- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor901113
tag
Hanyagoljam ezt a magyar rom keresést a tabhoz?
Nem találtam semmmi gyári vagy custom romot a tabomhoz, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (sm-t330nu) 4.4.2 KitKat fut most rajta angol nyelven.
Nem feltétlen baj hogy angol de ha van rá lehetőség akkor legyen már magyarKöszönöm
-
törölt tag
Sziasztok.
Asus vagy Lenovo 30e ft-ig, melyik a jobb választás? -
keszo
őstag
Melyiket a kettő közül?
Segítsetek
Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4 -
wolf88
aktív tag
Beex S1, több nincs írva a tabletről, doboza meg nem nálam van.Recoverybe meg nem akar belépni, hiába nyomom a hangerő gombot.Írtam a Beexnek tegnap,hátha válaszolnak.Garinak még utána kell nézni, mert minden papír tesóméknál van,
-
Alien13
tag
Auchanba mentem paradicsomot venni tegnap. Mondom, ha már ott vagyunk, kukk rá a tabletekre is. Kitéve 6 gép, abból öt noname hulladék. Kérdem a pulttámasztó ifjonctól, hogy ennyi? Mondja, nem, a vitrinben gyári csomagolásban még van egy csomó típus, csak azokat ugye, nem bontják ki, csak ha meg akarod venni. Kínomban kezdtem el nézegetni a Samsung S Tab 8.4-et, aztán behaltam. El is döntöttem, hogy ha kell várok egy évet rá, de összekaparom a pénzt rá. A többihez képest mint egy Junoszty tévé meg egy LCD készülék, ég és föld. Inkább gyűjtök és várok, de még egyszer nem futok bele a csapdába, hogy occót veszek, aztán semmi örömem benne, ráadásul eladni is jókora buktával tudom
-
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Meglévő ASUS Memopad 10 HD-t (ME102A) szeretnék 3G-síteni. Telenortól lenne a sim kártya.
Lehetséges ez? Ha igen, akkor hogyan, és mi kell hozzá?Köszi szépen előre is!
-
Nauri
csendes tag
válasz
cidalain #59253 üzenetére
Akarmelyikbe megyek,a legdraggabat akarjak a nyakamba tuszkolni!
Nyilvan az arres miatt. De media marktra is megharagudtam multkor, ferjem vett 1 Concord Raptort, p40re keresztelt modellt! A telon se wap se mms se email nem megy, a dobozan meg ott van nagybetuvel, hogy mire kepes.
Komolyan mondom, amikor ien hulladekot 20ezerFtrt elmernek adni,a boltot bezarhatnak.
Bezzeg a Zte R225s modell, ami ketezerert volt kiteve, az maig is megy, azonos oprendszerrel, sima zart, semmi nem telepitheto ra, megis van rajta wap meg mms meg email.. gaaaaz. Zte Concord, oprendszere ugyan olyan? vagy Concord direkt kiharapott modokat belole? nem tudom, de aszalt szilva lett, mint aminek igerkezett. -
gabor901113
tag
Nem hittem volna hogy ez ennyire bonyolult. Azért köszönöm.
-
ClioRS
őstag
válasz
gabor901113 #59282 üzenetére
Felmész a sammobile.com-ra, onnan leszeded a magyar ROM-ot, majd ez alapján felteszed.
-
Alien13
tag
http://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/t700-galaxy-tab-s-8-4-p233755889/
Mostantól ezt álmodom 😊
-
gabor901113
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung Galaxy Tab 4 8.0 tabletet. A tableten 4.4.2-es android fut de mivel külföldi a gép ezért csak angol és egyéb okos nyelveken kivül magyar nyelv nincs. Ezt hogyan tudom megoldani? Tehàt szeretnék rà egy magyar nyelvű rendszert.
Ha valaki tudna segíteni bàrmilyen megoldàsban hàlàs lennék. Előre is köszönöm.
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #59273 üzenetére
Most vagyok 23órája aksiról, 5óra képernyőidő 47%-on van az aksi, folyamatos wifi kapcsolat, telepítettem, leszedtem programokat, netezés, onlyne tv, pár videó, teljesen vegyes használat, olyan 10óra képernyőidő van kilátásban, ez nem tudom mennyire számít jónak egy 10"-os 4magos tablettől?
-
tjb007
nagyúr
válasz
csudri #59275 üzenetére
Igen, léteznek olyan modellek, amik rendelkeznek MHL támogatással, de ASUS-ok közt egy ilyen sincs.
„az Asushoz lattam egy micro usb - hdmi atalakitot, akkor az kamu?”
Nem kamu, viszont az a SlimPort adapter csak az ME581CL-es MeMO Pad 8-cal kompatibilis, csak azzal használható, mivel ez az egyetlen (ha a Padfone-okat nem vesszük a tabletek közé) olyan ASUS tablet, ami SlimPort támogatással rendelkezik.
(#59278) Alien13
„Plusz a KitKat oprendszer nekem valamiért szimpatikusabb, mint a Jelly Beam, ami a legtöbben van.”
Nem tudom pontosan miket néztél, de a legtöbbön pont hogy nem Jelly Bean van, hanem KitKat.
(#59279) tepenzed
Ha semmire sem reagál, akkor nem. A leírtak alapján arra gyanakszom, hogy elszállt benne a NAND memória,
-
tepenzed
őstag
Sziasztok, a barátom adott nekem a napokban egy olcsó,gagyi tabletet (blaupunkt endevaour 1000hd), melyen össze volt omolva az android rendszer( folyamatos hibaüzenet bekapcsoláskor, nem lehetett haszálni semmire). Nyomtam egy factory resetet recoveryből,majd cache törlést. Ezek után eltüntek a hibaüzenetek,wifire is csatlakozott stb, viszont a programok nem müködtek, megnyitottam és semmi nem történt, csak üres ablakok ugrottak elő.
Na mondom, akkor újra az egész androidot sd-ről, viszont már vissza sem kapcsol a gép egyáltalán (nem reagál), ha töltőre dugom akkor se ugrik fel a szokásos elem jel,hogy töltődik. Teljes halál.
Lehet ezzel valamit még csinálni?
-
Alien13
tag
válasz
ClioRS #59259 üzenetére
Majd megyek még egy kört
Nekem a Samsungon kívül az összessel az volt a bajom (mondjuk, csak az itt ajánlott márkákat próbáltam ki), hogy mindnek erőteljesen kellett tapizni a kijelzőjét, én a telefonommal ahhoz vagyok szokva, hogy rásóhajtok, és már csinálja is, amit akarok. Plusz a KitKat oprendszer nekem valamiért szimpatikusabb, mint a Jelly Beam, ami a legtöbben van. Én nem vagyok guru, nem értek a frissítéshez, oprendszer variáláshoz, optimalizáláshoz, így olyat keresek, ami indítástól felhasználóbarát. Jövő héten rápislantok, hátha lesz LG, éppen nem védte le valami barom egyedi jelszóval (tegnap a MM-ban egy kivételével az összes Sammivel ez volt a helyzet, mondta az eladó, hogy csókolom, mennek a szervizbe, a kölkök ezzel szórakoznak
) szóval megtapizhatom. Nekem olyan gép nem kell, aminek erővel kell használni az érintőképernyőjét
Az a 0,5 GB RAM valóban valszeg nem oszt-szoroz...
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Nem volt még tabletem, androidos octa core 5"-os mobilt meg w8.1 laptopot használok.
Időnkénti használatra vennék egy tabletet, 8-9"-osra gondoltam.Fényképező, játék nem érdekel benne, ezért olcsóbb kategóriát ajánlanátok?
-
csudri
őstag
válasz
tjb007 #59261 üzenetére
Köszönöm, akkor szerintem Asus vagy Samsung lesz. Rákerestem mind a kettőre, úgy látom az Asus meg is kapnám annyiért, amennyit visszaad a Edigi, a Samsungnál rá kell dobni picit. Szerintem megmutatom mind a kettőt képen anyámnak, mondja meg ő melyik tetszik neki.
Egy kérdésem még ha lehet, rákerestem az OTG-re, esetleg TV-re kötésre, ezt csak az Asusnál merték leírni. A Samu nem tudja vagy csak épp nem volt odaírva azokon az oldalakon, amiket néztem? (GSMarena)
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 vagy
Asus memo pad 10volna a jobb választás?
Köszi
-
kisza25
félisten
válasz
ClioRS #59259 üzenetére
7000 mAh aksi, írd le mit mérjek le és megteszem
IPS nem fordulnak át a színek egyáltalán,
itt van részletes leírás -
ClioRS
őstag
válasz
kisza25 #59247 üzenetére
A kijelző milyen, IPS? Ha oldalról nézed, akkor is szép képe van, nem invertálódik? Akkuról is dobj majd pár infót légyszi
(#59248) Alien13
A Samsungban Marvell processzor van, ami azért nem egy világbajnok cucc, én inkább az LG 7-esét választanám. Kevesebb kicsit a RAM, de nekem volt Tab 4 8", és a 1,5 GB RAM sem érezhető különbség az LG 1 GB-jához képest. -
kisza25
félisten
-
csudri
őstag
válasz
tjb007 #59256 üzenetére
Legyen 7-8 hüvelyk, 3G. A 4:3-at már letojom, csak olyan gépet adhassak anyám kezébe, ami jó.
Ja és a legújabb kívánság - beszartok - nyitogatós tokot lehessen hozzá kapni, mert ami a Prestigióhoz volt - érted bakker, párnázott bőrtok - az szar, mert abból ki kell venni...
-
Alien13
tag
Én ezért vettem a telefon megléte előtt ütésálló tokot és kijelzővédő fóliát Chinából fillérekért és hamarabb lesz tok a tabra, mint gép. Itthon gáz az ára, kintről pár száz forintért jön ugyanaz. És akkor lehet a "finomabb" Samsungot venni. Nekem az előzőhöz tok, 20 000 mAh-ás hurcitöltő, ami telefonhoz is jó... Nem is szoktak a Samsijaim csetben hagyni 😊
-
Nauri
csendes tag
válasz
cidalain #59245 üzenetére
Meglehet Wayteq mellett dont.
En azon motyogok, hogy a tabletek kozott oriasiak a kulonbsegek, mind ar mind minoseg, reszletessegre!Ismerek nem 1 beszallitot, de semmi jo vissza jelzes nincs, persze elegedett vasarlok is vannak, de en inkabb csak az arresekkel valo szuntelen jatekot erzem.
Volt baratnommel dolgoztam raktarban, nem1szervolt a kukaba akku hibas tab, o ossze szedte, en nem.
O volt az okosabb, mert en az ujjat 130e ert megvettem, o meg koltott ra tizezret es jo lett.
Az egesz azert tragikus, mert ha meg vki vmit megvesz, es ha pl negy honap eltelik, a feleert is nehez eladni.
Raadasul minnel tobb a munkanelkuli, annal olcsobb minden, ami megint leszoritja az arakat.
Magyaran ujjonan nem szeretnek venni, de Wayteq meg Leno szoba esik! A samsung meg elhamarkodottan ad ki termekeket. Legujabb erintos masonaikkal vigan lehet kis utesnel is tonkre vagni. A regi Samsung Advance, de banom, hogy eladtam, azok az Advancek nagyon jol birtak, lehet azt szerzek, jo nekem a 4 col is!
Nem tudom mi lesz... Tablet 35ezerért vagy használt Advance bevallt, eros massziv okos telo huszezerert.
-
Alien13
tag
válasz
cidalain #59209 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 4 7 T230.
Az összes többit végigtapiztam a Médiamarktban, baromi nagy csalódás volt.
Az LG-ből nem volt a javasolt GPad, azt nem tudtam próbálni, de a Samsung verte az összeset. Utálom, ha egy képernyőt erőből kopácsolni kell, ehhez elég volt hozzáérni, és már vitte is. Gyors a böngésző, az alkalmazások. El van döntve, most már csak a pénzt várom össze rá
-
kisza25
félisten
Tegnap kaptam meg a Prestigio MP 5001 3G 10,1" tabletem, nem nagyon találtam róla semmit ezért most ìrnék róla pár sort. Nagyon igényes csomagolásban kaptam kézhez, maga a tablet is nagyon kellemes meglepetés volt számomra, fém a hátlap, nem nyomódik be a közepénél se, nem nyeklik, nem recseg, ha tekergetem, igazán masszìv darab. 2db simkártyát fogad, 12+12 hónap garanciával volt 54eFt mivel csak 1/8 az alap kiszerelésben ezt egyböl bővìtettem 16GB microSDHC kártyával (32GB a max. ) a programokat engedi erre rakni, 4.4.2 Android fut rajta, cortex a7 4mag 1,3Ghz, 1GB/8GB
Amire nem ajánlom:fényképezni gyenge mindkét kamera, a hangszóró is elég vacak, tipikus dobozhang és magas hangerőn elkezd torzítani egy nap alatt ennyi -
cidalain
veterán
A Samsung Tab 3 Lite járna a biztosításhoz, jól látom? Felejtős. Hacsak nem amúgy is kötnél életbiztosítást és pont itt. Nekem ez a tab akkor kéne maximum ha ingyen adnák. Vagy akkor sem.
Lenovo A3500 hasonló árban ehhez, és sokkal jobb (okés tudom hogy a Samuért nem kellene fizetned).
Vagy a Wayteq 7Q, de arról meg nem jó véleményed van havertől.... -
Nauri
csendes tag
válasz
tjb007 #58446 üzenetére
Tervezek tabletot szerezni, de szűk a keret! Zsé alig.
Ezért néztem a postánál lévő Samsunygot, amit kotelezo eletbiztositas felvetelekor adnak mellkesen, asszem 3. honaptol..Mozaik programban van ez a termek, meg van benne gps, de sim csatlakozo tenyleg nincs? XD
Mind1, Az Ace minin át akarok majd wifin netet osztani rá. Szerintetek érdemesebb e olcsobb modellekbe tenni? Van e vele nyűg: én pl napi szinten 6 oran at nyomkodnam, mit birnak ezek 1 toltessel? Van ismim, akinek az uj wayteqja nem bir ki 3 orat sem. Tapasztalatok? Posta Mozaik?
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #59236 üzenetére
Már nincs, nem forgalmazzák tovább a 3G-s A8-at.
(#59237) csudri
Igen, használható.
(#59239) wolf88
Pontosan melyik modellről van szó ? Annak tudatában könnyebb lenne segíteni.
-
-
cidalain
veterán
válasz
zulu_mester #59238 üzenetére
Inkább akkor már Wayteq xTab-7Q. Jobb mint a Sencor és kicsit olcsóbb most a MM-ban: 24899.
Vagy még egy kicsit rátenni és Lenovo A3500 (27-29 körül van, viszont az előbbiektől szebb és jobb felbontású képernyővel).
(#59239) wolf88
Ha még garis akkor vissza a feladónak...
Ha nem akkor csak buherálgatni lehet, de ez nem 2 perces meló lesz, és vagy sikerül vagy nem. -
zulu_mester
tag
Az utóbbi időben elég erőteljesen gondolkodom tablet vásárláson és ahogy nézegettem ezt a 2 eszközt találtam, amelyik árban nagyjából megfelelne. Szerintetek melyik eszköz a jobb? Vagy esetleg tudnátok ajánlani hasonló árfekvésű, jobb tabletet?
Sencor ELEMENT 8D 101 Dual Core tablet:
Felbontás: 1024 x 768 képpont
Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
RAM: DDRIII 1GB (3D gyorsítás a 3D játékokhoz és 3D videókhoz)
GPU: Quad Core ARM Mali-400 MP (OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1)
Chip-készlet: 1.5GHz Amlogic MXS DUAL CORE + GPU
Beépített memória 8 GB
Micro SDHC csatlakozás (32 GB-ig)
Frontpanel kamera a videó-hívásokhoz (0,3 megapixel), kamera a hátlapon (2,0 megapixel))
Beépített WIFI modul (802.11 b/g/n)
Támogatott formátumok:
Videó: H.264, H.263, VC-1, MPEG-1/2/4, DivX, XviD, WMV7/8, VP6, AVS stb.
Kép: JPEG, BMP, GIF, PNG stb
E-könyv: EPUB, PDF, FB2, PDB, CHM, HTML, TXT, UMD, WORD, EXCELL stb.
Felvevő funkció: MP3
HDMI kimenet (1080p
Android alkalmazások támogatása (Android Market)
Többnyelvű menü
Támogatott PC rendszerek: Windows 2K/XP/Vista/Windows7/Linux2.4/MAC OS 10.4
Beépített lítium-polimer akkumulátor (4000 mAh)
Tartozékok: USB-kábel, USB HOST kábel, töltő, használati útmutató
Tápellátás: DC 5V, 2A
Méret: 201 × 154 × 12 mm
Ár: 25.690BEEX Rock 7,85" tablet:
Processzor: RK3126
Processzor sebesség: 1.2 GHz
Processzormagok száma: 4
Memória:1 GB RAM
Belső memória: 4 GB
Felbontás: 1024 x 768 pixel
Képernyőátló (col): 7.85 col
Videókártya: Mali 400 MP
Csatlakozók: USB 2.0, 3.5 mm Jack
Operációs rendszer: Android 4.4.4
Támogatott memóriakártyák: MicroSD
Kamera felbontása: 1.9 MP
Másodlagos kamera felbontása: 0.3 MP
Ár: 21.990 -
válasz
kelekyle #59234 üzenetére
Ebben egyet ertunk , anno en is B brandel kezdtem , 150 nap alatt 80 nap szerviz, majd mivel mar szet kurt az ideg, s volt is idom toprengeni (hogy soha tobbe noname) igy egy samu lett a vege kb dupla aron, es kop kop mar 2 eve semmi nyug. Ami van az a hw korlatai miatt all fent , 2 mag,1 giga ram , a bongeszes mar kisse lassunak tunik rajta. De ezt leszamitva nix problem. Amit linkeltel az jo lenne, csak az ED-bol ki kene rugdalnia a penzt, persze az nem lehetetlen , de okozhat bosszusagot. Az emag altal akciozott samu
lenne amugy az idealis.Tjb
Lenovobol nem tudod nincs az extremnel olyan tab ami megfelel a kriteriumoknak? Mert azok se szoktak rossz aron lenni . -
kelekyle
őstag
válasz
this is life #59233 üzenetére
De ha mondjuk egy Samu romlik el jóval egyszerűbb és gyorsabb a garanciális ügyintézése mint pl. egy Alcor és hasonló taboknál bár a Lenovonál szerintem semmi sem lassabb
Ez a Samsung Galaxy TAB4 LTEs szerintem ezen az áron pont neki találták ki
-
válasz
csudri #59228 üzenetére
Hat nem vagy egyszeru helyzetben, persze mi den kutyu elromolhat de a brandelt kinai oem darabokkal nagyobb erre az esely. Persze a neveseknel is vannak gondok, csak kissebb az eselye hogy rosszat fogsz ki . Nem egyszeru donteni mert veges az erre szanhato kereted.
Osztom Tjb velemenyet. -
tjb007
nagyúr
Jónak jó, próbálni viszont nem próbáltam. A rögzítés miatt ajánlottam ezt, mert ennél nincs az, hogy kilóg.
(#59224) csudri
Nem voltam benne biztos, de ezek szerint jól emlékeztem. Ha nem ragaszkodsz a 2GB RAM-hoz, akkor szóba jöhet még a WayteQ xTAB-8X is. Az Alcor O819M-ről itt olvashatsz amúgy felhasználói tapasztalatokat, véleményeket.
A nagy világmárkák modelljei is elpusztulhatnak két hónap alatt (sőt, két nap alatt is), ez benne van a pakliban.
Jobbat, minőségibbet 60 ezer forintért csak 3G nélkül kapnál, a 3G-shez/LTE-shez el kéne menned 100 ezer forint környékére.(#59229) cidalain
Annyiért csak bolti garanciát kap.
-
csudri
őstag
válasz
this is life #59227 üzenetére
Nem ragaszkodom az Alcorhoz. Viszont ég a pofám, mert apámnak azt mondtam, hogy jó lesz a Prestigio, megveheti anyámnak karácsonyi ajándéknak, erre két hónap alatt elpusztult.
Most pedig meg kellene oldanom, de max. egy 10-est dobnék rá az 50-es keretre. Ennyiből ki lehet hozni egy normális 3G-képes tabletet? -
-
csudri
őstag
válasz
this is life #59225 üzenetére
Nem szeretnék még pluszba rákölteni vagy ha már plusz zsét, akkor egy normálisabb tablet, nem egy újabb kütyü, amit a táskájában kell tartania, figyelni mikor merül le...magamnak spórolok idegszálakat, ha nem bonyolítjuk a dolgot.
-
-
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
csudri #59212 üzenetére
Ilyen esetben általában levásárolhatóvá teszik a vételárat. Mennyiért is vettétek pontosan ? 4:3-asokból jelenleg nincs dömping, de talán találunk majd valamit.
(#59216) tomic
A -szavaiddal élve- legközelebbi állomás 3G-vel az Alcor Access O819M, 4G-vel pedig az ASUS Fonepad 7 (ME372CL) lenne.
-
csendes
addikt
válasz
zaccfater #59213 üzenetére
Szerintem ezen nincs HDMI kimenet, nehéz monitorra kötni. Másrészt az 1 GB RAM-mal túl lassú ahhoz, hogy asztali gép helyett használd. Van hasonló paraméterekkel, de 2GB RAM-mal és 32 GBeMMC-vel akciós 11,6" notebook (nem érintőképernyős): [link], az már egyszerűbb feladatokra megfelel.
-
zaccfater
újonc
Sziasztok! Az egyik internetes áruháznál 32.000 forintért vehető meg az alábbi táblagép:
Toshiba WT7-C-100 táblagép, Intel® Atom™ Z3735G 1.33Ghz-es processzorral, 7", 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Fehér
Azt szeretném megtudni, hogy bírná-e ez a gép, ha napi rendszerességgel menne töltőről 10-12 órát, FullHD monitorra kötve? Böngészés, chatelés, skype, Office futna rajta közben.
Az asztali gépet és a notebookot szeretném kiváltani vele teljesen. Bluetooth billentyűzettel és egérrel használnám. -
csudri
őstag
válasz
katonab1983 #58768 üzenetére
Most jött meg a levél, hogy sajnos javíthatatlan, azt írták csere a forgalmazónál.
Az Edigitálban vettem, de sajnos ott már megszüntették a forgalmazását a Prestigio Multipad 4 7.85 Diamondnak, így gondolom a csere kizárt. Ilyenkor én választhatok másikat vagy kupon?
Mit ajánlanátok helyette, ha a 4:3-as képarányt jó lenne megtartani és a masszív anyagminőség is kellene, mert amúgy a gép nagyon bejött anyámnak. Ha nem tartható a 4:3, akkor melyik az a gép, ami hasonlóan jó anyagminőségre és nem valami műanyag cucc?
Előre is köszi a segítséget!
-
tjb007
nagyúr
válasz
viharhozo #59159 üzenetére
A rendszerből fakadóan nem kell vele buherálni, úgy megy ahogy a gyárból kijött.
Mondjuk az a sok ablak nem tudom nálad mennyit takar, de olyan nagyon sok lapot (20-30) nem tud ez sem megnyitva tartani.(#59192) Sirandrish
ASUS MeMO Pad 7 (ME572C)
(#59195) tomic
Szintén 3G-vel ?
(#59200) 00KID
Például WayteQ xTAB-7Q, vagy ARCHOS 80b.
Ezek mondjuk itthonról vannak, Kínából rendelve egy kicsit nagyobb a HDMI-s választék.
───────────────────────────────
Akinek maradt megválaszolatlan kérdése nyugodtan kereshet privátban is! -
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59207 üzenetére
Lenovo A7-40 van. Lenovo A3500 néven is nyomatják sok boltban.
Teljesen okés, ezt is említettem neked korábban. Ez 25-30 között megkapható. Szép kijelző, jó akku. Jó ár. Nincs hátlapi kamera, csak előlapi! (Anyukám használ ilyet, neki elég, de ő nem is hardcore felhasználó)LG-vel összehasonlítva az LG-t kicsit gördülékenyebbnek érzem, kicsit jobb az LG üzemideje, LG-re várható a Lollipop. Erre nem, viszont 4.4 frissítés van rá. (Ennek az SD kártyára pakolgatások miatt lehet jelentősége)
Összességében az LG pont annyival jobb, és annyi előnye van a Lenovohoz képest, amennyivel többe kerül.
Azért ezt a kettőt hasonlítom össze mert ezzel van egyidejű, hosszab távú személyes kapcsolatom.Persze hogy ezt mondja az ismerős, mert aki nem ért hozzá csak azt látja, hogy lassú a telefon. miért? mert 15 mega szabad hely van a memóriában. úgy gondolja ha kétszer annyi lenne benne akkor jobb lenne. de persze akkor is jó lenne ha a sima android nem foglalna el 700 megát az 1 GB-ból, hanem csak 400-at. és ezt meg lehet csinálni mert van olyan gyártó aki ezt meg tudja csinálni optimalizálással. tehát nem az a lényeg hogy mennyi ram van benne, hanem hogy a rendelkezésre álló ramot hogyan használja a szoftver.
-
Alien13
tag
válasz
cidalain #59205 üzenetére
Amikor telefont kerestem, akkor mondták szakértő ismerősök, hogy 2 GB RAM alatt hulladék mind, fagy, lassú, hallgattam rájuk, Ace4-et vettem, akkor volt akciós, csak dicsérni tudom. Egymagos, de 2GB RAM, telepakolva mindennel, és fix netes, filmnézős, mindentudó kütyü. Ezt várnám a tabtól is.
A Lenovo A3500 meggyőzött, köszönöm a tippet
(Laptop is Lenovo
)
-
-
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59203 üzenetére
A korábban írt hármas ennél az Alcornál sokkal jobb:
Asus ME176, LG G-Pad 7.0, Samsung Galaxy Tab 4 7 (-> ABC sorrend, nem teljesítménybeli).
35-40 között megkapható mindhárom. Stabilak, jók, előnyük hátrányuk korábban már leíródott. Ezeknél nem nagyon van jobb 7"-ban ennyiért, max 3G/4G verziósak lehetnek drágábbak, esetleg csúcsmodellek, de annyi pénzt meg nem szánsz rá...Itt is elmondható, hogy egy tab használhatósága nem elsősorban a hardvertől függ, hanem a hardver és az android összehangoltságától. volt nekem 2 magos tabom 512 rammal, és nem szidtam mint a bokrot, mint te az Alcort. Ha a szoftver rá van optimalizálva a vasra, akkor simán jól fog működni 1 GB Rammal is. De ha csak rá van hányva valami "tákolt" android akkor 2 GB rammal is szar lesz.
-
Alien13
tag
válasz
cidalain #59182 üzenetére
Szóval...
Ezek voltak az Alcor paraméterei:
Cortex-A9 Dual-Core
Processzor frekvencia 1 GHz
Kijelző mérete 7"
Kijelző felbontás 1024 x 600 pixel
Memória 1GB RAM / 4GB ROM
Operációs rendszer Android 4.2 Jelly BeanMint írtam, katasztrófa volt. Szinte net-képtelen, lassú...
Na, mindezeket kerülném...
Emiatt ódzkodom a dual-core-tól és az 1 GB RAM-tól. Csöbörből vödörbe nem szeretnék esni, viszont a bevásárlóközpontokban nálunk alig van 60 ezer alatt valami kitéve. És általában vagy le van merítve, vagy nem megy rajta a wi-fi
-
Revoltek
aktív tag
Srácok, innen ti meg mernétek rendelni az Onda V919-et? DHL-el egész gyorsan ideérne.Mondjuk 7 nap a processing time...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged