- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Bátyám szeretne venni egy tabletet, amit csak és kizárólag netezésre használna. Az egyetlen kitétel, hogy utalni tudjon neten keresztül (nem tudom, hogy androidos és windowsos tableten egyaránt működik-e).
A keret max. 50.000Ft, persze ha lenne 30-ért, az sem lenne baj, mint a minél nagyobb kijelző. -
n@p@lm
őstag
gyerekek, az normális hogy 2 gb rammal újra töltögeti az oldalakat a megnyitott böngészőben és a facebook app-ban amikor az alkalmazások között váltok?
már "lakatoltam" az alkalmazásokat, de akkor is.
a viber is el-el tűnik. -
csendes
addikt
válasz
cris78 #61292 üzenetére
Ahogy a leírásban is szerepel, külső HDD-hez külső táp kell, és a kártyaolvasók közül is csak a "kevésbé energiaéhes" darabokat képes megtáplálni a tablet. Az új pendrive-ok több mint 90%-a működni fog vele. Egyéb USB eszközöknél a meghajtó (driver) sem biztos, hogy telepítve van az adott rendszerben. Ha nem, akkor esetleg rootolás után telepíthető.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha van egy Alcatel OT evo 7 Hd tabletem és veszek egy ilyet, akkor ha rádugok valami usb-s eszközt az működni fog? -
n@p@lm
őstag
tjb007
köszi a sok választ, megszületett a kicsike, megleptem magam egy
Lenovo Yoga2 10 (59-426284) 16GB Wifi tablet, Platinum (Android)-al.
nem reklámként, de akciós az edigiben, lecsaptam a lehetőségre.
eddig elégedett vagyok vele, kezdem belakni, a full hd youtube klippek gördülékenyen futnak rajta.
a hangja teljesen elfogadható (valami dolby hangbövítmény van benne, így említik : "Wolfson® Master HiFi™ hangfeldolgozással rendelkező elülső, nagy kamrás sztereó hangszórók és a Dolby® térhatású hangzás nagyszerű élményt nyújt.")
asszony azon nézi a tv go-t.
játék nem túlzottan érdekel, de majd azért megnézek egy-kettőt.
olvasás, youtube, zene, face. -
gg72
veterán
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #61276 üzenetére
Egyénfüggő- Van, akinek gázos még a Full HD is, és van, akinek meg nem (ez utóbbiba tartozok amúgy én is). Játékra viszont lehet kevés lesz, az Adreno 302 nem épp a nagy teljesítményéről híres.
(#61277) gg72
Attól függ pontosan mikről van szó, de a Lenovok közül szinte egytől egyig nyugodt szívvel bevállalható.
(#61278) hito
LG G Pad 7.0/8.0, Lenovo A7-10
Lenne még ASUS is, de az abban lévő Intel SoC nem épp a legajánlottabb játékos használatra.(#61279) csendes
Az értelme a nulla felé konvergál, de nem is emiatt jött létre.
Ennek a nem-tabletnek ott indult a története, hogy a PiPO az első Windowsos mini PC-jénél, az X7-nél trükközött a Windows licenccel. 9 hüvelykig ugye ingyenes a Windows 8.1 with Bing, felette és más eszközöknél (pl. AiO, box stb.) viszont egyelőre még fizetni kell érte, ők viszont ezt nem tették meg, a tablet OEM licenccel ment az X7. A Microsofttól megkapták az ejnye-bejnyét és akkor jött ez az elborul ötletük, hogy beleraknak egy ócska kijelzőpanelt és akkor majd nem kell fizetniük. Úgy néz ki bejött nekik ez a húzás.(#61281) naja
A kijelzőátló mindegy, vagy maradjon ez a 8 hüvelyk körüli méret?
(#61282) attilasd
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4, esetleg még az ASUS MeMO Pad 8 ME581C, de ez már egy kicsit neccesebb játékra.
-
Rei
csendes tag
válasz
tjb007 #61275 üzenetére
"Filmnézésre és stream nézésre mindkettő tökéletesen megfelel, viszont van annyival jobb (az eMAG oldalán csak 1GB RAM szerepel holott 2 van benne) az ASUS mint amennyivel többe kerül."
Az tiszta, hogy mindkettő megfelel, de valami olyat keresek ami évekig jó lesz erre a célra elsősorban. És rendesen bírja, ne csak épphogy, ne laggoljon ne álljon be gondolkodni a gép másodpercekig stb.
A másik, hogy miben jobb? Értem, hogy jobb proci meg több RAM, de a mezei hülyének (én) nem túl sokat mond azon kívül, hogy gyorsabb esetleg (amúgy is, mi a franc gyorsabb? ahogy elindul a film vagy betölt a weboldal? a menü?).
Kell nekem az ASUS MeMo8 stream/filmnézésre? Ahhoz nagyon nagy az árkülönbség (55 vs 100), hogy csakúgy megvegyük a drágábbat.
Másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy hazai, 8.0 körüli méret, LTE képes és max 80k.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Az aláírásomba lévő tabot használom már 1,5 éve, elégedett vagyok vele, de ki akarok próbálni valami jobbat.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
8" környékén, kellően kicsi kávával ellátva
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthoni beszerzés
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
játék, internet, filmnézés napi 5 órában
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
150k -
naja
aktív tag
válasz
cidalain #59251 üzenetére
Sziasztok,
14 éves unokaöcsémnek keresnék tabletet:
-mindenképpen újat, itthoni boltból, rendes garanciával,
-általános felhasználásra, a korának megfelelő tudással: social, internet, játék, tanulás, szóval minden amit egy fiatal művel egy ilyen kütyüvel, meg még az is amit most esetleg kifelejtettem. Fotózás például assz'em nem izgatja (most még),
-eddig Galaxy Tab S 8.4 volt a befutó, de kiderült, hogy a kb. 76 eFt az kamu ár (a 95-100eFt viszont már túl sok), így ez nem játszik. E körül lenne jó valami, ha lehet nem többért, kivéve ha nagyon ajánljátok.Köszi előre is mindenkinek!
ui: véletlen nyomtam a válasz gombot, újat szerettem volna
-
csendes
addikt
Egy új kategória: az akku nélküli vaskos tablet, amit így nehéz lenne hordozhatónak nevezni: [link]. Nem is olcsó, igaz van rajta elég sok csatlakozó. De mire jó, ha ilyen drágán adják? Ha meg külső monitorra, vagy tévére kötik, akkor minek az érintőképernyő, elég lenne egy szokásos androidos stick vagy box egérrel?
-
hito
nagyúr
Sziaszok!
Kollegám keres androidos tabletet 40-45eFt-ig. Lényeg, hogy 7-8"-os legyen, 3G nem kell. A legfontosabb, hogy a legújabb játékok (vagy egy kategóriával az alattik) menjenek rajta és ne kínai legyen, hanem valami normál márka (Samsung, LG, Lenovo, Asus, stb...).
Jöhet GSM üzletből, szolgáltatótól feltöltőkártyával, Media-ból, mindegy, csak új legyen. Én tabletekben (főleg hardveres gyorsító oldalról) nem vagyok valami tájékozott, ezért kérném a segítségeteket!
Köszi előre is!
-
dragonfx
veterán
erről mit gondoltok gázos ez a felbontás?
-
tjb007
nagyúr
Filmnézésre és stream nézésre mindkettő tökéletesen megfelel, viszont van annyival jobb (az eMAG oldalán csak 1GB RAM szerepel holott 2 van benne) az ASUS mint amennyivel többe kerül. Árban pedig azért is van ekkora különbség a tulajdonságbéli különbségeken felül, mert az LG-t bolti garanciával adják (szürkeimportos), az ASUS-t pedig két év gyártóival (hazai vásárlás esetén, az eMAG nem az, ők bolti garanciával adják, de tudomásom szerint azzal is intézhető itthon).
(#61269) Prien
Úgy látszik a hazai szolgáltatók is ezt kapták, mert a Telenornál is a 2GB RAM-os volt megvásárolható.
(#61274) cidalain
Gyakorlatilag meg beletartoznak az szállítás során csomagolássérült, de újracsomagolt, valamint a kiállított/bemutató, de felújított (amennyiben szükség volt rá) példányok is, tehát nem csak a hibás, de javított készülékeket takarja a reburbished kifejezés. Érik már nagyon az a téma összefoglaló update, a napokban megpróbálom összedobni és beleírom ezt is.
Az ME102A-t meg inkább nem ajánlanám, és nem azért, mert refurbished. -
cidalain
veterán
A refurbished termék elvileg gariban visszavett, majd gyártó által kijavított terméket jelent (kijelző/alaplap/burkolat csere). Olvasható a neten negatív vélemény is az ilyen termékekről, de pozitív is. 1 év teljeskörű gari ugyanúgy van erre is, ami megnyugtató.
Prestigio termékeket itt szokták ajánlani a fórumon. Azt a 8-asat is amit írtál, meg a Multipad Wize 5002-t is, ami 10"-os, és szintén a kereted felső határának környékén van, így az is számításba jöhet.
Nekem nincs személyes tapasztalatom velük, de azzal a Lenovoval sem amit írtam. Ha van rá lehetőséged menj el egy nagy műszaki áruházba és tapizd meg/ próbáld ki mindkettőt.
-
cidalain
veterán
Eléggé alacsony a felbontása a HP-nek, hasonló felbontás már 7"-on is csak szódával megy el.
4:3-as a képarány ami mondjuk akár pozitívum is lehet.Szerintem a Lenovo TAB A8 (A5500L) jobb választás, és sokkal több helyen megvásárolható (40-ért). Előnyei a HP-vel szemben: jobb felbontású kijelző, jobb kamera elől/hátul. Erősebb proci
10-esből pl szóba jöhet Asus MemoPad 10 ME102A: Refurbished termék. Ezt is megkapni 40-ért most akcióban.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Pár hete feltettem már a kérdést, de most újra megteszem, mert most vált igazán aktuálissá: szüleimnek keresek alap dolgokra (Facebook, skype, net, fotók nézegetése) min. 8 colos tabletet 40 ezer körül. Fontos még, hogy megbízhatóan működjön, mert ez a mostani op3endott-jukrol nem mondható el... Neztem win-eseket is, de mivel az androidot már megszokták, így jobb lenne.
Mit ajánlotok? 35ért találtam egy HP 8 1401EW típust, erről vélemény? -
mdav88
aktív tag
válasz
cidalain #61266 üzenetére
Köszi!
Leginkább munka, bt headset-tel telefonálás, email-ek kezelése. Ideiglenes megoldásnak gondolnám, átmenetileg, míg találok egy minden szempontnak megfelelő telefont.(kompaktabb méretben
)
(egy pebble van hozzá csatolva, így látok mindent amit látni kell, bár most jut eszembe hogy itt alvás alatt nem nagyon jönnek az értesítések álá intel...)Dual sim lényeges, játékok nem.
Wayteq-kel a bajom, hogy csak fehér van, és az valahogy nem adja... Megnézem még a lenovo-t.
-
cidalain
veterán
válasz
mdav88 #61265 üzenetére
Milyen felhasznalasi celok vannak? Gondolom a 3G kell, hisz mindketto kinezett olyan.
Asus csak 2 magos, nem mai csirke, inteles ami jatekra nem javallott.
Concordot -én- nem vennek...Alternativak:
Wayteq xTab-7x kb 25-27 korul van
Lenovo A7-30, ez kb 30 korul van
Wayteq xTab-8x, ez 35, de 8 colosHa a penz a lenyeg, akkor a wayteq 7-eset vennem.
Ha nem gond a 30 rugo, akkor inkabb lenovo.Sajnos ebben a 30-ig kategoriaban nem nagyon lehet 1024x600-nal jobb felbontast kapni.
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, szeretném tudni melyik lenne a jobb választás:
-Asus phonepad 7 170es alaptípus (29e)
-Concorde Omega 3g (25e)Esegleg hasonló más ebben az árkategóriában?
Előre is köszi -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Prestigio MultiPad WIZE 5002 tulajokat kérdezném, hogy ki milyen kártyát vásárolt bele? 32 gb-osat vennék.
Köszönöm
-
Rei
csendes tag
Sziasztok! tjb007-nek köszönöm a segítséget utólag is! Leszűkítettük a kört erre a kettőre:
- LG G Pad 8.0 4G V490
- ASUS MeMo Pad 8 ME581CLAz ASUS jelentősen drágább és nem tudjuk eldönteni, melyik lenne jobb. Gyakorlatilag twitch.tv streameket néznénk rajta több órán keresztül többnyire, illetve filmeket. Valami egyszerűbb játék se rossz ha elfut rajta, meg Hearthstone. De a két lényeg a stream és a film. Vélemények?
-
tjb007
nagyúr
válasz
lordmynher #61258 üzenetére
Best buy-t választani nehéz lenne hármójuk közül, mert mindegyik jobb valamiben a másiknál. Az egyikben erősebb processzor, de alacsonyabb felbontású kijelző és akku van, a másikban nagyobb felbontású a kijelző és nagyobb kapacitás az akku, de gyengébb a processzor, a harmadiknak meg nagyobb átlójú kijelzője és az előbbinél is nagyobb kapacitású akkumulátora van, de a processzor ebben sem túl erős. Kérdés, hogy mi a fontosabb a használat fényében.
Ezek mellett érdemes elgondolkodni még a Lenovo A7-10-en és az ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-en is, bár utóbbi játékra nem a legajánlottabb.(#61259) Prien
Nem továbbfejlesztett, szimplán csak a távol-keleti piacra szánt változatot sikerült kifognod. A processzor ugyanaz (Intel Atom Z2560), és a modellszám is változatlanul GT-P5220.
(#61260) boneyard
Tökéletesen megfelel.
(#61261) Tv
Bőven használható még. Hogy használtan van-e ennél jobb passz, újonnan viszont nincs, ez 1000%.
-
Tv
senior tag
Sziasztok,
Samsung galaxy tab 2 10.1 mennyire használható? Elsősorban olvasni és netezni (böngészés, youtube) szeretnék rajta. Játék nem lényeges. Használtan jó állapotban 25k körül tudnék venni. Ennyiért van ami jobb? 10" körüli képátmérő kellene.
-
boneyard
tag
Sziasztok!
8 éves unokaöcsémnek nézegetünk tabletet. 40e Ft a keret.
Jó lenne 10,1"-os, de ha nem fér bele a keretbe, akkor a 8"-os is jó.
Leginkább játékra (Monster Legends, Angry Birds Epic, Minecraft, hasonlók), kis rajzfilm nézés.
A Prestigio MultiPad WIZE 5002-t néztük ki. Ez megfelelne erre vagy tudtok ajánlani helyette mást?Köszi!
-
Prien
addikt
Sikerült szert tennem egy Galaxy Tab 3 10.1 LTE gépre és kellemesen meglepett, hogy ebben 2 GB RAM van, holott mindenhol 1-et írnak. Ez már egy fejlesztett P5220? A processzor is más? Google semmit nem mutat, Playes phone info app se mutatja, de még a gsm arena oldal sem...
-
lordmynher
csendes tag
Valakinek van Aldis Medion LIFETAB-ja? Keresek tabot netre skype-ra, youtube-ra és egy kis játékra 10 éves gyereknek max 35-ért. Láttam ajánlottátok hasonló felhasználásra Lenovo A7-40-et, WayteQ xTAB 7Q-t és Prestigio WIZE 3008-at. Melyik lenne a bestbuy?
Az Aldis mellett szól a 3 év gari. -
VMatteo
őstag
Ha esetleg érdekel valakit a tesco-s Open Dott tablet 22,5e Ft 2 év garival és elképzelhető hogy lesz még olcsóbb is! Továbbá most jött ki rá szoftverfrissítés, a belső tárhely 5giga lett.
-
milkabrams
őstag
ipad vagy samsung lessz ezek közül nem tudom melyik a jobb.
ipadot össze tudom kötni valahogy pendrivevel vagy meg kell vennem a méregdrága lightning csatis sandisket? -
tjb007
nagyúr
válasz
milkabrams #61254 üzenetére
A Mobilarénás teszt szerint is bővíthető, papíron 128GB a maximum.
-
milkabrams
őstag
a 32 gb-s asus tf701 is bővíthető? csak mert a mobilaréna teszt szerint nem.
találtam a prohardveren egy ipad mini 2 32 gb-t 70.000ft csábít a nagyobb játékkínálat és az hogy talán jobban viszi a játékokat mint az asus vagy samsung, de nem tudom biztosan. -
tjb007
nagyúr
válasz
Oldbiggy #61248 üzenetére
Igen, jól tudod, az OTA frissítéstől nem fogja érvényét veszteni a garancia.
(#61249) milkabrams
A rendszert akkor majd eldöntöd.
A Samsung Tab PRO 8.4 jó választás, majdhogynem a legjobb, továbbá ezen az ASUS-on is érdemes elgondolkodni. Lenne még pár lehetőség, de azokban x86/64-es processzor van, amiknél előfordulhatnak kompatibilitási gondok.
A használtakra passz, annak nézz utána te és ha találtál valamit, ami szerinted megfelelne gyere vissza, véleményezni fogjuk.(#61250) anna77
Igen, jó vétel lenne; igen, megbízható, és igen, elég az 1GB RAM is, ha egyszerre nem 20 alkalmazás fut a háttérben és nem 20 megnyitott lap van a böngészőben.
(#61251) lac14548
Ott rontottad el, hogy recovery alól próbáltad meg frissíteni, nem az Actions Semi saját szoftverfrissítésre szolgáló programjával. Még nem biztos, hogy az asztal lába alá kell tenni, próbáld meg frissíteni a leírtak szerint (Flash_Tool.zip letölt/kicsomagol/feltelepít, update.zip letölt/kicsomagol, a pdf-ben lévő leírás szerint felrak).
(#61252) jksx
Attól, hogy az USA-ban (mert amit belinkeltél csak ott hatályos) ilyen feltételek vonatkoznak a refurbished termékekre itthon, Magyarországon még továbbra is változatlanul 1 év lesz az ilyen termékekre vállalt jótállás ideje. Nyugodtan megkérdezheted az ASUS magyarországi képviseletétől is, ugyanezt fogják ők is mondani.
A fényerős problémára: [link] Próbáld ki, hátha segít. Az Archos oldalán ugyan van frissítés, lehet abban ez már javítva van, viszont nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy csereszabatos a két modell rendszere annak ellenére, hogy a Q.3253 csak egy brandelt Archos 101 Oxygen.
-
jksx
senior tag
válasz
tankraid #61240 üzenetére
Szia!
Sokáig meditáltam én is a refurbished cuccon, végül emiatt messze elkerültem:
RefurbishedGondolom ezt is láttad, a vásárlói vélemények érdekesek:
Refurbished véleményekEzzel viszont úgy néz ki, hogy bevásároltam
Archos Qilive 10.1Maga a cucc nem lenne rossz, szép a kijelző, gyors meg minden, viszont az akksit zabálja még minimumra állított fényerő mellett is, mert minimumon is igen nagy fényereje van.
-
lac14548
aktív tag
Van egy Aldis ChiliGreen HT 400 tabletem.
Egy alkalommal teljesen lemerült és többet nem volt hajlandó elindulni.
Több órás töltés után bekapcsolt, de a rendszer valalmiért eltűnt róla.Sokadik próbálkozásra sikerült a recovery-jébe belépni ahol próbáltam a rendszert újratelepíteni, de "installation aborted" hibával leáll.
A netről (hivatalos oldalról) leszedett ROM telepítése is ugyanígy leáll.Lecseréltem a recowery-t TWRP-re, ez települt.
DE a TWRP-ben nem tudok semmit választani, mert nem érzékel semmit a kijelző.Tehát most itt van egy tab ami nem indul el (csak a chiligreen logóig jut),
vagy recovery módban nem érzékel semmit.Lehet még bármit tenni vele, vagy jó lesz az asztal lába alá, hogy ne billegjen...?
Garancia persze már rég lejárt...
-
anna77
újonc
tjb007
Köszi szépen! A Lenovo az akkor jó vétel lenne? Megbízható szerinted? Ez lenne a legszimpibb. De elég 1GB RAM stb.? Vagy nezetézsre elég lenne venni egy olcsobbat ami ugyan olyan jó lenne erre a célra?
Előre is köszi a választ!!
-
milkabrams
őstag
nem csak 8 hüvelykes, jöhet más méret is, oprendszerben nem vagyok biztos.
Android mellett szól hogy már megszoktam és a bővíthetőség, ios mellett a nagyobb játékkínálat. -
Oldbiggy
tag
válasz
tjb007 #61245 üzenetére
Köszönöm a választ. Ma beszéltem a Concordosokkal, egyértelmű szoftver hiba, gariba visszavittem, 3-at kipróbáltunk, mind hibás volt Az üzletbe nem tudtak a hibáról, csak néztek rám mint a vett malac. /Valószínű, hogy még senki nem vitte vissza rajtam kívül./ Elhoztam egy Lenovo Tab2 A7-10F-et. Jól tudom, hogy az OTA frissítés nem garivesztős? A lenovo akar frissíteni.
Üdv: Oldbiggy -
tjb007
nagyúr
válasz
milkabrams #61246 üzenetére
Az a Note PRO 12.2, ami nem AMOLED paneles, hanem SLCD.
-
tjb007
nagyúr
Lenovo A7-10, Lenovo A7-40 (több helyen is simán csak A7 néven fut), WayteQ xTAB-7Q és 7X Quad
(#61231) XDModesty
Ugyanezek neked is. .......................⤴
(#61236) Oldbiggy
Ha a tiéd olyan, akkor nagy valószínűséggel az összes ugyanabból a szériából származóval ugyanez a gond. Lehetne házilag is orvosolni a problémát, de én inkább azt tanácsolom, hogy jelezd a ConCorde felé ezt a problémát.
(#61239) anna77
3G-vel: Lenovo A8-50 (A5500), WayteQ xTAB-8X, Alcor Access O819M
LTE-vel: Allview Viva H8 LTE, Allview Viva H7 LTE(#61240) tankraid
Filmnézésre mindkettő tökéletesen megfelel, tökéletesen alkalmas, szóval ezt akár méret alapján is eldöntheted.
(#61241) oncsi
Nem létezik.
(#61242) bvazse
Prestigio MultiPad WIZE 3008
Gigaset QV830 OK 👌, használt passz, annak nézz utána te és ha találtál valamit gyere vissza, véleményezni fogjuk.(#61244) milkabrams
Hogy milyen rendszert szeretnél csakis te tudod eldönteni.
Csak 8 hüvelykesben gondolkodsz? -
milkabrams
őstag
tabletet szeretnék venni max 75k használt is lehet leginkább netezésre olvasásra és sok játékra használnám pl:. wot blitz. Valami ötlet?
Most Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 vagy Ipad Mini retina 32gb-n gondolkozom. -
bvazse
újonc
Sziasztok
Netezéshez és autóba filmnézéshez keresek 8 colos tabletet olyan 25-30 ezer körül használtat is. Milyet érdemes venni? Illetve erről mi a véleményetek Gigaset QV830
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
SG Tab S 10.5-nél létezik nagyobb Amoled-es készülék?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült kettőre leszűkítenem a dolgot.
Filmezésre kellene leginkább, a kettő közül melyik?Asus MeMO Pad 10 ME102A 16GB Refurbished tablet
ASUS MeMO Pad HD 7" IPS 8GB fekete /ME176CX-1A014A/A segítséget előre is köszönöm!
-
anna77
újonc
Sziasztok!
50 ezer Ft környékén szeretnék tabletet venni, legfőbb kívánságom hogy ne lassuljon be ne akadozzon ha böngészek. Játékra nem hiszem hogy nagyon használnám. Lényeg a gyors böngészés. Ti mit javasoltok mit érdemes venni? Az fontos, hoyg 3G vagy LTE képes legyen. Tudok ebben az árkategóriában venni valami jót? Mi a vélemyénetek egy Lenovo A8-50 ről vagy esetleg egy Samsung Galaxy 4 7.0 ról? Az Asusok is jók? Mit ajánlotok?
-
Sziasztok.
Lenne egy sürgős kérdésem hozzátok.
Vásárolni szeretnék még ma egy Lenovo IdeaPad A5500-f (edigital: 39.900 Ft) vásárolni.A kérdésem az lenne, hogy a lenovokon van-e gyári védőfólia vagy vennem kell hozzá?
A központban nem igazán tudták megmondani.
Valami reklám matrica van az alján, de hogy van e alatta gyári.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Vettem egy concorde tab omega 3g-t és nincs IMEI száma,ezért nem tudom használni a sim részét. Csak én fogtam ki egy ilyet, vagy mind ilyen? Köszi előre is a válaszokat.
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Öcsémnek (12 éves) szeretnénk venni egy alacsony árkategóriás (max 30) tabletet. Játék, internet, főleg erre használja. Méret bármi jó, gondolom 7" ami ebben a kategóriában leginkább szóba jön. Előre is köszi.
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Ismerős szeretne belépni a tabletek (és ezzel az Android) világába. Maximuk 30k t szánna a témára, viszont én vagyok jártas tablet ügyben, így a ti véleményeteket kérném ki.
50 feletti illetőről van szó, szóval a létező legalapabb felhasználás, stabil, megbízható legyen, plusz ne essen szét kézbevéve (esetleg egy normális kijelző, ha belefér)
Előre is köszi a tippeket -
jksx
senior tag
Sziasztok!
A Qilive csodákról mi a véleményetek?
pl. 10.1"-os quad core 1,8GHz 2/16GB ram, 1900x1200 pixeles IPS panel?
Qilive Q3253Vagy ez:
Qilive 9.7
Netezni, könyvet olvasni. -
tjb007
nagyúr
Az alkalmazáson keresztül próbáltad?
-
cidalain
veterán
Ez nem tablet téma valószínűleg:
Lehet hogy a bankod online rendszere olyan, hogy tablettel nem érhetőek el bizonyos funkciók, vagy szándékosan le van tiltva (például hogy használjad a bank mobil banking szoftverét).
Sokat segítene ha esetleg elárulnád hogy melyik bank ez, illetve hogy pontosan milyen eszközről próbálod. -
SRII
őstag
Hali!
Nem értek én ehhez, ezért fura lehet a kérdésem, de meg szeretném kérdezni,hogy tablet eszközről miért nem enged utalásokat intézni? (előreutalás rendeléskor, összegek átutalása másik bankszámlára stb)csak pc-n tudok utalni, és utalásokat rendezni!
Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
maxxenergie #61214 üzenetére
Ennél többet nem tudsz vele tenni. Mondanám, hogy szedd szét és nézd meg úgy mi a helyzet, de így lehet még rontanál is a helyzeten.
(#61216) Aranygyerek
Igen, ugyanaz.
-
VD
őstag
Kérdés, hogy mit akarsz rajta tárolni, és milyen gyakran akarod írni-olvasni?
Ha pl.: filmeket vagy nagyobb mennyiségű zenét raksz rá és mondjuk heti 1x 2x írod tele, akkor érdemes Class 10-ben gondolkodni, mert nagyobb állományok (több Giga) másolásakor az gyorsabb.
Ha csak alkalmazásokat tárolsz rajta és gyakran végzel rajta írás-olvasást, akkor egy alacsonyabb Class számú (4,6) is bőven elég, kisebb fájlok mozgatásakor azok valóban gyorsabbak.
Az olcsó darabok kerülendők, érdemes pár ezerrel többet rászánni, de garanciális darabot venni! Csak akkora méretű kártyát használj, amivel a tab elboldogul (32,64, esetleg 128) . Ha ezekre figyelsz, akkor elkerülhető a korai meghibásodás és adatvesztés. -
mm89
őstag
Sziasztok, egy kérdésem lenne:tabletbe milyen Micro sd kártyát érdemes venni? Valahol olvastam, hogy a class 10 az bár a nagyobb fájlok kezelésében gyorsabb, viszont a sok kicsi fájl kezelésében lassabb mint pl egy class 6.
Van ebben valami? Esetleg mindegy, hogy milyet veszek, úgysem fogom észrevenni a különbséget?
Köszönöm! -
Aranygyerek
aktív tag
Ez ugyanaz az lg?LG V480 G Pad 8.0 White .
-
maxxenergie
senior tag
válasz
tjb007 #61177 üzenetére
Köszi WIN7 alól sikerült az Android frissítés 4.4-re érezhetően jobb lett így már működenk az alkalmazás letöltések is, a gép is gyorsabb lett, bár a WIFI erőssége továbbra is határeset, de akkor ez ilyen típus nem egy ASUS.
WIFI routertől 5M-re( fal sincs) 1-2 Mbit-et tud az új chippel melyet cseréltek, míg a 3 éves ASUS Phonepad 15-öt
lehet a fém hátlap miatt, de eleve gyengébb lehet.
Valamit meg lehet próbálni, vele még, hogy ezen javítsunk, vagy ez van ...
-
ricsip
addikt
Fali tartót keresnék 7coll tab-hoz, de alig találtam ilyesmit. Ahol meg volt, ott azért a kis db műanyagért elkértek 5-6 ezer ft-ot. Tudtok Bp-en boltot mondani, ahol nagy(obb) választék lenne ilyenekből?
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabferi #61206 üzenetére
Gyárilag nem működik, viszont a visszajelzések alapján a PPP Widget segítségével működésre lehet bírni. Persze ez továbbra sem jelent 100%-os sikert, a modem "fajtája" sem mindegy, és root hozzáféréssel is rendelkezned kell a használatához.
(#61209) Aranygyerek
Igen, mindenféle bütykölés nélkül jól mennek.
A sorrend meg így néz ki: LG G Pad 8.0 és 10.1 ≥ Lenovo A10-70 Prestigio > MultiPad WIZE 5002 -
Fasten
tag
válasz
Colonel993 #61205 üzenetére
Szia,
próbáltam, olyankor gyorsabban villogott, de nem párosultak
Hasz. utasítás tök vicces, néhány ábra, úgy csináltam, ahogy azon van, mégsem sikerült
Lehet, hogy hibás a tok?
-
szabferi
tag
Üdv,
Újdonsült android és tablet tulajdonosként - aki kuka a mobilinternethez is - kérdezném, hogy a WIFIn kívül lehet applikálni vmi mobilinternetet erre a tabletre?
Pl a billentyűzeten lévő USB foglalatba ha benyom az emberfia egy 3g sticket, akkor van esély a működésre vagy ez teljesen halott ötlet?
-
Fasten
tag
válasz
tjb007 #61139 üzenetére
Sziasztok,
kicsit off leszek, elnézést.
tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy LG G-Pad 10.1-nek és vettem hozzá egy Alcor BT100 tokot is, de az istennek sem tudom párosítani őket.
A tokot 3,5 órán keresztül töltöttem microusb-n kereszütl. Utána bekapcsoltam a tableten a bluetoooth-t, a tokon is, de semmi, nem találja az eszközt.
A tablet a telefonomat azonnal megtalálja bluetoothon keresztül, szóval feltételezem jó. A telefon sem látja a BT-100-at.
Amit csinálok: áthúzom ON-ba a kapcsolót a tokon, meg nyomogatom a párosítás gombot, de semmi
Tudtok segíteni?
Köszönöm...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Aranygyerek #61201 üzenetére
LG G Pad 8.0 és 10.1, Prestigio MultiPad WIZE 5002, Lenovo A10-70
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Segítség kellene. Egy nyugdíj előtt álló kolléganőm rágja a fülem ,hogy vegyek neki egy tabletett.
Ár rés max. 50kft,talán 60kft,de nem baj ha kevesebb.
Méret :minél nagyobb 8-10 col.
Mire: net
némi játék(Plant vs. zombi elmenjen rajta).
levelezés.
néha film nézés.Extra:ne keljen babrálni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest