Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Igen, a huawei az ED-ben lenne véve. Viszont a samsung amit én írtam az nem 2 hanem 3GB-os. Legalább is az LTE nélküli az tuti. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem a felhasználási terület miatt egyáltalán nem kell mobilnet a tabletbe amit venni szeretnék. Félre ne érts, nem azért mert smucig vagyok magamhoz, de biztos hogy nem kell bele. Ha valamit kell intézni neten és nem vagyok otthon, akkor arra nekem tökéletes a telefon. Legfőképp nekem otthoni használatra kell egyszerű kényelmi szempontból, hogy ne kelljen még csak a laptopot sem bekapcsolnom bizonyos esetekben ha gyorsan netezni stb akarok és nem akarom a mobil minimál képernyőjét nézegetni... Tehát csupán kényelmi okai vannak amiért venni szeretnék egyet, utazáshoz egyáltalán nem vinném magammal. Max még drónozáshoz használnám az élő kép nézéséhez ahova szintén jobb lenne mint egy telefon, viszont szintén nincs szükségem ott sem mobil netre. Tehát a net az egyáltalán nem szempont a számomra ennél az eszköznél.
Természetesen köszönöm a segítségedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX