Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz Jamboo529 #47572 üzenetére
Sziasztok!
Feleségemnek keresek tabletet, könyvelő, elsősorban szakmai cikkeket olvasna rajta online. Próbáltam a Kindle-lel megoldani, de kínszenvedés, kell egy normális tablet. Taperoltunk ma párat, a 7 colosakat picinek találta, a 10-esek meg akkorák, mint egy vágódeszka, nem lehet normálisan fogni mondjuk a BKV-n, úgyhogy valami köztes kellene.
Nem nagyon vagyok otthon ezekben, így nem tudom melyik processzor szériát érdemes venni, az A9 is megfelelő még vagy csak a Snapdragon, ha hosszabb távra tervezünk a géppel?
Egy dolog lenne még fontos (ez nekem ), ha van rá lehetőség, akkor rá lehessen kötni TV-re mondjuk HDMI-vel és vigyen egy full HD filmet. Emiatt ha lehet, akkor vagy memóriakártyát vagy pendrive-ot lehessen rádugni. Ez túl nagy kívánság vagy sok gép elbírja ezt manapság?
Ramból elég-e az 1 giga vagy kell a 2?
Árat nem tudom hová lőjem be, milyen kategóriába fér bele a fenti kívánságlista?
Előre is köszi annak, aki segít! -
csudri
őstag
Sziasztok!
Szüleim egyszerre találtak meg azzal az ötlettel, hogy tabletet akarnak venni egymásnak karácsonyra. Mindegy, a háttér story nem számít.
Év elején még szemeztem egy LG G Pad 8.3-mal, viszont a feleségem végül kisírt magának egy Ipad Airt, én is néha használom és úgy gondolom talán jobb lenne egy 4:3-as gép a szüleimnek is.
Én elsőre a G Pad-et ajánlottam volna apámnak (ő keresett meg előbb ), ez még mindig jó vétel?Tudnátok esetleg ajánlani olyan 4:3-as gépet, ami belefér a G Pad jelenlegi árkategóriájába (ez most 60rugó, szerintem ennyit rá tudnak szánni az ősök).
Előre is köszi!
-
csudri
őstag
válasz csendes #55638 üzenetére
Két kérdés van: jó vétel-e még az LG. Itt láttam 60körül, de abban igazad van, hogy inkább 70 a többi boltban.
A második kérdés az, hogy van-e olyan 4:3-as kijelzős gép max. az LG árkategóriájában, amit nyugodtan odaadhatok anyámnak, nem fog sírni fél év múlva, hogy lassú.
A felbontás nekem igazából mindegy, anyámnak sajnos nem éppen jó a szeme, ezért 4:3-asból szerintem inkább a 8+-os gépek játszanának. Gondolom 10col lenne az ideális, az Airnél ez nálunk bevált.
-
csudri
őstag
válasz tjb007 #55641 üzenetére
Megvettem ma a Diamondot anyámnak, ezt kapja ugye apámtól karácsonyra. Én vállaltam, hogy akkor veszek hozzá egy billentyűzetes tokot. Na igen, de nem tudom milyet. Ahol vettem a gépet (Edigital), ott ebben a méretben csak Beexet árulnak, de arról lebeszélt az eladó, hogy olyan szar, hogy úgyis vissza fogom hozni.
Egy ilyen Alcorral már nem vallanék szégyent? Simán működik a Prestigio egy ilyen tokkal?
Prestigio saját billentyűzetet csak 10 colos Windowsos tablethez találtam, létezik direkt a 7.85-ös Diamondhoz?
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Miután végre sikerült anyámnak szerezni egy 7.85-ös Prestigio Multipad Diamondot anyámnak (utólag is köszönet tjb007 kollégának, a gép egyszerűen gyönyörű, anyám el lesz ájulva), azonban most egy ismerős keres gépet, szintén kb. 50 ezerig.
A képbe került egy másik gép Alcor O819M [link].
Ha nem fontos a 4:3, mint anyám esetében, akkor ez a gép a több memória és frissebb processzor miatt inkább ajánlható?
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra anyum kapott Prestigio Multipad 4 7.85 Diamond tabletet, eddig elégedett is volt vele, de egyik napról a másikra valami történt a kijelzővel. Lett rajta egy folt. [link] és [link]
Anyum azt mondja nem csinált a géppel semmi extrát, nem öntötte le. Mi okozhatta ezt szerintetek? Természetesen garis, javítható vagy egyáltalán gariztatható egy ilyen hiba miatt? Az Edigitálban vettem neki, sajnos ott épp egy hete szüntették meg a forgalmazását, így gondolom a csere kizárt. Mi ajánlanátok helyette, ha esetleg cserére kerül a sor? A 4:3-as képarányt jó lenne megtartani és a masszív anyagminőség is kellene, mert amúgy a gép nagyon bejött anyámnak.
Előre is köszi a segítséget!
-
csudri
őstag
válasz katonab1983 #58768 üzenetére
Most jött meg a levél, hogy sajnos javíthatatlan, azt írták csere a forgalmazónál.
Az Edigitálban vettem, de sajnos ott már megszüntették a forgalmazását a Prestigio Multipad 4 7.85 Diamondnak, így gondolom a csere kizárt. Ilyenkor én választhatok másikat vagy kupon?
Mit ajánlanátok helyette, ha a 4:3-as képarányt jó lenne megtartani és a masszív anyagminőség is kellene, mert amúgy a gép nagyon bejött anyámnak. Ha nem tartható a 4:3, akkor melyik az a gép, ami hasonlóan jó anyagminőségre és nem valami műanyag cucc?
Előre is köszi a segítséget!
-
-
-
csudri
őstag
válasz this is life #59225 üzenetére
Nem szeretnék még pluszba rákölteni vagy ha már plusz zsét, akkor egy normálisabb tablet, nem egy újabb kütyü, amit a táskájában kell tartania, figyelni mikor merül le...magamnak spórolok idegszálakat, ha nem bonyolítjuk a dolgot.
-
csudri
őstag
válasz this is life #59227 üzenetére
Nem ragaszkodom az Alcorhoz. Viszont ég a pofám, mert apámnak azt mondtam, hogy jó lesz a Prestigio, megveheti anyámnak karácsonyi ajándéknak, erre két hónap alatt elpusztult.
Most pedig meg kellene oldanom, de max. egy 10-est dobnék rá az 50-es keretre. Ennyiből ki lehet hozni egy normális 3G-képes tabletet? -
csudri
őstag
válasz tjb007 #59256 üzenetére
Legyen 7-8 hüvelyk, 3G. A 4:3-at már letojom, csak olyan gépet adhassak anyám kezébe, ami jó.
Ja és a legújabb kívánság - beszartok - nyitogatós tokot lehessen hozzá kapni, mert ami a Prestigióhoz volt - érted bakker, párnázott bőrtok - az szar, mert abból ki kell venni...
-
csudri
őstag
válasz tjb007 #59261 üzenetére
Köszönöm, akkor szerintem Asus vagy Samsung lesz. Rákerestem mind a kettőre, úgy látom az Asus meg is kapnám annyiért, amennyit visszaad a Edigi, a Samsungnál rá kell dobni picit. Szerintem megmutatom mind a kettőt képen anyámnak, mondja meg ő melyik tetszik neki.
Egy kérdésem még ha lehet, rákerestem az OTG-re, esetleg TV-re kötésre, ezt csak az Asusnál merték leírni. A Samu nem tudja vagy csak épp nem volt odaírva azokon az oldalakon, amiket néztem? (GSMarena)
-
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Korábban kapott a Pipo hideget-meleget is ebben a topikban, van esetleg valakinek tapasztalata a N8-cal?
[link]A micro-hdmi miatt csábító és elég jóárasított. A SoC úgy látom nem egy mai darab, de ennyiért kibírnám.
[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Anyósom Huawei T3 tabletje egyszer csak elkezdett jelszót kérni. Senki nem vallja be, de szerintem valamelyik unoka beállított egyet, csak nem tudja egyik sem, hogy mit, mindegy, ez most itt OFF.
A kérdéseim, amiben szeretném a segítségeteket kérni:
- hogy lehet ezt valahogy kilőni a tablet legyalulása nélkül?
- egyáltalán megoldja-e egy factory reset, ha igen, akkor hogy kell ennél a típusnál?Előre is nagyon köszönöm!
Üdv
csudri -
csudri
őstag
válasz cidalain #79667 üzenetére
Na, gáz van, mert anyosomnak fogalma sincs a google jelszavarol. Probaltam masik gepen jelszot valtoztatni ahhoz az accounthoz, de sikertelen.
Meg nem gyalultam le, de utana olvasva a Google-ön, tök reménytelen az egész.
Komolyan az van, hogy nem ferek hozzá a sajat gepemhez,ha olyan bena vagyok, hogy nem tudom a jelszot es hiába gyalulom le???
-
csudri
őstag
Sziasztok! Anyós T3-ja lepottyant, mi lehet a gond, hogy ilyen lett a képernyő? Vajon javítható?
-
csudri
őstag
Sziasztok! Budapest tudtok olyan boltot, ahol meg lehet egymás mellett taperolni Lenovo P10 és M10 tabletet? Ha lenne Huawei T5 is az maga lenne a kánaán.
-
csudri
őstag
Sziasztok! Első sorban képregényolvasáshoz keresek valamilyen tabletet, ha lehet nem túl nagyot. Láttam az összefoglalóban az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-t, pont jó méret, a megdöglött Huawei Mediapad M3 Lite helyett kb. jó lehet. A Huaweinek elég jó volt a kijelzője - legalábbis nekem megfelelt arra, amire kellett - képernyőminőségben elfogadható az Alldocube?
Plusz egy kérdés, HDMI videó megy ezzel a tablettel?
-
csudri
őstag
Teclast p30T
[link]
Ez jött most szembe, 33k HUF.71 éves anyámnak böngészésre, Facebook, Messenger, meg ha a kölykeim ott vannak, akkor Spotify jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest