- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Jónak jó, próbálni viszont nem próbáltam. A rögzítés miatt ajánlottam ezt, mert ennél nincs az, hogy kilóg.
(#59224) csudri
Nem voltam benne biztos, de ezek szerint jól emlékeztem. Ha nem ragaszkodsz a 2GB RAM-hoz, akkor szóba jöhet még a WayteQ xTAB-8X is. Az Alcor O819M-ről itt olvashatsz amúgy felhasználói tapasztalatokat, véleményeket.
A nagy világmárkák modelljei is elpusztulhatnak két hónap alatt (sőt, két nap alatt is), ez benne van a pakliban.
Jobbat, minőségibbet 60 ezer forintért csak 3G nélkül kapnál, a 3G-shez/LTE-shez el kéne menned 100 ezer forint környékére.(#59229) cidalain
Annyiért csak bolti garanciát kap.
-
montezuma
tag
Sziasztok, segítsetek tabletet választani:
IPS, legalább 1920as kijelző, legalább 8"os, esetleg nagyobb, ha nem aránytalanul drága
Használt is lehet, ha karcmentes, külföld játszik, nem sürgős a vétel
Nem játszom, nem telefonálok rajta, nem fényképezek vele, csak Wifivel fogom használni
Ágyban netezés, esetleg olvasás, zenehallgatás, rádiózás, (ha nincs FM, interneten). Azért kérek nagy felbontást, hogy akkor talán jobb lesz rajta netezni, olvasni.
Kicsit barkácsolhatok a romokkal, frissítésekkel, de alapjában véve működjön
Jól nézzen ki, alapjában legyen fekete-sötétszürke, ha lehet, viszonylag keskeny kávával,
tiszta fehér vagy csajos színek kizárva
Gondolom, 50 körül megállOnda v975m elvetettem, mert fehér, és nekem nem meggyőző a SW stabilitás.
Esetleg belevágnék az FNF iFiveba (MTK6592), tetszik, megvehető szerintetek?Nem világos, honnan tudom meg, hogy a Panda spanyol raktára megnyílt. Van egy spanyol link, de az csak azt mondja, hogy a spanyol ügyfelek reklamálhatnak a spanyol ügyfélszolgálaton.
Esetleg ki tudhat még ezt vagy mást Európából szállítani és megbízható?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged