- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
válasz
cidalain #91346 üzenetére
Mindenképp olyan eszköz kell,amihez van kijelző, tabata edzéseket tart, azért nem mindegy,melyik és milyen zene jön éppen. Mielőtt meg lett volna a reset, beléptem a tabletbe, de nem volt egyetlen fiokba se bejelentkezve. Tesóm se emlékszik,hogy kinek a fiokja volt rajta eredrtileg, de akkor holnap probalkozom még, van két esély, aztán ha egyik se, akkor ennyi, nem tudom hogyan lehetne működésre bírni. Amugy biztos,hogy letoltott egy friss firmware-t, mert a segéd programmal telepitette. Egy nagyobb méretű fajl volt.
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Adott egy régi YOGA TAB 3 8'' Tablet, sógornőmnek lenne rá szüksége, személyi edző, csak annyire kell,hogy zenéket töltsek le rá és az órákon erről nyomatná a bulit. másik bátyáméké volt ez a tablet, telenor-nál volt használva, netet adta nekik. Először csak simán fel akartam másolni a zenéket, összekötöttem PC-vel, de nem hozta be a mappákat,semmit, csak valami .exe fájlokat. Letöltöttem a Rescue and Smart Assistant programot, ezzel sikeresen csináltam egy rebootot meg letöltött magának valami friss firmware-t. Indítom a masinát, google fiókba belépnék, sajátomba, viszont nem megy tovább. Kétlépcsős azonosítás is megvolt, de kiírja, hogy jelentkezzek be az egyik tulajdonosi fiókkal.... A program mindent letörölt róla, tehát nem értem milyen tulajdonosi fiókot kér. Valakinek valami ötlet?Köszi
-
wolf88
aktív tag
Beex S1, több nincs írva a tabletről, doboza meg nem nálam van.Recoverybe meg nem akar belépni, hiába nyomom a hangerő gombot.Írtam a Beexnek tegnap,hátha válaszolnak.Garinak még utána kell nézni, mert minden papír tesóméknál van,
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Az unokahúgomnak van egy BeeX nevezetű tabletje, nem nagy valami, de ő neki megfelelő.Viszont most olyat csinál, hogy bekapcsoláskor kiírja, hogy a Rendszer UI leállt és nem kapcsol be a tablet.Folyamatosan feldobja ezt a hibaüzenetet.Mit lehet tenni?Tudnátok segíteni?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest