- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
válasz
Thunderzolee #95422 üzenetére
Mi nem használunk se instát, se tiktok, páromnak lesz ajándék tulajdonképpen főzéshez fogja használni, hogy nagyban lássa a recepteket a konyhában, + átlag böngészés.
Többit a telefonján megoldja.
Gyereknek meg 7 éves szintű alap játékok.Mivel az egész tablet úgy kezdődött, hogy egy másik családtól kaptunk ajándékba egy régi 11colos fos tabletet, ami semmire nem jó, emiatt kell most már egy működő.
Tehát 11 col alá nem mennék.
a 4gb/64-ben persze igazad van, de szerintem a xiaomi redmi 128 minden igényünket kielégítené.
Az Alldocube-ot most hallom először, nem biztos, hogy belevágnék, akkor már sokkal inkább ezt, ha innen szabad vásárolni. De már ez is a rászánt keret fölött van bőven. -
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #95410 üzenetére
Az Aldocube iPlay Miniben biztosan nincs benne a navigombok sorrendjének cserélgetése, ne is keresd... (Ne kérdezd hogy ez miért jó, egy közepesen szar fejlesztőnek is kb 8 percébe telt volna megírni ezt az opciót, de hát ez van)
-
ÖregMackó
tag
válasz
Próbáltad már a gesztusvezérlést?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
És szerintem ezt még custom launcherrel sem lehet állítani, csak custom ROM-mal.
Esetleg próbálj meg egy ilyesmi appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar&pli=1 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thunderzolee #95408 üzenetére
Az eszköz beállításaiban szokott lenni, simán lehet hogy nincs ilyen opció.
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #95344 üzenetére
@Ciccuka
Bőven jó átlag használatra. Akik kevésnek írják, ők más
faspénztárcájával verik a csalánt. Nyilván van sokkal aktuálisab, erősebb cucc is kétszer ennyiért, de netezni/emailezni/facebookozni minek.Az M40 Plusnál gyanús, hogy az akku makkant meg (esetleg a tápáramkör)
-
válasz
Thunderzolee #95336 üzenetére
Nah most meg néztem, nálam ez van.
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #95336 üzenetére
A13 van rajta, 2023.november 5.-ei biztonsági frissítéssel. Legalábbis nálam.
-
válasz
Thunderzolee #95334 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint 12-es van rajta mióta megjött. Azóta talán elsőbelapcsnál kapott egy biztonságit, de az is valami 2022-es. Most nem tudom megnézni alszanak már a gyerekek.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Thunderzolee #95320 üzenetére
Az FRP a telefon saját tulajdonosát is tolvaj ként kezeli bizonyos mértékben 😁
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #95320 üzenetére
Nem mindegy a gyártó és a készülék típusa, de olvastam már olyat, ahol sikerült. Általánosságban persze inkább nem megoldható, kár az időt fecsérelni rá.
-
blueye
veterán
válasz
Thunderzolee #95313 üzenetére
Kösz, nem a 100+ ezer a gond, inkább a garancia, itthon nem nagyon látom jó helyről.
Itt is: "Out of stock" -
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #95308 üzenetére
Igen, ez így van.
Csak írtam a kuponos oldalt, és erre mondták hogy aki nem tud angolul az hol olvasson róluk? Hát tulajdonképpen akárhol, amit én írtam ott nincsenek is leírások, csak kuponok. És mindig, mindenre, nem csak arra amit éppen promótálnak egy cikkben.
(Persze az az oldal is reflinkes, és részesedést kap az eladások után. De akinek ez nem szimpi, az meg tudja oldani, hogy használja a kupont, de nem használja a reflinket) -
eisento
addikt
válasz
Thunderzolee #95278 üzenetére
Megkérdezhetem honnan rendelted? gearbest? geekbuying? ali?
-
eisento
addikt
válasz
köszönöm szépen!
-
vence
aktív tag
válasz
A Helio G88 mennyivel gyengébb?
-
válasz
Thunderzolee #94012 üzenetére
Alin olcsóbb volt, reggel 9-kor lett vége.
$117.07 ~ 42.700Ft, 256GB verzió $126.85 -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
Én most vettem a gyerekenk Alzán Teclast T50 Prot 75-ért. Kinából 60körül ki lehet fogni eu raktárból. Helio G99proci, 8gb ram, 256gb, Alu ház, sony kamera, LTE, 2000*1200 FullaHD, netflix nem csak sd-n jeleniti meg tudja a HD-ba.
-
cidalain
veterán
válasz
Thunderzolee #93964 üzenetére
mekkora gyerek?
a mesenézéshez előnyös a 10" körüli méret, viszont játszani nem. játék közben nem lehet letámasztani, kézben kell fogni. ezek már nem könnyűek hosszútávon. én felnőttként is 8-asat használok elsősorban a könnyebb súly miatt.8-asban: alldocube iplay 50 mini pro nfe
-
válasz
Thunderzolee #90187 üzenetére
Eszköz , szoftver és, vagy kernel függő a használat. Ha lehetőség van rá, vásárlás elött érdemes kipróbálni az usd-s kamerát, hogy működésre tudja e birni a tablet.
-
krx21
nagyúr
válasz
Thunderzolee #70901 üzenetére
Samsung bemutató darab, tovább értékesítésre nem kerülhet. Valahol sokat ment egy képernyővel és beégett...
Az illető akitől vetted, mit válaszol a kérdésedre?
-
Shade45
senior tag
válasz
Thunderzolee #70901 üzenetére
A leírtak alapján egy kiállított vagy lopott cuccra tippelnék.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Thunderzolee #68167 üzenetére
Ez az USB driver Windowshoz van, hogy felismerje a PC és tudjál róla fájlokat másolni, szóval ez nem fog OTG-t (ami amúgy egy hardveres képesség) varázsolni egy OTG-t nem tudó/ismerő gépre.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11373 üzenetére
Alig csalás, vagy átverés ez a hirdetés...
"A termék magyarországi bolti ára 250.000felett
van, de itt csak 99.000Ft., amíg a készlet tart!
Csere nem lehetséges, illetve a készüléket csak
külföldön lehet személyesen átvenni, illetve
Magyarországon, előre utalás után!" -
Sanzaa
senior tag
válasz
Thunderzolee #11041 üzenetére
Szia Zoli!
Ha esetleg érdekel, akkor vásárolhatsz ConCorde 7015-ös tabletet 35000Ft-ért is. Csak tíz embert kell összegyűjtenem és megkapjuk kedvezményes áron 1 év garival és ingyenes házhozszállítással. Nyugodtan rákereshetsz, mert ennél olcsóbban egyik forgalmazó sem árulja. A tableten a legfrisseb Android van, ICS. Szerintem korrekt cucc.
[link] Itt egy teszt róla.
Ha érdekel, akkor légyszi küldd el a nekem a neved, telszámod PÜ-ben, mert én toborzom az embereket. -
nightmare13
őstag
válasz
Thunderzolee #11033 üzenetére
Aminek gépnek másodszorra írtad a paramétereit, azok egész jók, a Cortex A9 CPU már nagyon is kedvező
Concorde 7015-t kaphatsz itthon 36 környékén, hazai supporttal. Aztán még vannak az Ainol tabletek, abból itt hardverapron is találhatsz, abból én a Paladint hanyagolnám a MIPS processzor szűkebb támogatottsága miatt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Amikben RK2918, AML8726-M, Allwinner A10, TCC8803, Samsung S5PV210 plusz a MIPS -es Ingenic JZ4770 Xburst SoC azok között nézelődj, amikben VIA8650, RK2818, TCC8908 stb van azokat inkább kerüld. Ha kíváncsi vagy a részletekre: [link]
Amúgy meg nagyon egyszerűen ki lehet választani a megfelelő példányt.
Leírod, hogy mennyit szánsz rá maximum, hogy mire szeretnéd leginkább használni és, hogy honnan szeretnéd beszerezni (itthonról → egyszerűbb garanciális ügyintézés, vagy Kínából → bonyolultabb ügyintézés). -
canniball
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11040 üzenetére
"...egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen...tetszett ahogy nyomkodta..."
Akkor ha tutira akarsz menni olyan tabletet veszel amihez ilyen csajt is adnak. -
mArZsi
tag
válasz
A 4GB rom az a beépített SSD? -> Nem, beépített háttértár.
Mi az a GB oprendszer? -> Android v2.3, azaz Gingerbread. -
keszo
őstag
válasz
Szia
Capacitive legyen a kijelzö és minnél jobb a felbontása.
512 RAM
legalább 4GB ROM
Op.rendszer min. GB -
kelzsoca
félisten
válasz
Mekkora üzemidejük van ezeknek úgy általában?
Ez erősen használatfüggő, ha a megcélzott maximum ár ilyen 20k körüli összeg 1-2 óránál többet nem valószínű hogy fognak bírni.
-
nightmare13
őstag
válasz
Thunderzolee #11029 üzenetére
VIA CPU-s cuccokat hanyagolnám, inkább néznék valami A10 (Allwinner) procis cuccot, ha már alsóbb kategóriában keresgélsz
-
aag
őstag
válasz
Thunderzolee #6680 üzenetére
Nemérdekel az engem. Én nyitottam egy új topikot azzal a céllal, hogyha valaki a netbook és a tablet között vacillál, ki lehessen beszélni. Az ollie nevű moderátor bezárta, azzal, hogy a netbook a topikban vitassuk meg. Amikor pedig ezt megpróbáltam, kizárt 3 napra. Ugyanaz a moderátor, nem egy másik. Hát ennyit a következetességről. Ennek fényében én nem fogok már seholsem a tablet/netbook összehasonlításról írni egy mukkot sem. Engem ne fenyítsenek meg. Úgyhogy már nemérdekel ez a támakör, bocs.
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #6680 üzenetére
9 hónappal azután, hogy kértem. Egészen gyorsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged