- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauri
csendes tag
válasz
cidalain #59245 üzenetére
Meglehet Wayteq mellett dont.
En azon motyogok, hogy a tabletek kozott oriasiak a kulonbsegek, mind ar mind minoseg, reszletessegre!Ismerek nem 1 beszallitot, de semmi jo vissza jelzes nincs, persze elegedett vasarlok is vannak, de en inkabb csak az arresekkel valo szuntelen jatekot erzem.
Volt baratnommel dolgoztam raktarban, nem1szervolt a kukaba akku hibas tab, o ossze szedte, en nem.
O volt az okosabb, mert en az ujjat 130e ert megvettem, o meg koltott ra tizezret es jo lett.
Az egesz azert tragikus, mert ha meg vki vmit megvesz, es ha pl negy honap eltelik, a feleert is nehez eladni.
Raadasul minnel tobb a munkanelkuli, annal olcsobb minden, ami megint leszoritja az arakat.
Magyaran ujjonan nem szeretnek venni, de Wayteq meg Leno szoba esik! A samsung meg elhamarkodottan ad ki termekeket. Legujabb erintos masonaikkal vigan lehet kis utesnel is tonkre vagni. A regi Samsung Advance, de banom, hogy eladtam, azok az Advancek nagyon jol birtak, lehet azt szerzek, jo nekem a 4 col is!
Nem tudom mi lesz... Tablet 35ezerért vagy használt Advance bevallt, eros massziv okos telo huszezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged