- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
7"-os tabletet szeretnék ajánlani kedves barátnőmnek. Ami kikötése lenne a géppel szemben, az egy beépített 3G modem, előlapi kamera, illetve 16 GB tárhely. Nem játékra kell, csak általános felhasználás. Én még mondjuk hozzátennék egy 720p-s IPS kijelzőt is.
Mindezt 40.000 környékén kéne kihozni. Mivel ez szerintem eléggé mission impossible helyzet, ezért benne van egy kis kompromisszum is, elsősorban a 3G-től tudna búcsút mondani, de akkor valami olyasmit kéne mondani, ami tud OTG-t, hogy lehessen hozzá 3G sticket csatlakoztatni. Én a 720p kijelzőből nem engednék, de ha meggyőztök, hogy az 1024x600 (vagy milyen felbontással mennek ezek) se egy okádék, akkor ennyi is elég lenne.
Külföldi rendelés is játszik, de ha a vám ráugrik az árra, akkor kb ottvagyunk, mintha itthon szereznénk be, szóval inkább itthoni beszerzés kéne.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest