Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekem is pont ez volt a dilemmám, t510 samsung és huawei t5 között vacilálltam

A samsung tab a t510-nek jóval erősebb a soc-a (antutu 105e vs 77e) és nagyobb az akksija, ahogy te is írtad. Üzemideje jelentősen hosszabb. Pár tesztelő viszont a 2gb ramot szűknek találta, erre nem tudok mit mondani. Nekem elég lenne, de ez más kérdés.
Én végül LTE-s huawei T5-t vettem, ilyen móricka, kicsit egyéni szempontok miatt, mint hogy az LTE szerintem fontos(abb) hosszabb távon, mert így ez a tablet várhatóan ki fogja szolgálni a gyerekeket sokáig. Már többször is kellemetlen volt, hogy telefonról kell megosztanom a netet, de azon meg nincs net ugye, ha éppen beszélek rajta. Üzemidő is sokkal jobb egy tabletben, mert a telefont se szeretem folyamat tölteni kiránduláskor mondjuk vagy a waze miatt autózás közben. 4-5 év használatban gondolkodva, kell bele az LTE szerintem, ma már nem akkora luxus a mobilnet. Mondjuk egy tkom marathon feltöltőkártyással, ami olcsón fenntartható, ha ritkásan kell használni, ami nálunk tipikusan a tabletekre igaz.
A másik, ami nekem a huawei-ben jobban tetszett, hogy két oldali sztereó hangszórója van fekvő helyzetben, mert sokat nézünk filmet rajta, de ez elég egyéni szempont.
3gb ram is állítólag fontos, ezt tényleg csak elismételni tudom, mert szerintem 2gb is elég lenne nekem, nincs tapasztalatom még, hogy mit jelent +1gb.
Az üzletben az eladó annyit mondott, hogy ő tudja, mennyi utólagos probléma van az egyikkel és a másikkal és a huaweit ajánlja a samsunggal szemben, de hogy csak rá akart-e dumálni, nem tudom.
Ha lett volna akciós T515 LTE-s samsung, akkor meggondoltam volna, de akcióban LTE-s tablet 15-20e előnnyel a huawei-nek, no brainer, már ha eközött a kettő között kell döntenem. Így ugye samu t510 árában kapok egy T5 LTE-s huawei-t a mostani akcióban, gondolom az ED-re gondoltál, de euronics is akciózza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX