Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Szia,
köszönöm a hozzászólásodat!
Inkább itt válszolnék, mert gyanítom, hogy csak applikációval lehet megoldani azt, amit szeretnék.
Android profil alatt azt értem, hogy csak a felhasználói adatokat törölhessen.
Annyi fontos infót még elöljáróban, hogy munkaprofilról van szó, tehát a factory reset nem jó megoldás, mert a factory reset után a Knox-setup indul, és ilyenkor az android frissítések is törlődnek. Szóval egy olyan appot keresek, amivel pipálgatva (akár az üsszes appot a gyáriakkal együtt kijelölve, majd "vissza"pipálva a GMail-fiókot) tudnám törölni a kijelölt appokat és/vagy az adataikat.
GMail backupra valójában nincs szükségem, csak arra, hogy az esetleges több fiókot ne kelljen minden egyes alkalommal felvennek az eszközre. Gyakran meg kell csinálnom ezt a műveletet, szóval ha lehet, kerülném a képpel bepötyögést, ha lehet. Nem lustaságból, pusztán praktikumból.Ami a nekró posztságot illeti, azért így tettem, mert kerestem a history-ban, és kapcsolódni szerettem volna a témához feltételezve azt, hogy lehet, már volt szó erről, de én nem találtam számomra használható posztot.
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Google Tárcsázóval olyan apró gondom van mostanában, hogy amikor fogadok egy hívást akkor elég lassan jelennek meg a vezérlők (kihangosítás, némítás, billentyűzet, stb.). Ez akkor zavaró, ha fogadás után egyből kihangosítanám a hívást, de várnom kell kb. 1-2 mp-et (nem sok ugyan, de zavaró) mire megjelennek a gombok. Másnál is előfordult már ilyen jelenség? Az appot nem szívesen cserélném le másra.
-
crok
Topikgazda
válasz
teo77
üzenetére
Szia,
- ez akkora nekró poszt hogy talán rekordközeli is, majd 9 éves hsz-re válaszoltál

- aztán nem sok köze az Android alkalmazásokhoz - szerintem jobb helye lenne az Android szakmaiban
- meg inkább az volna a kérdésem hogy mi a konkrét cél? Olyan nem nagyon van hogy Android profil. Gmail fiók még csa-csak de az is inkább Google fiók. Szóval készülékről akarsz mindent lepucolni vagy a Google fiókkal magával (is?) akarsz valamit csinálni? Szóval mi a konkrét cél? (És szerintem inkább a szakmaiban válaszolj). -
teo77
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
Szia, sziasztok!
A felhasználói adatok törlésére keresek megoldást. Szóval olyan wipe lehetőséget kereset, ami minden felhasználói adatot töröl az android-profilból, kivéve az android frissítéseket. Ami meg hab a tortán lenne, ha kivételeztetni lehetne még a GMail-fiók/fiókok törlését. Tudsz, tudtok ilyet? Előre is köszi szépen!
Üdv,
Teo -
Melorin
addikt
Üdv!
RSS olvasóra lenne szükségem ami jelez ha egy bizonyos kategóriába felkerül egy hirdetés a Hardveraprón.
Van ilyen? -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Chrome segítség kellene, előre is köszönöm.
Be lehet állítani valahogy a böngészőt,hogy kilépés után a megnyitott oldal is bezáródjon?
Nagyon zavaró, hogy minden megnyitott oldal megmarad,nem értem hogy miért. -
svgyula
addikt
válasz
csipuka
üzenetére
Szia! Nekem sem engedte az új telónál! Hiába volt ott még a régi amin működött. Letöltöttem az apk-t felment de nem engedte regisztrálni.Csak az ügyfeles tudott segíteni. De ez szerintem így rendben is van mert kb 5 perc volt. Viszont ha valaki a nevemben regisztrálna valamilyen oldalon keresztül mert valahogy megszerezte az adataimat, az nem lenne jó érzés. Személyesen igazoltan az a normális.
-
Faby
senior tag
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Unicredit mobil app-ból hogy lehet kinyerni a belépéshez szükséges adatokat?
Be van állítva ujjlenyomatra, amivel szépen működik is, de új telefonra akarok költözni és nem találok erre opciót.
Kb 1 éve be lett állítva, nem emlékszem hogy mi volt a név, jelszó páros.
Android 12 -Oneplus -
marec1122
senior tag
köszönöm mindkettőtöknek. a lens pont olyan rosszul működik mint a samsung sajátja de a camscanner jónak tűnik.

-
crok
Topikgazda
válasz
marec1122
üzenetére
CamScanner
Simple Scan
Tiny Scanner
Genius Scan
Mobile Doc Scanner (MDScan)
Abbyy FineScanner
Ebben a sorrendben ajánlva. -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valami jó progi dokumentum fotózásra. Én egy redmi note 9 et váltottam a53 5g-re. Valójában majdnem mindenben jobb számomra kivéve egy dolgot. A dokumentum fotózás akkora visszalépés a redmi hez képest, hogy az nem is igaz. Van valami progi amivel legalább olyan jól lehetne dokumentumot fotózni mint a redmivel? Különösen a dokumentum határok felismerésével áll hadilábon a samsung.
-
-
vg
veterán
A megszűnő Koin helyett a bugetbakers wallet appot kezdtem el használni, örök licenc 5e volt akcióban. Teljesen magyar, kicsit talán még jobb is mint Koin volt.
-
Tökimanó
senior tag
A Gboard szótárt lehet valahogy szinkronizálni? Másik telefonon ne kelljen újból előlről kezdeni mindent megtanítani neki.
-
crok
Topikgazda
Youtube-rol minden [link] <- itt
-
BitRider
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Én a NewPipe-ot szeretem, annak van egy Sponsorblock-os verziója is, ami automatikusan kihagyja a beállított szakaszokat (bevezető, outro, reklám, önpromó stb.) a népszerűbb videóknál. Ehhez az F-Droid-ot kell felrakni, ami a keretrendszer, és ami automatikusan frissen is tartja az abból telepített (nyílt forráskódú) programokat. Abban tudsz rákeresni erre a változatra (lehetséges, hogy forrásként be kell hozzá pipálni az Izzy repository-t, erre már nem emlékszem).
Importálhatók a YT csatornák, hogy aztán bejelentkezés nélkül tudd őket követni. Erről az appban van leírás. A kedvencem a hosszú nyomásra audio vagy video letöltés funkció. Ha ezeket a Vanced is tudja, akkor nem szóltam, sőt, kipróbálom azt is.
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, olyan programot keresek, hogy ha elindítok a YT-on egy hosszú mixet, akkor lezárt kijelzőnél is szóljon a zene, vagy BT-on az autórádióval se szakadjon meg a kapcsolat.
-
-
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Közben amúgy frissült az app, hátha javították - persze, Google módra nem írnak róla semmit.
-
Tökimanó
senior tag
Ezt a HD kamera [link] alkalmazást használja valaki? Ha igen, meg tudná mondani hogy tudom kikapcsolni exponáláskor a hangot? Nem találok a beállításoknál erre lehetőséget.
-
crok
Topikgazda
válasz
w751230
üzenetére
Még egy dolog jutott eszembe: az instant app.. A Google Play Store-ban meg a Beállítások -> Alkalmazások résznél szokott a menüben lenni az instant alkalmazások bekapcsolása (telepített alkalmazás nélkül is a "megfelelő" alkalmazásban megnyitni deep link-et - ha nincs telepítve akkor webview-ban az alkalmazás megfelelő részét elindítva, utána kár telepítve) na azt pl. mindenképp kikapcsolnám.
-
-
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ez nem ide tartozik, de amúgy ez volt nálam is az 5G változatnál. Uninstallálni kell a Play-ből (ilyenkor csak a frissítéseket szedi le), és megjavul. Én utána visszapakoltam rá az update-et, és még mindig jó, igaz, nem sokat teszteltem új névjegyekkel.
-
Sziasztok,
Redmi Note 11 PRO telefonon Google messages appot használok SMS küldéshez. Reggel még látszottak a kontaktok üzenetenként, most már csak egy-két sms-nél, a többinél mind telefonszám. Próbáltam cache törlést, teljes adattörlést, engedély-elvételt, update törlést, egy ezek között újraindítást, de semmi. Volt, hogy egyáltalán nem látszott egyetlen telefonszámnál sem a név, most legalább visszaállt a délutáni állapot és csak minden második név hiányzik
Van esetleg ötletetek, mit tehetnék még (túl azon, hogy váltsak telefont)? Reggel még teljesen tökéletesen működött...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
andreas49
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Csak simán HOLA VPN
-
stellaz
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
köszi, akkor megoldom így (bár talán nyomtatni így sem lehet)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
stellaz
üzenetére
Tegnap fordítottam vele egy 201 oldalas dokumentumot előfizetés nélkül. Szétszedtem 5 db 40 oldalasra, de mivel csak hármat enged egy hónapban vagy hogy, emiatt VPN és máris sikerült mind az 5x40 oldalt lefordíttatnom vele. Majd egy az 5 doksit összefűztem egybe. Ennyi. Még tán 15 perc sem volt az egész.
VPN-t pedig egy böngésző bővítménnyel oldottam meg, Ahola vagy mi a neve, nagyon praktikus egy cucc. -
Sziasztok!
Gyári beállítás visszaállítást kell eszközölnöm a telefonomon.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Simple-ben vásárolt BKK havi bérlet el fog-e veszni az újratelepítéssel, vagy mivel Simple fiók alatt lett vásárolva, így az alkalmazás telepítését követően a belépés után meg fog jelenni a még érvényes bérlet?
Köszönöm a segítséget
. -
stellaz
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül DEEPL előfizetése? Van egy 120 oldalas pdf amit szeretnék lefordítani, csak ez már túl megy az ingyenes limiten. A google translate megcsinálta ugyan, de az eredmény elmarad a deepl képességeitől.
Köszi
-
attiati
veterán
1 képet hogyan tudnék 1 kattintással elérni?
Vonalkód, gyakran használom.
-
Üdv! Érdeklődnék (ha belefér a topikba), hogy a OnePlus készülékeknél a gyári szoftver tartalmaz-e: jegyzet, naptár, óra, emlékeztető, hangrögzítő, számológép, galéria stb., tehát ezeket az alapvető alkalmazásokat vagy mindenki olyat telepít, amilyet szeretne. Nem igazán találtam videót, amiből ez kiderült volna. Köszönöm!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
UP!
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem a fejlesztő nem fog már vele foglalkozni.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ.

A SIM képet a Samsung beállításokban, vagy a Truephone-ban állítsam?Szerk.: mindkét helyen módosítottam, nem változott
. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt esetleg kipróbálhatod még, hogy a SIM-kártyák képét módosítod, a Beállítások - Dual SIM részem.
-
-
Sziasztok!
Truephone Dialer program Samsung Galaxy A52S 5G készüléken Android 13-ra frissítést követően megcserélte a SIM kartyákat a híváslistában, illetve a 2-est egyessel jelöli, a kettest pedig kérdőjellel. Az appot már újra telepítettem, de nem javult meg. Találkozott már valaki ilyen problémával és tudta orvosolni?
Köszönöm a segítséget.
-
Somatom
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Olyan app kell, ami képes szervert futtatni a belső IP -n. FTP esetén eddig nekem a Servers Ultimate -tel és a Mixplorer fájlkezelővel sikerült. Viszont pl. streamelésre nem a legjobb az FTP. Arra Webdavot használok. Amikor legutóbb próbáltam, akkor a Servers Ultimate bugos volt, a WebDAV -ot nem lehetett rávenni arra, amire az FTP -t. Így maradt az nPlayer videólejátszó. Ez képes WebDAV -ot létrehozni a hotspotot adó eszközön, amit a másik készüléken már bármilyen, normális fájlkezelő lát, kezel.
-
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel:
Szóval a telefonom adja wifi hotspotként itthon a netet.
Wiszont kellene egy olyan program amivel ilyenkor is megtudok osztani mappákat a telefonon a belső hálón.
Vagy mit kell ehez beállítani?Előre is köszi a helpet.
-
crok
Topikgazda
válasz
w751230
üzenetére
Hat.. feltettem a Play Games-t, csinaltam profilt, akkor ugye kerte hogy akarok-e belepni, Play Games torlese utan is kerdezte.. Visszatettem.. kikapcsoltam mindent amit ertem es ott benne toroltettem a letrehozott Games profilt, toroltem a Games alkalmazast. Most nalam nem csinalja. Lehet a fiokhoz letrehozott Games profil miatt kerdezi meg?..
-
crok
Topikgazda
-
w751230
tag
Hát sikertelen próbálkozás volt
Nálam mindegyik kütyü kéri.Hiba üzenet, Google Play sign in failed.
Mindegyik telefonon. Ha be akarok jelentkezni, mert már miért ne próbáljam ki, akkor hiszti van hogy telepítse a Google play játékok
Nem akarom...
Igazából az zavar hogy két éve volt ugyanez, de nem emlékszem hol kellett bele nyúlni a droidba... szégyen.
Persze páromnak simán indul. Csajok...
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tiszteletem!
Párom is használja, neki sem jön be ez az ablak.
Játék és android verzió ugyanaz...Két éve szenvedtünk ezzel, akkori nevén a spigo yatzee játék telepítés után. Akkor nyaltam be ezt... És most is telepítettem.
Egyszerűen nem emlékszem, pár nap szenvedés után az akkori Sony xa2-n sikerült. Hát nem tudom srácok.Amit látok, páromnak szépen indul minden.
Nekem sem a HayDay, sem Yatzy.És biztosan nincs Play Játékok telepítve :)
A Google play is csak telepíteni ajánlja fel.
Mármint a Play játékok...Néztem rendszer szolgáltatás között is...
De ott sincs play játékok.Semmi.
Esetleg készíthetek képernyő mentéseket...
Meg nézem még egy készülékkel moderátor, pillanat...
-
-
Zoagel
csendes tag
Sziasztok!
Be tudom azt állítani, hogy ha rádugok kábelen egy eszközt (drón kontrollert) akkor az ne töltse a telefont, de az adatot átvigye?
Állítólag csak az iphone tud ilyet az android nem. Olyan nem tud, hogy a telefon töltse a kontrollert (hozzá kábelen csatolt eszközt)?
Adott egy Samsung S20 13-assal és egy Samsung A7-es 10-es andoiddal.A kontrollernek is van egy kis akkuja, és a telefon ha csatlakoztatva van mindig tölti és lemeríti, ezt szeretném kikapcsolni mert nem kell hogy töltse.
-
zeon.hu
nagyúr
ACR Phone kérdés:
Hogyan tudom beállítani, hogy (bejövő) hívás után ne jöjjön be az alkalmazás képernyője?
Bármit állítok be, feljön... -
Sziasztok!
Hogy szerezhetnék statisztika adatokat play Store letöltésekből? Diploma munkához van rá szükség.
-
Winnie The P
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az f@sza köszi. Akkor várhatok még.
-
svgyula
addikt
Szia! De mi van a gyártók adatvédelmével? Azt hiszem inkább ezzel kellene kezdeni valamit! Nyilvánvaló az, hogy akik adathalászattal foglalkoznak minden "kaput" kipróbálnak nyitni. De ugye az is érdekes amit írsz mert vajon hogyan kerül fel egy fertőzött/módosított applikáció bármelyik "himihumi"
oldalra? Nyilvánvalóan valami köze ehhez van a fejlesztőknek is! Ha nem képesek/akarják az általuk megírt applikációt illetéktelen módosítások ellen megfelelően levédeni! Tehát ez nem csak a végfelhasználók "bűne" hanem azért van ott rendesen lik mindenhol! Már írtam de most is tartom a véleményem android és biztonság nem egy utcában jár! -
svgyula
addikt
válasz
w751230
üzenetére
Szia! Ha nem egy neten űzött játék(nem ismerem) akkor próbáld meg azt, hogy lekapcsolod a net-et addig amíg játszol. Én ezt csinálom a reklámok miatt. Sajna a játéknak hiába van tiltva minden hálózat a reklám akkor is feljön! Viszont net nélkül nincs reklám, meg ugye play áruház sem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én most frissítettem bankkártyát, 100Ft-os tranzakció, 2 banki munkanap alatt utalták vissza.
Lemondott mozijegy ára kb 2 hét volt. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Simple alkalmazásból indítottam egy parkolást 2022.11.30-án délelőtt. A terület zöld zónában volt, egy órát választottam ki, melynek összegét zárolták a számlán (624 ft.). Kértem számlát, amit tegnap 2022.12.02-án megküldtek, ezen 401 ft. szerepel, mivel a parkolási idő kevesebb volt mint egy óra. Kérdésem lenne, hogy a két összeg közti különbséget mikor utalják vissza? Nem az összeg számít, csak maga az elv? Viszont ha már 4-5 órát veszek előre és csak egy órát parkolok akkor ott már egy kicsit nagyobb a különbözet! Köszönöm. -
crok
Topikgazda
Na, az ilyenek miatt nem szabad himihumi forrásokból APK-kat telepítgetni.
@nababika: vége jó minden jó!
-
nababika
aktív tag
Köszönöm a sok törődést, végül legyalultam az egészet és újra telepítettem az egészet, azokkal a programokkal se találtam semmi rendelleneset. A PC és program konkrétan 1,7 gigabájtnyi tárhelyet volt hajlandó csak beolvasni. De mindegy jól van ez így mert legalábbb megcsináltam.
-
meko1
tag
a smart life és tuya smart applikációkba(legalább az egyikbe

szeretnék belépni a korábban regisztrált saját fiókomba,h végre használhassam is,immár egy hete bármely napszakban....
"hálózati hiba,próbálkozzon újra" válasszal elutasít
ötlet,javaslat?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Köszönöm!

. Akkor reménykedem, hogy reszelnek a 13-as androidon.
oldalra? Nyilvánvalóan valami köze ehhez van a fejlesztőknek is! Ha nem képesek/akarják az általuk megírt applikációt illetéktelen módosítások ellen megfelelően levédeni! Tehát ez nem csak a végfelhasználók "bűne" hanem azért van ott rendesen lik mindenhol! Már írtam de most is tartom a véleményem android és biztonság nem egy utcában jár!