Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
ben-ga
üzenetére
A Digi B3 1800 MHz-es frekvencián sugározza a 4G-t. Viszont ez kisebb területet fed le egy torony esetén, azaz a teljes országos lefedettséghez több tornyot kell építenie. És a Digi nulláról kezdte ezek építését. Ebből következik, hogy szerintem a Digi esetén sosem lesz 100% a lefedettség, így adott esetben tökmindegy. De tény hogy a Digi nethez elég a B3 támogatás. Aztán vagy lesz térerő vagy nem :)
-
cidalain
veterán
válasz
ben-ga
üzenetére
Szerintem kevés, igen. Főleg úgy hogy a telód valószínűleg jobb ennél, így egy ilyen tablet visszalépés lenne felhasználói élményben.
Persze lehet 8" is, csak itthon nincs 8"-os tablet 3 GB rammal.
Kintről 8-ban pl Chuwi Hi9 Pro, Teclast M8, mindegyik 100-110 dolcsi, 8.4"-osak. Nekem a Chuwi jobban bejön a soc miatt. Hogy van e EU raktáron azt nem tudom, de Banggoodon van olyan szállítási mód kínából, hogy itthon garantáltan nem jön rá plusz költség. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
ben-ga
üzenetére
LG G Pad 8.0
(#59325) laceb
Igen, magyar nyelvű (ha a rendszer nyelve is arra van állítva).
Olvasásra töklétes, szerkesztésre meg gyakorlatilag alkalmatlan, legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom 8 hüvelyken.(#59326) Viki84
100%-ra azért nem mondanám, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy a töltővel valami nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX