- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kisspall #79542 üzenetére
Bevallom, ez nekem kimaradt. Telón próbáltam az Android Auto -t, de már azt sem értettem. Ha az egyik kezemet a se...mbe dugom, akkor is különbet hozok össze egy normális launcher -ből. Innentől nem nagyon érdekelt ez az autós Android vonal. Pedig, sztem kevesen töltenek itt nálam több időt autóban. Szvsz itt tart ma a Google tudománya.
-
Somatom
veterán
válasz
kisspall #79040 üzenetére
Az ilyen Zs kategóriás gyártótól származó terméket mindíg nagy rizikó bevállalni. Ha jól tudom, akkor az MTK -nál 67xx -től van 64 bit, tehát a 65xx még 32 bites. A kijelző felbontása alacsony. Az az őskövület MP2 -es Mali 400 nem is bírna el többet. A3G frekvenciát írják, de a 4G -ről hallgatnak. Ezt a tabot a raktár hátuljában összesöpört maradékból rakták össze.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kisspall #46791 üzenetére
Bekapcsolt állapotban is tölt, ha nem használod.
Itt pedig arról volt szó, hogy nem tölti, így az, hogy lassan vagy nem lassan, az alaptéma szempontjából lényegtelen.
Egyébként meg készenléti állapotban alig eszik 1-2 tablet. Ma néztem meg a Nexus 7-et, amit az utóbbi időben nem nagyon használtam és most van 6%-on az akksi, 20,5 nap készenléti idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest