- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
Szia!
Szerintem egy Chuwi Hi9 Plus tökéletes lenne neked a leírt célokra.
Én most vettem egy ilyet, nagyon meg vagyok elégedve vele, szuper gép.
Főbb paraméterei: 10,8 coll (hatalmas!), 2560x1600, 4/64, 2 SIM, LTE, GPS, szűz Android 8 (2019. második negyedévben ígéri a Chuwi a 9-es Androidot rá).
A billentyű (ami tartó és tok is egyben) és a toll külön megvásárolható.Ajánlom a következő oldalt, ahol minden egyéb paramétert megtudhatsz a tabletről, illetve egy baromi jól szűrhető, nagyon jól használható összehasonlító oldal is egyben:
https://www.kimovil.com/en/tabletsA gépet a Banggoodról rendeltem, kb. 50.000 Ft-ra jött ki, biztosítással, EU-ból szállítva (2 hét alatt jött meg).
A billentyűjét az Aliexpressről fogom rendelni hamarosan kb. 9500 Ft-ért (a Banggoodon jóval drágább lenne), ráadásul magyar ékezetes plusz feliratozással (nyomtatva).
Tollra nekem nincs szükségem. Ha nem ujjal akarok matatni, arra ott vannak a gumi végű "mű tollak" (nem tudom, mi a neve).Hivatalos promo videó:
https://youtu.be/Hc828qZkGnoPromo termékadatlap:
https://www.chuwi.com/index.php/mobilep/index/Chuwi-hi9-plus.htmlHa rákeresel, elég sok (külföldi) tesztet olvashatsz és nézhetsz róla. Nagyon dícsérik.
Amit külön kiemelnek mindenhol:
- A billentyűzete NAGYON minőségi, állítólag az iPad-énél is jobb
- A képe gyönyörű (tanúsítom)
- Aránylag gyors (amire neked is kell, több mint tökéletes)Amit negatívumként írnak:
- Nincs gyorstöltése, úgyhogy ha nagyon hagyod lemerülni, sokáig tölti fel a 7000 mAh-s akksiját.
- Állítólag érdemes lecserélni a gyárilag hozzá adott töltő adaptert egy minőségibb darabra (még nem mértem ki, hogy mennyivel tölt, megvan-e a 2A), én rendeltem jó áron egy Blitzwolf töltőt mindenesetre, még úton van. Meg egy C-s kábelt is, mert csak egy kb. fél méterest adtak hozzá.
- A tolla állítólag nem a legjobb.Ha ilyet vennél, érdemes odafigyelni rá, hogy a 2019-es (frissített) modellt vegyed, ugyanis javítottak rajta pár hibát a pár hónappal azelőtti (első) verzióhoz képest. Onnan lehet felismerni, hogy a 2019-es modellnek piros a bekapcsoló gombja.
Remélem tudtam segíteni.
Egyúttal szeretném kérni a többi Chuwi Hi9 Plus tulajt (ha vannak), hogy osszák meg ők is a tapasztalatukat, mert még nekem is új a gép, és én is szívesen olvasnék gyakorlati dolgokat, tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest