- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Honor Pad 5 8"? Mondjuk a beszerzése ennek is problémás itthon, de kintről azért elérhető.
Esetlegmég a Xiaomi Mi Pad 4 ami elég jó 8-as, csak itt a szoftver probléma, mindenképpen alternatív romban kell gondolkodni, és a xiaomi.eu rom meg már nem is frissül.(#82360) Deck
Nem panaszkodtak ilyesmire itt még azok akik ilyen tabletet vettek. Vigyétek vissza gariba. -
cidalain
veterán
Tul van huzva az ij.
Ne hagyd el a kulcsot, ne felejtsd el a jelszót stb. Ennyi ami elvaras a felhasznalon fele. Google acc eseten lehet megadni teloszamot es altetnativ email cimet is amik segitsegevel hozzajuthatsz az elfelejtett jelszohoz.
Az emberek meg mindig nem veszik eleg komolyan az informatikai temat. Ismetek olyat, akinek azert van 5 email cime, mert elfelejtette a jelszot az elozoekhez. De basszis azota se irja fel, be van allitva a teloban, de amikor telot fog cserelni csinalni fogja a következőt... -
tuki2200
senior tag
6,2" a telefonom, az S10 Plus 6,4", én sem látnám sok értelmét gyártani egy 7"-os tabletet. Réteg igény lett, ahogy mondod, egy túl szűk rétegé.
BTW előrendeltem a Tab S5e-t, 130ba állt meg szállítással és kapok hozzá ajándékba egy 35ezres bluetooth fejhallgatót. Nem találtam magamnak ár-érték arányban jobbat, kínai nem kell, a Mediapad M5 nem lesz már elég hosszúéletű nekem, a Kirin 970 is meg-meg röccen már telefonba és nem is lett volna számot tevően olcsóbb, a 2018-as Tab A a 3GB RAM miatt esett ki (legalább 5évre szánom) a 2019-es Tab A pedig a 2GB RAM miatt (WTF Samsung?). Tab S4 lenne a tökéletes, de a 2+ éves hardverért sokallottam az árát, a nyáron jövő "sima" Tab S5 pedig még drágább lesz.
-
cidalain
veterán
dehogynincs, de tényleg kevés van. Mi Pad 4, most kaptam meg 1 hete, 8"-os és 1-1 centivel nagyobb csak mint a régi 7"-os tabletem. Még pont belefér a kicsit nagyobb méret, így határeset, de megszokható lesz.
De tény, hogy itthon nem nagyon kapható 8-as csúcs tablet. Egyedüli kivétel talán a Huawei Mediapad M5 8.4
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest