- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
iplay 50 mini pro-ra ez jött ma..link
-
Reynaldo
junior tag
Samsung Galaxy Tab A9 Plus: Az első 10 tennivaló!
Hátha másik tablethoz is van hasznosítható dolog benne, hogy pl. gyorsabban reagáljon, stb. Van ott animáció kikapcsolás, energiatakarékosság..... -
Oldfoksz
junior tag
Telefónos segiccséget kérek a kébzetteb tabletosoktól!
Lenovo Tab M10 5g tabletet használok tíz napja.
A tudománya nekem bőven megfelel .
A kijelző 90 Hz-es,egész jó viszont nem találom a kikapcsolási lehetőséget.
Egyszerűen nincs mindig szükség erre a szolgáltatásra.
A sot gondolom ez miatt nem haladja meg a négy órát.
Az L1 dekokódolást is tudja viszont a Telekom TV Go-t
használva az fps ~ 15.
Moto G7² telómon ua.szolgáltatás hiba nélkül működik.
Mit b@szok el? -
bufi01
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Látok 50körül párat a környékünkön, persze akire ráirtam nem válaszol ..
Van valakinek a noném alisból egy eladó, lehet megnyomizom ,kíváncsi vagyok kicsit arra , nagyon nagyon jók a renderel képek róla -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
bufi01 #93185 üzenetére
Erre a T Tablet 5G-re gondolsz?
Semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint a kínaiak, sőt még Widevine L1 certije is van.
Ha jó áron látsz (50-60 körül), jó vétel lehet. -
Dr.NX
Topikgazda
-
cidalain
veterán
válasz
snooze #93176 üzenetére
Nyilván a factory resetet kell, akkor nincs gond. De lehetséges mellényomni. Menüben nem lehet mellényomni.
De a menüs is tényleg töröl mindent. Ugyanazt az eljárást kéne meghívnia.
Fontos, hogy ne felejtsd el, hogy milyen google acc volt hozzárendelve, mert ugyanazzal lehet csak újra beállítani. Vagy a reset előtt menüből leválasztani a fiókot.
Passz, hogy miért nem megy neked. -
cidalain
veterán
válasz
snooze #93174 üzenetére
Gyári visszaállítás simán mehet a menüből is. Sőt innen kéne inkább, mert a másik helyen olyan dolgok is csinálhatók, amik nem tesznek jót a működésnek
Egy|bként kikapcsolod. Megnyomod a hangerő fel gombot, nyomva tartod, majd a bekapcs gombot is megnyomod, és nyomva tartod. Addig tartod nyomva, míg be nem jön a Recovery menü. Ennek így mennie kellene. Ha egyszerre próbálod benyomni, és a bekapcsot kicsit előbb nyomod le, vagy nem nyomod eggyütt megfelelően hosszú ideig, akkor nem fog menni.
-
snooze
veterán
válasz
cidalain #93173 üzenetére
kétgombos:kikapcsolt állapotban a bekapcsologomb és a hangerö fel gomb egyszerre nyomásával..
teljes resetet..innen szokták..
a bekapcsolt állapotu beállitások állitolag nem töröl mindent..
video is igy mutatja,de semmi..simán bekapcsol csak a tab,nem jön a recovery menü.. -
snooze
veterán
sziasztok!
alldocube 50 mini-n kétgombos resetet lehet csinálni?sajnos nekem nem adja elö a menüt csak bekapcsol..vagy ezt csak a gyári visszaállitásba lehet csak? -
Dr.NX
Topikgazda
Ez jó lehet:
Lenovo Tab M10 3rd Gen 64GB -
NGA
addikt
Édesanyámnak szeretnék egy androidos tabletet.
Eddig Ipad-ja volt, ezért a méret 10" min
Amire használná: youtube, messenger, viber, szókirakó játék, lidl stb újságok, facebook, fotók nézegetése
Kb 60e Ft lenne rá
Csak magyar bolti garis lenne jó. -
cidalain
veterán
válasz
honlapos5 #93165 üzenetére
Aha, Samu A széria. A8 régebbi, nagy kijelzős, de csak 4GB ram (vagy 3). A9 újabb de csak 8.7 és nem túl jó felbontás. A9+ jó, nagy kijelző, jó febontás, viszont 100 fölé megy.
Vagy Lenovo P11 2nd gen. Alzán pl van hasznát, és újszerű állapotú is, igaz, csak 4 GB ramos, de a te felhasználásodhoz elég lehet. (Persze új is van)
-
jozsi252
veterán
válasz
Chrys_ #93159 üzenetére
Közbe megoldódott a dolog. Alza-nak van tablet/notebook tartója külön VESA felfogatással ami bármire felmegy.
Közbe adódott egy másik gond. Vettem egy Logitech MX Keys Mini billt az S9 Ultra-hoz. Sajnos akárhogy szarakodunk vele az Enter nem akar működni. Úgy csinál amikor lenyomom mintha gépen Shift + Entert nyomnék. iPad-en tökéletesen működik.
Mi lehet a gond szerintetek? -
Ranger^41
aktív tag
Samsung A9+ kapcsán tele van a reddit multitouch hibákkal, 2ujjas érzékelés problémák, nagyítás, stb. Itt mik a tapasztalatok? Kicsit elbizonytalanít.
-
honlapos5
csendes tag
válasz
cidalain #93163 üzenetére
Koszi a tippeket.
Az Alldocube iPlay 50 Pro specifikacii igen jol mutatnak papiron, de a felhasznaloi velemenyek kozt nagyon sokan kiforrotlansagra panaszkodnak. Pl. lefagyo Launcher, nem elindulo alkalmazasok, tobbszorosen megjeleno alkalmazasikonok, nem mindig fordul a el kepernyo, firmware problemak. Szoval nagyszeru hardwernek tarjak az userek es sajnaljak hogy nem tartozik hozza kiforrott szoftver.Az altalad emlitett 80..100 ezer ft tartomanyban mit ajanlanal? Samsung A seria?
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lehet a jobb választás? Árban mind2 most 76k körül van.
Teclast T50Pro MTK G99 Tablet 11, 8GB+8GB RAM 256GB ROM- [link]
Global Firmware Original Lenovo Pad Plus 2023 MediaTek Helio G99 6GB 128G [link]
-Lenovora global romot tesz rá. Azt később lehet valamilyen módon frissíteni (mert talűn OTA-n már nem megy)
Aliról néztem. Vettem anno Teclast aliról nem volt vele gond. Teclastnak kicsit jobb a spec-je. Lenovo talán jobb minőségű lehet (még nem volt lenovom).
- Ami fontos, hogy jó kijelzője legyen és tűrhető hangzása. 120 Hz-s kijelző van mindkettőben, ami elég jó.
- Kb.: Csak YT+netezésre+néha vmi sorozat használnám, de szeretném ha időt álló lenne.Vagy mi ajánlható még hasonló árban?
Köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
honlapos5 #93162 üzenetére
Nézzük csak mik az ajánlott tablet gyártók mostanság:
Samsung. Lenovo, Xiaomi, Realme, Honor (Huawei), Alldocube
Ezek közül a Samsung nem kínai egyedül, de persze a gyártás ott van. A legjobb terméktámogatása a Samsungnak van, de ez árban is làtszik. Középkatergóriás A széria megy 90 környékén újan.
Használtan ugyanebből 50 körül egy 3 éveset kapsz, aminek a terméktámogatási ciklusa pont a végén van, tehát nem jön már rá frissítés, és a hardver is elavultabb.Ebből következik hogy ez így jelenleg üres halmaz. Én simán bankolok Xiaomival pl, nem kell attól fosni. Jobb lenne új készüléket venni, jobbak a mostaniak mint a 3-4 évesek. Viszont ez 80-100 körül lenne.
Vagy az eredeti összegért mondjuk másodvonalas kínai EU raktárról Alldocube iPlay 50 Pro. -
honlapos5
csendes tag
Sziasztok. Keszulek ajanlasra lenne szuksegem es minden javaslatnak orulnek.
Keresek egy 10-11 meretu tabletet, youtube lejatszashoz, szovegszerkeszteshez, bongeszeshez, alapveto tablazatkezeleshez, google drive szolgaltatasait el tudjam erni vele (tablazatok stb). Van egy Canon Camera Connect alkalmazas, ami nem kulonosen eroforrasigenyes Bluetooth 4.9 szuksegeltetik hozza, az fusson vele.
Lehetoleg itthon vasarolnam meg, csak wifi-s legyen, lehetoleg ne kinai, rendes hivatalos Android fusson rajta, legyen hozza olyan tamogatas, hogy merjek vele bankolni, vasarolni. Hatterben fusson viber, signal stb es magabiztosan kezeljen fel tucat email fiokot. Hasznalt keszuleket keresek, 40..40. 60 eft kornyeken. Letezik ilyen? -
snooze
veterán
sziasztok!
alldocube 50 mini-n kétgombos resetet lehet csinálni?sajnos nekem nem adja elö a menüt csak bekapcsol..vagy ezt csak a gyári visszaállitásba lehet csak? -
vilmos.nagy
tag
Hello,
Gondolkozom azon, hogy vegyek egy tabletet az otthonunkba ilyen okoskijelzőnek. Ráraknánk egy Futár kijelzőt, a következő néhány napos naptár-dolgokat, stb, szinte minden browser based megoldás. (Van olcsó/ingyenes Sklera alternatíva?)
Mit javasolnátok erre, ha lehet ilyet kérni? Nem feltétlen vennék erre egy ipad-et, de a kínai legalját sem. Szempont, hogy legyen hozzá falra fúrható tok, és fixen rögzíthető legyen.
Köszi,
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Samsung Galaxy Tab S9 Ultra amihez szeretnék venni egy asztali tartót ami állítható. De sajnos amiket találok azok max 13" környékéig vannak, ez meg ugye 14.6"-os. Tudnátok ajánlani olyan tartót ami jó hozzá és ehhez hasonlóan állítható?
Köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87 #93156 üzenetére
Jól látod. A family linknél a gyereknek külön google account kell. Ezt tudod bevonni a szülő felügyelete alá. Így ha a gyerek gépe eddig a te fiókoddal futott, akkor pontosan az van, amit vázolsz.
Ettől függetlenül a gyerekek dolgait én úgy állítottam be, hogy a telón a fő fiók az enyém, és erre tettem rá még a gyerek fiókját korlátozott jogokkal. Így ha valamit csinál véletlenül (beállít, majd elfelejt képernyő feloldó mintát pl) akkor a fő én fiókom nem sérül, minden menthető.
Naszóval ha így csinálod, akkor visszalépve a te fiókodba megmaradnak a már megkezdett játékok. Persze ennek is van hátránya, de nincs optimális megoldás.
Meg lehet próbálni azt is, hogy a fő te fiókodban beállítod hogy az a pár játék app minden felhasználónál elérhető legyen, ha a teló sw biztosítja ezt az opciót. Ez így eléggé közelítene ahhoz, amit szeretnél.
Aztán persze mókolni is lehet, ha a mentések fájlban tárolódnak, akkor esetleg átrakni a gyerek profiljában lévő app telepítésre. -
Gabesz87
veterán
Family Link-kel kapcsolatban lenne kérdésem, remélem valaki tud segíteni. Szóval a nagyobbik fiam tabletét anno az én fiókommal állítottam be, szóval szeretném family link-kel gyerek profilra tenni, és beállítgatni a korlátozásokat. Az volna a kérdésem, hogy meg tudom ezt csinálni úgy, hogy a most rajta lévő játékok megmaradjanak? Tartok tőle, hogy nem, mivel lényegében profil/fiókváltás lenne, szóval olyan, mintha előről kéne belakni a tabletet. Vagy tévedek?
-
sbe561
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Teclast modelleknél mit jelentenek a típusban található betűk és számok? 50k-ig szeretnék valamit rendelni, de teljesen elvesztem a sok típus közt. -
Hency77
tag
válasz
aprokaroka87 #93153 üzenetére
Köszönöm aprokaroka87
Működik ezzel az új verzióval -
Hency77
tag
Sziasztok!
Lenovo p11 gen2 gépem van,telepîtettem rá az új Android 13.at
A gond az vele,hogy használnám a Samsung smartings alkalmazást,és és az új rendszeren nem akar elindulni! Bezárja a programot. 12 alatt tökéletesen működött. Találkozott más is ezzel a hibajelenséggel? Ha tud valaki,kérem segítsen,nagyon hiányzik az app,2 Samsung tv.m van,azokat tudom vele irányítani. Köszönöm -
Illye
tag
Sziasztok!
10 colos tabletet keresek, ami Stumble Guysozásra, illetve utazáskor filmnézésre lenne használva. Használt és új is megfelelő, max. 40-45 körül szánnék rá... mi lenne szerintetek az ár/érték arányban megfelelő?
Segítségeteket előre is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #93145 üzenetére
Semmit, bele kell törődni.
A másod/harmadvonalas gyártók nem ígérnek folyamatos frissítéseket, így egy idő után megrekednek egy biztonsági szinten.Ha a folyamatos frissítés, netán android verzió ugrás fontos, akkor egy prémium gyártó készülékét kell megvásárolni. Samsung ebből a szempontból ajánlott, még a középkategóriás A szériára is rendszeres (évente több) biztonsági frissítés csomagot ad ki, és android verziófrissítés is lesz. Lenovo P széria esetén is erre lehet számítani, viszont itt a középkategóriás M szériára már kevesebb figyelmet fordít a gyártó.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,mit lehet azzal kezdeni,hogy a google biztonsági frissítés nem frissül? 2023.aug.05-i.
Blackview 18 tab. -
Szinte biztos, hogy az Alldocube iPlay50Pro-n nem tudok frissíteni GSI Romot 13-ról 14-re úgy, hogy ne vesszen el minden.
A kérdésem, hogy van olyan mentés amit megcsinálva ugyanott maradnak a játékaim állásai, stb. a frissítés/romolás után?
Csak ilyen buta kártyajátékokat meg madzsongot játszom ha várakoznom kell. -
mirci18
addikt
Sziasztok
Szereztem egy Toshiba A10PE-A-103-as tabletot.
A gyártónak az utolsó android verziója a 4.2-es verzió.
Lehet esetleg ezt valahogy frissíteni vagy más rendszert pl rootolva rátenni?
Vagy ez már marad őskövület? -
Dr.NX
Topikgazda
-
Sziasztok! Samsung Galaxy Tab S8+ tulaj lettem. Ha jól tudom, a készülék már beleesik a 4+1 év update policybe. Viszont decemberi rajta a biztonsági csomag. Ez normális jelenség?
-
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Édesanyámnak keresnék egy Androidos tabletet, ehhez kérnék ajánlást, mert elakadtam a keresésben.
Jelenleg egy Galaxy Tab A7 Lite-ja van, amit szeret a mérete miatt, mert könnyű egy kézzel tartani és a másikkal kezelni; illetve az OS-t és annak felépítését, az appok működését is megszokta már. Viszont eszméletlen lassú már, kezelhetetlen, de idegörlően. (Újratelepítés után is sajnos.)
Ezért kapott karácsonyra egy 10"-os iPad-et, amivel egyszerűen nem sikerül megbarátkoznia. Se a tablet mérete nem jó, mert túl nagy, nehéz kényelmesen és biztonságosan tartani, se az iOS-t nem szereti, és az appok is máshogy működnek, más felépítésűek; Androidhoz szokott, ez nem tetszik neki. Így azóta nem is használja, csak porosodik.
Így vennék neki most egy Androidos tabletet, ami:
- 9" alatt van,
- remélhetőleg nem lassul be 1 év után (tervezett elavulás, vagy simán csak gyatra hardver?),
- 100e Ft alatt van.A Samsung eszközöket szokta meg, a családban is ezek vannak - de ettől persze még lehetnek jó más márkák is.
Kérlek, ajánljatok olyan tableteket, amik szerintetek jók lehetnek normál felhasználáshoz (Fb, Messenger, videohívás unokákkal, böngészés, online shopping (Chrome) stb.).
Köszönöm előre is.
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Gyerekszobában van/lesz egy Xiaomi Mi Home Pro 2K kamera, ezt szeretném "távolról" konyhából nézni élőben, mit csinálnak a gyerekek...
Ehhez szeretnék egy budget megoldást.
- Méret szinte mindegy
- Android fentiek miatt
- Új vásárlás, Magyarországon beszerezhetőSegítségeteket előre is köszönöm.
Ez amúgy nagyon ótvar? SIMPLORI M107 6/128 8magos, 6000mAh, Android 11
-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87 #93125 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Lenovo p11 gen 2 eredeti billentyűzetet lehet valahol kapni Magyarországon?Vagy csak külföldön lehet megkapni, pl itt
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
HercGabo #93119 üzenetére
Gondolom ezt nem ide szántad.
Esetleg próbáld meg itt:
https://prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/friss.html
És ha megkérdezed, legalább írd le, hogy milyen modell, milyen oprendszerrel.
És tegyél kérdőjelet a kérdés végére. -
cidalain
veterán
A Mi Pad 4 szériánál választotta szét a Xiaomi a dolgot.
A Wifi only volt az alapgép. Az LTE-be volt minden, GPS, izébizé szenzorok pluszban.
Aztán persze a 6-osból meg már nincs mobilnetes verzió, így GPS-es sem. De lenne létjogosultsága? Eleve nem értem a tabletes navigálást: hova jó ez, minek 11" navigálni, mi tartja a kocsiban, hova teszem hogy ne takarja ki a fél szélvédőt, és ne lefele kelljen nézni az ölembe? Persze ez lehet, hogy inkább az én hibám -
Freiherr
őstag
válasz
Rigormortiis #93120 üzenetére
+ 120 hz képernyő, én már semmit nem vennék enélkül, se telót, semmit
-
HercGabo
csendes tag
Androidos TV boxba USB pendrive csatlakoztatva ír rá több könyvtárat, a könyvtárakban nincs semmi csak zavaró. Le lehet tiltani a TV Boxot, hogy ne irjon az USB pendrive ra vagy az SD kártyára.
Pirossal vannak jelölve a könyvtárak amiket rá ír.
Tud erre valaki megoldást aki ért az Android rendszerhez. -
Lipton
őstag
Koszi az infokat! Mivel annyiba kerul mint egy ipad igy varhato ezektol is ilyen elettartam? Szerkezet, akku, software.. az ipad4 meg megy eredeti akkuval. Ezek nyujtanak barmiben tobbet, hogy erdemes legyen valtani?
ios/android szinte mindegy nekunk igy az operacios rendszer maga ne legyen donto szempont.
Csak wifi kell nekunk. -
Oldfoksz
junior tag
válasz
Lipton #93110 üzenetére
Én két napja használok egy Lenovo Pad M10 5g tabletet.
Tkomnál vettem 134ezerért.
Nyilván nem top cucc,de egész használható holmi.
5g, e-sim, gps , sd 695 , 6/128, 7700 mAh,90 Hz kijelző FHD.
Ha valakinek fontos pen támogatas is akad.
Android 13,valószinű ezen is marad a Klingon Birodalom
összeomlásáig. -
Rigormortiis
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Lipton #93110 üzenetére
Xiaomi Pad 6 128GB 6GB RAM a leginkább best buy 130 ezer Ft körül.
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
ipad4 levaltasara keresek tabletet:, ipad10 helyett milyen android lenne erdekes? Nekem iphone van gyerekeknek samsung telefon. Nem 1-2 evre vennem.
koszi■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb? 10-11 kategoria
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Uj
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) jatek, net, film,
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Ipad10 ara kb 150e -
ÖregMackó
tag
-
Gabesz87
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
Csináltam egy Samsung Galaxy Tab gyűjtőtopikot, hátha esetleg hasznos lesz a Samsung tulajoknak.
Aztán persze lehet, hogy felesleges, meglátjuk.
https://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_tab_tablet_topik/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest