- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucifer15
tag
Sziasztok!
A Temuról rendelnék egy Teclast T60 tabot 12" os 51 000ft valakinek van tapasztalata?
Vagy itthon venni egy Samsung Tab A9+ 5G 117 000 ft ért
Facebook, filmnézés,böngészés stb. Nyugdijjas tempó! -
borbar
tag
Szervusz!
Nézd meg itt. Én majdnem tőlük rendeltem két éve a Lenovom, de való igaz, első kézéből nincs infóm róluk. Az Aliexpressről viszont már két tabletet beszereztem, a Lenovom is kínai piacra szánt, de a rendszer angollal egyszerűen használható, a legtöbb alkalmazásnál állítható a magyar nyelv.
Vám nem lesz rajta, de az ÁFA-t és a vámügyintézést biztosan meg kel fizetned, 150 EUR-felett automatiksan nem a kínai eladó szedi azt (mármint az ÁFA-t) be. Viszont, ismerve a kínai webshopokat, valszleg kisebb értéket írnak a csomagra, mint amennyit fizetsz érte nettóbe.
Egy nagy kalappal, ha belevágsz! -
borbar
tag
válasz
Mustármag #94785 üzenetére
Szervusz!
Gondold meg, ill. egyeztesd le, hogy mit bír el kézben tartani a leány. Támasszal persze könnyebb, de kizárt, hogy csak úgy lenne használva. Egy 11"-os tablet azért már fél kiló körüli, hosszabb távon pár tíz gramm is sokat számít.
Én két tabletet nyúzok, egy Oled-es 11,2ˇ Lenovot meg egy iPlay mini Pro NFE-t. Előbbi majd 500, utóbbi 300 gramm. Ugyan a Lenovo sokkal szebb képet ad, gyorsabb, profibb, és az is volt előbb meg, de mégis a kisebbet hurcolászom magammal, és még este is ölbe véve inkább az akad a kezembe. -
-
sefan67
aktív tag
válasz
Oldman2 #94793 üzenetére
EUX X216BXXS4CXJ8
-
-
sefan67
aktív tag
Jogos, de android frissítés és hard reset után (3x is) már nem engedtem hálózatra, 0 frissített applikációval üzemeltem be fél órás pihenőidővel és így is akadt.
Ha frissített volna bármit is, akkor igen tudok róla, hogy kéne várni 1 napot, de így net nélkül kétlem hogy bármit is csinálna háttérben.
RAM pluszt kikapcsoltam, de az se segített. Ezen csak a OneUI 6.1.1. segíthet ha megkapja valaha. -
sefan67
aktív tag
Sziasztok.
BF alkalmával vettem egy Galaxy A9+ 8/128 5G tabletet, de a OneUI felület akadozik és lassú.
Néztem fórumokon, hogy ez már több mint 6 hónapos hiba, és kizárólag a OneUI 6.1-en jelentkezik.
Mivel a tabletet downgrade-elni nem lehet, és ki tudja mikor jön rá nagyobb frissítés, így kb 1 óra használat után ment is vissza Samsungnak.Egyszerűen borzasztó, hogy kezdünk visszamenni a Touchwiz érába, amikor egy menü megnyitása is laggol.
Bónusz hogy a lágy érintéseket nem is regisztrálja az érintőpanel, szóval a multitouch issue-t sem sikerült teljesen megoldaniuk. -
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Samsung A5X telefon és mellé vennék egy Xiaomi tabletet. A kérdésem, telefonhívásokat tudok fogadni a Xiaomi tableten? Össze lehet "kötni" a kettőt?
Köszi, T. -
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy kedves ismerősöm a lányának szeretne venni egy Tabletet hogy kényelmesebben tudjon filmeket nézni az interneten. Jelenleg a mobilján nézi. Sajnos a leányzó Down szindrómás, nehezen mozog, és remeg keze.
Mivel filmet szeretne nézni, én a 11"-os kategóriát lőttem be. Az összeghatárt 60-80000ft. Én úgy látom hogy a legerősebb ebben a mezőnyben a Samsung Galaxy Tab A9+ X210N 64GB/4GB
De néztem még a Lenovo Tab M11 Helio G88 4/128GB és a Honor Pad X9 Snapdragon 685 4GB/128GB
Esetleg más alternatíva?
A Lenovo és a Galaxy Tab azért előnyös mert jack-es fülesen nézi a filmet és azokon alapból van.
A kínai rendeléssel a gari miatt nem szeretnék foglalkozni.
Nem tudom biztosan, szerintem ezek a gépek is elegendőek lesznek a leányzónak, de nem zárkózom el a használttól se.(bár ezt a kérdést nem tisztáztuk) Remélem ezek már vannak olyan erősek hogy rendesen lehessen rajtuk esetleg streaminget nézni ha úgy van.
Ezen felül videótelefonálásra és böngészésre lesz használva a gép.
Előre is köszönök minden segítséget. -
Gabesz87
veterán
iPlay 50 mini pro-hoz tudtok mágneses tokot, ami lezárja a képernyőt? Vagy ehhez nem is létezik ilyen? Mert nem igazán találtam.
-
cidalain
veterán
ha a külföld EU raktárból rendelést jelent, akkor sem extra fizetnivalód nem lesz.
ha EU-n kívülről (pl Kína), akkor meg sok mindentől függ, mostanság onnan is megoldható extra fizetség nélküli csomagrandelés.
A Pad 7-et 1 hónapja jelentették be. Kínai belpiacon érhető el egyenlőre, de várható Global verzió is, de ilyet még nem kapni, Kínában sem. Én megvárnám a Global verziót, és onnantól mindenhol lesz, nem okoz gondot EU-n belülről megvenni majd. -
blck2
csendes újonc
Sziasztok!
Xiaomi Pad 7-et, vagy Pad 7 Pro-t jelenleg ebayen kívül, milyen megbízhatóbb" oldalról rendelnétek? gondolom meg lesz vámolva ha külföldről rendelem.. ez 100%, de a mostani Xiaomi Pad 6 árát nézve, illetve, hogy alig találok készleten Pad 6S Pro-t (kivéve pl Mediamarkt.. 260ért.. lol)
köszi! -
Gabesz87
veterán
Nem vagyok abszolút alma fan, de meg kell mondjam, most hogy a gyereknek állítottam be az új A9+ tabletet, megtapasztaltam, hogy az iOS-es eszközök közti tartalom/beállítás átvitel fényévekkel egyszerűbben, simábban működik, mint droidon. Feltettem a SmartSwitch-et a Teclast-ra is, azzal próbálkoztam, de kínszenvedés, gyötrelem volt. Megszakadt mindig, vagy nem is csatlakozott. Próbáltam kábellel is, azt sem ismerte fel, csak a Samsung kezdett tölteni. Úgyhogy kb. fél óra szarakodás után hagytam a fenébe, és manuálisan letöltöttem újra mindent. Persze lehet, hogy a Family Link kavar be, és nehezeít meg mindet. Megszenvedtem vele az utóbbi napokban, főleg a Plex-xel.
-
sb
veterán
Ill. még egy kérdés, ez kb. a 45-55k-s kategória G99-el.
Általános célokra kell a tablet, semmi játék vagy hasonló.Efelett a köv. szintet már a SD 6 gen1/7s gen2 és hasonló SoC-okkal látok, de már 100k környékén. Az árban már elég sok lenne és gondolom ilyen felhasználásra overkill is. Kihagytam valami a kettő között félúton? (egy SD-s iPlay-t látok, de az 8.4-es, 10-11" körülit terveznék)
Köszi! -
Gabesz87
veterán
válasz
cidalain #94767 üzenetére
Á, ok, ez eszembe sem jutott. Köszi. Igen, a cél atkoltozni az újra, aztán a régire mehet a reset, és eladom áron alul. De gondolkodom rajta hogy rendelek hozzá akksit kintről, de az csak február körül érne ide. De végül is mostmár nem sürgős. Csak azt sem tudom biztosra, hogy az akkuval van-e baj. Ez a Teclast M40 Pro, és az tünet hogy néha random kikapcsol, pedig közel sincs lemerulve!
-
sb
veterán
Sziasztok!
Az Alldocube iPlay 50/60 Mini Pro-k látom, ajánlottak. Ugyanezek Mini nélkül, tehát 50/60 Pro van valami ismert problémájuk vagy azok is jó vételnek számítanak?
Köszi! -
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87 #94766 üzenetére
Attól függ mit szeretnél.
Egy gyerek fiókhoz több eszköz is tartozhat, ez jól lemendzselo a family link, így nem szükséges addig a régi eszközt leválasztani a gyerekről.
Add hozzá a gyerekhez az új eszközt (jelentkezz be az újon a google acc-ával), majd lakjátok be, mentétek át amit kell, majd ráérsz kijelentkezni a régiről később is. -
Gabesz87
veterán
Gyereknek megjött az új A9+ tablet (telekomnal vettem 53-ert
). Kérdés, hogy nehogy megszo....am magam megint a family linkkel, előbb ki kell jelentkezzem (ill.törölni?) a régi tableten a fiókjábol? Vagy a telomon keresztül kell a family link app-bol leválasztani valahogy?
-
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig megnézett/megvett 8" tabletek nem lettek jók arra amire nekem kell. Ebook olvasónak nem az igaziak és nagyon hiányzik a dedikált toll. így aztán vettem egy ebook olvasót és keresek egy 10-11" tabletet, lehetőleg itthoni beszerzést, youtube nézésre, kisebb játékokra, rajzolásra 100-110 ezer körül, vagy picit felette. Az egyetlen ami fix pont hogy legyen hozzávaló toll.
Amiket néztem:
Samsung Galaxy Tab S9 FE - tetszik, a exynos proci az egyik negatívum (az S22-nél volt hozzá "szerencsém", itt nem tudom mennyire hátrány) és hát elég drága is.
Xiaomi Pad 6 - kedvencem, rögtön meg is venném, de nem adnak hozzá tollat, utólag beszerezve brutál ára van, és nem is lehet itthon kapni. Ha már most sem lehet, mi lesz pár év múlva, ha a most vett toll esetleg tönkre megy.
Lenovo Tab M10 plusz 3 generáció, vagy M11 - nagyon rosszakat olvastam róluk, nem is a tesztekben, hanem inkább a hozzá szólásokban. Nem szeretném ha videó nézés közben döcögne vagy keresve valamit csak karikázna.
Tudnátok ezeken kívül ilyesmi paraméterekkel olyan tablettet ajánlani aminek saját tolla van és nem 150 ezres áron nyit? Előre is köszi. -
tybsen
addikt
A készülék nyelve átállítható magyarra. 🙂
Hogy mikor érkezik a készülék azt látod a megrendeléskor (az én esetemben nem mérvadó, mert nem Magyarországon lakom).
Ha valamilyen kérdésed van, szívesen segítek,, keress meg privátban nyugodtan, hogy ne offoljuk szét a topikot.
-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom. -
mutyi
senior tag
Játékhoz egy 10 éves gyerkőcnek 100 körül mi a legjobb választás ár/érték arányban?
-
mckay
aktív tag
válasz
tybsen #94756 üzenetére
Köszönöm, egész érdekes ötlet ez a Chromebook.
Olvasni már olvastam róla, nyilván, de még sosem volt a kezemben.Talán ma már nyomtatni is lehet vele, és talán már tárolni is lehet rajta fotókat - hát nézzük meg.
Fészbuk és jutúb meg mehet a böngészővel.Hanem: Honnan?
A kov hétvégén már szülinap.A nagy magyar boltokban nézve meg nem nagyon van.
És amit találni, az 15", és ráadásul 140 ezer...
Ahh, egy bebootoló böngészőért??
A tablet olcsóbb lenne... Talán még billentyűzettel is...
Mondanátok Magyarországon arusito chromebook forrást?
Köszi meg1X!
-
tybsen
addikt
+1 chromebook-ra!
Hasonló célra nálunk idősebb szülőknek évek óta bevált 2 db acer 314. Nekem egy újabb cx34 chromebook plus van (251€ éppen akciósan az amazonon), nagyon gyors és nagyon szeretem (kijelző és a billentyűzet anyaga lehetne jobb, de ezt leszámítva átlagos használatra kiváló szerintem, pláne ennyi pénzért nagyon jó ár-érték arányú).
-
Hát szerintem maradjatok a laptopnál.
Az olcsó megoldások, pl. Bluetoothos billentyűzetek minden, csak nem klafa.
A jó megoldások (pl. Samsung) meg annyiba kerülnek, mint amennyit szánnál az egészre, és igazából még azok sem mindenhol jók, mert míg a laptop zsanérja akkor is tartja a kijelzőt, ha az öledben van a laptop, a tableté nyeklik-nyaklik, ha nem az asztalon van.
Chromebook esetleg? Az sem Windows. -
mckay
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek érdemes olyant vadászni, ami már gyárilag billentyűzettel van?
Vagy lehet venni tényleg klafa tok+billentyűt, pótlólag?Az van, hogy nagymamának, fészbukozásra... kis laptopra gondolt a család, de én Androidot akarok, hogy véletlenül se kelljen rendszergazda, ha úgy tetszik, sikerélménye legyen a nagyinak.
De azért a laptop fíling (felhajtja, és akár billentyűzet is van) az klafa lenne.
Szóval egy 12"-13" méret lenne az igazi - szerintetek esélytelen az ilyen 100 körül?
Köszi minden tippet!
-
cidalain
veterán
-
Gabesz87
veterán
Mi lehet az oka annak, hogy a töltő, amit a telómhoz használok (eredeti Samsung adapter és kábel), nem működik a gyerek Teclast tabletevel, de a Kindle-t sem tölti. Ellenben az iPlay 50 mini Pro-t gond nélkül
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Új vagy használt, relative budget tabletet keresek vállalható erővel, lehetőleg tv/hdmi outtal (de túlélem ha nincs), 11" és felette. Kb egyértelmű lenne a Xiaomi Pad 6, viszont javarészt 6gb ramosakat találok a piacon. Tabletnél ez mennyire szűkös? Telefont már nem igazán vennék 8gb alatt, gondolom tabletnél is jelentősen le tudja csökkenteni a használhatóság időtartamát, ha ez alatt van, főleg ha több alkalmazást szeretnék futtatni egyszerre a kijelzőn. Inkább tartalomfogyasztás, alkalmanként játék (pl. Wild Rift) lenne a cél, de nem zárom ki, hogy később productivity is szemponttá válik. Oneplus Padet néztem még, de az alasony pwm, a tesztek alapján időnként indokolatlanul akadózó rendszer, illetve a tv out hiánya kicsit eltántorít. Előre is köszi!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Idős szülőnek keresnék majd tabletet.
Jelenleg egy régi Huawei MediaPad van de már elég hamar merül.
Körülbelül 100 körül jó lenne találni.
Ami fontos hogy jó erős aksi legyen.Words of Wonders játékkal szokott játszani meg neten olvasgatni videókat nézni.Ágyban használná itthon wifin csak.
Korábbi ajánlások alapján ezeket néztem:
Samsung Galaxy Tab A9+ X210
Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB+128GB
HONOR Pad 9 Wifi 8GB/256GBKöszönöm.
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #94742 üzenetére
sima Samu A9-et, és a Redmi Pad SE-t a kijelző miatt kaszálnám el, de ha ez nem okoz gondot, akkor vehetőek.
Lenovo Legion óriási overkill 190000-ért általános használatra, pláne ha játék sem lesz.
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo is tökéletesen elég lenne a feladatra 70k környékén. Ez gyengébb ugyan a Lenovotól, de bőven jó. Viszont a beszerzése problémás bankkártya nélkül.
Persze Ferrarival is lehet hétvégén boltba járni, de minek, arra a Vitara is jó töredék áron. -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Most látom, hogy az MM-ben „jó árban” van a Lenovo Legion Tab 8,8”, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen2, 12GB Ram, 256GB belső memória. Összefoglalóban is említve van.
Gondolom ez a tablet mindenre is jó!
Ismeri valaki?
Mi a véleményetek róla? Nem játékra kell!
Itt a fórumban nem olvastam, hogy említett volna valaki hasonlót, kicsit gyengébbet olcsóbban 8” körüli méretben.
Nem vagyok elszállva anyagilag, de amikor csak teker, teker, de nem bírja betölteni az oldalt az nagyon idegesítő tud lenni! 4GB Ram memória méretnél is előfordult ilyen.
Banggood, AliExpress nem működik nálam, mert nincs bankkártyám. Nem tudok rendelni. -
danih
veterán
Sziasztok!
Samsung GTab S6Lite-omat kellene leváltani valami friss 2024-es modellre, mert már nem kap biztonsági frissítéseket. Munkára kell.
Ami fontos:
- Dex(-szerű) környezet megléte
- Legyenek frissítések
- HDMI kimenet szuper lenne (ez nem volt S6lite-nál)
- Méret 10-12 körül
Samunak van az FE kategóriája, ezt ismerem (itt mondjuk nincsen HDMI) - van alternatíva más gyártóknál? -
Erwinke
aktív tag
Üdv!
Teclast T50 hez fali konzolt milyet és honnan?(ali és társai is játszanak)
Köszönöm!
Tisztelettel Ervin -
Byk01
őstag
válasz
cidalain #94719 üzenetére
Köszönöm.
Közben ahogy nézegettem teszteket, ajánlókat, láttam a Lenovo M11-et is, mint valamilyen szinten ilyen célra ajánlott eszközt. Tudom, hogy a processzora gyengébb, mint Samué, cserébe árban is jóval lejjebb van. Az igények nem túl magasak, játszani nem ezzel akar a gyerek, ha egy kicsit döcög, azzal még együtt tud élni. Esetleg arról van valamilyen vélemény/tapasztalat?A lányom sulijában a tabletet engedik, túl sok anyag van, amit a netről (jellemzően teamsen) érnek el. Gondolom, úgy vannak vele, hogy egy tablet elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen titokban használni, és megfelelő szabályok mellett nem lesz hátrányos hatása.
-
MadKet
tag
válasz
whatnot #94724 üzenetére
És lett már nyertes?
még amikor osztogatták telefon mellé a Honor Pad 8-at, annak az volt nálam a "baja" hogy android 12-n marad. Nem olvastam hogy a Pad 9 meddig kap frissítéseket. Erről megoszlik a vélemény hogy mi a jobb, ha kap vagy nem
egyébként nálam a 3 közül amit írtam a Redmi Pad Pro van elől, utána a Honor Pad 9 aztán a Samu A9+.
Még figyelem hátha beesik egy jó akció.
-
cidalain
veterán
USB mérőt kötnék rá fizikailag, és nézném hogy hány mA ment bele valóságban a készülékbe. Nem egy szokványos akkuméret, lehet hogy emiatt nem számol pontosan az app (más kérdés, hogy az átfolyó áram mérése nélkül mibül számolja ki az app? matematikus talán?).
De persze az is lehet hogy a tab alsó határérték nem teljesen pontosan kalibrált, és amikor 15%-ot mutat, akkor annál azért több van még benne. Ez akár szándékos is lehet egy ekkora akkunál, hamarabb megy le 15%-ra (ami még így is több idő, mint egy átlag gépnél), majd onnan sokkal lassabban kezd el merülni a kijelzés szerint -
ddmmxx
csendes tag
Hello mindenki!
Kisfiamnak szeretnek venni karacsonyra 1 tabletet YTkids/par fejleszeto jatekot telepitenek ra, lekorlatozva a hozzafereset mindenhez persze (4 eves)...
Ki mit ajanlana? Nem szeretnek melyen a zsebbe nyulni -
Szajo
őstag
B-tel től érdemes vásárolni? Nem gyártoi itt a gari
-
-
cidalain
veterán
válasz
whatnot #94724 üzenetére
Ne bánkódj a GPS miatt, 12.1"-on nem fogsz navigálni akkor sem, ha kéne.
Külön projekt lenne a mivel, hogyan és hova rögzítsem a kocsiban dolog.
Ez majdnem A4 papírlap méretű, és több, mint fél kiló.A mai modern kocsikban amikben van már kijelző, az összeköthető a telóval, így arról mehet a navi Android autoval, vagy Carplay-jel.
A régi kocsiknál, meg a mai 6.5" körüli telók is bőven jók navira szerintem. -
whatnot
őstag
válasz
MadKet #94710 üzenetére
Én is pont ezt a kettőt nézem most.
Honor Pad 9, a specifikáció szerint, jó pár dologban jobb: IPS panel sima TFT helyett, (valamivel) erősebb processzor, stylus támogatás, erősebb/nagyobb felbontású kamera, 35W vs. 15W töltés. Viszont nincs benne GPS, ha az kéne.A szoftver része kérdéses: mennyire megbízható a Honor és hány évig hoznak ki frissítést?
-
dni
őstag
Átlag netezős, videós felhasználásra 60-as korosztálynak, aki Amúgy Samsung A54-es telefont használ, mennyire lehet jó ár-éték arányú választás egy S9 FE 5G?
Ajánlóban a + változatot láttam, de 5G-vel az már kereten kívül esik.
Vagy van esetleg kedvezőbb áron könnyen, megbízhatóan használható alternatíva? -
Byk01
őstag
Gyereknek keresek iskolába tabletet. Fontos, hogy jegyzeteléshez támogassa a toll használatot. Gondolom, emellett tartalomfogyasztásra is használná (Netflix és tsai). Nem szeretnénk "évente" cserélgetni, szóval nem ártana, ha egyrészt hardveresen, másrészt szoftveres támogatottságban is valamennyire időtálló lenne.
Nem tudok keretet, elsősorban az érdekelne, mi az, amitől érdemes nézelődni.Köszönöm előre is a tanácsokat.
-
kolen76
újonc
ALLDOCUBE iPlay50 Mini Pro https://amzn.eu/d/cY3qp5u
107 EUR
Amazon.de -
cidalain
veterán
válasz
MadKet #94713 üzenetére
Nyugodtan lehet itthon novemberi leárazásoknak használni a BF-et.
Emagon múlt héten volt BF akció. Van ahol most van. Konkrétan a Lidlben most van, de már csütörtökön elkezdődött, és hétvégén is tart a Black Friday!
Az USÁban jövő héten lesz persze.
Szóval itthon figyelni kell, mert ha most hirdeti, akkor lehet hogy most is tartja. Meg az is lehet hogy a fekete pénteki akció szombatra esik,vagy csütörtökre, vagy hétvégére. -
MadKet
tag
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Tab A8-am ami 32gb-os belső tárhely-el rendelkezik. Autódiagnosztikára használom és a diag program nem fér el rajta vettem bele eg 128gb-os Samsung SD kártyát de nem engedi átrakni rá a programokat, valahol olvastam hogy a Samsungnál ez nem lehetséges? Most vegyek új tabletet?
Segítséget előre is köszönöm! -
MadKet
tag
Sziasztok,
Eddig úgy gondoltam hogy megvan a kiválasztott tab amit szülőknek vennék, ami a Xiaomi Redmi Pad Pro lenne. Gondoltam megvárom hátha lesz valami jobb BF árazás, de nem igazán lett.
Viszont a Samsung A9+ illetve a Honor Pad9 is beért már közben ebbe a 90 ezres környéki sávba.
Jól gondolom hogy nagyjából ugyanazt hozza mind a 3? Így viszont lehet hogy már inkább a Samsung A9+ felé hajlok.
-
Gabesz87
veterán
Újbóli hard reset után is ugyanúgy elakad. Én feladom ezzel. Van valami jó ajánlatotok most tabletre BF keretében? A Samsung a támogatottsága és a gari miatt szimpi perpill, az iPlay 50 Pro meg azért, mert a Mini változata jól teljesít itthon, nincs vele gond!
-
Gabesz87
veterán
Egyik gyereknek van egy Teclast M40Pro tablete. Nem olyan régen írtam is itt, hogy van vele egy olyan probléma, hogy random kikapcsol, holott nincs lemerülve. Gondoltam, csinálok egy resetet, amúgy is be akarom állítani a family linket, mert lassan a gyerek megtanul írni-olvasni. A probléma viszont a következő: újraindítás utáni beállítás során bejelentkezem a neki létrehozott email-el, és miután jelzi a gép, hogy az én beleegyezésem is kell, beírom a címemet, és jelszavamat, de a kétlépcsős azonosításnál elakad. Ott csak azt írja, "Várjon egy pillanatot". És semmilyen opciót nem dob ki. Szerintetek ez a tablet megérett a kidobásra? Erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem, vagy egy iPlay 50 Pro-ra (kisebbik gyereknek egy Mini Pro NFE van, az tök jó kis gép), vagy egy Samsung A9+ra.
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, olyan tabletet keresek a gyerekem részére, amin kényelmesen elfut a Fortnite és egyéb kisebb játékok.
Árban kb. 100-150e forintra gondoltam, többet nem nagyon szeretnék rákölteni.Melyik készüléket javasoljátok? Néztem a Xiaomi Pad 6-ot, de ha van jobb ami belefér a keretbe, akkor inkább azt választanám.
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Samsung Galaxy S10 Ultra tablethez jó az S9 Ultra kijelzővédő?
Ezt néztem, és elméletileg a két készülék méretben egyezik.
[Spigen Glass tR EZ Fit 1 Pack Samsung Galaxy Tab S9 Ultra üvegfólia]
Alzas ügyfélszolgálatos azt mondja nem jó, de a Spigen hivatalos oldalán az S10 ultra és S9 Ultra üveg megyezik az EAN és az SKU is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest