- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
kriszt.dora #95098 üzenetére
Ha valahol csináltattad, akkor vidd vissza gariba.
Ha házi javítás volt, akkor a szalagkábelek csatlakozását, állapotát vizsgálnám meg. Persze az is lehet, hogy selejtet küldtek, és az új kijelző a ludas. -
kriszt.dora
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha más találkozott már ilyennel. Lenovo tab m8, kijelző csere történt mivel az előző betört, kitörtek belőle darabok, de még működött. Az új kijelző bekapcsolás után szinte full sötét, nagyon nehezen kivehető a lenovo felirat bekapcsolás közben, utána is a gombok megnyomására csak a hangerő szabályzó ikon és a kikapcsoló ikon az ami nagyon halványan látszik, semmi más. Az érintésre nem reagál. Tipp esetleg, hogy mi lehet a hiba vagy hogy hogyan orvosolható? Előre is köszi a segítséget!
-
cidalain
veterán
3-4 éves időtávon használva érhet annyival többet, ha időközben változik a felhasználási igény, akkor jó lehet. Bár ez idősebb szülőknél nem feltétlen van így, szóval amellett is lehet érvelni, hogy spóroljuk meg azt a 20-ast, elég lesz a 4 GB ram.
Mindenesetre, ha nem veszélyezteti a hóvégi büdzsét az a +20-as, akkor az nyilván javasoltabb. -
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen járok ezzel a kérdéssel, de hátha.
Lenovo Tab P11 2nd gen tablet mellé milyen touchpados BT-s billentyűzetet tudtok ajánlani? Párom szeretne hozzá, vett is egyet az Allegro-n (ezt), de vissza kell küldeni, folyton beragad a 6-os gombja, s az egész összeszerelésén látszik, hogy alja minőség, nem szándékosan enyhén ívelt maga a bill, az alsó takarólemez eláll itt ott, stb, szóval nem kérünk ebből újat.
20k-ból szeretnénk megúszni, ha lehetséges, de ha ennyiből nincs, akkor is szívesen fogadunk minden ajánlatot, ötletet.
Köszi szépen előre is! -
fckdup01
tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
8-9 vagy 10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Inkább új, de ha van garis használt az is jó lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon, de ha van nagyon jó alis vétel, az is ok
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
szinte csak streaming szolgáltatások, nagyon max 1-2 gyerekeknek való játék
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
60 ezer ft körül
Köszi előre is! -
peppe79
senior tag
Sziasztok! Az Alldocube iplay mini 60 pro-val szemezgetek, amit - nem túl gyakori - telefonálásra is használnék. Elsősorban netezésre, és az üzletbe kellene, padlólapok bemutatására, készletek lekérdezésére, ha épp nem vagyok asztali gép közelében.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tablettel, vagy tudtok-e ajánlani hasonló kis méretű tabletet, megfizethető áron?
-
cidalain
veterán
Ekkora keretből nem adnak több ramot. Az iPlay 50 mini Pro is drágább már kintről, mint 50k. Itthon meg csak 10" felett és kb dupla áron osztogatnak 6 vagy 8 gb ramot.
Anyuka tök átlagos felhasználására elégnek kell lennie. (Nekem is elég telón általános használatra, gyerekeimnek is elég a 4-5 éves levetett telefonokon, pedig ők játszogatnak is) -
varmi2
nagyúr
Sziasztok.
Anyumnak szeretnék egy tabletet. Csak net, youtube, és massanger, tehát semmi megterhelő. 10" fölött. Használt is jöhet innen az apróról. 40-60k a max amit szánnék rá. -
cidalain
veterán
Még sohasem fordult elő veled a több, mint 20 éves tagság alatt hogy az Új hozzászólás mellett fél centire lévő Válasz linkre kattintottál?
Nekem most sikerült például. De cserébe egyértelmű a kommentem első sorából hogy kiknek írtam, rádásul nem is múltheti ügyben hanem a viszonylag kettő friss beírásra. Csak 5-öt kellett volna visszaoovasni és ez mind nyilvánvalóvá válik, és amúgy is az egyiket te is lereagáltad.
Egyszerűbb lett volna összetenni a képet, mint leoltani engem. De nem baj, nincs harag -
glocker
tag
mindenkinek kösz az infókat!
régebben volt már Samsung (Galaxy Tab S 8.4") tabletem, azt szerettem...
így hajlok a SAMU-ra...kösz ismét!
-
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
Promi
aktív tag
válasz
glocker #95079 üzenetére
Hazai viszonylatokban még még mindíg a legjobb választás a [SAMSUNG Galaxy Tab A9 8,7"]
-
glocker
tag
sziasztok!
a következőkre keresek valami eszközt...
- ebook olvasás (minnél több formátum)
- youtube (később BT SoundBar-ra kinyomva)
- néha böngészés... (pl. index stb...)
- néha streaming (pl. plex, max)
- WIFI elég (de nem probléma, ha van benne modem...)pl ez szimpi de nem értek hozzá, nem tudom jó vétel-e... 51490,-
Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 128GB 4GB RAM szürke
nem akarok se túl nagyot, se túl kicsit (kb. 8" - 11") ... (néha pl. vonatos utazáshoz is jól jönne...)
különösebb keret nincs, ráköltöm amennyit kell... de jó vételt szeretnék, és pl. nem ártana, ha nem kéne kínába küldözgetni ha problémája van...
mit javasoltok?!
előre is kösz!
-
Santi22
aktív tag
-
Debilon
addikt
válasz
cidalain #95071 üzenetére
FAT32-nek írja a win a fájlrendszert
@Lavar: pendrive-ot rádugva nekem is felmásolta a droidos mappákat, nem is kérdezett semmit sem, de a hordozható HDD-re szerencsére nem írt semmit (kaptam volna asszonytól, mert melós doksik vannak rajta, nem örült volna egy esetleges eltűnésnek)
-
Lavar
aktív tag
válasz
Debilon #95070 üzenetére
Nekem is ma jött meg.
Olvasva a kommented, megnéztem egy üres pendrive-ot rátéve, és engedtem, hogy formázza, majd bedugtam a gépbe, hogy megnézzem mit csinált.
NTFS-ről exFAT-re formázta, illetve "klónozta" a mappáit a pendrive-ra. Tehát megjelent mindenféle mappa, mint android, DCIM, stb...
Így a gépről már tudtam rá másolni, és beolvasni őket a tableten, bár a videók valamiért akadoztak. Én ezt a részét elengedem, eleve úgy tudtam hogy ez OTG-t nem is támogat, csak a 60 pro, szóval meglepődtem, hogy egyáltalán beveszi. Most megnézve a honlapon amúgy ott van, hogy támogatja.Viszont nem sikerült nyerni vele a QC lottón, mert recseg-ropog, a bal alsó sarokban pedig enyhén benyomható a kijelző, ami egyébként szép és éles a nagy felbontás miatt.
A gyorsaság is rendben van, amire szeretném használni, arra jó lesz. -
Debilon
addikt
üdv!
megérkezett egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, kérdésem, hogy az normális ennél a tabnál, hogy OTG-n külső HDD-t rádugva formázás nélkül nem engedi használni?
rendben felismeri, de írja, hogy gond van vele, kiválasztva pedig van 2 opció, hogy kiterjesztett tárhely, vagy hordozható meghajtóként használnám-e, de az első ki is van szürkítve, a hordozhatót választva meg kapásból a formázós üzenet jön, és nincs is más opció
a Samsung A9-en hiba nélkül megy
-
bugizozi
őstag
válasz
Santi22 #95068 üzenetére
Ha jól rémlik 2A a töltője, de majd otthon megnézem.
Rádugtam egy ilyen Alza-s 200W töltőre is, a 3. portba dugtam, úgy hogy az első kettő már használatban volt, így 30W-ot adott le, de az sem változtatott a helyzeten. -
-
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a Teclast M50 Pro tablet, viszont nem tudom bekapcsolni
Feldugtam tölteni a saját töltőjével, kábellel, 10 perc múlva megpróbáltam bekapcsolni, bejött a Teclast képernyő, majd hogy töltődik, de ennyi, gondoltam hagyom még. Hagytam 1 órát, ugyanez, hagytam egész éjszaka, ugyanez. Próbáltam más töltővel, kábellel, a szitu ugyanaz
Ez kuka, mehet vissza feladónak?
-
amargo
addikt
válasz
cidalain #95063 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Alapvetően mindig olyan 3-5 évben gondolkozom, a mostani tablet amazon fire HD 10 (2021 környéken lett véve), ez már az elején is karcsú volt. Most látszik, hogy noti elé nem ül le a család (nem baj csak az ugye van), ez talán egy megoldás lesz.
-
amargo
addikt
Sziasztok,
Lenovo ide tab pro:
[link]Mennyire jó választás otthoni felhasználásra? Böngészés, filmnézés, pár gyakorló/tanuló alkalmazás semmi teljesítmény igényes dolog pl: játék. Mivel alapból jár hozzá pen ezért biztos lenne rajzolásra is használva, de ez is inkább hobby szinten ( bár feleségem és a nagyobbik gyerek eléggé jól rajzolnak)
Ha jól gondolom ez a kínai Xiaoxin Pad Pro 12.7 (2025) [link] EU változata.
-
oszy
veterán
Van ez a Samsung Galaxy Tab A9 X110N tablet. Ezt érdemes megvenni? Most 50.000.- Édesanyámnak kellene valami. Mi almás készülékeket használunk, de újat most olyat nem akarunk. Így maradna valami ilyesmi.
Támogatása lesz még ennek egy ideig? Ezeket azért nem nagyon néztem még, mert tartok az 1-2 év eltelte utáni lassulástól. Igazából netezni kell meg fb stb. Semmi extra.
-
-
cidalain
veterán
A biztonsági és esetleges Android főverzió frissítések addig jöHETnek rá, amíg a terméktámogatási ideje van. Nem véletlen a feltételes mód, mert ez nem garantálja, hogy lesz is ilyesmi. (Kivétel ahol garantálnak Android főverzió feissítést, de a biztonságiakra ez nem feltétlenül vonatkozik, és pláne nem lesz rendszeres)
Most megveszed A14-gyel, a 3éves kb A16-ig felmehet, a 4 éves mondjuk A17-ig (ha alapnak vesszük az évenkénti űj Android főverziót).
Szóval 6 év múlva ugyan egyik sem lesz az elérhető legfrissebb androidon, de az egyik valószínüleg eggyel frissebb lesz, mint a másik.Mivel ma még gond nélkül használható egy Android 8-as gép is, azt hiszem átlagos felhasználás esetén ennek rohadtul semmi jelentősége nincs.
Biztonsági frissítések leginkább bugfixek, vagy ismertebb Android rendszerhibát, biztonsági rést tömnek be. De ez inkább csak kábítás, ha olyan ember vagy akinek érdemes feltörni az eszközét, akkor úgyis fel fogják törni. Egyébként meg sose.
-
wital
tag
Valaki le tudná írni érthetően, hogy ha ma veszek két tabletet és az egyiknek 3 évig a másiknak meg 4 évig van terméktámogatása, akkor 4-5-6 év mit fogok én észrevenni ezekből gyakorlatban? Pontosan miben lesz elmaradva a "rosszabb"?
-
cidalain
veterán
válasz
ra^ven #95054 üzenetére
MIXM a global rom
EUXM a global rom EU változata (gondolom pár EU direktívának való megfelelés miatt kellett ez)
Nagy különbség nem hiszem hogy lenne a használat során, ugyanakkor simán előfordulhat hogy mivel a globalból ered, a változások kicsit később követik időben a global verziót. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
cidalain #95052 üzenetére
Bocs ez off.
Én sem bízom a cégben,szállításnál fizetek,meg tudom nézni,hogy mit küldött. Aztán majd kiderül.
Értékelései jók az árukeresőn ,hátha bejön. [link]
Amúgy volt már egyszer dolgom sufni gsm- el,valami csepeli céggel. A tapasztalatom az volt,hogy nem ismerik a jogszabályokat,így simán megszivattam őket,mivel utána jártam.😏 Persze csak addig lehet amíg le nem húzzák a rolót.
A nagyon sok kütyüm közül az az egy volt macerás.
Szinte új állapotban adok tovább minden kütyümet,családon belül.Lehet,hogy hülye vagyok,nekem bankolás miatt fontos a " biztonság",már amennyire a samu biztonságos.
A blackwiev tab 18- am meg van,szeretem,de nagy,nehéz,kellene egy kisebb is mellé.
( ja és abban nem bízok,nagyon kínai)
-
-
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #95047 üzenetére
A Samu Active tabok terepi cuccok, ütés és porálló, nagyobb fényerő kinti munkához, stb. A fele feature felesleges kizárólag otthoni használatra.
A sima S6Lite (ha kell a toll), vagy S7FE is hosszabb támogatással rendelkezik, nagyobb kijelzővel ami filmhez jobb, és olcsóbban@Elemental:
[link] -
Bferibörs
addikt
Sziasztok, van valakinek tapasztalata erről a tabletről?
Samsung Galaxy TAB Active5 WiFi 6/128GB 8"
Esetleg vélemény?
Film nézés yt,videa stb. netezés,face használatra lenne.
Sajna csak 6 GB rammal találtam jó áron,elvileg létezik 8 gigás is.Ami megfogott,hogy hosszabb távú támogatást kaphat.
[link] -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Vettem egy samsung tabot, fő cél a rajzolás. Tudnátok ajánlani pár rajz programot. Esetleg van-e itt valaki, aki komolyabb használja rajzra a tabletet, és van bevált progija?
Párat ismerek: infinite painter, clip studio paint, krita, sketchbook, ibis paint, infinite painter, hipaint.Köszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elhatározásra jutottam, infó:
MM-ben Samsung Tab A9 4/64-es lett a kiválasztott.
Most 60K-ról 55K-ra akciózva van, és ha viszel be akármilyen ősrégi akár nyomógombos mobilt (Tablet nem játszik), beszámítják (megveszik papíron és kukázzák) 5K-ért, így 50K lesz a vételára. Ezen kívül a pénztárnál jár mellé 5K-s ajándékutalvány, amit a következő MM-es vásárlásnál felhasználhat bárki. Így effektíve 45K-ban van ez a Tab.Hátha valakinek hasznos ez az infó.
Üdv!
-
nerozol
tag
Sziasztok, xiaomi pad 5 tabletet szeretném lecserélni egy nagyobb teljesítményű tabletre. Mit ajánlotok? Fő használati terület amatőr fotókidolgozás sokat utazgatok, némi játék, irodai munkák.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
Minimum 10 de jó lenne 12.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthoni beszerzés vagy amazon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Játék, fotó kidolgozás, irodai munka, filmnézés.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
Max 250.000
Segítségeteket előre is köszönöm. Xiaomi 6s pro mennyire jobb teljesítményt adna? Samsung alternatíva mennyire ajánlott és melyik modell? -
norbika84
csendes tag
Sziasztok!
Nyelv tanuláshoz keresnék táblagépet. A YouTube-on láttam sok videót róla, hogy IPad-en gyakorolták az írást, illetve azon töltötték ki a nyelvkönyvben lévő feladatokat. Nem szeretnék papírt pazarolni, ezért jutottam én is erre a megoldásra. IPadre nincs pénzem, ezért keresnék valami alternatívát.
Ami fontos:
- 12-13" kijelző jó lenne
- Pen mindenféle képen kellene hozzá
- Netflix menjen rajta
- YouTube
- játékra nem használnám
- használt is szóba jöhet
- külföld is játszik
- 50-70k körül tudnék rá szánni.Ezekkel a kritériumokkal tudnátok valamit ajánlani? Vagy vegyek inkább egy régebbi Surface Pro-t?
-
Garsza
veterán
Helló!
Tegnap megjött a Blackwiev Tab 16 Pro amit még karácsony előtt rendeltem. 175 euro volt tokkal érintő tollal kijelzővédővel és billentyüzettel.
Első benyomások nagyon jók. Nagyon szép éles éllénk képe van. 60Hz kijzőt sem érzem hátránynak. És sebeségben is jónak tűnik.
Kislányomnak vettem, mesenézésre, oktató játékokra. Úgy érzem tökéletes lessz. -
PubliCat
tag
Sziasztok,
Tablet vásárlás előtt állok. 2 típust néztem:
A9+ 8/128 Wifi - kb 95e Ft SESStore
Lenovo M11 8/128 Wifi - kb 90eFt MMAmire használni fogjuk:
- filmeknézése
- videók
- ffőzésnélrecept nézés
- kamerea képek nézegetése
- email
- netes alapdolgok
Melyiknek jobb a kijelzője? Eddig a samut részesítettem előnyben, de a Lenovonak nem találtam a kijelzőjéről infót.Köszi a segítséget!
-
oszy
veterán
-
inteltunder
tag
hát köszönöm, elbattyogok bótba
-
cidalain
veterán
válasz
inteltunder #95032 üzenetére
A Samunál általában azt írják hogy TFT. De az IPS is egyfajta TFT.
Mintha a Samu azt írná hogy pálinka, a Xiaomi meg azt hogy szilvapálinka.
Persze előfordulhatna, hogy a Samu TN panelt rak bele, de igazából egy tabletnél nem érződne az IPS nagy betékintési szög előnye, mert jellemzően szemből nézed (nem úgy, mint egy tévét).
Szóval ne a kijelző specifikációleírás legyen a döntés alapja. Ha egymás mellett meg tudod nézni egy boltban, akkor talán tudsz különbséget tenni ránézésre. -
punky10
addikt
válasz
inteltunder #95032 üzenetére
Szerintem a Samu is...
-
inteltunder
tag
yoyoyo
muternak kéne valami 8" ketyere, szülinapra kapott 11-est de azt mondja túl nagy neki, szóval marad 8-as
Samsung Galaxy Tab A9 --- Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 ezeket nézegettem
hát híreket olvasgat, meg jutub meg temu
kb ennyi
4GB+64GB szerintem elég neki, csak most örlődök, samunak jobbak értékei, xiaómi meg ips
előre is köszike
-
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87 #95023 üzenetére
Ma délután is előjött, ráértem játszadozni. Képernyő kikapcs nélkül is visszajött az érintés: egy ponton érintgettem a kijelzőt, és úgy 15-20 sec múlva újra vette az érintést. Így az egeres kattot nem próbáltam, mert ugye helyrejött. Persze ettől mêg ez simán lehet elektromos zavar is.
PC megjavult: több idő kiszerelni az asztal alól (és visszatenni) mint megjavítani
-
Gabesz87
veterán
Jó kis tablet ez szerintem, ettől még nem mondanám vissza, így, hogy a probléma könnyen orvosolható. OK, persze nem mindenki akar szétkapni egy tabletet, és mókolni benne. Én sem szedtem még szét soha ami azt illeti, de ez azért nem egy bonyolult művelet a képek, videók alapján.
De megértem amúgy, igen, van egy népszerű tablet, amit már itt is nagyon sokan vettek szerintem, aztán kiderül, hogy egy lespórolt ragasztószalag okozhat egy ilyen anomáliát. Bosszantó.#95019 cidalain: EMC probléma, interferencia. Nem hinném, hogy SW-es. Ez az EMC árnyékoló szalag tuning mindenkinek megoldotta.
A PC meg....nem jól hangzik, részvétem -
András-nv-84
friss újonc
Sziasztok!
BUÉK!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Tabletet keresek:
Androit
100 e HUF vagy alatta
Jegyezetelni és azokat mappákba rendezni
Támogasson valamilyen tollatKorábban ipad-ot használtam, az jól viselkedett a gyári tollával. A legfontosabb, hogy a kezem írás közben rá tudjam tenni a képernyőre probléma nélkül. ( Vagy ezt már mindegyik tudja?)
Nagyon köszi!
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket kérném:
Idős embernek keresek tabletet: Semmi extra, csak netezés, youtube.
10" alatti tabletet szeretne, mert a Honor x8-ra már azt mondja, hogy kényelmetlen fekve használni (tartani), de a gyorsasággal bőven elégedett, fürgének tartja. A régi Huaweii sokkal kényelmesebb volt, a pontos típust most nem tudom, csak azt, hogy 2017-es (talán T3), ami kb. 7"-os.
Ahogy nézem, sok opció nincs. Gyakorlatilag 10" fölé kerültünk.A Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 4GB+64GB-nak van alternatívája? Ez most 48 ezer körül megvehető.
Illetve még Lenovo Tab M8 (4th Gen)-t láttam 47-ért.
Nem volna gond, ha pár évig megbízhatóan működne. -
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87 #95014 üzenetére
A jól kezdődikre:
Nekem tegnap a PC szarta össze magát, elszállt a BIOS a fő chipről, de annyira nem, hogy a backupról helyreállítsa magát. Így force-olnom kellett a bios back-upot úgy hogy indításkor a fő bios chip lábait rövidre kellett zárnom. Mondhatni "rutinmunka" egy 8 lábú chip két lábát összeérinteni egy csipesszel úgy hogy a mellette lévők 1 mm-re sincsenek. Ez is valami típushiba lesz, tavasszal egyszer már behalt ugyanígy a lapom. -
cidalain
veterán
válasz
1-2 hete kezdte el csinálni. Durván 7 hónapja nyúzom az enyémet, addig semmi nem volt.
Van hogy napokig semmi ilyesmi, de van hogy a képernyő ki-bekapcs után 5 másodperccel ismét elmegy. Úgy vettem észre, hogy nem teljesen halott az érintés ilyenkor, így szerintem ez nem érintő hiba lesz, én is inkább valami szoftveres bugra gondolok.
Ha már elviselhetetlen szintre megy akkor kap egy factory resetet, azt kész.
Illetve majd ha lesz időm (meg kedvem), akkor ilyenkor rádugok egy egeret, hogy azzal tudok-e kattintani (mégis érintő gond-e vagy valami vezérlés hiba) -
Bigmasterl
tag
Honor pad 9 hez milyen tollat ajánlanátok? Jegyzeteléshez kellene. Köszi előre is
-
Lavar
aktív tag
válasz
Ma rendeltem meg az 50 pro nfe-t, most elfilóztam rajta, hogy lemondjam, mert ez hardveres típushibának tűnik, vagyis kb. a szerencsén múlik, hogy kinél mikor jön elő, de előbb-utóbb előjön valószínűleg. Youtube-on is van pár videó a hibáról. Mondjuk a linkelt fórumban mindegyiknél megoldotta ez a problémát azt olvasom, és nem tűnik bonyolultnak a javítása, de azért na.
-
-
-
Gabesz87
veterán
Jól kezdődik az év, igazán. Gyerek iPlay 50 Mini Pro tabletén tegnap tűnt fel először, hogy a képernyő nem reagál semmire. Mesét nézett YT-on teljes képernyőn, és még csak be sem tudtam zárni. A gombok működnek, kikapcsoltam a kijelzőt, utána működött rendesen. Ma ez már 2x fordult elő. Újra is indítottam természetesen. Tapasztalt valaki esetleg hasonlót?
Rákerestema problémára, és ezt találtam: [link] Nálam is ugyanez lehet ezek szerintSzimplán csak ilyen EMI árnyékoló ragasztószalaggal le kell pár helyen ragasztani.
Akkor úgy látszik, hogy ez amolyan típushiba. Ma jött meg amúgy az Ali-ról rendelt új akksi a Teclast M40 Pro-hoz (ami helyett vettük végül az A9+-t). Néztem videót a cseréről, annál pl. elevel van ilyen ragasztószalag. Nem tudom az Alldocube miért spórolta ki, ha ilyen gondot okozhat. -
cidalain
veterán
válasz
coolpet #95012 üzenetére
A felbontást mindenképp ellenőrizned kéne egy kiállított darabon, elvégre olvasni fogsz rajta.
Csak PDF olvasáshoz bőven elég a 4 GB ram. De általános használatra, netezgetéshez is elég. Így hacsak nem szánsz újabb feladatokat a tabnak, akkor neked szerintem tök felesleges +15k-t kiadni a 8GB ramos gépért, pláne, ha ennek a pénznek máshol is lenne helye. -
coolpet
senior tag
Ok, kutakodtam.
Samsung Tab A9 4/64 60K Huf
Samsung Tab A9 8/128 75K HufMindkettő MM-ben, Euronicsban kapható, és Helio G99-es chip fut benne.
2 kérdés, ha elég a 8.7"
- Mennyire zavaró 8.7"-on a 1340 x 800-as felbontás?
- Mire elég a 4GB ram? A tárhely bővíthető.Az LG Gpad 7 1280 x 800-as felbontása ok volt 7"-on.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Próbálom életre kelteni ezt a régi tabletet, de 5.01 van rajta, és a play áruházhos sem tud csatlakozni. a Szerverhez való csatlakozás sikertelen, ezt írja.
Ezzel lehet tenni valamit, vagy ez mindenképpen kuka? A legújabb rendszer van rajta ami kijött az LG G Pad 7 V400-hoz.
A google fiók hozzáadása is pont ennyit mond..
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Először is BÚÉK mindenkinek!
Tab vásárlását tervezem, fontos opciók számomra SIM kártya, 11-12" környéke, GPS.
Két kiszemeltem a Redmi Pad Pro 5g és a Samsung Tab S8 vagy S8+ 5g, a keret 150e környéke.
Szerintetek inkább a Redmi újonnan (MM-ban láttam) vagy S8/8+ használtan (itt a támogatás ugye nem olyan hosszú már)
Vagy ha van valakinek alternatíva azt is szívesen vennémKöszi
Sanya -
coolpet
senior tag
válasz
Beni2360 #95007 üzenetére
Szia,
Már elkattoltam, de nem is néztem, hogy mi van az árban, csak hozzászámoltam.
Egyébként nekem ezt a linket amit adtál azon 72K HUF-ért hozza free shippinggel.Erről Mi a véleményetek? Nagyobb kijelző, gyengébb proci, valamivel olcsóbb.
Helyben megvehető, magyarországi gari. -
Beni2360
félisten
válasz
coolpet #95005 üzenetére
Linkesítenéd azt a 65 e Alis linket?
Rákeresve 180$ mindennel együtt Spanyolból.
Vám különben sincs a tableteken, ÁFA meg már az árában benne van. Írja lejjebb include VAT. -
envagyok
veterán
Sziasztok
Fiam sikeresen betörte a Sony Tablet Z2-m képernyőjét.
Szereztem helyette egy Lenovo B8000-H-t, amin sajnos csak 4.4.2-es Android van, és már a google fiók hozzáadásávsl is gondok vannak.
A kétlépcdős azonosítással van hond, mert hiába fogadom el az elsődleges eszközön, a tablet nem lép tovább.
Igazából sokat, és nagy dolgokra nem akarom használni, csak pdf újság, könyv olvasásra, kisebb netezésre, youtube-ra.
Esetleg lenne ötletetek, hogy adjak még neki pár évet?
Annyira nem rossz cucc, hogy kidobjam, heti msx 1 óra használatért meg nem akarok tízezrekért másikat venni.
Köszönöm -
coolpet
senior tag
Na az van, hogy tényleg nincs értelmes tablet "szinte ingyért", ezért elkezdtem nézegetni a kínálatot, kezdve azzal amit mondtál.
Már kinn van friss 14-es androiddal az iPlay Mini 60 pro is, amin pótolták az előd hiányosságait, mind stereo speaker, Giro, OTG, controller support, touch ghosting stb.
Viszont így már kínából ~65K + vám, EU-ból meg 80+
Szóval eléggé bukott ez az ügy
-
válasz
coolpet #95001 üzenetére
Ezzel semmit, ez ennyi volt.
Gagyit nem szoktunk ajánlani, 8" méretben még mindig az Alldocube iPlay 50 Mini a tuti, az alap verzió 40 ezer Ft körül szokott lenni.
(A Pro jobban megéri egy tizessel többért.)
Európai raktárban most nem látom, hogy lenne, esetleg Alin érdemes megnézni. -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi tabletem, ami teljesen megfelelne arra a célra amire használnám: LG G PAD 7
A gyerek játékgépe volt évekig, és borult rá üdítő, víz minden. Sajnos ilyen lett, de teljesen jól működik.
Lehet ezzel a beázott kijelzővel bármit kezdeni?
Ha nem, milyen 7-8"-os leggagyibb tabletet ajánlatok, ami EU-ban elérhető, szinte ingyen van? PDF olvasására, dokumentációk olvasására kellene. Mindegy milyen OS, de ne kelljen fizetni a használatért, és nem Ebook olvasó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest