- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Sziasztok! Mivel a tablet topikjában nincs élet, jobb híján itt kérdezek...
Samsung Galaxy S6 Lite 2022 tableten van, aminek az S Pen elfelejtett működni.
A tablet érzékeli, mert a kurzor előjön, de kattintani, írni, rajzolni nem tudok vele. Újra indítás, frissítés keresés és társai már megvoltak, de mégsem megy... Szerintetek mit próbáljak még? -
Gdi
senior tag
Sziasztok!
Egy 2020as (SM-P615) Samsung Tab S6 Lite-ot cserélnénk le. (mivel a törött kijelző javítás annyiba került mint a 2022es modell újan)
Mire érdemes 140-180e között?
Samsungos ökoszisztémában megszokott telóra átküldés miatt maradna a Samsung S széria. Meg ehhez már van érintőceruza is, ami top prioritás, hogy legyen.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
~10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új (gari miatt)
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mo.-i bolt. Ha MM-ben kapható nem túlárazva, az előny. Lehetőleg ne is zug-gsm bolt legyen.
Garancia legyen rá, ezért külföldi webshop nem opció.
EU-s LTE band-okat tudja.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Egyetemi jegyzet, tanulós tablet! Kapcsolattartás, és kis szórakozás is.
Nem kell 5G; Wifi+LTE elég.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
140-180 között (bruttó). Valóban indokoltság esetén lehet picit több is.Eddig egy Galaxy Tab S9 FE 8/256GB-t néztünk, ár-összehasonlító oldalak szerint 140-180 között kapható is.
A fura, hogy samsung magyarországi oldalán nem találok 8/256-os verziót, csak 6/128-ast. Ez miért van? Valami más régióba szánt import lenne, azért nem listázzák itt?Illetve lenne valaki kedves elmagyarázni mi a különbség a Galaxy Tab S6-S7-S8-S9-ek között (kijelzőtípus, soc, connectivity, vagy mi?)?
(arra rájöttem hogy a + és ultra verziókban a kijelzőméret fixen egy-egy mérettel nagyobb) -
paolinho
őstag
válasz
ruzsass #93893 üzenetére
Esetleg próbáld meg a WayteQ Europe Kft-t!
Tudtommal ők a hivatalos márkaszervíze a Xiaomi-cuccoknak. -
spike70
tag
Sziasztok.
Anyámnak szeretnék tabletet venni a tönkrement laptopja helyett.
Facebook, YouTube, messenger, böngészés lenne a felhasználás.
Sürgős lenne, ezért itthoni beszerzés.
Xiaomi Redmi Pad 4/128-ra gondoltam.
Jó lesz ez, vagy mi ajánlott hasonló árban? -
ruzsass
tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani Budapesten megbízható tablet szervízet, ahol egy Xiaomi Mi Pad 4-ben cserélnének akksit, mert felpúposodott a kijelzője, de a Hegedűs Gyula utcai Xiaomi mobilszervíz elérhetetlen.
Köszönöm -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
szimcsi #93891 üzenetére
Ugyan ezzel a paraméterekkel keresek ennyiért szerintem nemfogsz találni. Kinából Teclast T50 PRO lenne az igazi G99proci, aluminium ház, 8gb ram csak, most kifogyott. Engem is sürget az idő, mert julius 22én lesz a gyerek születésnapja, de itthon nemtalálok alternatívát. Samsung A9 de azis 4gb ramos.
-
szimcsi
senior tag
Hello!
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
8 éves gyereknek lesz, egy neki való, tehát inkább 8-9"?!Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új.Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Inkább itthon.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
egyszerűbb játékok, filmnézés, youtube, DLNA támogatás jó lenne.Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
60ezerftKöszi!
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Rigormortiis #93889 üzenetére
Akkor ezt jól éreztem, 4gb-ramos tableteket elengedem
-
Rigormortiis
veterán
válasz
RicsiSuly #93888 üzenetére
Dehogynem az. Főleg ennyi pénzért. Lehet, hogy frissen belakva nem fog nagyon dadogósnak tűnni, de hamar az lesz, plusz elég egy android főverzió update, és az rá tudja majd nyomni a bélyegét a felhasználói élményre.
Két főverzió jön hozzá elvileg, abból az A14 már a megjelenés után pár nappal be is futott. A rafinált kínai marketing
-
RicsiSuly
aktív tag
Még mindig nyüglödök milyen tablet legyen a gyereknek sajnos spanyol raktárből elfogytak a teclast-ok. Idő szüke miatt elkezdtem nézekődni magyar oldalakon is. Kicsit feljebb toltam az árat nagyon megtetszett ez a Lenovo M11 a toll miatt. nem kevés a 4gb Ram?
-
szimcsi
senior tag
Hello!
Samsung Galaxy Tab A9 X115 128GB 4G tablettel szemezgetek. (ha nem is ez lesz de legalábbis vmi hasonló árkategóriás tablet)
8 éves fiamnak lenne. Amire egy ilyenkorú gyerek szokta használni a tabletet, arra kéne neki is
-Ez a 4G jobban megérné egyébként mint egy anélküli változat?
-Általában milyen további dogok merülhetnek fel, amit még hozzá venni kell?
Pl védő tok stb vagy vmelyik rendelős oldalon azt írták, hogy töltőfejet kell hozzá venni, mert nincs lehet mellékelve a töltéshez.
Tehát milyen alapvető eszközök megvételére számítsak pluszban? Vagy ezek járnak hozzá?
Köszönöm! -
JamesFinn
senior tag
Szia. Én ugyan ezt a konstrukciót használom, amit megjelöltél. Gyakorlatilag tartalom fogyasztás elsősorban, netflix, Spotify, magazinok e-könyvek olvasása, youtube, fb, Instagram. Ezekben számomra jól teljesít. A jegyzetelés kimerül a bevásarlólistak megírásával, nem tudom milyen lenne folyamatosan használni, alkalomszerűen jó. Ha a kezem ratámasztom, nem erzekeli, csak a tollat. Nekem megfelel. A 4g jól működik, a sim hasznalható hivásra is. A memória kezelés jó, meglehetősen fürge. Szerintem egészen élhető kis tablet, én elégedett vagyok vele.
-
wurci
tag
Sziasztok, szép jó napot!
Általános otthoni multimédia illetve irodai (jegyzetelés elsősorban) használatra keresek tabletet 150e bruttó alatt LTE-vel, wifivel, tollal, vagy toll támogatással, GPS-szel. Új készüléket szeretnék ideális esetben, itthoni beszerzéssel, de megbízható külföldi opcióra is nyitott vagyok. Képernyőméret szerintem kb 9"-11".
Eddig az útmutatóitok alapján (köszönöm) ezt néztem ki Lenovo Tab M11 TB330XU 11" 8/128GB szürke Wi-Fi + LTE tablet + toll és tok ZADB0325GR, de a következő review-ban azt mondja a nagyokos hogy jegyzetelésre nem ajánlja a tollat/képernyőt. És inkább ajánlaná a Samsung Galaxy Tab S6-ot, de ha jól értem ott pedig nincs LTE támogatás ugye?
Vagy induljak el Lenovo Tab P11 irányba, és bízzak benne hogy ott már jól működik a toll-képernyő kombo?
Ha tudnátok egy kicsit segíteni, terelgetni azt nagyon megköszönném. Bármi lényeges részletet kihagytam volna elnézést, és szóljatok.
Köszönöm!
Márk
-
balintka
addikt
Sziasztok, olcsóbb de minőségű tabletet szeretnék. Galaxy Tab A9, A9+ illetve a Telekom saját márkás tabletjéből választanék? Melyik érné meg a legjobban ezek közül?
A kisebb Tab A9 a mérete miatt tetszene, csak a 4 GB RAM aggaszt kicsit.
A sebesség lenne a döntő, egy Tab A7 Lite-ot váltana, ez katasztrofálisan lassú. Netezésre, kisfiamnak rajzfilmnézésre kellene, csak egy "póteszköz". Minden másra van megfelelő telefonom, PC-m.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
RicsiSuly #93875 üzenetére
Teclast Official Store-ban van olyan, de drágább, mint a Teclast T50 Max Tablet 11" 90Hz Display TÜV Rheinland Android 14 MTKG99 8GB 256GB 4G LTE 8000mAh, ez is rendelhető, és lehet,még jobb mint a Pro.
-
paolinho
őstag
válasz
RicsiSuly #93875 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire fér még bele Neked, de a Geekbuying-ról~70e-ért a 7MBGVOZD kóddal Kínából rendelhető.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Gyerkenek 10es tabletet szeretnék venni Teclast T50 Pro-t néztem ki, de nemtudok rendelni aliról nem szállít ebbe a mostani akcióba ki.
50-60 körül szánnák rá. Magyarból kicsit tudok feljebb menni mert az áfát vissza tudom csipni.
Mit ajánlotok? -
Nincs ilyen tablet amit leírtál.
Eleve 9-10" között alig egy-két modell akad, azok is olcsóak és nem kezelnek tollat.
Az S6 Lite a 467 g-os súlyával teljesen normálisnak számít, nem fogsz találni sokkal könnyebbet.
A tollkezelésben pedig a Samsung számít a legjobbnak, meg hát csak ők adnak hozzá gyárilag tollat.
Mondanám, hogy nézz valami Remarkable-szerű cuccot, csak hát azok meg iszonyat drágák. -
MLA
aktív tag
Amire még nem találtam választ. Létezik olyan tablethez való toll ami tényleg jó? Mondjuk mint a Samu note tollak?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Tabletet szeretnék vasarolni
1. 9 - 10" közötti legyen
2. Használt is lehet, de új jobb lenne
3. Itthoni is lehet még kínai is
4. Főleg olvasásra, rajzolásra, jegyzetelésre
5. 150 alatt jó lenne megvenni.
Még két nagyon fontos szempont alapján keresek. Minél könnyebb legyen és legyen hozzá toll.
Most Samu s6 lite van, de az olvasáshoz hosszú távon kényelmetlenül nehéz. -
racskobalazs
senior tag
válasz
PappZ75 #93869 üzenetére
Szia,
Kicsit off így oda rakom, de részemről a legjobb döntés volt 2 éve hogy befizettem MS365-re. Családi csomag, 6 főre, tavaly 25 körül vettem meg, így fejenként havonta csak ~350 forint, elég baráti, 1tb OneDrive tárhely és a teljes office. Ebben a fórumban szoktak lenni akciók, külföldi webshopok is ahonnan az erdeti 36k helyett jelentősen olcsóbb az éves előfizu. Ha érdekel esetleg nézz be, én otthagytam a google ökoszisztémát amennyire csak tudtam, szvsz az MS manapság sokkal barátibb kb mindenben.
-
cidalain
veterán
válasz
PappZ75 #93869 üzenetére
Google Táblázatok, és Google Dokumentumok appot használom erre a célra.
Excelnél a bonyolultabb képletek nem feltétlenül pont ugyanolyanok mint MS-nál.
MS-nak is van ingyen Office androidra, de butított az asztali office verzióhoz képest, kevesebb mindent lehet csinálni, de alap feladatokra elég lehet.
O365 meg teljes értékű office, csak online, mindig a lehető legfrissebb feture-ök érhetők el, PC-tablet-teló ugyanaz. -
PappZ75
tag
Sziasztok!
Andoid tabletre (Xiaomi Pad 6) keresek MS Office programot. Office 365 havi előfizetéssel látok Play áruházban, csak épp havi díjjal 2600 Ft környékén, ami éves szinten (pláne pár év használattal kalkulálva túl magas, PC-s megoldásokhoz képest). Kérdésem kizárólag magán használatra létezik-e (jogtisztán) nem havidíjas, hanem egyszeri díjas megoldás Andoridra?
Esetleg milyen olyan alternatív office program csomag van, ami nem dob 2 percenként be kötelező reklámot és a használhatósága sem pocsék. (Word, Excel, PP) Átlagos user szinten használva. -
cidalain
veterán
válasz
#31816946 #93863 üzenetére
itt összenézheted a fontosabb dolgokat
pl: rosszabb kijelző, gyengébb soc, kisebb akku, nem támogat külső kijelzőt... -
törölt tag
Sziasztok!
Miben tud kevesebbet a Samsung Galaxy Tab S9FE, mint a Tab S9?
-
Beni2360
félisten
válasz
lautnermark #93848 üzenetére
Kodi simán lejátssza a dvd iso és mappa struktuából is a filmet. Honnan szeretnéd indítani?
Igazából ennek van külön topikja. Ha beolvaststod a média tárba mindkettőt lejátssza.
Ha a fájlkezelőből indítanád akkor hossza rá nyomva egy almenü jelenik meg ami kérdezi,hogy mit szeretnél. Ott válaszd a videó lejátszása és át vált és máris onnan indul a dvd filmed, akár menüvel ha nincs bele piszkálva. A KODI az egyik legjobb androidos videó lejátszó. Van Kodi beállítások egy és kettő, keress rá.
UI: a youtube oldalamon sok oktató videót találsz. Igaz CE név alatt fut de az egy KODI. Pl link -
lautnermark
aktív tag
válasz
paolinho #93860 üzenetére
Szia
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!Vannak változások. A Waze és a Viber bejelentkezés után már fordul. A Fb és Mess. továbbra sem, illetve mindkettő (újra)telepítésekor azt a hibaüzit adja, hogy nem tud Magyar nyelven indulni, csak amerikai angolul (eddig a pontig fekvő nézetben van!), aztán mégis Magyarul kommunikál. A Mess.-ben ha megnyomom felül a 3 vonalat és utána a fogaskereket, akkor egy pillanatra átfordul, de utána egyből visszafordul állóra.
Megmondom őszintén, hogy nem szeretnék segédprogramot telepíteni, mert működnie kellene anélkül is, nem tiltott náluk a fekvő nézet. Na, meg telepítéskor tudja a fekvőt. Még szórakozok vele, meg írok a gyártónak is. Hátha.......
Addig marad a Chrome, csak így nincs értesítés a Messengertől........A videólejátszást sikerült megoldanom a Kodi-val. Macerás egy program, de a próbálkozás meghozta a gyümölcsét. A dvd-menüt ugyan nem kezeli, de a vob-fájlokat sorbarendezve lejátssza. Szerintem Neked is jó lehet, kipróbáltam több filmel, sorozattal, 1 mappából, több mappából. Viszi sorban automatikusan, csak a "betöltés" macerás. Ha érdekel leírom az itinert.
-
paolinho
őstag
válasz
A kérdésed első részére a Rotation Control Pro-t ajánlom, bár az is megoldás lehet erre, hogy böngészőből nyitod meg a kívánt felületet, ott csinálsz neki egy mentett Könyvjelzőt/Gyorshívót, amit kimentesz a kezdő oldalra. Sajnos nálam is ugyanezt produkálta a Teclast T60-asom, én ezeket használtam hozzá.
A jelenlegi POCO Pad-em ezt a szitut másként kezeli. Az általad is említett felületeket fektetett eszköz mellett középen, függőlegesen jeleníti meg (mint egy kvázi állított mobiltelós képet a Windows). Ezzel elkerülöm azt, hogy torz, aránytalan széthúzásokkal töltse meg az oldalt.Ami a videólejátszással kapcsolatos kérdésedet illeti, én is örülnék egy olyan lejátszónak, ami a sorozatokat folytatólagosan játszaná le, de bevallom erre nem sok esélyt látok. Ugyanis, ha az azonos mappába elhelyezett fájlok folytatólagosan kerülnének betöltésre, akkor az a Sorozatoknál még logikus lenne, de mi van, ha a Filmek között valaki úgy is kategorizál, hogy pl. Akció, Thriller, Romantikus, stb? A lejátszó ez esetben mit tegyen? Indítsa az aktuálisan lejátszott film alatt/után elhelyezkedőt? Az nem biztos hogy értelmes lenne!
-
Attila2003
tag
válasz
cidalain #93858 üzenetére
Igen érdekes, a kábel ugyanaz, a PC vel kommunikál, sőt egy másik tablet ugyanazzal a kábellel kommunikál a JVC fejegységgel. Ezt meg csak mintha be kellene állitani, de nem tudom mit. Lehet e más kiosztás a hangnak a type c csatlakozón egy Samsungnak mint egy Huawei nek?
-
cidalain
veterán
válasz
Attila2003 #93857 üzenetére
Kábel ugyanaz, mint a PC kapcsolatnál? Nem lehet hogy valami kontakthibás?
Ez olyasmi, mintha ki-be húzgálnàd a madzagot? Másik kábellel ugyanez van? -
Attila2003
tag
-
Attila2003
tag
válasz
lautnermark #93855 üzenetére
Bocs elnéztem
-
lautnermark
aktív tag
válasz
Attila2003 #93849 üzenetére
Ezt nekem szántad?
-
cidalain
veterán
Amikor ülök, és a lábamra teszem, vagy ha felhúzott lábbal heverek, és a hasamra állítom és a lában támasztja, akkor én csak nagyon kitört nyakkal látom pont szemből, szóval ezt gyorsan elvetettem.
Inkább felemelem a szemem elé úgy hogy a nyakam egyenes maradjon, jobb lesz ez így a nyaki csigolyáknak.
Ehhez viszont tartani kell, nem árt, ha nem nehéz.
De persze mindenki másféle, mindenki máshogy szereti -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rigormortiis #93852 üzenetére
Na akkor mégis van egykezes üzemmód is?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rigormortiis #93850 üzenetére
Csak kíváncsiságból...
Amikor két kézzel tartod, akkor hogyan írsz például? Átéred a két hüvelykujjaddal? -
Attila2003
tag
válasz
Nem filet kell lásson, youtube, spoty stb. A kábel adatkábel, PC n látok mindent rajta. Csak valami hülye beállitás vagy valami a baja, mert meg jelenik hogy tölt, aztán beirja hogy ready, vagyis lejátszás, aztán megint tölt, megint ready, és igy tovább!
-
lautnermark
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Vettem egy Teclast T50 pro-t Android 13-al.
2 gondom van:
-Mi a búbánatot kellene beállítanom rajta, hogy bizonyos app-k fekvő/landscape nézetben is működjenek? Természetesen az automatikus elforgatás be van kapcsolva. Asztal, Google-csomag,, Yt, Chrome simán átfordul,
DE Facebook, Messenger, Viber, Waze, Budapest Go, Vodafone csak álló/portrait nézetben fut, nem hajlandóak átfordulni.
Szóval változatos.-Milyen videólejátszó app-t ajánlotok hozzá, ami tudja a "forced" feliratot is megjeleníteni, illetve a mentett dvd-lemezt is lejátsza, tehát nem egyesével, egymás után kell elindítani a Vob-fájlokat. (a Windows-s Vlc hibátlan lenne, de az nem Android. Az Androidos Vlc egy vicc, a Kodi-nál egyesével kell indítani a Vob-fájlokat és nekem kicsit bonyolult a kezelése)
-
cidalain
veterán
válasz
Attila2003 #93846 üzenetére
Azért fura ez, mert ha usb-n csatlakoztatod, akkor az eszköz egy külső tárhely tulajdonképpen, nem ő játssza a zenét, hanem az autórádió. Kérdés, az autórádió nem látja a tableten lévő fájlokat? Vagy tévednék?
-
Attila2003
tag
Hali. Van egy Samsung galaxy Tab9 AM-X115, és olyan gondom lenne hogy a JVC autó lejátszóban nem játssza le a zenét USB n keresztül, minden más eszköz (Huawei tablet, Iphone) tökéletesen működik. Illetve jack en és bluetoothon is halkan adja le. Találkozott e más is ilyesmivel.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
SPeti1984 #93836 üzenetére
Jó a Pad 6 is, vagy ott van még a 12"-os Redmi Pad Pro-t. Kézben fogva nem nézhetik ketten. 2 személynek pedig jobb, ha nagyobb a kijelző az asztalon.
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Van egy Realme Tab 10-em, amiben kijelzőt cseréltem, mert berepedt és végig szaladt a sarka...Ali-ról rendeltem a kijelzőt, Van belőle Green és Blue , azt hiszem nekem zöld csatis volt, és kéket küldtek, vagy fordítva, a lényeg hogy a másikat mint amit kértem...
Az ALÁBBIT produkálja, teljesen random szerűen. Kérdés hogy ezt okozhatja-e az üvegfólia? Mert amúgy "tökéletesen" működik, vagy a kék/zöld közti differencia okozza, esetleg szalagkábel sérülhetett?
Előre is köszönöm -
snooze
veterán
iplay 50 mini pro nfe-n nem engedi frissiteni a DRM infot!törölni sem lehet!mi a megoldás?köszi!
-
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #93838 üzenetére
Most is az asztalról felvettem, hátra vagyok dölve a kanapén és mint egy mobilt tartom a bal kezembe tenyerembe ,( három középsö ujjam középen támaszt, alul kis ujjon és a hüvejk uj bal szélén támasztja ) és gépelek pötyögök egy ujjal neked.
Asztalon 60 cm magas, előre görnyedve nem igazán egészséges. Ezt szoktam meg. -
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Beni2360 #93835 üzenetére
Jelenleg egy Ipad Air Wifit használnak, ami 9,7"-os, ezért gondoltam akkor a 10-11 körüli talán még nem lenne vészes.
Amúgy az árlimit tetejéről a Xiaomi Pad 6-os amit kinéztem (8gb/128gb-os) 100-ért partnerogsm-nél, de az olcsóbbak (50-70 között) közül nem tudom melyiket lenne érdemes választani. -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Nyugdíjas szülőknek szeretnék vásárolni egy új 10-12" körüli tabletet. Főleg filmnézés, Facebookos játékokra, skype-ra lenne használva. Árban 50-110 ezer Ft közötti összeget szánnék rá.
Tudnátok ajánlani típust az alsó és a felső ársávban is amelyiket érdemes megtenni?
Köszönöm
-
Arween
senior tag
Sziasztok, keresek egy jó tabletet ami 10' körüli,minimum 6/128 és lehetőleg gyors legyen jó procival. Főként netezés, játék, és Netfix amire kell. Ha lehet újat keresek, de kevésbé használt is jöhet.Keret 70e körül. Alldocube 50 -es volt nekem de nem jött be kicsit jobbat keresek. Mit tudtok ajánlani?
-
paolinho
őstag
Tegnap megérkezett a Gshopper-ről az onnan berendelt POCO Pad-em. Egy egész napos nyomkodást követően meg kell mondjam, nagyon tetszik a "kicsike". Nem állitom, hogy minden részletre kiterjedően tudtam megvizsgálni, de amit eddig mutatott, az rendkívül biztató. Én kedvelem a MIU/HyperOS platformot, nagyjából jól el is igazodom benne, de pl. ami nekem új volt itt, az a Gomb-nyomkodós Rendszervezérlés-től eltérő Kézmozdulat-os irányítás. Ez utóbbinál a képernyő alján indulva lehet különféle mozdulatokkal a Vissza az Kezdő képernyőre, az Előzmények megnyitása, a Visszalépés, és az Alkalmazások közötti váltás lehetőségeivel játszani. Bevallom, nekem az alsó 3 ikonnal (Gombok) ez egyelőre még jobban kézreáll.
Amit kifejezetten szimpinek találok, hogy minden alkalmazással tud valamit fektetve (amúgy tabletesen) kezdeni. A korábbi Teclast T60-nál simán beforgatta állítotra ezeket az app-okat. Ilyen volt pl. az Aliexpress, és a Facebook is. De egyébként remekül testreszabható.
A Beállítások-on végiglépegetve egyelóre csak a MAX-et és a Prime-ot próbáltam ki, mint stream csatornák, valamint az M4Sport-on, és minden vonalon nagyon szépen futott minden, bár az utóbbi sport csatorna alkalmanként veszített az élességéből, de gondolom, mert az EB idején túlterhelve üzemel.
Amit sajnálatosnak éreztem az eszköz kézhezvételekor, az az volt, hogy se tok, se fólia nem jár hozzá alapból, ezeket plusz költség fejében lehet beszerezni. -
róland
veterán
A következő 2 tablet közül melyiket érné meg megvenni?
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE
vagy
Kuponozva egész jó áron van a nagyobbik is. A Netflix a hosszú évek során eddig elkerült.
Hétköznapi használatra melyik ideálisabb? Utazásközben kódszerkesztésre, programozásra (GitHub CodeSpace használatra) melyik lenne jobb? (Mi Pad 5/6-on valamint valamelyik Samsungon próbáltam, tableten egész jól lehet használni, míg telefonon használhatatlan a GH CodeSpace.) -
brumayyy
újonc
Tiszteletem
Anyósomnak keresek Tabletet a születésnapjára.
KB. 50.000
Amire kell neki Fb,mesenger. Semmi több. Magyarországi beszerzés.
Létezik ilyen ? -
twenty17
csendes tag
Galaxy Tab S9 128gb verzió most a samsung.hu-nál lekuponozva + leadva valami teljesen random telefont ~247k-ra jön ki.
Érdemes ennyiért megvenni? Volt ennél nagyobb akció rá amióta kijött? -
cidalain
veterán
válasz
Dinomano #93817 üzenetére
Pusztán hobbiból, factory reset, aztán adb-vel szedj le róla minden szemetet ami nem kell, utána felteszel valami emulátort apkmirrorról. Ha élhető akkor jó, ha nem akkor kuka nagyjából. Viszont erre elmehet 2-3-4 órád akkor is ha van már ilyen irányú mókolási tapasztalatod.
Ha ez nem érdekel, nem izgat, akkor kár is nekiállni próbálkozni, jobban jàrsz ha veszel használtan valami 1-2 éves 4giga ramos cuccot. -
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Édesanyámnak keresnék tabletet. 80e Ft körül 9-10" méretben. Jó lenne 6-8GB RAM, 64 GB tárhely és nem bánnám ha lenne FHD kijelző.Ezen felül extra dolgok nem kellenek, működjön stabilan és kész.
Játszani ugye nem fog vele. Böngészés, FB, YT kb. ennyi.
Tudtok ajánlani vmit?
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! Van egy régi Samsung Galaxy Note 10.1-em. 2010 környéki. Sajnos már nagyon lassú, root-olni nem szeretném. Amire használnám: Retro 8-16 bites demók és játékok, illetve képregényolvasás. Tudtok olyan emulator-t, ami elmegy ezen a táblagépen, illetve egy gyors cbr/pdf (Egyéb e-book formátumok sem baj, ha elmennek rajt.) olvasót?
-
Sonja
nagyúr
Ha valakit érdekel, a Samsung Galaxy Tab A9+ legutolsó frissítése (OneUI 6.1) már javította a kétujjas hibát!
-
_csocso_
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #93807 üzenetére
Köszönöm, lenne még egy kérdésem ( többiekhez is ) : 4GB RAM elég lehet általános használatra, vagy inkább már 6GB kellene az időtállóság érdekében?
-
snooze
veterán
iplay mini 50 pro nfe-re jött egy frissités..🙂
-
bbmt
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #93807 üzenetére
Sziasztok,
Megérkezett az Alldocube iPlay 50 mini Pro NFE tabletem. Egész élhető a cucc, a kérdésem az, hogy van benne gesztusvezérlés? Vagy csak a háromszög, kör, négyzet kombó? -
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Tabletet keresek saját részre.
10-11"
Használt garis, vagy új.
Itthoni/ kínai is akár
Youtube, böngészés, Facebook, Spotify, tartalom fogyasztás, nem túl hardverigényes dolgok, minimális játék, de nem a hardcore műfajból ( két évente egyszer)
Jó lenne kijönni 150e Ft -ból.Amik fontosak: legalább 4G, min FHD, frissebb OS, Jack, jó lenne, ha tudna FM rádiót is ( ezt nehezen, de el tudom esetleg engedni, mivel nem nagyon találtam) ( Xiaomi Pad 6-ot néztem pl., de nincs 4G sem)
Köszönöm. -
cidalain
veterán
válasz
Bence83 #93802 üzenetére
Mama hogy akarja használni a tebletet? túlnyomórészt kézben fogva? 11" körüli tablet fél kiló, ha pötyögni kell, akkor egy kézzel kell tartani.
Gödön akkugyár van nem tablet-gyár. Nem a te nem vásárlásod fogja megrottyantani a céget. Más olyan tablet is kizáró ok, ahol mondjuk a Samu az akkubeszállító?
Simán elég lehetne a Samu A9 (8/128GB 85k) is, de ha mindenképp nagyobb kell akkor A9+ (8/128GB 110k). Előny a hosszú terméktámogatás
-
blueye
veterán
válasz
Bence83 #93802 üzenetére
Ha ennyit szánsz rá, szvsz vedd meg ezt:
[xiaomi pad 6 128gb-6gb] -
Bence83
friss újonc
Sziasztok!
Tablet vásárlásban kérem segítségeteket. A paraméterek:
1. 10-11"
2. Új tabletet szeretnék.
3. Itthoni beszerzés.
4. Nagymamának lenne. Youtube, böngészés, messenger videótelefonálás, fénykép készítés.
5. 120.000 Ft-ot szánok rá, de nem sértődök meg, ha olcsóbb. Ha van sokkal jobb, kicsit a keret feletti összegért, az is érdekel.
6. Nehezítésként: Samsung elvből kizárva. (Lásd: Göd)A fenti kritériumoknak szerintem nincs nagy hardverigénye (nincs játék, nincs Netflix), ezért a keretnél jóval olcsóbb eszköz is megfelelhet. Ami fontos, hogy nem szeretném, ha használat közben kihullana a haja a lag-től, tehát zökkenőmentes felhasználói élmény a cél. Hosszútávú frissítés is a kritériumok között van, két év múlva ne kelljen kidobni.
Teljesen fogalmatlan vagyok a tabletek piacán, ha nem gondoltam valamire, nyugodtan jelezzétek.
Köszönöm a segítséget!
-
totyaNYC
csendes tag
Sziasztok! 'Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE' tulajdonosoktól érdeklődnék, hogy a Netflix HD-n kívül az (HBO) Max, az Amazon Prime vagy épp a YouTube is HD-ban jelenik meg? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest