Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid -
kisda
aktív tag
válasz Luissimo #9891 üzenetére
Visszaküldeni biztos hogy nemfogom. Volt az jelenlegi tablet előtt egy 10.1 colos Flytouch 3 superpad 2 tabletem,azzal is voltak gondok,azt szétszedtem. Ezzel is megpróbálkozhatok.
Remélem tényleg csak a szalagkábel érintkezése a hiba. Szétszedett állapotban bekapcsolhatom megnézni hogy jólett-e? -
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
kisda
aktív tag
Nemtaláltam eddig. Elméletileg csak összekell midnent dugni,és kész.
-
kisda
aktív tag
USB-vel is gondok vannak... Mini USB port van benne,PC-vel illetve a fali töltővel szépen működik,de akármi mást dugok rá,sekép sehang. Nemjön ki belőle a +5V :/
-
kisda
aktív tag
Luxuryt rendeltem.. hogy melyiket kaptam végül az jókérdés. Az biztod,hogy capacitiv,5 pontos multitouch.
Azóta már a TV-t is összetudtam kötni vele. Mostmár csak az USB-vel van gondom. USB-ből nemjön kifele a +5V,ezért külön tápot adtam a Huawei E1750-es Stick-nek,így már életre kelt maga a stick,de még ígysem kommunikál a táblagéppel :/Dávid
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
-
kisda
aktív tag
Ha már spéci cucc,értemén,de mitől az? Mivel másabb mint egy mezei átalakító,ami teljesen ugyan így néz ki?
Dávid
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Picit késik a kép,de nemvészes.
Gyors az oldalak megnyitása,nagyítás is szép,nem szaggatott, és a görgetés is akadásmentes. Videót készítek a mai nap folyamán.
Modemek:
Internet Connections WiFi, 3G external (Support GPRS, WCDMA: E1820, E1750,E1782,ZTE MF100 , EVDO: AC2736, EC122)Én E1750-et használok,nálam ez bevált.
Dávid
-
kisda
aktív tag
Nincs ezekben az ondákban beépített kamera :/ (USB-s webcamot nemlehet valamiylen úton-módon felismertetni vele?)
-
kisda
aktív tag
USB elosztót akarnék csinálni,elég csak párhuzamba kötni a csatlakozókat?
Dávid
-
kisda
aktív tag
Set CPU-val próbáltatok már táblagép prockóját húzni? 100 mhz-et enged húzni stabilan az Alwinner A10 procin,szal 1100 mhz-en fut,nagyon sokat jelent játékban 1153 mhz-en fut pici ideig,aztán rebootol a tablet. 1200-on meg szinte egyből rebootol. Akkor hogy lehet ezeket a procikat stabilan 1.5 Ghz-ig húzni? Addig engedi,dehát egyből rebootol...
Dávid
-
kisda
aktív tag
Nemtudom hogysikerült neki az 1400 Mhz,de lentebbi hozzászólásban is bennevan uygan az ami velem történik: 1104 mhz-en stabil,1200-on már lefagy,rebootol a cucc...
1104 Mhz-en ami eddig laggolt játék,most tökéletes laggmentesen fut,elég hihetetlen.
(GTA 3, Modern Combat 3)Dávid
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt, jövök egy újabb gonddal.
Van nekem egy Onda Vx610W luxury táblagépem,eddig minden szép és jó volt vele, viszont csütörtök óta nem hajlandó felismerni se a pendrive-okat,se a Huawei E1750-es Stick-et. Pendrive-on a kis ellenörző led picit felvillan,mintha olvasná be, viszont nem olvassa.. a Mobilnet stick-et meg egyáltalán nem akarja kezelni. Led sem világít,semmi.. Próbáltam több kábellel (vettem gyári OTG kábelt,eddig prímán működött,valószínűleg most is jó...)Hétvégén Lengyelországban voltam,és mivel hosszú volt az út,csütörtökön próbáltam összehozni egy fix 5V 1A-es töltőt,külső akkumulátorról.. (LM7805 feszstab IC) de nemvolt jó,és azóta szórakozik velem a Táblagép.
Már csináltam egy teljes visszaállítást alapra, nemjavított semmin,Ötletek? szedjem szét?
Dávid
-
kisda
aktív tag
Tölteni tudom ugyan úgy... asztali gép is felismeri az Ondát, csak éppen az USB eszközöket nem kezeli valamiért. Tettem fel a 2.3.4 rendszer helyett egy 4.0.3 V0.8-as ICS-t, gyorsabb lett a rendszer,de nem oldódott meg az USB probléma.
Ötleteket szivesen fogadnék, a mobilnet havidíja nemfogja megvárni,míg megoldódik a gond :/
Dávid
-
kisda
aktív tag
Miért van az,hogy az Onda Tab-ből USB-n keresztül jön ki táp,mégsem hajtja meg a Huawei E1750-es Stick-et? Ha külső +5V-ot kötök a Stick és a Tab közé az USB táp részére,akkor egyből jó..
Egy hete még jó volt minden,aztán gondolt egyet és nem akarta felismerni a Stick-et..Ötletek,hogy mitől lehet ez a jelenség? Vagy mit érdemes megnézni ha szétszedem.
Előre is köszi!
Dávid -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
4.0.3-as V1.0 ICS-re hogy lehetne teljes méretű háttérképet tenni? Akármilyen képpel próbálkoztam,ránagyít és körbevágja a képet... Onda VX610W eredetileg 2.3.4 rendszerű Luxury-ról van szó.
Ebben a rendszerben támogatva van a Direct Wifi,és a hotspot is... valaki próbálta már ezeket?
Köszi!
Üdv: Dávid
-
kisda
aktív tag
Huawei Stickeket kezelnek a kínai tabletek...meg van egy fajta vodás is úgyemlékszem. Huawei E1750,1850 talán amiket szeretnek a Tab-ek... Nekem is E1750 van.
Wifi kikapcs, OTG kábellel a Stick-et csatlakoztatom a géphez,majd a Sticken lévő indikátor ha teli kéken világít,létrejött a kpacsolat,és lent a "tálcán" feljön egy 3G ikon.
-
kisda
aktív tag
Elolvastam, de nem tudom hogy mi lehet a gond.
T-mobil 2gigás netem van, E1750 Stick. gond nélkül felcsatlakozik ICS alatt is.
Nem állítgattam az APN-t. Mikor kéken villog,de nem folyamatosan világít,akkor menj a Beállításokba ---> Továbbiak... -----> Mobilhálózatok ---->Hozzáférési pontok nevei. Itt nekem 3 féle APN-t hoz ki,magától felismeri a hálózatot-Tmobile mms
-Tmobile GPRS (internet)
-Tmobile GSM vagy nemis tudom pontosan.Itt a középsőt választottam,azóta akármikor csatlakoztatom a Stick-et,automatikusan az Internetet választja,és már jó is.
-
kisda
aktív tag
válasz tjb007 #18545 üzenetére
Ezt gondoltam valahogy, mégiscsak A8 mag.. Ami alap órajelen igaz 1008 Mhz... Csak ezért kérdeztem.
(#18544) derrik
Tartósan 1100 mhz-en járasd maximum. Én azt figyeltem meg, hogy 1008 mhz-en minden szép és jó, működik midnen ahogy kell, viszont 1152 mhz-en egy idő után kilépked játékokból,esetleg alkalmazás nem indul el, stb. Igaz 1152 mhz-en lényegesen több az fps játékoknál... főleg Modern combat 3 -ba.
Onda VX610W luxury gépről van szó, utólag tettem fel a legfrisebb ICS-t rá. Nagy parasztvakítás volt,hogy hirdetésben 1.5 Ghz-et írtak max órajelnek az A8 magra...
Üdv : Dávid
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Ez most akkor Fire vagy Flame?
Videófelvétel lehetőség van? Vagy csak fényképezés? -
kisda
aktív tag
Szevasztok!
Miért van az, hogy a 2.2-es rendszer nem jegyzi meg a beállításokat? Újraindítás után visszaáll minden alapra,telepített alkalmazások eltűnnek, stb.
Flytouch Superpad 3 tábláról van szó.
Dávid
-
kisda
aktív tag
válasz Osynho #24346 üzenetére
Nekem 4.0.3 ICS alatt filmnézéskor eltűnik a tálca... ahogy hozzáérek a kijelzőhöz egyből visszajön,de aztán el is tűnik.
Onda VX610W luxury gép.
Valakinek van már tapasztalat az Ainol Flame/Fire-el? E hónapban csak vennék egyet az Onda mellé, nagyon megtetszett, de lehet még nem valami kiforrott technika.
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
jövő hónapban Ainolék kiadják a Flame 2-t Quad Core SoC-al, GPS-el.hírek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest