- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Dinomano #93982 üzenetére
Ne vegyél kínai noname tabletet, mert azoknak az adatlapja mutat csak szépen, a fele (na jó 90%-a) kamu, egy rakás szemét az egész.
Kínai másodvonalasat vehetsz, azok megbízhatók: Alldocube, Teclast
Anyukádnak nem kell erőgép ezek szerint, így a sima Alldocube iPlay 50 Mini szerintem megteszi. 100-120 dollár körül szokott lenni akcióval, ami kb a kereted. Kamera olyan, amilyen, hangszóró csak egy van, de használható. (Én anyukámnak is ilyen van, abszolút elégedett vele)Ali spanyol raktár kupon: VH44XXWITRWF 128GB-os 109 usd, Free posta (appból csekkoltam)
Kicsit olcsóbban a 64-es is van Banggoodon, meg Alin is, de ha fotózna, videózna, akkor nem árt a dupla háttértár -
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Használt tabletet szeretnék a közeljövőben vásárolni.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
Nem számít, 7-től felfele.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használt.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Megbízhatóbb kínai is szóba jöhet (banggood, amazon), de ha lehet hardverapró
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Filmezés - videó nézés (youtube, hbo max, illetve ha fogad sd kártyát vagy nagy a tárhelye, akkor onnan fájlból lejátszva)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
Ha lehetséges, maximum 50 ezret.Tudom ennyiért nehéz megfelelőt találni, de tényleg konkrétan amiatt kéne, mert a telefonom kijelzője nagyon kicsi, a laptopom pedig nagyon meleg, ha ágyban szeretnék filmet nézni. Jó lenne ha a youtube és a MAX akadásmentesen menne rajta, élvezhetően, a letöltött fájlokkal lenne talán a legkevesebb gond. Használt Samsungokat nézegettem ebben az ársávban.
Segítségetek köszönöm! -
mrThomi
addikt
válasz
mert_csokis #93993 üzenetére
Van pár pro kontra amiben szerintem mindketten egyet tudnánk érteni. Az idő eldönti, én csak annyi mondtam, hogy A12-vel már nem vennék tabletet, és keresném inkább a minimum 13 de inkább 14-el szerelt varjánsokat ha már van választék. Az aksi nem biztos hogy kinyíródik 5 év alatt. Ez használattól függ. Jelenleg a Xiaomi Pad 5-t heti 1x töltöm, a Honor Pad 8-at kb 2 hetente kellett. Így jóval tovább fogja bírni mint egy telefon amit naponta töltesz. 2gb az már tényleg semmire nem elég. Van egy melós Tab A 2019, szegény már akkor lassú volt mikor megjelent, de a legutolsó fő android frissítés tett be neki. Inkább maradt volna andorid 10-en, mert a frissebb one ui és a 11 betette nála a kaput. Talán ezt tudnám fehozni mint kontra, ha nincs jó vas alatta és kap egy főverziót megcsuklik az egész rendszer.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
mert_csokis #93993 üzenetére
ha belefutsz valami bugba, kb soha nem lesz javítva, a biztonsági frissítésekről nem is beszélve. 2018-as huawei tablet sokmindenre nem használható, mivel appok nem futnak android 8-on. pl próbáld meg felrakni a Max-t, nem fog menni, pedig a hw tökéletes lenne videó lejátszásra, de sw miatt kuka.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
mrThomi #93991 üzenetére
Hamarabb avul el a hardver alatta, meg "nyíródik" ki az akksi, mint hogy a szoftverrel bármi bajod lenne.
A 2018-as Huawei tablet (amiről váltottunk), még mindig probléma nélkül használható. De nyilván az alap 4 mag, meg a 2GB memória ma már elég keskeny. Türelem kell hozzá, mert láthatóan lassabb már. Ennyi baja van. -
mert_csokis
senior tag
válasz
MadKet #93961 üzenetére
És mi történik, ha marad 12-es verzión? Nem nyílik meg a kereső, vagy nem tudsz YT videót indítani? Nem indul el a Messenger vagy Instagram?
Eközben a 2016-os Galaxy S7-et vígan használom másod telefonként még ma is, 8-as androiddal.
Eszembe nem jutna ezen problémázni, ha egyébként jó áron tudok hozzájutni valamihez. -
5leteseN
senior tag
Így már konkrétabb javaslatok jönnek!
Van miből kiindulni!
Az N-ONE például nekem is megmaradt(tavalyról) a tagok által közölt jó tapasztalatok alapján.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Valóban sok a noname, de mellette vannak, az ismert kínai márkák , mint a Teclast, BMax, Blackwiew.... vagy amit itt is sokan használunk az Alldocube Iplay Pro, vagy Iplay Mini Pro, amik árértékben nagyon jók(van pont ilyen az N-One NPad X1, és másoknak is, és szintén Helio G99 MTK procival, de nekik is vannak gyenge, olcsó gépeik alsó kategóriás procikkal, ezért nem mindegy mit veszünk. De egy Samsung Galaxy Tab A7 is bőven a felejtős kategória.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Az elvárt minőséget és felbontást nem lehet megítélni az "édesanyámnak lesz" alapján.
A családi viszonyok természetesen magánügy, valamilyen felbontás, valamelyik ismertebb telefon fotóképességének megemlítése, mint igény! Ilyesmi infó kellene.
Segíts kis konkrét infóval és mindjárt tudunk mi is segíteni!
-
Dinomano
őstag
válasz
cidalain #93981 üzenetére
Utánanéztem dolgoknak én is neten; nagyon sok féle noname tabletet találtam csak olcsón. (Gondolom, kínai csodák, kb. azonos minőséggel, nagyjából ugyanaz sok-sok különböző névvel.)
Édesanyámnak lenne a gép, belső és külső téren fotózna vagy videózna vele, illetve visszanézné tableten. Használtan Samsung Galaxy Tab A7 - 8-akat láttam, 35-40 ezer körül. -
cidalain
veterán
válasz
Dinomano #93978 üzenetére
fúú, ez nagyon nehéz ügy.
értelmes tabletet sem nagyon lehet találni a keretösszegből, nemhogy olyat amelyiknek értéklethető a kamerája. bármelyik mezei mobiltelefonban különb kamera van, mint egy komolyabb tabletben.
nem tudom milyen felvételek készítése a cél. lefotózni, dokumentálni valamit elegendőek jó fényviszonyok között (vaku nincs a tabletekben), de a kép nem lesz szép, zajos lesz, stb. a videó meg optikai képstabilizálás nélkül meg olyan is lesz. -
mrThomi
addikt
válasz
RicsiSuly #93973 üzenetére
És ha nem prioritás a 11,12 zoll vagy mik vannak, hanem 10 vagy az alatt 8 meg a társai ott milyen lehetőségek vannak jó hardver, /ár-érték arány téren ebbe a 150€-ós sávban ? A márka akkor most mindegy csak legyen végre benne egy normális hardver. Igények ugyan azok: mamának valami nyomkodós tablet, többnyire messenger, fb a kapcsolattartás miatt, de nem baj ha ilyen kis mindenes is yt, netflix, kisebb jatekok, szal a szép kijelző+fürgeség előny. Lehet benne sim foglalat is, lehet késöbb vagy utazáshoz még jól jöhet neki.
-
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Olcsó, megbízható kisebb tablet-et keresek; fényképezési, videózási céllal, illetve videót visszanézni. Olcsóság szempont. Régen volt az, hogy a tablet-piacon nézelődtem, így nem tudok semmit sem az árakról. Azt sem tudom megmondani, hogy használt vagy új legyen. 30-40.000 Ft körül gondolkodom. -
cidalain
veterán
válasz
glocker #93968 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
Mindenképp az NFE verziót vegyed, azon támogatott HD-ben a Netflix és társai. (FullHD, 8GB ram alapból, háttértárban van kétféle méret, LTE, GPS is benne van) Ez egy jó akcióval 130 dollár körül már megvehető, amúgy 150-160 körül mozog.A többi ami ajánlható inkább 10-11" között van, így a max 10" nem igaz rájuk, de ha mégis: Samu Tab A9+, Redmi Pad SE (ezekből van 8GB ramos verzió is, inkább azokat nézegesd). Ezek már közelebb vannak a 100k Ft-hoz.
-
RicsiSuly
aktív tag
-
mrThomi
addikt
Én csak azt nem értem, hogy ha egy cmf p1-be beletudnak tenni egy tök jó hardvert 60 ezerért akkor ezt tablet fronton miért nem lehet ? Pics@skodnak itt a gyártók a snap 680-al, koros unisoc meg G99 procikkal. Utóbbi lehet még használható is, de akkor is csinálhatnák még jobban.
Madket: ráhagytam... mamámnak akartunk volna valamit nézni, nyilván bármi jó lenne neki annál ami van, de valahogy nem érzem ezt most. Ár/érték arány még mindig nem elég jó a 150 eurós kategóriában, pedig azt hittem kezd beindulni a tablet piac. Teclast T50 Pro-t kerestem egy ilyen ajánlatot találtam rá [kép] ez kb 75 ezer huf, nemrossz, mondjuk nem tudom hol lehet ezt 60-ért megcsípni, de hogy ezekre nem fog jönni sok frissítés az biztos -
eshe
tag
Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a google verzióknak,valójában csak a biztonsági frissítés számít. Sajnos valahol kompromisszumot kell kötni az ár miatt. A gyereknek vagy szülőnek tartalom fogyasztásra teljesen megfelel a honor vagy a teclast is,ami lényegesebb a hardver ,a ram és a garancia,ami a kínából rendelt taboknál eleve kétséges.Itt is ritka az ingyen ebéd.
-
glocker
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem, illetve infót gyűjtök
Régen használtam már tabletet, de most jól jönne pár dologra...Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
- minimum 7-8" maximum 10" (régebben volt egy Samsung Galaxy Tab S 8.4-em, az tetszett)
- fullHD-t szeretnékÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- szinte mindegy, a gar. miatt újat preferálnék, de egy jó ár/érték arányú használtal is kibékülök...Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
- mindegy (de használtat csakis legalább 10+ értékelésű fórumtárstól vennék...)Mire szeretnéd majd leginkább használni?
- ebook olvasás
- youtube
- plex (és hasonló) kliensel film / sorozat
- (HBO)Max (később esetleg Netflix)
- LTE nem szükséges (de WIFI és BT igen)Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
- amennyiből kijön egy a fenti igényekhez igazodó jó ár/érték arányú tablet
- legalább pár évig használni szeretném (a fenti célokra)Előre is kösz az infókat!
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
Én most vettem a gyerekenk Alzán Teclast T50 Prot 75-ért. Kinából 60körül ki lehet fogni eu raktárból. Helio G99proci, 8gb ram, 256gb, Alu ház, sony kamera, LTE, 2000*1200 FullaHD, netflix nem csak sd-n jeleniti meg tudja a HD-ba.
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
mekkora gyerek?
a mesenézéshez előnyös a 10" körüli méret, viszont játszani nem. játék közben nem lehet letámasztani, kézben kell fogni. ezek már nem könnyűek hosszútávon. én felnőttként is 8-asat használok elsősorban a könnyebb súly miatt.8-asban: alldocube iplay 50 mini pro nfe
-
Üdv!
Tabletet keresek kislánynak.
Játszani fog rajta, meg meséket, esetleg sorozatot nézni.
Nem tudom mivel játszik, de emiatt 128-as tárhellyel vennék. Biztos, h nem kell nagy erőforrás, nem profi gamer, csak ilyen béna gyerekjátékokhoz kell.A Hardveraprón leszűkítettem a kört a 90ezer Ft alatti 10"-os tabletek mezőnyére.
Viszont nem nagyon értek az ilyesmihez.Elolvastam az első hsz-t.
10"-osnál nem akarnék nagyobbat, de úgy tűnik, már inkább 12"-osak a tabletek? (Sóhaj.)
Honor Pad 8-ból 50-60-70ezerért is hirdetnek egyet-egyet, mindegyik bontatlan, új.
Ezt úgy tűnik ajánlottátok másoknak is, de nincs valami kisebb, 10"-os?Vagy nem is tudom, melyiket vegyem.
Úgy látom a hirdetések között csak ezek vannak.
hardverapro.hu/apro/lenovo_m11_tb33fu 128gb 75ezerhardverapro.hu/apro/honor_pad_8_wifi_6_128gb_ 50ezer
hardverapro.hu/apro/alldocube_iplay_50_pro_ 50ezer
hardverapro.hu/apro/lenovo_tab_m10_plus_wifi_tok_pen_2 65ezer
A Honor az Google alapú?
Véletlenül se akarok Huawei oprendszerrel venni. (Vagy nem tudom mi a neve, de biztos értitek miről beszélek --> Google Play áruház legyen rajta.) -
Whysperer
addikt
válasz
cidalain #93956 üzenetére
Köszönöm szépen. nem tudom mennyit érhetnek. Igaziból kislánynak lesz egy dobálhatós tablet. Vagyis nem ez a cél mert fólia meg tok lesz rajta csak. Netflix meg Disney menjen rajta aztán ennyi. SD kártyát meg rakok bele.
Dolgozó laptopom is lenovo aztán azért vettem emg ezt. nem tudom 15.000 Sok volt-e érte. De majd ha megérkezik kiderül. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat reméljük jó lesz arra amire vettem. ( Ipadot leejtették aztán nem szeretném ,hogy újra eltöljék. Az kicsit drágább volt )
-
MadKet
tag
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
A kis csiga-biga tablettemet használtam volna hosszú idő után és nagyon lassan tölt(gyárilag is csak 5W-os kb), mert kb másodpercenként bekapcsolja a képernyőt megmutatni a szinte semmit nem változó töltési folyamatot(kikapcsolt állapotban is, bekapcsolva is), amivel a képernyő az egyébként is kevés töltés jelentős részét mindjárt oda is adja a kijelzőnek, kb duplájára emelve az amúgy is hosszú töltési folyamatot.
Android Go-s a tablet.
Ismert ez a probléma? ...és van rá megoldás? -
mrThomi
addikt
Köszi a tippet, szétnézek aprón is. Nekem személy szerint volt Honor Pad 8-am. Brutál jó akksi és hangszoró, szép kijelző, bár csak 60hz, de alig, talán 1x jött frissítés rá. Főverzió még mindig A12-n ragadt ? 1 éve adtam el kb.
A Remi Pad SE-t nem ismerem, de jókat olvasok róla, újabb modell is, igaz csak 4gb ram és Alis, kitudja milyen garival. Árban tényleg ugyan annyi lenne. Nem tudom, melyik lenne a jobb választás ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Mamámnak keresek egy minnél olcsóbb de annál jobb tabletet, egyszerű tartalomfogyasztásra, fb, messenger, képnézegetés, talán egy két alap játék stb. Kb 50 ezer forintos ársávban nézegetek, de eddig csak a Redmi Pad SE-t találtam alin 4+128-as kiszerelésben. Néztem 30-40 ezerért, de ennyiért nagyon noname legutolsó procis valami van csak, kb 80 ezertől meg a Redmi Pad Pro, de annyira már nem szeretnénk elmenni árban.
Kérdésem, hogy van ennyiért jobb tablet 50k (Redmi Pad SE, kb ~129€) vagy ez ennyiért behúzható ez, és alapdolgokra használható marad még pár évig ?
Köszi a segítséget
-
cidalain
veterán
válasz
Whysperer #93955 üzenetére
akkor hajrá, a Lenovot választhatod
bár itt is igaz hogy célszerű a 3. generációsat választani, egyrészt mert az újabb, mint a többi, és ha használtan veszünk akkor nem árt, ha nem olyan régi benne pl az akku sem. Meg az Android főverzió sem, és ezeknél a gépeknél nem szokott hosszú terméktámogatás lennei, pláne Android főverzió frissítés. A 3. gen M10 Plus 2022-ben jelent meg, A12 van rajta.(ha nincs meg a Widevine L1 szabvány kompatibilitás, az appok akkor is feltelepíthetőek, használhatóak, de a videók csak Sd minőségben jelennek meg a kijelzőn)
-
cidalain
veterán
válasz
Whysperer #93953 üzenetére
gyerek mekkora? kézben elbírja tartósan a közel fél kilós 10"-os gépet?
Netflix HD lejátszáshoz spéci szabvány kell, bár vannak olyan tabletek, amik ezt tudják és nincs a listában.
A linkelt Lenovo M10 második generációs, hivatalosan csak a harmadik generáció támogatja a Netflix HD lejátszást.
Doogee-t meg felejtsük is el gyorsan, mert a kijelző eléggé alap benne, legalább egy fullHD közeli legyen már benne, ha a filmezés lényeges.8"-ban Alldocube iPlay 50 mini Pro NFE verzió ami elég combos, és tudja a szabványt is. Akcióval külföldről 130 USD körül beszerezehető
Vagy bármi használtan, pl Samu A széria, Lenovo M10 3rd gen. 4GB ram azért legyen, ha nem kínlódást akarsz venni a gyereknek.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tabletezés kimaradt kicsit a világomból. Kislányomnakj lenne, NETFLIX/Disney stb mesenézésre meg zene hallgatásra. Ez a termék megfelelő lenne-e rá? [link] [link] Nem ismerem a márkát és a listán sem láttam. Viszont használt is lehet ,de Ennél többet nem szeretnék adni tabletért és ahogy láttam a Samsung és Lenovok- ennél sokkal többe kerülnek. lényeg a 10" lenne és a fentebbi feltételek. Tudnátok ebben segíteni.
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93950 üzenetére
Akkor szerintem maradok a Honor Pad8-nál, nem látok érdemi nagy különbséget a Samsung A9+ javára, viszont ha sikerül árban egy jót kifogni akkor az jelentős különbség lehet.
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Köszi a tippet. Látom hogy ez végül a Honor Pad 8, 6/128-as verzió ugye?
Szoftveresen a Honor hogy áll most, megy minden google apl rendesen vagy kell valamit mókolni? Ha mindennapi alap használatra (böngészés, messenger, videotelefonas, youtube) simán jó akkor lehet inkább ezt venném és nem a Samsung A9+, ami kb 40k-val több.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Reynaldo #93945 üzenetére
Pad 8-ast vettünk, csak elírtam a linkelt kommentben. A javítási időből meg kifutottam.
Ezeket adják most a Honor 200-as telefonok mellé promócióban.
Ide meg szépen feldobálják gombokért. Win-win szitu. Amúgy postával együtt vettem 49-ért, ami brutál vétel szerintem.
Általános használatra, böngészni meg YT-ot nézegetni bőséggel elég.
Egy 4 magos és 2GB-os Huawei-t váltott. Elképesztő a különbség, a 12-es méret meg elég "vagány". -
MLA
aktív tag
Lecseréltem a Samsung Tab S6 lite-omat egy Samsung Tab A9-re mert hosszabb olvasáshoz az S6 túl nehéz volt. Van-e olyan toll ami ajánlott ezekhez a tabletekhez amiknek nincs saját dedikált tolluk.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Tab 8-at is kínálnak, meg Pad 8-at is, (de van Honor X9 is nem sokkal többért)[link], de akkor most melyiket is vetted 50-ért, a Snapdragon 680-ast?
-
Reynaldo
junior tag
válasz
cidalain #93942 üzenetére
Akkor rosszul írják a Termékleírás első sorában hogy:
Lenovo Tab P11 2nd Gen (TB350XU) 11,5" 6/128GB szürke Wi-Fi + LTE tablet + tolll? ?Meg aki véleményt írt: Előnyök
Sokat tud viszonylag jó áron. Pen jár hozzá, frissités után tetszés szerint tologatható arányú képernyőmegosztás stb.
Talán ő félre akar vezetni mindenkit?Igen, a Xiaomi Pad 6 nem rossz, ha vesznek hozzá tollat. Mobilja meg mindenkinek van, és a netet se nehéz megosztani, csak pár kattintás.
-
cidalain
veterán
-
bvvitya
aktív tag
Legfontosabbat elfelejtettem! Fogadjon SIM-et a tablet!
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban kérem segítségeteket.
- 9" - felfele
- Új tabletet szeretnék (használt csak helyben Kazincbarcika max 30KM körzetben)
- Itthoni beszerzés a garancia miatt
- videó nézésre és ajánlatok készítésére kellene,
- 80-160E között kb.
- 6gb ram min.
- toll (de ha lenne billenytűzet is az lenne a legjobb)Köszönöm!
-
Bocs mindenkitől, nyaralok, nem tudok érdemben foglalkozni a kérdésekkel, de vannak itt más szuper kollégák is, illetve hát a world wide web is hasznos lehet a válaszokban.
-
MadKet
tag
Szia,
Xiaomi Redmi Pad SE 128GB 6GB-ot találtam 63 ezerért. Van valami ami miatt ez nagyon elmarad mondjuk az ajánlott Samsung A9+ től?
Felhasználás a mostanság sokak által említett lenne, szülőknek youtube, fb meg messenger menne rajta. Ha lenne benne sim foglalat az nem lenne rossz, de ezért nem adnék plusz pénzt
-
Kábé ugyan ezt keresem mint wulfi, úgyhogy kaptam is egy választ már.
2 kérdésem lenne:
- A Xiaomi ha jól látom wifi Only (legalábbis a telekomnál). A Samsung az már sim kártyás, vajon van hívás funkció benne? Mert telekomnál van ilyen okos multisimem, és ha nincs benne hívás csak internet akkor tudnék tenni bele egyet a gyereknek ami nem hátrány.
- Picit olcsóbban mit ajánlanál? Nem az ultragagyi 50 ezres kategóriában, azzal már szívtuk be régebben. -
-
Chiller
őstag
Amazonon nézegetem ill. banggood-on, pld ezt.
>Eddig mekkora képernyőn néztél filmet?
Jellemzően projektoronnyilván repülőn semmin. Volt 8"-as tablet, de nem tartottam elegendőnek (kb 7" van a székbe építve ugye a nagygépeken).
#93929:
Tabletet egyszerűbb tölteni, USB "mindenhol" van. laptopot már sokkal nehezebb. Kitámasztást megoldom repcsin. magyarul laptop nem pálya: macerás, nehezebb, stb. -
Reynaldo
junior tag
válasz
Chiller #93928 üzenetére
Ugyan, nincs mit. Csak azért említettem, mert én a 8" tabot is rühellem tartani, hát még a nagyobbakat, és úgyis meg kell támasztani valahol, akkor meg ilyen támasztós tok kell hozzá, ami a notinak eleve megvan. Amivel utazol nincs monitor, amivel lehetne mozizni, vagy töltő, (mert a tablet is lemerülhet éppen) mint itt egyik-másiknak?
Itt van pár tablet, ha még nem nézted volna, és iponnál van raktáron a 13" Teclast T65 -
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal. -
cidalain
veterán
válasz
Garsza #93920 üzenetére
Sok szutyok háttérben futó apptól (és a gyenge hardvertől persze)
1. Gyári visszaállítást neki (aktuális google accountot tudni kell!!)
2. Majd nem feltenni a Face, és egyéb Google appokat amik nem kellenek. (Sőt még a google accból is ki lehetne lépni, nem kell play áruház sem)
3. Lehetőleg reklámmentes Youtube appos megoldást kell feltenni
4. Esetleg ha sok a gyári szemét app, akkor adb-vel még lehet foglalkozni, de az már haladó szint.
Az 1-2-3 pontok kb 1 óra alatt megvannak, ennyit megérhet -
wulfi
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban szeretnék tanácsot kérni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
11-12
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthoni vásárlás
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.
Filmezés(MAX, SkyShowtime), illetve böngészésre.
Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
100-130k
Továbbá fontos lenne a minél hosszabb szoftveres támogatás.
Előre is köszi a segítséget! -
válasz
Chiller #93922 üzenetére
Nem használ itt (se) senki 16" tabletet, mert nincs.
100 ezer Ft alatt meg végképp.
Ahogy írtad, a hordozható monitor jöhet szóba egyedül, vagy esetleg valami hajtogatható laptop.
Amúgy minek neked ennyire nagy, pláne utazáshoz? (Hajolj közelebb a tablethez, nagyobb lesz a FoV.)
Úgy nézem, ez a 13" Teclast T65 Max 90-ért lesz, ami leginkább fedi az elképzelésedet.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
hokkkenek #93919 üzenetére
A Honor promóció miatt 50e körül rakják fel az új, sokszor bontatlan Tab 8-asokat.
Jelenleg ettől jobb ár-érték arányt nem találsz, az biztos.
Anyám odavan tőle. Egy szintén 2018-ban vett Huawei tabletet váltott.
Az A9+ a legolcsóbb helyről is 64e plusz posta lett volna. Ráadásul 4GB-os.
Nincs miről beszélni... -
hokkkenek
csendes tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5" 3GB/32GB, kijelzője sajnos összetört a javítás meg 70+, így kéne egy új tablet. Eddig mindegyik Samsung volt, így maradnék ezen a vonalon.
Mivel a régivel teljesen megvoltam elégedve, ha lenne még, pont ugyanolyat vennék.Főleg játékra van használva, de nem vagyunk hardcore gamerek. Ezen kívül kamerát nézzük ezen (külső/belső), illetve videó/filmnézés. Jó lenne ha ez is húzná legalább 5 évig. Érintőtollat nem használunk sosem.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon, számlával.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Játék, filmnézés.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
Bruttó ~110eEddig a Samsung Galaxy Tab A9+-ot néztem ki. A mutitouch probléma megoldódott?
Van esetleg ennél jobb vétel hasonló ár kategóriában?Előre is köszönöm!
-
Na, tök jó, van már Magyarországon is Lenovo Legion Tab, egyelőre 200k körüli áron.
Mobilaréna teszt -
Még mindig
Alldocube iPlay 50 Mini NFE Unisoc T606 4GB RAM 64GB ROM Widewine L1 8.4" 1920*1200 4000 mAh Android 13 202*126*7.5 mm 292 g - 50 ezer Ft
vagy még inkább
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft
Az NFE nélküli verzió ugyanez, de nem Netflix HD-képes!
Most akciós Banggoodon mindkettő.
Tok Aliexpressről. -
IGN85
csendes tag
Sziasztok, olcsó, de használható tabletet keresek a 6 éves kislányomnak. Tudtok ajánlani valamit? Lenovo M8 at láttam 44ezerért, hozzá egy vastagabb gumis gyermekeknek való tok kb 10ezer. Egyszerű feladat megoldós játékok, rajzolás, youtube videók futnának rajta. Tudtok valamit ajánlani ami nektek bevállt? Köszönöm előre is.
-
szerbala92
újonc
Sziasztok. Most jó áron van aliexpressen a teclast t50 max 70500 ft-ért sikerült megvennem kuponokkal ha esetleg kell valakinek.
-
mert_csokis
senior tag
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
mert_csokis #93907 üzenetére
A9 8" 65 nem? A9+ 4gb ram 83 a legutolsó sufniba. 4gb ram szerintem manapság nagyon karcsú hiába csak Facebook, böngészésre van használva.
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni.
Muterom kellően belassult, 6 éves Huawei tab-ját szeretnénk cserélni, ár-érték arányban a lehető legjobb megoldásra.
Nagyjából átnéztem a kínálatot, de ti valószínűleg jobban benne vagytok a témában.
Az egyedüli kívánalom a legalább 10-es méret, és a minél jobb kijelző.
64GB-os Galaxy Tab A9+ jónak tűnik 65e-ért újonnan. Van ettől jobb vétel jelenleg általános felhasználásra?
Esetleg a Lenovo többet ad ennyiért? Köszi a tippeket előre is. -
cidalain
veterán
Pontosan nem ismerem a működését a rendszernek, csak tapasztalati úton.
Ahhoz, hogy helyi menü/ kurzor előjöjjön ahhoz nem kell hozzáérni a kijelzőhöz, elég csak közel vinni. Ez valami mágneses elven működik szerintem. Ez akkor működik, úgy tűnik.
Minden máshoz viszont már hozzá kell érinteni a tollat a kijelzőhöz, amit a nyomásérzékeny réteg kezel le a tabletben. Ez mintha nem menne.
Alapesetben (legalábbis ami régebbi S-Pennel kapcsolatom volt/van) a Samu pen szerintem egy totál passzív cucc, így nem is tud elromlani.
Ne vedd készpénznek, de szerintem itt tablet hiba van. Lehet kontaktos csatlakozás, vagy elromlott az a filmréteg, ami a tollat érzékelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest