Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok, a barátom adott nekem a napokban egy olcsó,gagyi tabletet (blaupunkt endevaour 1000hd), melyen össze volt omolva az android rendszer( folyamatos hibaüzenet bekapcsoláskor, nem lehetett haszálni semmire). Nyomtam egy factory resetet recoveryből,majd cache törlést. Ezek után eltüntek a hibaüzenetek,wifire is csatlakozott stb, viszont a programok nem müködtek, megnyitottam és semmi nem történt, csak üres ablakok ugrottak elő.
Na mondom, akkor újra az egész androidot sd-ről, viszont már vissza sem kapcsol a gép egyáltalán (nem reagál), ha töltőre dugom akkor se ugrik fel a szokásos elem jel,hogy töltődik. Teljes halál.
Lehet ezzel valamit még csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX