Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Honor Pad 5 8"? Mondjuk a beszerzése ennek is problémás itthon, de kintről azért elérhető.
Esetlegmég a Xiaomi Mi Pad 4 ami elég jó 8-as, csak itt a szoftver probléma, mindenképpen alternatív romban kell gondolkodni, és a xiaomi.eu rom meg már nem is frissül.(#82360) Deck
Nem panaszkodtak ilyesmire itt még azok akik ilyen tabletet vettek. Vigyétek vissza gariba.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Tul van huzva az ij.
Ne hagyd el a kulcsot, ne felejtsd el a jelszót stb. Ennyi ami elvaras a felhasznalon fele. Google acc eseten lehet megadni teloszamot es altetnativ email cimet is amik segitsegevel hozzajuthatsz az elfelejtett jelszohoz.
Az emberek meg mindig nem veszik eleg komolyan az informatikai temat. Ismetek olyat, akinek azert van 5 email cime, mert elfelejtette a jelszot az elozoekhez. De basszis azota se irja fel, be van allitva a teloban, de amikor telot fog cserelni csinalni fogja a következőt...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
tuki2200
senior tag
6,2" a telefonom, az S10 Plus 6,4", én sem látnám sok értelmét gyártani egy 7"-os tabletet. Réteg igény lett, ahogy mondod, egy túl szűk rétegé.
BTW előrendeltem a Tab S5e-t, 130ba állt meg szállítással és kapok hozzá ajándékba egy 35ezres bluetooth fejhallgatót. Nem találtam magamnak ár-érték arányban jobbat, kínai nem kell, a Mediapad M5 nem lesz már elég hosszúéletű nekem, a Kirin 970 is meg-meg röccen már telefonba és nem is lett volna számot tevően olcsóbb, a 2018-as Tab A a 3GB RAM miatt esett ki (legalább 5évre szánom) a 2019-es Tab A pedig a 2GB RAM miatt (WTF Samsung?). Tab S4 lenne a tökéletes, de a 2+ éves hardverért sokallottam az árát, a nyáron jövő "sima" Tab S5 pedig még drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
dehogynincs, de tényleg kevés van. Mi Pad 4, most kaptam meg 1 hete, 8"-os és 1-1 centivel nagyobb csak mint a régi 7"-os tabletem. Még pont belefér a kicsit nagyobb méret, így határeset, de megszokható lesz.
De tény, hogy itthon nem nagyon kapható 8-as csúcs tablet. Egyedüli kivétel talán a Huawei Mediapad M5 8.4>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest