- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
válasz
cidalain #79686 üzenetére
értem én, hogy gőzgép, de... csudri topiktárs felháborodását is megértem.
azért valljuk be, túl van ez dimenzionálva a Google részéről. és nyilván nem biztonsági, hanem "piszkos" üzleti okokból. ha valaki csak sima tartalomfogyasztásra használja a tabletet, mint pl. én is, akkor semmivel nem több a tablet, mint egy tv vagy egy nyomtató, és azok tulajdonosait sem szokták kötelezni mindenféle fiókok beállítására, titkos cserkész kézfogások elsajátítására, és nem úgy oldják meg, hogy ha véletlenül elnyomsz a tv távirányítón egy gombot, akkor az egy olyan féltéglává változik, amin a konnektoros ki- és bedugás sem segít.
a netbankkal való párhuzam is sántít. a netbank a pénzügyek kezelésére lett kitalálva, míg a tablettel lehet bankolni is. már aki akar. (nekem pl. eszembe sem jutna, pedig 3 tablet is van a polcon) a golyóstollam sincs leláncolva és retinaszkenner sincs beleépítve, pedig azzal töltöm ki a csekkeimet, amit a bankom bevált. és a wc papír tartómon sincs lakat (láttam már ilyet közintézményben) mondván, meg kell óvni attól, hogy egy vendégem "illegálisan használja vagy elvigye".
a régi androidoknál - ahogy írod is - korrekt megoldás volt, ami törléssel megvédte az adatokat, de nem lehetetlenítette el a tulajdonost.
és nem kellene feltalálni egy korrekt megoldáshoz a jégkocka receptjét, mivel az összes üzleti laptopon (amiken azért vélhetően értékesebb adatok lehetnek, mint egy tableten és anyagilag is húzósabb az "elvesztésük") vagy hardveresen vagy szoftveresen már sok éve tökéletesen megoldott ez a biztonsági kérdés. a felhasználó szíva... ellehetetlenítése nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest