni a google fit-vel?ha igen, és sikerült leírná, hogyan?
köszönöm
-
-
csipuka
senior tag
válasz
Williamgrant #161803 üzenetére
Nekem is hasznos hogy a bongeszobol tudok gep elott gyorsan valaszolni.
Az appban a bal felso sarokban a hamburger menuben nalam van olyan opcio, hogy mark all as read. Ez elvileg olvasotta tesz mindent. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest