Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nauri

csendes tag

válasz cidalain #59245 üzenetére

Meglehet Wayteq mellett dont.
    En azon motyogok, hogy a tabletek kozott oriasiak a kulonbsegek, mind ar mind minoseg, reszletessegre!

Ismerek nem 1 beszallitot, de semmi jo vissza jelzes nincs, persze elegedett vasarlok is vannak, de en inkabb csak az arresekkel valo szuntelen jatekot erzem.

Volt baratnommel dolgoztam raktarban, nem1szervolt a kukaba akku hibas tab, o ossze szedte, en nem.

O volt az okosabb, mert en az ujjat 130e ert megvettem, o meg koltott ra tizezret es jo lett.

Az egesz azert tragikus, mert ha meg vki vmit megvesz, es ha pl negy honap eltelik, a feleert is nehez eladni.

Raadasul minnel tobb a munkanelkuli, annal olcsobb minden, ami megint leszoritja az arakat. :O

Magyaran ujjonan nem szeretnek venni, de Wayteq meg Leno szoba esik! A samsung meg elhamarkodottan ad ki termekeket. Legujabb erintos masonaikkal vigan lehet kis utesnel is tonkre vagni. A regi Samsung Advance, de banom, hogy eladtam, azok az Advancek nagyon jol birtak, lehet azt szerzek, jo nekem a 4 col is! :C Nem tudom mi lesz... Tablet 35ezerért vagy használt Advance bevallt, eros massziv okos telo huszezerert.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés