Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy tabletre, amelyen főleg olvasnék szakmai könyveket (nagyrészben pdf), internetezésre, utazás során filmnézésre használnám. De főleg az olvasás a fontos (sajnos 4 db könyv árából már kijön egy 50000Ft-os tablet).
Most jelenleg van nálam ideiglenesen egy Samsung S2 Tab (T819), ez eléggé meggyőző idáig, de főleg szeretném kideríteni, hogy hosszútávon bírja-e a szemem a nem e-ink kijelzőt.
Az előző tabletem egy LG G -Pad V480 volt, ami 8"-os és rájöttem, hogy olvasáshoz minimum ~10" kell, mert ez nagyon apró, megerőlteti a szemem.
Az S2 Tab kiesett, mert elég húzós az ára, a max keret 50k körül lenne. Most még nem utazom sokat, ezért inkább esti olvasásokhoz kellene a tablet, meg egy évben 1x-2x hosszabb utakhoz, hogy ne kelljen könyvet cipelni.
Huawei MediaTab T5 vagy T3-asokat néztem jelenleg, ami beleférhet a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest