Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• c64fanhun

tag

Sziasztok!

Tapasztalatokat szeretnék olvasni Samsung Tab S7-ről (nem plusz, sima).
    Szembe jött egy jó ajánlat használtan így vettem egyet, a héten érkezik.

Alapvetően filmezésre kerestem de közben kiderült hogy most és a jövőben nekem a jegyzetelés tollal nagy segítség lenne így esett rá a választás.

Kérdésem főként az lenne hogy most 2025-ben az 5 éves csúcs hardver mennyire állja meg a helyét, illetve szoftveresen mennyire lesz tartós a jövőben? (3 éve nem használtam androidot)
    Előre is köszi a válaszokat! :D

• c64fanhun

tag

Sziasztok, gondolkodom egy tablet vásárlásán.

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
    9" felett
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Mindegy, használt is tökéletes
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Ha használt akkor itthoni, újnál akár aliexpress is.
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
    Film - sorozat - youtube nézés.
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
    60-80 ezer max.

• c64fanhun

tag

Sziasztok!
    Használt tabletet szeretnék a közeljövőben vásárolni.

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
    Nem számít, 7-től felfele.
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Használt.
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Megbízhatóbb kínai is szóba jöhet (banggood, amazon), de ha lehet hardverapró
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
    Filmezés - videó nézés (youtube, hbo max, illetve ha fogad sd kártyát vagy nagy a tárhelye, akkor onnan fájlból lejátszva)
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
    Ha lehetséges, maximum 50 ezret.

Tudom ennyiért nehéz megfelelőt találni, de tényleg konkrétan amiatt kéne, mert a telefonom kijelzője nagyon kicsi, a laptopom pedig nagyon meleg, ha ágyban szeretnék filmet nézni. Jó lenne ha a youtube és a MAX akadásmentesen menne rajta, élvezhetően, a letöltött fájlokkal lenne talán a legkevesebb gond. Használt Samsungokat nézegettem ebben az ársávban.
    Segítségetek köszönöm! :D

Új hozzászólás Aktív témák