- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Baltazár123 #80298 üzenetére
Igen, a huawei az ED-ben lenne véve. Viszont a samsung amit én írtam az nem 2 hanem 3GB-os. Legalább is az LTE nélküli az tuti. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem a felhasználási terület miatt egyáltalán nem kell mobilnet a tabletbe amit venni szeretnék. Félre ne érts, nem azért mert smucig vagyok magamhoz, de biztos hogy nem kell bele. Ha valamit kell intézni neten és nem vagyok otthon, akkor arra nekem tökéletes a telefon. Legfőképp nekem otthoni használatra kell egyszerű kényelmi szempontból, hogy ne kelljen még csak a laptopot sem bekapcsolnom bizonyos esetekben ha gyorsan netezni stb akarok és nem akarom a mobil minimál képernyőjét nézegetni... Tehát csupán kényelmi okai vannak amiért venni szeretnék egyet, utazáshoz egyáltalán nem vinném magammal. Max még drónozáshoz használnám az élő kép nézéséhez ahova szintén jobb lenne mint egy telefon, viszont szintén nincs szükségem ott sem mobil netre. Tehát a net az egyáltalán nem szempont a számomra ennél az eszköznél.
Természetesen köszönöm a segítségedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen videókártyát?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Asustor NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest