- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Pistakiss #9833 üzenetére
Valóban a Smart Tab 7 van a videón de ez csak félig az a Smart Tab 7.
A ZTE vagy lusta volt vagy csak már nem volt idő egy új gépet összedobni a CES -ra/re ezért a Smart Tab 7 -ben ki lett cserélve a SoC Tegra 3 -ra és voilà, kész is T98.(#9830) Luissimo
OK, és ezt nekem egy [link] -ből és egy
-ből honnan kéne tudnom ?
-
Pantok
aktív tag
válasz
Pistakiss #8771 üzenetére
Ez inkább amolyan mi volt elöbb helyzet.
Netbookom és okostelefonom is van, volt tab is, nem érzem a szükségét.
A netbook kicsi, könnyű cipelni, elővenni már dolgosabb de ha már kintvan mindent megad amit egy számítógép tud. A telefon kicsi, elővenni egy másodperc és nagyon sokat megold, filmet nézni vagy hasonló nem nagy szám de megoldható.
Na most ezek közé nagyon nehéz - az árral szemben - beilleszteni a miért is kell nekem egy tablet-et.Ha mondjuk viszont tabom lett volna netbook és okosteló elött, most azoknak nem érezném szükségét, tab könnyen szállítható, gyorsan előkapható, kényelmes filmezésre játékra netre, nem tud annyit mint egy gép, de elég sokat az on-the-move dolgokra.
Akárhogy is látom fedik egymást.Az hogy a lányod le se tette azóta...hát azthiszem 1 nap alatt még jó ha nem tűnik el a varázsa.
-
mutyi
senior tag
válasz
Pistakiss #8767 üzenetére
Megmondom nektek őszintén, hogy nekem az az érzésem, azért nincs tökéletes készülék sem tabletben sem más műszaki cuccban, mert egyszerűen nem éri meg nekik, ha kiadnak egy típust, ami mindenben király, minden benne van és eégedett 100%-osan a vásárló vele. Ugyanis, akkor nem veszik majd meg a következő típust, majd csak több év múlva,amikor már minden tekintetben elavultá válik a régi. Így meg direkt kihagynak valamit, ami pont a következő termékükben ki lesz javítva, pótolva, így mész és veszed az újat.
-
Nara19
aktív tag
válasz
Pistakiss #8767 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Nekem a tablet megszerzése után (Huawei s7 slim) szinte az első dolgom volt a hdmi - micro hdmi kábel beszerzése.
A tableten is szoktam filmet nézni (talán ezért is találták ki a net elérés mellett), így a "félbehagyott" filmeket olykor a tv-n nézem végig.
+ Lánykám Angry Birds-e 42"-on.. -
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Pistakiss #8526 üzenetére
GG semmivel sem jobb mondjuk egy karóra edzett "kristály" üveglapjától.
És nem tart semeddig összekarcolni. A megoldást meg úgy hívják hogy invisible shield.
A karórámra is raktam ilyet, és már kismillió mikro karc lenne rajta, ha nem lenne IS fólia. Sőt, IS-t se lehetetlen megkarcolni, de legalább egyszerűen cserélhető.És a leendő tabletemre is az lesz az első dolgom, h rendelek egy full coverage IS-t rá.
(#8535) Pistakiss
Kolbásszal és virslivel is működik. -
tjb007
nagyúr
válasz
Pistakiss #8526 üzenetére
"nem lehet arra GG-t tenni, anélkül meg elég hamar karcos lesz"
Ez egy tipikus sztereotípia (mármint a karcos rész).
A Gorilla Glass sem ad 100% -os védelmet, nem karcálló csak annak ellenállóbb és ugyanúgy meg is tud repedni mint a védelem nélküli példányok.
Van akinek a semmi extra védelmet nem tartalmazó kijelzője olyan mintha most vette volna ki a dobozból és van, akinek olyan az extra védelemmel ellátott 2 hetes telefonjának a kijelzője mintha már 100 éve azt használná. -
tiktaktiktak
csendes tag
-
imis
senior tag
-
Hami33
aktív tag
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Pistakiss #8282 üzenetére
Itt a teszt
A kérdéses szöveg rész.
Csak hogy tájékozódj egy kicsit, ha érdekel a téma.
Az azonban jó volna tudni mégis, hogy ez főképernyő specifikáció, vagy az egész OS így van megírva, hogy akár milyen főképernyővan telepítve, csak fekvő tájolású.
Egyébként nagyon tetszik a masina. SE X8-hoz képest kolosszális előre ugrás lenne... -
Nara19
aktív tag
válasz
Pistakiss #8201 üzenetére
Nem a többi tablet árához hasonlítom az árát, hanem úgy általánosságban.
Ha lenne olyan változata, amiben nincs sim (-20k) és 16GB (-20), akkor nem sokat gondolkodnék. Ezek az én "igényeim" de hát szerencsére, mi emberek nem vagyunk egyformák.
Azt tudja valaki, hogy mekkora akksi van benne?
szerk: helyesírás -
rtom
senior tag
válasz
Pistakiss #8136 üzenetére
Bementem a Vodafone-hoz és majdnem megvettem a Smart tab 7-est, de végül az USB hiánya miatt visszadtam, hogy még 1x átgondolom. Milyen csatlakozó lehet rajta és van-e tipp, hogy honnan-mennyiért lehet hozzá USB-HDMI adaptert keríteni, mert egyébként nagyon bejön ezen az áron (és még a nejemnek is tetszett)
-
fPApi
őstag
válasz
Pistakiss #8078 üzenetére
Szia!
Próbálom összehasonlítani a galaxy tab 7 plus-al, és hiányzik néhány (nekem fontos) specko:
- USB-re írtad, hogy van, de 2-es?
- a képernyő multitouch?
- azt írja avodafone: HDMI: kábellel, ez mit jelent?
- bluetooth?
- GPS?
- GPU van külön?
- FM rádió?
- videó lejátszási képesség?
Ha tudnál a fentiekre válaszolni, az nagy segítség lenne a döntésben!
Köszi, előre is! -
Hami33
aktív tag
válasz
Pistakiss #8017 üzenetére
Én pont ilyet keresnék! Huawei mediapad , Samsung tab 7plus lesz még hasonló ! De ezek drágábbak lesznek! Lehet hogy net jegyel veszem 77 e megér szerinted! Úgyis csak wifin használnám az iphonom hotspotjára is rá tudok vele csatlakozni. Netjegyel olcsóbb mint a teljes ár! Nem kell hüséget sem kötnöm.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Pistakiss #7979 üzenetére
Vodafone Smart Tab
The Vodafone Smart Tab 7 and Vodafone Smart Tab 10 tablets have been developed with you in mind. The Smart Tabs have built-in 3G, giving you instant access to our high-speed network. Both are slim and stylish, run on the Android OS, with long-life battery to power the 1.2 GHz dual-core processor for a lasting performance.
OS
Android Honeycomb 3.2
Bearer
3G HSPA
Storage
16 GB, microSD card (up to 32 GB)
Display
7" and 10" WXGA
Camera
5 MP rear, 2 MP front
Processor
1.2 GHz dual-core
Jó kis gép lesz várjuk a Tesztet róla! -
tjb007
nagyúr
-
Vrtboy
tag
válasz
Pistakiss #7887 üzenetére
Szia,
Abszolút megértem a javaslatod, de ezen sokat rágódtam. Sokat agyaltam, hogy szánjak e 200k-t vagy akár többet egy ilyen kütyüre, várjak e a 4 magos gépekre, de amire nekem kell tényleg felesleges.
Jelenleg ha e-mail-t akarok írni vagy csak ránézni egy - egy site-ra akkor a telefonon megteszem (Samsung Galaxy I).
Na most a szemem már nem a régi, így ennek az érzésnek a folytatására / kiváltására keresek egy eszközt. Tehát ha találok 50k magasságában egy eszközt ami hozza a Galaxy-n tapasztaltakat (vagy inkább egy kicsit gyorsabban) akkor teljesen elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged