Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Kezembe került egy nagyon régi, kínai dzsunka gyártó tabletje, név szerint valami Sanei N10. A tulaj nagyon régen használta, de most elővette megint, csak időközben elfelejtette a pattern-t.
Na most egyértelmű a dolog, hogy be kéne lépni recovery módba, és onnan nyomni egy FR-t. Igen ám, csakhogy azt produkálja a gép, hogy eljut recoverybe, de csak a fekvő android logót látom piros felkiáltójellel. A menüt sehogy sem tudom elővarázsolni, csak ezt a szép képet tudom nézni.
Létezik olyan, hogy egy androidos gépen, amelyikkel egyébként ránézésre semmi baj sincs (be is bootol szépen), nem lehetséges előhozni a recovery mode-ot? -
freeknight
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm az ajánlást! Akkor fájdalmas búcsút intek a HD felbontásnak (bár valószínű barátnőmet ez szerencsére nem fogja zavarni).
A három felsorolt típusból melyik a legjobb? Ahogy látom, hardveresen a legerősebb a ConCorde ajánlata, meg ebben a legnagyobb a belső memória mérete. Ti melyiket választanátok?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
7"-os tabletet szeretnék ajánlani kedves barátnőmnek. Ami kikötése lenne a géppel szemben, az egy beépített 3G modem, előlapi kamera, illetve 16 GB tárhely. Nem játékra kell, csak általános felhasználás. Én még mondjuk hozzátennék egy 720p-s IPS kijelzőt is.
Mindezt 40.000 környékén kéne kihozni. Mivel ez szerintem eléggé mission impossible helyzet, ezért benne van egy kis kompromisszum is, elsősorban a 3G-től tudna búcsút mondani, de akkor valami olyasmit kéne mondani, ami tud OTG-t, hogy lehessen hozzá 3G sticket csatlakoztatni. Én a 720p kijelzőből nem engednék, de ha meggyőztök, hogy az 1024x600 (vagy milyen felbontással mennek ezek) se egy okádék, akkor ennyi is elég lenne.
Külföldi rendelés is játszik, de ha a vám ráugrik az árra, akkor kb ottvagyunk, mintha itthon szereznénk be, szóval inkább itthoni beszerzés kéne.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX