- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Lenovo A3500-hoz (a7-40) kepest (korabban ezt beszeltem vele)
De meg a Lenovo Adam (a7-10) is jobb.Az a Samu (t110) egy rakas szar. 2 magos gyenge processzor. Gyenge kijelzo (bar az adam-nak is olyan kicsi felbontasu). Regi konstrukcio, tobb mint 1 eves. A Lenovo A3500 csak osszel jelent meg, az Adam meg most 1 honapja.
Szoval ar-ertek aranyban mindketto lenovo jobb nala ami most szoba johetett.
-
Alien13
tag
Auchanba mentem paradicsomot venni tegnap. Mondom, ha már ott vagyunk, kukk rá a tabletekre is. Kitéve 6 gép, abból öt noname hulladék. Kérdem a pulttámasztó ifjonctól, hogy ennyi? Mondja, nem, a vitrinben gyári csomagolásban még van egy csomó típus, csak azokat ugye, nem bontják ki, csak ha meg akarod venni. Kínomban kezdtem el nézegetni a Samsung S Tab 8.4-et, aztán behaltam. El is döntöttem, hogy ha kell várok egy évet rá, de összekaparom a pénzt rá. A többihez képest mint egy Junoszty tévé meg egy LCD készülék, ég és föld. Inkább gyűjtök és várok, de még egyszer nem futok bele a csapdába, hogy occót veszek, aztán semmi örömem benne, ráadásul eladni is jókora buktával tudom
-
-
Alien13
tag
Én ezért vettem a telefon megléte előtt ütésálló tokot és kijelzővédő fóliát Chinából fillérekért és hamarabb lesz tok a tabra, mint gép. Itthon gáz az ára, kintről pár száz forintért jön ugyanaz. És akkor lehet a "finomabb" Samsungot venni. Nekem az előzőhöz tok, 20 000 mAh-ás hurcitöltő, ami telefonhoz is jó... Nem is szoktak a Samsijaim csetben hagyni 😊
-
cidalain
veterán
A Samsung Tab 3 Lite járna a biztosításhoz, jól látom? Felejtős. Hacsak nem amúgy is kötnél életbiztosítást és pont itt. Nekem ez a tab akkor kéne maximum ha ingyen adnák. Vagy akkor sem.
Lenovo A3500 hasonló árban ehhez, és sokkal jobb (okés tudom hogy a Samuért nem kellene fizetned).
Vagy a Wayteq 7Q, de arról meg nem jó véleményed van havertől....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Magyarított Android alkalmazások
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest