- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
FireFox1996 #81145 üzenetére
Kösz és neked is Dr.NX , csak mert kaptam egy Gravity PRO_2019 tabletet, 10.1" android 9. -el, 3Gb ram és 32Gb tárhely, Spanyol gyártmány(amit kína gyárt) gondolom, szóval nekem huawei telefonom van és a kinézet külömbözik, gondolom mert a tab-on alap android van.
-
kezman
őstag
Üdv laikus lévén kérdezném hogy mit jelent a android verziószá és a kernelverzió szám, vagyis mi jelentősége van, ?
-
kezman
őstag
válasz
Somatom #80764 üzenetére
Ezt adták meg nekem is,
Tablet SPC 9768332B 10,1" Quad Core 3 GB RAM 32 GB FehérKépernyő: 10,1"
Felbontás: HD1280 x 800 px
Technológia: IPS
Processzor: Quad Core 1.3 GHz
RAM Memória: 3 GB
Belső memória: 32 GB
Csatlakozás: Bluetooth 4.0
WiFi
Kapcsolatok: Micro SD USB
Újratölthető lítium akkumulátor: 5800 mAh
Kamera: 5 MP
Tartozék: Töltő
Operációs Rendszer: Android 7.1 -
kezman
őstag
Üdv, múltkor kérdeztem milyen tabot érdemes vásárolni, már nem kell, kapok egyet, mit lehet tudni a SPC 9768332B 10,1" tabletről, valakinek tapasztalata? Más, a meghalt Medipad T1 8.0 Pró-m eladó ha valakit érdekel , működik csak az aksi behalt, feltöltve kb fél óra és ketty.
-
kezman
őstag
Sziasztok! Meghalt a régi Huawei medipadom, utódját keresem, Mediamarkt-ba nézegettem, 10" Huawei T5 és LenovoM10-P10 -ről mi a véleményetek, gyakorlatilag a wifi elég, játszani, egyszerűbb játékok, filmet nézni, böngészni használják, vagy ha van jobb ötletetek szívesen fogadnám, kösz előre is. Ja lehetőleg 100-alatt ár jönne szóba, ha kicsit több az még belefér.
-
kezman
őstag
Üdv, Huawei T1 tbom van de halódik a topikja, ezért itt is megkérdem, régi a gép, igen lassúcska lett, mit lehet vele kezdeni, játékra, face, mail, és kevés böngészésre kellene, HR után mit érdemes visszarakni, esetleg Google fiók nélkül nem lenne gyorsabb?
-
kezman
őstag
válasz
cidalain #79692 üzenetére
Egyetértek, de már annyi jelszó meg azonosító kell mindenhova, ha nem jegyzed fel valahova elvesztél, én erre használom a Password Safe and Maneger appot, mesterjelszóval védett, ujlenyomatot is kezeli, és ha új telefonra ,tabra telepíted mentésből ott van mindened 👍
-
kezman
őstag
Üdv, közeljövőbe tablet vásárlás előtt állok, le kell váltanom a régi Huawei T1 8.0 Pro-t, jó kis gép de lejárt az ideje, nézegettem Huawei T és M sorozatokat, mi a különbség köztük, esetleg Lenovo is számításba jöhet, belföldi vásárlást preferálom, nem szeretnék romolgatni a kintről vásárolt esetén, 60-80 K közt érdekelne kicsit még rá tudok tenni, építő jellegű tanácsaitokat előre is köszönöm.
Régi is marad gondoltam gyalulás után csak kisebb játékokra még jó lesz . -
kezman
őstag
válasz
cidalain #78787 üzenetére
Kösz szépen, egyenlőre csak tájékozódom, ár értékarányba elég jónak tűnnek, 2-3 Gb RAM kell mindenképp, majd ehhez igazítom, Banggood-on nézelődtem, ha tudtok jobbat ne tartsátok vissza.
Mr.Mercury:
Neked is kösz, ha leírnád a tapasztalataidat nem bánnám akár privibe is jöhet.
-
kezman
őstag
Üdv, véleményere lennék kiváncsi, Chuwi és Teclast tabletekkel mik a tapasztalatok, 'vásárlás előtt állok és van pár ajánlatom, érdemes vagy inkább nézzek másikat és melyiket, kösz előre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- World of Tanks - MMO
- Nintendo GameCube
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest